Šokantni video: Izraelski snajperist ubija palestinskog civila uz krike radosti

Izraelski snajper
11 komentara

“Snajperist bi trebao dobiti medalju, a snimatelj bi trebao biti kažnjen”: tako je izraelski ministar obrane reagirao na videozapis koji prikazuje vojnika koji puca na Palestinca.

Video čiju je vjerodostojnosti potvrdila izraelska vojska (IDF / Israel Defense Forces) 9. travnja emitirao je privatni izraelski televizijski kanal 10, prije no što se ponovno pojavio na društvenim mrežama, izazivajući žestoke kontroverze u zemlji.

Snimka koja, prema izraelskoj vojsci, potječe iz prosinca prošle godine, brzo je postala viralna. Video zapis pokazuju izraelskog snajperistu kako puca na palestinskog čovjeka koji stoji nepomično blizu ograde koja označava granicu između Izraela i Pojasa Gaze i koji očito ne predstavlja nikakvu prijetnju. Nakon nekoliko sekundi pucanj Palestinca ruši na zemlju, uz ushićenje vojnika: “Kakav video! Da! Kurvin sine! Koji video! Idite, evakuirajte ga”, može se čuti na hebrejskom.

Izraelska vojska pokrenula je istragu tvrdeći da su vojnici pokušali “raspršiti pobunjenike”. “Metak je ispaljen u jednog od Palestinaca za koje se sumnja da je vođa pobunjenika koji je ranjen u nogu”, izjavila je vojska Izraela. Izraelski ministar obrane je izjavio sljedeće: “Snajperist bi trebao dobiti medalju, a snimatelj bi trebao biti kažnjen”.

Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zvrk
6 godine prije

Vjerojatno je riječ o novijoj generaciji koja se izučavala na videoigrama pa mu ova pucnjava dođe kao zabava.

jupiter
6 godine prije

koliko necovjek treba da budes….smrdljivi potomak kolonista – cionista iz svjetskih vukojebina, pitajboga, trenira snajper na zivim metama….daleko sam da podrzavam arape….ali ovo i ovi mi se gadi a gade mi se i oni nosonje jer svi do jednog opravdavaju i vesele se….zaigrace i njima zlo…

Majk Majers
6 godine prije

Pa od pamtivjeka je ovako. Samo šta danas svi imaju kameru u džepu pa to izlazi na vidjelo. Dobar vojnik je onaj koji nema trunke savjesti i empatije i striktno izvršava naređenje. Rezultat toga je uživanje u ubijanju, sakaćenju, silovanju….a ovakva videa imaju svrhu šok terapije, da se svi naviknemo na to i uzmemo to zdravo za gotovo tj još opasnije, da virujemo da je takva ljudska priroda (šta je užasna laž, jer da je tako PTSP nebi postoja, tj od ljubavi nema ružnih mentalnih nuspojava jer nam je ljubav prirodna). Nisan pogleda video i neću, to izbjegavam inače gledat.

Duki
6 godine prije

Veto,veto, ‘ajde američka kreketačo uloži još koji veto na istinu ! Isto kao i ova druga krastača sa ove strane Atlantika koja u nemoći i nedostatku ikakvog dokaza ruši kuće i kafiće u kojima su bili ono dvoje nesretnika !
1 million$ question :
And what with bank and a park ???

Micko
6 godine prije

Isprani mozgovi,kolektivno ludilo- već viđeno.

Libanezer
6 godine prije

Genocidnost europskih naseljenika u Palestini je legendarna,za anale

Tonci
6 godine prije

Ima jedna slična scena u Schindlerovoj listi. :((

Zadranin
6 godine prije

@VIVA IZRAEL

Tvoj šugavi komentar zaslužuje jedno muslimansko govno.. niz tvoje grlo.

E to je good job.

Pljuc.

Balad
6 godine prije

Čovjeku dođe da požali što ministrovi i snajperistovi geni nisu istrebljeni u nekom Hitlerovom konclageru. Za snimatelja o čijim ljudskim stavovima ništa ne znam, trebalo bi odlučiti aposteriori.

Uvažena ministarska gnjida svojom izjavom: “Snajperist bi trebao dobiti medalju, a snimatelj bi trebao biti kažnjen”, postupa po načelu da treba kazniti donositelja loših vijesti.

S tim bih se moguće složio, kada bi mi ministar dozvolio da ga ubijem, a sistem potom kaznio novinara koji o tome piše (jadni novinar, dakako). A meni, naravno, dodijelio medalju za eliminaciju jedne od bezbrojnih svjetskih gnjida. 🙂 🙂 🙂

Jure
6 godine prije

debili

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.