Ruskom veleposlaniku u Crnoj Gori uručena prosvjedna nota

Miodrag Vuković
18 komentara

Ruskom veleposlaniku u Podgorici, Sergeju Gricaju, uručena je prosvjedna nota zbog deportacije iz Moskve člana vladajuće Demokratske partije socijalista Crne Gore i parlamentarnog zastupnika Miodraga Vukovića.

Trenutno je Vuković je kod kuće, gdje se iz Moskve vratio letom kompanije Montenegro Airlines.

Ranije u ponedjeljak je priopćeno da je Miodrag Vuković prolazio kroz Moskvu, te da je bio u tranzitu do Minska, gdje je trebao sudjelovati u radu Parlamentarne skupštine Srednjoeuropske inicijative.

Međutim, u nedjelju navečer je na aerodromu Domodedovo priveden od strane policije i priopćeno mu je da je “persona non grata” u Rusiji i da treba biti deportiran.

Nakon toga je Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore optužilo Rusiju da miješa u unutarnje stvari zemlje.

S druge strane, službena predstavnica ruskog Ministarstva vanjskih poslova, Marija Zaharova, rekla je kako ministar vanjskih poslova Crne Gore, Srđan Darmanović, neopravdano optužuje Rusiju samo kako bi pred vlastitim narodom opravdavao pristupanje zemlje NATO paktu.

Miodrag Vukovićpersona non grata
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Srba
6 godine prije

ovi montenegrini su ga ugasili…krimi drazava…

subaru
6 godine prije

Ovaj je zaslužio.

fond
6 godine prije

pravoslavni se medjusobno glodju po nalogu anglocionista

Brainstorm
6 godine prije

dobro a zasto? zasto su ga rusi protjerali?

Željko
6 godine prije

Ove godine i nekako ali iduće godine bez ruskih i srpskih turista ne piše se dobro turizmu u Crnoj Gori ! Prošlo ljeto sam bio u Crnoj Gori i imao osjećaj da sam negdje u Rusiji , sa iznimkom Kotora koji zbog kruzera ima drugu vrstu turista !!

Sara
6 godine prije

E moji Đetići, najbolje vam je Trump pokazao tko ste i što ste i koliko ugleda imate svijetu. Što njemu ne prosvjedujete?

Rus
6 godine prije

kriminalci se uzjogunili

Kosta
6 godine prije

https://www.youtube.com/watch?v=LZUQHtXjX3E
Prekid tribine Žena u crnom na FPN

Jupiter
6 godine prije

Crnogorski političari su usvojili Bugarsku politiku, očas posla izdadoše Rusiju , izdaće oni i Ameriku samo da se geopolitika promeni.
Toliko o junaštvu i čojstvu , gurnu te u ćošak a ti im se još zahvališ na dodiru.

Vancos
6 godine prije

nije mala crna gora tolko vazna ni natu a ni rusiji koliko je to politicka pljuska zapada Rusiji…a samo udaljavanje crne gore od rusije ima korijene u antagonizmu prema srbiji nakon svega sto je radila devedesetih tako da je samo clanstvo u nato bjezanje od srbije a ne od rusije…

Tomica
6 godine prije

Crnogorci su pokazali čojstvo kod raspada Jugoslavije. Svima su se zamjerili gdje god su bili a svi su kao dobri s njima. Razumijem SAD i Zapad, to im je šamar Rusiji, ali ne razumijem ni Hrvatsku ni BiH ni Srbiju. Očekivao sam oštriji stav od Rusije ali ni oni ne zatežu previše iako im je CG uputila teške optužbe. Malo je reći da sam zbunjen ali vidjet ćemo kako će se dalje situacija razvijati.

Grišpe
6 godine prije

Zabole ga štap.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI