Ron Johnson: ”McCain glasao pod utjecajem raka na mozgu”

Ron Johanson
11 komentara

Republikanski senator Ron Johnson iz Wisconsina je oštro kritiziran od strane kolega, nakon je rekao da je senator John McCain glasao protiv prijedloga stranke zbog raka na mozgu.

Naime, John McCain je iznenadio mnoge kada je 28. srpnja odlučujućim glasom odbacio prijedlog stranke kojim su republikanci planirali ukinuti zdravstvene reforme.

Na pitanje zašto je McCain glasovao protiv zakona, Ron Johnson je rekao:

”Ne mogu govoriti u ime Johna McCaina, jer on sada ima rak mozga, a glasovanje je održano poslije ponoći. Možda je to imalo nekog utjecaja”, rekao je Ron Johnson

“Stvarno sam mislio da će John glasovati na konferenciji u 22:30. Ali, on je ”protiv” glasao oko 1 ili 1:30. Jeste li razgovarali s Johnom McCainom što mu je bilo na umu“, nastavio je Ron Johnson.

Julie Tarallo, glasnogovornica Johna McCaina, izjavu Johnsona je nazvala ”čudnom i duboko neprimjerenom”.

Časopis Politico piše kako je McCainu prošli mjesec dijagnosticiran agresivni tumor na mozgu i hitno je podvrgnut je operaciji kako bi ga uklonio. Sada je kod kuće u Arizoni, gdje je podvrgnut radioterapiji i kemoterapiji.

”Neprimjeren” ili ne, komentar Rona Johnsona ima smisla. John McCain je ovim glasovanjem odlučivao o sudbini milijuna ljudi u Sjedinjenim Američkim Državama, a  sutra će isto tako donositi odluke o vanjskopolitičkim akcijama američkog Kongresa.

Nakon operativnog zahvata, te radio i kemoterapije, legitimno se zapitati je li John McCain uopće sposoban donositi odluke koje se tiču američke nacije i cijelog svijeta.

Julie TaralloObama CareRon Johnson
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Adriana
6 godine prije

“Legitimno se zapitati je li John McCain uopće sposoban donositi odluke koje se tiču američke nacije i cijelog svijeta.”
Očito ih je donosio, a ako bude i najmanje prilike, donosit će ih i dalje.
Psiho-test, test inteligencije, sistematski zdravstveni pregled, potvrda o “nekažnjavanju” itd. su nužnost za dobiti bilo kakav posao u većini zanimanja, u većini zemalja.
Samo političar ne treba ništa od toga, a donosi odluke koje se tiču njegove nacije, u ovom slučaju, čitavog svijeta.

otpisani
6 godine prije

Vjerojatno je glasao tako jer je očekivao da će mu Svevišnji oprostiti sve grijehe i dati bolje mjesto u raju 😉

Prijedlog koji (između ostalog)- daje manje sredstava za starije te predviđa manje osiguranih Amerikanaca je dio reforme koja, eto, već nije prošla zahvaljujući teško bolesnom senatoru (moguće da mu je tek u bolesnom mozgu proradila zdrava pamet 😉

Prema ovom događaju, daje se zaključiti da bi američki senatori i visoki dužnosnici bili puno bolji i sa više empatije kada bi redom imali rak na mozgu 😉

PeroDD
6 godine prije

Bolesni John McCain je spasio zdravstvenk osiguranje za 20 mil Amerikanaca. Stvarno je lud.

Arkaj
6 godine prije

McCain je osoba s kojom ne bih volio ni živit u istoj zgradi ali sramotno je nečiju bolest koristit u svrhu političke diskvalifikacije ili opravdanja vlastitog političkog poraza. Da je taj isti McCain glasao po njihovoj želji ne bi se aludiralo na njegovu duševnu nesposobnost nego na herojstvo čovjeka koji svoje političke dužnosti herojski obavlja unatoč teškoj borbi s zloćudnom bolesti. Za mene je republikanski senator Ron Johnson pao puno niže nego što je McCain bio i u svom najgorem izdanju a to nije lako postići ako nisi istinsko govno od čovika…

jale
6 godine prije

Ohoho… Ova mala razmirica isuviše govori o odnosima unutar i izvan SADističkog političkog miljea. Dobro je reko jedan moj prika da neće proći godina a oni će se poklati oko mrvica koje su im ostale nakon globalističkog derneka.

Zozon
6 godine prije

Morao podržati zakon, pošto sad koristi isti da se izliječi.

Hash
6 godine prije

Bilo kako bilo, štitili kongresmeni jenki naeod ili ne, korisno za planetu bi bilo da MekKonj što prije odgalopira u sotonin kotlić. Nek mi Bog oprosti.

17 novembar
6 godine prije

ovaj dripac ima dobru zenu kazu da ga vara dugi niz godina bar ga je bog kaznio na tom polju

Jupiter
6 godine prije

Ako ima kancer, nije budala! On štiti interese grupacije kojoj pripada sve drugo bi bilo čudno.Kada bi glasao da se ukinu sankcije Rusiji to bi već navelo na sumnju da mu je zdravlje ozbiljno narušeno.

davor
6 godine prije

Teško je bića kao McCain, Lindsay Graham, Kissinger ili Netanyahu svrstati u kategoriju ljudi..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI