Pronalazač vakcine protiv Covida-19 ima lobistu povezanog sa Bidenom

Jeff Ricchetti
7 komentara

Bliski rođak visokog zvaničnika Bijele kuće otkrio je da je lobista za pronalazača vakcine protiv korona virusa.

Jeff Ricchetti, brat savjetnika Bijele kuće Steve Ricchettija, registrovao se da lobira za kompaniju koja stoji iza vakcine protiv Covida-19 koja je odobrena samo na Tajvanu, otkriva novi izvještaj.

Veza između Ricchettija i korporacije Medigen Vaccine Biologics Corporation sa sjedištem na Tajvanu otkrivena je u izvještaju koji je prvi objavio CNBC u srijedu.

Ricchetti je podnio zahtjev za lobiranje za kompaniju ranije ovog mjeseca. Njegov posao će biti fokusiran na „pitanja vezana za vakcine protiv Covid-19 koje su prihvaćene za strane putnike u Sjedinjene Države“.

Ricchetti je ranije lobirao kod Bijele kuće u ime drugih kompanija baziranih na zdravstvenoj industriji. Ranije ove godine, takođe je podnio zahtjev za saradnju sa Amazonom na pitanjima vezanim za isporuku pošiljki vakcine protiv Covida-19.

Odgovarajući na navode o mogućem sukobu interesa, Ricchetti je odbacio tu tvrdnju, rekavši da nije spomenuo svog brata u razgovorima sa svojim partnerima ili američkim zvaničnicima, niti je direktno lobirao kod svog bliskog rođaka.

„Ne lobiram kod svog brata i nisam mu čak ni pomenuo imena klijenata koje trenutno zastupam“, rekao je on za CNBC u aprilu. „U većem dijelu posljednjih trideset godina lobirao sam kod članova Kongresa i njihovog osoblja, i raznih pojedinaca koji su služili u uzastopnim administracijama. To je ono čime zarađujem za život.”

Medigenova Covid vakcina je odobrena samo za distribuciju na Tajvanu. Ricchetti je trenutno jedini lobista kompanije.

Ricchetti Inc. su osnovala oba brata, iako Steve Ricchetti godinama nije bio registrovani lobista i napustio je kompaniju 2012. Nastavio je da radi u administraciji Baraka Obame, u kojoj je predsjednik Joe Biden tada bio potpredsjednik.

Kompanija je navodno skoro četiri puta povećala svoju zaradu u prva tri kvartala ove godine u odnosu na isti period prošle godine.

BidencjepivoJeff RicchettiLobistiSteve Ricchettivakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
2 godine prije

Da da

čudila se aman ja
2 godine prije

…pronalazač vakcine protiv covida19 umro od posljedica ranjavanja istom- to mi javite.

WCL
2 godine prije

h ttps://www.bitchute.com/video/5O1fqjkbr0cC/
Prvi slučaj je navodno snimljen na prosvjedu protiv Covid mjera u Izraelu. Za drugi ne znam. Navodno se radi o 5g, grafen oksidu i nekim elektroničkim komponentama u cjepivu. To je sve što za sad znam.

abc
2 godine prije

Evo odapeo još jedan novinar-propagandista, koji je fanatično zagovarao cjepiva i nagovarao javnost.
“Ja sam Carlosova žena, Nora. Sa največom žalošču moram sa vama podeliti žalosnu vjest, da je Carlos sinoči umro zbog srčanog infarkta. Izgubila sam svog najboljeg prijatelja, a naša deca so izgubila odličnog oca. Za neko vreme bit ču odsutna iz društvenih mreža, «je 18. decembra na svom Twitter računu objavila žena Carlosa Tejade. Samo dan prije, 17. decembra, je Carlos Tejada na Instagramu objavo: “Duplo sam cjepljen. Pogoni me Janssen, a okrepljuje me Modern. Hej, Omicron: Možeš me udariti svojom mokrom njuškom!”
Carlos Tejada je jedan od novinarskih zvezda New York Timesa, koji je umro posle cepljenja sa Modernom. A koliko jih je još takvih o kojima mediji ne pišu odnosno ne smiju pisati, a doktori jim izmišljaju netačne diagnoze.

JaSamOnajKojiJesam
2 godine prije

Živjela laž i manipulacija!!
Gledaj tv i nema druge istine doli gutaj mijenjanje DNK kako bi ze mogli kontrolirati (vrlovjerojatno)

Pera Detlic
2 godine prije

Kao prvo to nije vakcina. To je čista tehnologija ogromnih mogućnosti, naravno zlouporabe i kao takva nema jednog izumitelja. Luciferazu je vjerojatno izumio Lucifer hahaha. Dugo se tajno kuhala tj. krala iz prirode i onda zloćudno modificirala. Ima višestruke ciljeve, a glavni su:depopulacija, uspostava apsolutnog robovlasništva i postizanje materijalne besmrtnosti. Zanimljivo je da se ta besmrtnost planira postići transuman 2 koji neće biti toplokrvan i kao takav biološki kako smo navikli. Rađaju se prva djeca cjepljenih sa crnim GO očima i genima ukrštenim s gm hydra vulgaris, trypanosoma cruzii. S par tjedana već hodaju, a treći dan se već prevrću na bok i mogu samostalno držati glavu. O tomr je pričao Ray Kurtzwail i da će običan human morati izumrijeti kao inferioran. Kreiranjem nove neuronske mreže u mozgu nadaju se da ćr se pred smrt moći nasellit u takav novi organizam nešto slično kao simbiot u Zvijezdanim stazama. Zato blejimo… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI