Prozapadni agenti organiziraju prosvjede protiv sasvim normalnog zakona i žele Gruziju silom uvući u EU

Gruzijski parlament
53 komentara

Gruzija želi uvesti zakon o stranim agentima, kojim će svako pravno i fizičko lice biti proglašeno stranim agentom ako ga financiraju stranci. Međutim, prosvjednici koji su jučer izašli na ulice tvrde da je vlada Gruzije u dosluhu Rusijom.

Voditelji prosvjeda optužuju vladu da pomaže ruskim interesima, a ne zapadnim. Ipak, vlast u Gruziji je izabrana demokratskim putem, što znači da prosvjednici predstavljaju tek manjinu građana.

Gruzija ima pravo samostalno odlučivati o svojoj budućnosti, uključujući i mogućnost nečlanstva u EU. Prosvjednici koji žele prisiliti vladu na drugačije odluke ne predstavljaju volju većine građana.

Nadalje, mnoge druge zapadne zemlje, poput Sjedinjenih Država, također imaju slične zakone o stranim agentima. Stoga je upitno zašto se upravo Gruziju kritizira za uvođenje sličnog zakonodavstva.

U konačnici, čini se da prosvjednici zastupaju interese Zapada, a ne Gruzije, što je suprotno njihovim optužbama na račun vlade. Gruzijska vlast je demokratski legitimna i ima pravo samostalno odlučivati o svojoj budućnosti, uključujući i odnose s EU-om.

Financiranje udruga i sličnih entiteta novcem stranaca i njihovih vlada je doista veliko zlo kojem svjedočimo i na našim prostorima. Takva financiranja imaju za cilj infiltraciju i kontrolu naših država putem političkih poslušnika. Sve balkanske države su žrtve ovog sustava manipulacije i zato takav zakon treba uvesti svaka suverena država.

Mediji, udruge, političari i znanstvenici koje financiraju strane vlade su doista strani agenti i takve treba držati pod lupom.

“Demokratski” prosvjedinici u Gruziji to trebaju znati, a evo kako se ponaša njihov prozapadni demokratski predstavnik u parlamentu Gruzije.

Gruzijastrani agenti
Pretplatiti se
Obavijesti o
53 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dakle
12 dana prije

Vlasti u balkanskim dream su izabrane demokratskim putem, što znači da mogu slobodno odlucivati I o stranim financijasima

Tupko
12 dana prije

Stižu keksi glovom

Nenad
12 dana prije

Jučer sam pisao o 35 špijunskih dronova u napadu na okupaciju. Danas o tome kako je Iran preko posrednika poslao snimke USA gdje se vide Iranska saznanja iz istih i najavljuje šta će biti uništeno u kontraudaru ako bude napada na Iran. Ukoliko bi bila napadnuta Iranska nuklearna postrojenja uzvrat će biti na okupaciona i snimke koje su im proslijeđen pokazuju i dokazuju da Iran zna lokacije nuklearnog razmještanja iz Dimone Takodje poručuju Amerima da tzv israel ne može sam napasti i da ako napadne to će se smatrati da je kao i napad USA.

Гавран
12 dana prije

de Gol je godinu dana posle iskazane snažne podrške palestincima oboren obojenom revolucijom.

Koja
12 dana prije

Ih, gomila kojekakvih je primljena u tu uniju a što je najsmešnije dobar deo populacije istih smatra da im je učinjena čast, smatra da je tamo neko prepoznao njihove demokratske vrednosti i samim tim pripadaju civilizovanom društvu! Hebeno je biti u takvom komšiluku, da

Tonto
12 dana prije

Eto i tamo cia i mossad stvaraju obojenu revoluciju. Niti jedna vlast koja je protiv njihovog narativa im ne odgovara i pod hitno treba biti smjenjena.
Kada će kod njih biti obojena revolucija, kada će se urušiti ti bastioni zla i terorizma, pocrkali svi dabogda.

12 dana prije

Baš sam hteo da napišem da je portal propustio izuzetno bitnu jučerašnju vest ali su ipak ostali na visini zadatka. Zašto je ovo izuzetno bitna vest? Ako se neko seća, još na početku rata u Ukrajini sam pisao da će se taj rat širiti – prvo na Moldaviju i Gruziju (i to baš tim redom) a onda dalje. Za Moldaviju je bilo očigledno, Zapad je tamo odavno instalirao svoju vlast i početak konflikta je samo pitanje kada će Fašingtonu odgovarati da ga pokrene. Ali zašto Gruzija kad ima ako ne prorusku a ono bar neutralnu vlast? Iako je sadašnja gruzijska vlast prilično pametna, pokušava da održava dobre veze sa Zapadom ali i sa Rusijom i to je funkcionisalo sve dok nisu došli na red za širenje sukoba (ovde je dobro povući paralelu sa Kosovom). Za sada je samo priprema za obojenu revoluciju i dok Rusija bude ratovala u Moldaviju (protiv… Čitaj više »

JoeP
12 dana prije

Pa šta sad, koga briga za Gruziju. To je isto ka da pričaš o nekome kako mu mater sponzoruśa, a tvoja nalazi mušterije na ulici.
Dosta hrvatskih NGO i medija se odavna prestalo financirat iz inozemstva ne samo šta EU za HR nije inozemstvo nego su izglasani zakoni da se financiraju iz proračuna RH odnosno financiraju ih oni koji u Hrvatskoj žive i joś više oni koji u Hrvatskoj rade i sad ti isti pričaju o Gruziji. To je vrhunac licemjerja di se prihvaćaju zakoni koje su donili domaći izdajnici šta ne znači ništa drugo nego izdaja.
Upravo to hipnotizira mase da budu amorfna masa od koje se može radit bilo šta jer može poprimit bilo kakvi oblik.

Nesko
12 dana prije

Da svi ti izabrani takozvanim demokratskim putem su legalno izabrani da rade, što? Štite rezime i sviraju muziku kakvu voli onaj ko tu muziku naručuje i plaća. Kako na Balkanu tako i bilo gde drugde. Ko misli da je drugačije, teško njemu.

Darko 7
12 dana prije

Gruzijci žele samo normalno živjeti, ali to nije u interesu psihopata sa zapada. Nove “vrijednosti” se moraju prihvatiti milom ili (najčešće) silom. Onaj tko se suprostavlja iskrivljenim zapadnim vrijednostima dobiva naziv rusofil. Članstvo u EU Gruzijcima ne može donijeti ništa dobro kao što to nije donijelo ni nama Hrvatima.

Keki
12 dana prije

Normalna osoba ne može protiv ovako nečeg provjedovati, tako da su ovi prosvjedi plaćeni i namješteni.

trolling queen
12 dana prije

“Ne postoje obojene revolucije plaćene od stranih agentura u mojoj zemlji. Postoje samo klimatske promjene! To je jedina stvarnost!!” —- poviče gruzijski demonstrant i pade u nesvijest (od kamena koji mu je s nebesa doletio u glavu)

Schwarze Hunderte
12 dana prije

Ma kakav EU !? Tko ušao – ušao !!! Ovo što nije – nikada i NEČE !!! Osim poput ” tegleće marve ” i topovska mesa ” za — NATO ! Tek tad ( možda ) i dobiju i oni par mrvica sa stola ako i to 🤷

Ico
12 dana prije

Rusija ima sve potrebne energente I rudna bogatstva, koja trebaju EUropskoj uniji, a EUropska Unija ima samo Usrulju von der Pfizer!

Max
12 dana prije

Obojena agentura.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI