Republikanski donator gura Tuckera Carlsona za predsjednika

65 komentara

Kampanja političke akcije koja sebe naziva Draft Tucker PAC objavila je u četvrtak reklamu za kampanju, pozivajući Republikansku stranku da izabere bivšeg voditelja Fox Newsa Tuckera Carlsona za svog kandidata za predsjednika SAD-a 2024. godine.

„Republikancima je potreban novi vođa, a Tucker Carlson je spreman da predvodi“, kaže se u spotu od 30 sekundi, opisujući konzervativnog stručnjaka kao „duhovitog, oštrog i nekoga ko ismijava probuđenu glupost“. Carlson će “bičevati Bidena u debati”, reklama uvjerava glasače, insistirajući da “niko u Americi nije artikuliraniji”.

Predvođen bivšim kandidatom za kongres Teksasa i republikanskim donatorom Chrisom Ekstromom, Nacrt Tucker PAC-a, koji je predao svoje dokumente prošlog mjeseca nakon što je Carlson otpušten iz Fox Newsa, još uvijek mora uvjeriti svog istoimenog kandidata da se kandiduje. U oglasu se gledaoci pozivaju da potpišu peticiju za desničarskog komentatora.

Ekstrom je rekao za The Hill da je zabrinut što ni predvodnik republikanaca, bivši predsjednik Donald Trump, niti Trumpov vodeći protivnik, guverner Floride Ron DeSantis, ne guraju razgovor u pravom smjeru. „Veoma sam zabrinut da neće pomeriti debatu onoliko koliko bi trebalo da bude“, rekao je on agenciji, ne objašnjavajući gde su proglašeni kandidati nedostajali na svojim pozicijama.

Opisujući PAC kao „izuzetno dobro finansiranu“, Ekstrom je objasnio da će sponzorisati ankete i puštati sve više oglasa na radiju i digitalnoj televiziji, kao i na televiziji, dok će svoj odbor popuniti „glavnim konzervativcima“. Tvrdio je da je Carlson “dosta vremena testirao vodu” u vezi sa predsjedničkom kandidaturom.

Ranije ovog mjeseca, Carlson se šalio o kandidaturi za predsjednika u tekstualnim porukama s novinarom, nešto što je radio nekoliko puta ranije. Međutim, on je odbacio tu ideju kada su ga ozbiljno pitali o tome, rekavši prošle godine bivšem novinaru New York Timesa Benu Smithu da je zadovoljan radom kao voditelj talk showa i da nema želju za moći.

Iako je medijski establišment jasno stavio do znanja da vjeruje da bi Carlsonova kandidatura propala, oni također neće prestati pričati o tome, s oko pola tuceta članaka koji govore o njegovim šansama koje su se pojavile otkako je novinar napustio Fox.

Carlsonova centralna informativna emisija daleko je nadmašila svoje konkurente po gledanosti, dovodeći preko 3 miliona gledalaca svake noći. Video koji je objavio na Tviteru nakon njegovog odlaska imao je više od 84 miliona pregleda. Ranije ovog mjeseca najavio je planove za pokretanje informativne emisije na platformi.

američki izboriBidenPACTucker Carlson
Pretplatiti se
Obavijesti o
65 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Miko
11 mjeseci prije

Ako ga donira njegov je. U politiku se nemože bez prostituiranja, a američki predsjednik ionako o malo čemu odlučuje. Nije problem ni u sistemu nego u onima koji misle kako će po pravilima sistema taj sistem popravit.
Potrebna je sveopća promjena paradigme.

nepoželjni
11 mjeseci prije

Sukob interesa Bogova i robova će iznjedriti predsjednika (države i vlade) upravo onoga koji će odgovarati Bogovima, bez obzira kakvog si robovi žele odabrati ili za koga su “glasali”…

Slow Motion
11 mjeseci prije

U nekom drugacijem drustvu gdje bi bio okruzen ljudima u bijeloj kuci, a ne zvijerima..mozda.

Nočni
11 mjeseci prije

Ne znam što se dogodilo, ali me sve podsjeća na Georgea W. Bush jr.-a! Fox News je dao otkaz Dan Bongino-u (bivši tajni agent), mother Tucker-u (najgledaniji voditelj tv-u) i Lari Trump (snahi od Donalda)! A one lijevičarske televizije sada veličaju desnicu kao cnn, msnbc. Naime u cnn-ovom townh hall-u je Trump rasturio! Toliko je rasturio da vlastita lijevčarska (demokratska) tv postaja cnn i sama to priznaje! Vele da mu nisu trebali dati toliko medijskog prostora, pošto je svakom riječju osvajao publiku! Publika je buu-ala nadobudnu glumicu i urlikala od sreće na svaku riječ Trumpa! Mali podsjetnik s početka mojeg posta, dakle najgori predsjenik ikoje države ikada u povijesti čovječanstva je bio George W. Bush Jr. – a on je bio Republikanac!

Jadranka S.
11 mjeseci prije

Ocekivanja, ocekivanja!
Ljudi se nadaju kroz druge.

tihobl
11 mjeseci prije

Хилари Клинтон: Ако Трамп победи 2024-те, то ће бити крај демократије у САД. То ће бити крај Украјине. И он ће нас извести из НАТО-а”, рекла је она за The Financial Times.

Antee
11 mjeseci prije

I Stew Peters – koji je na barikadama protiv pLandemije od sebe napravio istraživačkog novinara i reportera (a pogoni ga pravednički bijes prema masovnim ubojicama Cjepivom) je u intervjuu BBCu najavio kandidaturu za US predsjednika.

Neću se odmah dat na zadnje noge protiv T.Carlsona (jer djeluje OK) ali nije za predsjednika kao Peters.Nema ni 5% energije za demontažu režima…pa mi to slič na podmetanjei kao kad su angli-cionisti Kolindi podmetnuli svisca Škoru da joj otme glasove desnice pa je Milanović pobijedio.

Tu je još i Robert F.Kennedy…tako da se radi kaos kojim će se utrti put MAGA Frizuri od Trumpa.

“Kad god im zatreba heroj, mi ćemo se pobrinuti da ga i dobiju” Albert Pike mega masonjara

Dux
11 mjeseci prije

Ko zna, ako prihvati, MOŽDA će Amerika moći čuti dio istine.

Mrčikola
11 mjeseci prije

A, tko će znati što se u pozadini ove vijesti kuha…vjerojatno je točno ono što je davno, onaj njihov pošteni predsjednik, mirotvorac, rekao; u politici se ništa ne događa slučajno. A to, da se u politici (a i šire 😁) ništa ne događa slučajno, je jedna od rijetkih istina koju je, uzevši općenito, politička ološ izgovorila, a vjerojatno je da to “pravilo”, naročito, vrijedi iznad razine gdje se pojavljuje prvi cent ili trunčica moći. I njih, “preko bare”, je ovo novonormalno zateklo. Oni su, zapravo, (iako se to uglavnom drukčije vidi) prvi na udaru “agende 2030”. Kako majstori smanjuju dotoke dolara, a istovremeno, ne obazirući se na “zakone tržišta”😁, dolaru ruše vrijednost, uslijed čega kupovna moć pada, a cijene nekretnina i “biznisa” “lete u nebo”, onaj sloj Amerikanaca koji je, do sad, stvarno imao pošten “biznis” i koji je akumulirao desetke miljuna dolara, ili onaj sloj Amera, koji je pošteno… Čitaj više »

Keki
11 mjeseci prije

Bolje Tucker ili Trump nego neka bijeda poput ovog trenutnog.

Maaja
11 mjeseci prije

slažem se da ovako slažu rječi napredni……………..
…..”uz ono šta se zna najvažnije je spoznat ono šta se nezna.”
i prilično je već života položeno na razotkrivanje baš toga što se još nezna koji su i vidjeli neke djelove tih skrivenih kreatora pa ajd ,da spomene se recimo – Stanley Kubrick,.. i jasno ima ih uz njega jooooš ali za one koji su ipak možda našli spomen za “carevanja Dvajt Ajzenhauer-a” i uveliko odskače ovo ime izašlo u javnost …….. Omnipotent Krrrl……(valjda je ispravan prijepis)pitah tog autora zviždača …jeli to onaj što se rukuje s hitlerom?i izbjegnut je direktan odgovor ali mi je pokazan tekstistupa o djelovanju tog entiteta okrenuta laži i prevari i zaluđivanju u činjenju zla.

Maaja
11 mjeseci prije

zanimljivo nizanje činjenica na zbivanja po svijetu pa i trenutno u Srbiji imamo istup Goran Luetić portal Hop..
10. svi 2023. — U knjiziManifest Sudbina-Demokracija kao kognitivna disonanca“ – podaci o tome -KAKO CIA-MI6, ‘DANAS’ PROVODI SUBVERZIJU U MNOGIM DRŽAVAMA …

Jadranka S.
11 mjeseci prije

Cemu vi sluzite? Nicemu. Nikakvoj svrsi. Zelite li postati stvar? Stvari sluze necemu. Cemu sluzi stolac? Da biste sjedili na njemu. Ako ne postoji netko tko ce sjediti na stolcu, on ce biti beskoristan: on nece imati svrhu. Cemu vi sluzite? Nicemu. Vi niste stolac. Vi niste kuca u kojoj se zivi. Vi ste bez svrhe. U tome je ljepota i velicanstvenost zivota. To je fenomen bez svrhe. On postoji bez svrhe. On postoji za sebe. Stvari postoje za nesto drugo: one su sredstvo. Osobe postoje za sebe: one su cilj. Vi volite nekoga. Cemu? Ako kazete da volite osobu zbog njezinog novca, tada vi ne volite. Ako vi kazete da volite zbog prestiza kojeg nosi ljubav prema toj osobi, tada vi ne volite: vi radite nesto drugo. Odvija se neka druga aktivnost – ali to nije ljubav – to je posao, politika ili nesto drugo, ali to nije ljubav.… Čitaj više »

Jadranka S.
11 mjeseci prije

2. Duboko u sebi, vase unutarasnje bice uvijek ceka nekoga tko ce vas voljeti radi vas – radi niceg drugog, samo vas – nekog tko ce reci, ” Volim te radi ljubavi. Volim te onakvog kakav jesi. Volim te zato sto jesi. Volim tebe, tvoje bice, i tome nema kraja, nema svrhe.” Ako vas netko ne voli bez ikakve svrhe, vi necete osjetiti velicanstvenost zivota. U toj beznacjnosti je skriveno citavo znacenje zivota. Kada vas netko voli sa svrhom, ta osoba vas je svela na predmet. Vi ste stvar a druga osoba vas kupuje. Kada vas netko voli radi vas, bez ikakvog razloga, tada se iznenada otvara vas unutatnji cvijet. Vi ste prihvaceni kakvi jeste. Ljubav vas uvijek prihvaca onakvima kakvi jeste, i kroz to prihvacanje dolazi do tansformacije. Vi mozete procvjetati. Ne postoji strah. Nista se ne ocekuje od vas: mozete se opustiti. Ne postoji cilj iznad vas: vi… Čitaj više »

Ivan Bgd
11 mjeseci prije

Ko lupa ovolike silne minuse?
A to znaci samo jedno, da su pogodili osetljivo mesto i botovi reaguju ko svi psi cuvari.

Max
11 mjeseci prije

To bi tek bila prava stvar. Nedostaje mi moj istoimeni prijatelj.

Jadranka S.
11 mjeseci prije

Kod politike mozak opcenito ne funkcionita. Tu postoji samo nasilje, ne i inteligencija.. Tu je samo otimanje, guranje, borba, mira nema. Nema odmora, samo umiranje. Samo ambicija za velicinom, ljubomora, agresija – tu nema duse.
Samo oni koji sebe ne poznaju mogu biti u politici.
Politicari su i oni koji se na isti nacin bore za novac, politicari novca, borba za moc – politicari moci, borba za samoodricanjem – politicari samoodricanja…
Svugdje gdje je natjecanje, tu je politika. To je beznacajna utrka stakora. Ideja ega je:”Sjediti porazeno znaci kraj, odlazak ispod, smrt. Nastavi se kretati, nastavi bilo sto raditi. Nastavi postizati ovo ili ono. Ako ne, bit ces izgubljen.”….
.

Ivan
11 mjeseci prije

Pas im mater usranu, to je ta njihova demokracija koja poznaju samo brdo love dok glupa raja fantazira o demokraciji..

Lucija, prva
11 mjeseci prije

Ne da mi se puno: USA ima polupredsjednički sustav.

Znači, pola moći ima Predsjednik koji se bira izravno.

Pustite priče.

Zašto mislite da su izveli sto čuda da bi doveli Bidena?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI