Saudijska Arabija priznala ubojstvo novinara Khashoggia

Jamal Khashoggi
41 komentar

Saudijska Arabija je priznala ubojstvo novinara Jamala Khashoggia unutar konzulata u Turskoj. Vlasti Saudijske Arabije tvrde da je došlo do verbalnog sukoba između Khashoggia i još ne imenovanih službenika Saudijske Arabije. Sukob je doveo do smrti novinara, tvrdi saudijsko izvješće za javnost. U ubojstvu novinara participiralo je 15 dužnosnika. Neki su došli privatnim zrakoplovom iz Saudijske Arabije. Tijelo Jamala Khashoggia i dalje nije pronađeno, te se postavlja pitanje gdje je i kada će biti isporučeno obitelji, nakon što je potvrđena smrt. Komentatori na portalima zapadnih medija su zabrinuti jer prisustvo ovako velikog broja osoba čini ovo djelo teškim zločinom koje sliči “perverznom ritualu” u kojem su nazočili najviši dužnosnici Saudijske Arabije. Uskoro opširnije…

Više o slučaju Khashoggi možete pročitati na sljedećim poveznicama: Saudijac iz “Tima 15”, navodnih ubojica Khashoggija, poginuo u “prometnoj nesreći” / Ivan Pernar o slučaju Khashoggi / Bosna i Hercegovina i uvezeni korijeni mržnje iz Saudijske Arabije

 

Pretplatiti se
Obavijesti o
41 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
igi
5 godine prije

…znači idemo na osobni verbalni ,slučajni sukob….na kraju balade ispast će da se lik spotakao na tapet u konzulatu pri padu pregrizao jezik i iskrvario…splet nesretnih okolnosti……

Riddick
5 godine prije

OFF TOPIC
Na danasnji dan 2011 god. je ubijen libijski vođa Muamer el Gadafi, punim imenom Muamer Muhamed Abu Minijar el Gadafi, ubijen je u Sirtu, a snage Prelaznog nacionalnog saveta su preuzele kontrolu nad gradom.

Siniša
5 godine prije

Jos jedan off…Makedonije vise nema.

giordano bruno
5 godine prije

Pise se o Jamalu Khashoggiu, to je jedan covek, iskasapili su ga kao u kasapnici, a pogledajmo Spaniju, Argentinu, Venecuelu, rade im sta hoce, a tu su milioni ljudi u pitanju.
Gde su ti verski poglavari, niko ne sme da pisne protiv Eith family cartel + old family money, prave se kao da nisu odavle.
Vuk na ovcu svoje pravo ima ka tirjanin na slaba čoeka; al tirjanstvu stati nogom za vrat; dovesti ga k poznaniju prava,to je ljudska dužnost najsvetija! – Njegos

tango
5 godine prije

izdajnici islama sluge židovske i protestanske govna vehabijska

Weteran
5 godine prije

Kupovina oružja množi se koeficientom 3 (tri) i svi će za tri dana zaboraviti ovaj tužni dogadjaj.
Živimo u svetu licemerja i dvostrukih standarda, na žalost!

Duki
5 godine prije

To treba zvati “inkvizicija polumjeseca “samo još lomača fali !
Ili ona narodna “‘ko prizna pola mu se prašta”
Samo me zaima stav Kokoške (jedne i druge)
(GB&HR) i svakako Š(trumpete)??

Valter
5 godine prije

E sad da vidimo dali će i kakve sankcije dobiti Saudijska Arabija. Ako je Rusija dobila sankcije za nedokazani pokušaj ubojstva Skripalovih, kakve bi sankcije trebala dobiti SA za priznato ubojstvo novinara ? Ajmo se još jednom uvjeriti dokle ide licemjerje …

Ivo
5 godine prije

Kazna će biti drakonska. Bin Salman će se morati javno ispričati, plus potpisuju se dodatne narudžbe za beskorisno usa oružje u vrijednosti 500 milijardi dolara. Ubuduće, strogo se zabranjuje kasapljenje protivnika režima izvan granica.

trumba
5 godine prije

Na zapadu su ove metode usavršili. A pomaže i kad držiš čitav msm pod rukom. 2010 Gareth Wyn Williams, matematičar i posredno zaposlen za M|6, je pronađen zaključan u jednom komadu unutar kovčega. Istraga je zatvorena uspješno pod nesretnim slučajem. Naknadno je utvrđeno da čovjek sam sebe nije mogao zaključati.

Perzija do trsta
5 godine prije

Na stranu način na koji je ubijen,ali za osobom koji je predstavnik muslimanskog bratstva u vehabijskoj kraljevini neću pustiti suzu,a neće ni njegovi sponzori.pronaći će oni novog kandidata,a da ovaj neće ni znati da.je izabran.

erektvs maximvs
5 godine prije

ma kakvo ubojstvo? sad će se pojavit sa porošenkom

DAWOR
5 godine prije

KAŠOGIĆ UOPĆE NIJE MRTAV….ETO GA LEŽI U BOLNICI NA FIRULAMA….ŠEPRTLJA SE PENJAO NA BIOKOVO U PAPUČAMA ALI ZAHVALJUJUĆI “HGSS” SVE SE DOBRO ZAVRŠILO !!!!!!!!!!!

Laki
5 godine prije

Znaci novinar koji osim otrovnog pera rastura i neke borilacke vjestine iako bas i ne izgleda tako je zapravo napao ovu osamnaestoricu. Prvo si je sam odrezao prste valjds da borba bude ravnopravnija
A onda nista, oprostite na uznemiravanju dragi Saudi.

bbbb
5 godine prije

Treba uvjeriti goje da se tama bori protiv svoje braće po krvi a u stvari saudima neće biti ništa jer će sve ostati po starom. Bitno je da se vjeruje da su u sukobu, to dođe isto kad Erdogan sikće i pljuje po braći u telalavavu a kad se sretnu smiju se kako su gojama podvalili sukob koji ne postoji.

Croatia
5 godine prije

Vidi ovo od „britanaca“ ni riječi ??? Da vidimo koliko će diplomata protjerat , hoće li uvest sankcije hoće li dignut cijelu Europu na noge. Njihovi saveznici pretvaraju Konsulate u klaonice nevidena brutalnost do sad. A „Crveni mundiri“ mudro šute,mozda na kraju ispadne da su u sve umješani ruski agenti !!!!!

Abdulah
5 godine prije

kad su u pitanju novinari koji su 95% režimski ovaj je bija onaj u 5%

Kile
5 godine prije

Više puta je pao na sablju, niko ga nije taknuo majke ti

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.