Sirijska vojska natjerala američki vojni konvoj da promijeni put (VIDEO)

Američki konvoj u Siriji
20 komentara

Američki vojni konvoj morao je promijeniti put u blizini kontrolne točke sirijskih oružanih snaga u blizini Qamishli, što se može vidjeti na objavljenoj video snimci. Video snimka prikazuje američki vojni konvoj koji mijenja pravac zbog sirijskih vojnih snaga u provinciji Hasake, objavio je Muraselon News. Američki konvoj se kretao ka vojnoj bazi južno od grada Qamishli. Međutim, vojska sirijske vlade koja je stajala na kontrolnoj točki prisilila je Amerikance da se vrate i traže drugi put. Prema  izvješću, američki vojnici promijenili su svoju rutu “dobrovoljno”. Grad Qamishli smatra se “glavnim” gradom sirijskih Kurda i samozvanom “Federalna regija sjeverne Sirije”. U svibnju je tiskovna agencija Anadolu priopćila kako su sirijske postrojbe uhitile oko 70 francuskih vojnika na kontrolnoj točki u pokrajini Hasake, koji su također bili u konvoju od 20 vozila koji su krenuli prema Qamishli. Francuski vojnici su pušteni o čemu je Logično već pisao.

70 francuskih vojnika uhićeno i ispitano u sirijskoj pokrajini Hasaka, tvrdi turska agencija Anadolu

Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Antiglobalist
5 godine prije

A vijesti….

Laki Topalović
5 godine prije

Kakvi vojnici ? GPS, vojne karte i sve i ne znaju kuda ići. Ja bi znao već, gledajući karte ovih godina koje četvrti drži SAA/NDF i kršćanske Sotooro milicije, a koje Kurdi.

blatanko
5 godine prije

ti samo provociras ovdje, jelda?

Alen
5 godine prije

Izgleda da ovima nisu apdejtovali mape..

Ante
5 godine prije

I Hrvatska je natjerala onog Mamića da pobjegne u BiH, pa od toga nemamo baš ništa. Kriminalci i dalje uživaju u pokradenom.

Riddick
5 godine prije

Pre 8 meseci su isto zalutali pa su morali nazad da idu u Hasaki
https://youtu.be/tjaLcHeA9KA
A ovo mi je omiljeni snimak kada ih takozvana Slobodna Sirijska armija izbacuje iz svoje zone , a oni ih finansiraju
https://youtu.be/ZJYWYVscZpQ
Hrani kuče pa da te ujede , gde god su u svetu rasporedjeni Američki vojnici odatle traže da odu …

Tadmur Palmirovic
5 godine prije

Ma znaju oni broj komaraca u Hasaki a kamoli broj punktova SAA,njihovu lokaciju,broj ljudi,resurse…itd.Sve ama bas sve.Gore je na djelu testiranje i igra zivaca.Ovakvih videa koliko hoces.

tuf
5 godine prije

Tuzno je kada vojska jedne drzave mora mirno gledati kako joj strana vojska seta po teritoriju, a ne smiju prakticki nista. Doslovno moras pustiti psihopatu da seta po ulici.
Usput, sto je s ofenzivom na jugu ?

pijun
5 godine prije

Ma baš je pasala ova info uz jutarnju kavičku…
* Lijep dan svima

Zvrk
5 godine prije

Kritika portalu. Već danima su veliki protesti u Jordanu koji su kulminirali rušenjem vlade. Kao što znamo, Jordan graniči sa 4 države, svaka za sebe privlači golemu pozornost i kao takve mogu izvršavati nekakav utjecaj na tu zemlju. Da ne spominjem neke veće zemlje preko mora, oceana i planina. Ako uzimamo u obzir da Jordan želi konačno mir na svojim granicama i podržava bilo uklanjanje terorista ili konačno pomirenje, stiće se dojam da vanjske sile to opstruiraju rušenjem vlasti u toj zemlji i poticanjem nestabilnosti. Neizravno to utječe na djelovanje i u susjedstvu, napose u Siriji. Moja kritika je zbog toga što danima ama baš ništa ne pišete o tome. Nije valjda da vam je to toliko nebitno?!

bbbb
5 godine prije

Šteta što ih ne potprašiše na svojoj zemlji.

čitatelj portala
5 godine prije

Neka Sirije, ipak je ona suverena država. Tako je dokazala da se strani vojnici ne mogu kretati gdje ih je volja.

Churko
5 godine prije

Svi amerikenjatorski vojnici po svijetu trebaju imati samo jedan smijer nazad u svoju rasisticko, nacisticko, genocidnu drzavu i nikada vise ni kao civili iz nje ne izlaziti, a prije odlaska ostaviti svo naoruzanje i opremu, samo jedan par gaca i jedan par cipela na sebi mogu i smiju iznjeti.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.