Predsjednički izbori u Rusiji će biti dosadni – Putinov rejting je 71,4%

14 komentara

Rejting Vladimira Putina se od početka veljače povećao na 71%, prenosi Sveruski centar za istraživanje javnog mnijenja (VTsIOM).

VTsIOM piše kako je Putinova rejting u siječnju i početkom veljače bio unutar 69,9 do 73,8%. Prema rezultatima posljednjeg istraživanja, 71,4% Rusa je spremno glasovati za aktualnog predsjednika države na izborima 2018. godine.

Tako je Putinov izborni rejting pokazala porast, obzirom na 69,9% podrške prema istraživanju provedenom 26. i 28. siječnja.

Prema istraživanju, rejting Pavela Grudinina je pao sa 7,2% na 6,9%, rejting Vladimira Žirinovskog je s 5,9% pao na  5,7%, a Kseniju Sobčak sada podržava 1,3 %, dok je ranije imala podršku 0,7% anketiranih. Na kraju siječnja je Boris Titov imao 0,4%, a sada ima podršku 0,3% ispitanika.

Izbori za ruskog predsjednika će se održati 18. ožujka, a aktualni predsjednik Rusije izlazi na izbore kao nezavisni kandidat.

izbori u Rusiji
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ZЪVЪNIMRЪ
6 godine prije

to su namještene ankete … zadnji put su navalnome davale manje od 1 % a dobio je preko 30…sad je naravno kanceliran može bit sretan da nije u gulagu

basso
6 godine prije

Sto se mene tice Putin moze biti dozivotni predsjednik.

Penzic medo
6 godine prije

To je sve stvar ruskog naroda a nama je vratiti se kopanju po kontejnerima I trazenju boca po gradu. Penzija koje I nema skoro.

Arkaj
6 godine prije

Koliko je to dobro zbog stabilnosti rusije toliko je to i latentna opasnost. I mi smo jednom imali Tita koji je slobodno mogao imati demokratske izbore i ne bi ih izgubio dok je živ. Kao ni Tito tako ni Putin ne može živjeti i upravljati rusijom beskonačno. A što će bit onda ?

Mr Obični
6 godine prije

Putin je samo savršeni vojnik koji ispunjava zadatak koji mu je dat i ne bi ga trebalo glorificirati jer nema on taj kapacitet

pozdrav
6 godine prije

@arkaj u tome i jeste tajna od kako je sveta i veka. Da li postoji subjekt/struktura koji ce nastaviti upravljacku koncepciju predhodnika. I nikada se to nije prepustalo slucaju gde god su drzave, imperije trajale dugo, vekovima. Kad pomenu Tita, on je smatrao da upravljacku koncepciju treba da nastavi Savez komunista Jugoslavije. A ko bi drugi, sam je govorio. Sigurno ne spoljni faktori/subjekti. I vec 60-tih godina na govorima koje je drzao je upzoravao da su se komunisti opustili i da se ponasaju kao da se vise nista njih ne tice. Poslusajte njegov govor u Splitu tih godina.Gde je rekao da su sve nase objektivne slabosti ustvari subjektivne slabosti rukovodecih ljudi.Covek nas je upozoravao. Tako i za Putina.Ako ima struktura koja ce nastaviti setapovanu koncepciju koja donosi vidljive rezultate onda se stvoreno moze sacuvati i dalje nastaviti.

Reksi
6 godine prije

Putin I njegovi cio-oligarsi su upropastili Rusiju.Ekonomija im na razini Italije,alo,nakon toliko godina njegove vlasti rusi su bijeda kao sto su bili,nitko osim Tadzika,Kirgiza,Uzbeka ne ide na pecalbu u tu krepalinu od drzave,neki dan Putin sam kuka I moli oligarhe da vrate novac nazad jer sa rubljom mozes obrisati onu stvar.Steta,umjesto da ujedini sve istocne evropljane I pokaze srednji prst EU I NATO,sto bih pozdravio on I njegova bagra samo pljackaju I pljackaju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI