Tko je spasitelj Robert Malone?

Robert Malone
93 komentara

Malone je međunarodno priznati znanstvenik, izumitelj mRNA tehnologije i mnogih nevirusnih DNK i RNA/mRNA tehnologija. Vlasnik je brojnih patenata na području isporuke gena, metoda isporuke i cjepiva. Njegova vještina i stručnost uključuju virologiju, imunologiju, molekularnu biologiju, patologiju, farmakologiju i bioetiku. Radio je na razvoju lijekova i cjepiva protiv HIV-a, Zike, gripe, antraksa, kuge i tako dalje. Stručan je u prenamjeni lijekova za zarazne bolesti, po principima karakterističnim za NIAD (National Institute of Allergy and Infectious Diseases), stoga zagovara korištenje poznatih medikamenata u protokolima liječenja Covida-19. Napisao je preko stotinu verificiranih znanstvenih radova i čest je gost prestižnih viroloških seminara i kongresa. Radi za američko Ministarstvo obrane, BARDA-u (Biomedical Advanced Research and Development Authority), DARPA-u (Defense Advanced Research Projects Agency), CDC (Centers for Disease Control and Prevention) i Svjetsku zdravstvenu organizaciju. Malone sjedi u raznim odborima, tijelima i stožerima za bio-obranu pobrojenih institucija. Njegovu desetljećima dugu karijeru financirale su pobrojene institucije u iznosu koji kumulativno prelaze brojku od deset milijardi američkih dolara. Malone je iznimno bogat znanstvenik.

Najsvježiju verziju njegovog životopisa moguće je pronaći u prilogu sudskog spora koji se vodi u Americi između pripadnika jedinice SEAL i predsjednika Joea Bidena. Za tu svrhu Malone je napisao cijelu deklaraciju kako bi pomogao u spašavanju vojnika Ryana čije ćemo dijelove navesti kasnije. Do suđenja je naime došlo jer je vojnik odbio inokulant nakon što je američka politička i vojna vrška odredila da se cijela vojska mora cijepiti protiv SARS-CoV-2 virusa. (Izvor) Malone je pozvan kao stručni svjedok jer osim gore navedenih informacija, kotira i kao stručnjak za medicinska pitanja, kliničke studije i protokole, procjenu rizika i etiku.

Njegova uspješna poslovna karijera naprasito je „prekinuta“ kada ga je Twitter otkazao zbog objave njegova intervjua za New American gdje tvrdi da je Covid-19 cjepivo najveći eksperiment ikad proveden nad ljudskim rodom.

Test vjerodostojnosti

Malone je prošao sigurnosnu provjeru američkog Ministarstva obrane (DoD) poradi čega ima pristup informacijama do kojih običan čovjek ne može doći, osim ako mu izabrane dijelove ne proslijedi Edward Snowden ili netko sličan. Mi se želimo fokusirati na provjeru sigurnosti očima aktivista čiji je simbol Malone postao i pritom ćemo izdvojiti samo nekoliko detalja koji strše iz njegovog službenog životopisa i biografije.

Ima neka tajna veza

Tijekom maratonskog trosatnog gostovanja kod Joea Rogana, Malone je dao nekoliko informacija o tome kako se našao u samom epicentru borbe protiv Covid-19 virusa. „Postoji agent CIA-e s kojim sam u prošlosti surađivao po imenu Michael Callahan, bio je u Wuhanu u četvrtom tromjesečju 2019. nazvao me iz Wuhana 4. siječnja.“ (Izvor) Callahan je službeno liječnik, stručnjak za zarazne bolesti, biološko oružje i epidemiolog, kao naš Capak. S druge strane, radi za DARPU i CIA-u poput Malonea i ima izniman poduzetnički duh zbog čega se masno obogatio tijekom Ideje-19. Njegovo ime uvijek iskoči kada se u vijestima pojavi neki teroristički napad, ali i kao odgovorna osoba u simulacijama terorističkih bioloških napada poput Dark Winter vježbe. Dark Winter je načelno identičan Eventu 201, samo što je navodni uzrok pandemije terorist, a ne šišmiš. Bio je zadužen za kontrolu sovjetskih laboratorija unutar Bioindustry Initiative (BII) programa. Cilj programa bio je prenamjena laboratorija specijaliziranih za proizvodnju biološkog oružja u tvornice lijekova i cjepiva. Nakon završetka procesa, Callahan je bio vodeći čovjek u takozvanim gain of funcion istraživanjima u prenamijenjenim laboratorijima. (Izvor)

U knjizi Roberta F. Kennedy „The Real Anthony Fauci”, osim piščeve zahvale Maloneu na pomoći pri razumijevanju kompleksne teme, pronalazimo i dodatna pojašnjenja veze Malone-Callahan. „Malone je prvi put upoznao Callahana 2009. godine preko Maloneovog nekadašnjeg poslovnog partnera Daryla Gallowaya, časnika CIA-e koji je prije služio u američkoj mornarici… Maloneu je Galloway predstavio Callahana kao kolegu časnika CIA-e. Tijekom svog telefonskog poziva 4. siječnja, Callahan je rekao Maloneu da je u blizini Wuhana. Malone je pretpostavio da Callahan posjećuje Kinu pod krinkom pozicija u Općoj bolnici Harvardu i Massachusettsu. Callahan je rekao Maloneu da je liječio “stotine” pacijenata s Covidom-19. Callahan je kasnije za National Geographic opisao kako je pregledao tisuće studija slučaja u epicentru epidemije. Bio je začuđen zbog “veličanstvene infektivnosti” virusa i njegove sposobnosti da eksplodira “poput tihe pametne bombe u vašoj zajednici”. Callahan je kasnije priznao Maloneu da nije imao ovlasti biti u Wuhanu te da je pobjegao brodom kada je vlada uvela karantenu.”

Callahan je prema riječima Malonea agent CIA-e. Čitatelj možda zna da se takve tajne ne odaju u javnom prostoru, u knjigama ili na najgledanijim podcastovima na svijetu. Ako zbog ničeg drugog, onda zbog činjenice da postoji američki zakon o nacionalnoj sigurnosti koji takav čin oštro kažnjava zatvorom jer se ipak radi o povjerljivim informacijama od velikog značaja za sigurnost zemlje. Unatoč tome, Malone izgleda ima imunitet, bit će dobro cijepljen pa smije odavati tajne agente. A to ne bi trebao biti problem samo za Amerikance već bi prema logici stvari trebao smetati i Ruse kojima je rekao da im je CIA agent posložio i vodio biološke laboratorije. Još čudnije, i Komunistička stranka Kine je ostala nijema nakon što je u istom intervjuu izjavio: „Imao sam kineske veze, kineski protokol za liječenje ovog virusa, dobio sam ga krajem veljače i poslao sam ga svojim prijateljima u CIA-i i DTRA-i…“

Anegdotu spominjemo kao poticaj čitatelju da razmisli o tome zašto vodeće figure navodno suparničih tajnih službi, FSB-a i kineskog Ministarstva državne sigurnosti, nemaju problem s bjelodanom objavom identiteta tajnih agenata i rupa u njihovim sustavima te kao lakši uvod u teže teme.

Sukob interesa ili sukob savjesti ili nešto drugo?

Jedna od mnogih Maloneovih deklaracija priložena kao dokazni materijal na suđenju vojnika SEAL-a, u točki 16. navodi: „Podržao sam indijsku korporaciju Reliance u razvoju druge generacije cjepiva SARS-CoV-2 koje je odobrilo indijsko zdravstveno tijelo za pokretanje kliničkih ispitivanja koja se očekuju u četvrtom tromjesečju 2021.“ (Izvor)

Reliance Life Sciences je drugi najveći konglomerat na svijetu koji trenutno radi na sprovođenju ispitivanja svog rekombinantnog cjepiva Covid-19 na bazi proteina. (Izvor) Na čelu Reliancea je čovjek pod imenom Mukesh D. Ambani. Od 2010. godine je član  osnivačkog odbora Svjetskog ekonomskog foruma. Pitamo se, ima li sukoba interesa u činjenici da Malone radi za Reliance i Ambania, dok istovremeno u alternativnim medijima poziva na otpor i rušenje WEF-a i Schwaba?

WEF inače ima stotinjak strateških partnera u cijelom svijetu i većinom se radi o nevladinim organizacijama, ali čak i tu imamo iznimke. Među članovima Upravnog odbora Svjetskog ekonomskog foruma nalazi se i Herman Gref, izvršni direktor ruske Sberbanke. Gref je Putinov čovjek, služio je kao ministar ekonomije i trgovine od 2000. do 2007., a majstor Putin ne sakriva da od 90-godina prošlog stoljeća posjećuje Schwaba i WEF. (Izvor) WEF je doista močvara u kojoj posebno mjesto ima fondacija Bill and Melinda Gates poznata po neizmjernoj želji da cijepe sve živo i neživo. Kada se zagrebe pod površinu, Malone se u elitnom društvu osjeća kao doma jer ne samo da cijeli život promovira cijepljenje već u praksi dijeli i sve osnovne postulate WEF-a poput transhumanizma, a čemu u prilog ide primjerice njegovo partnerstvo s tvrtkom BehaviorMatrix, tehnološkom tvrtkom specijaliziranom za umjetnu inteligenciju i razumijevanje ljudskih emocija i znakova temeljem ponašanja u digitalnoj komunikaciji. (Izvor)

Usred „borbe“ protiv WEF-a, na prestižnoj konferenciji o cjepivima (Vaccines Summit 2021) održanoj u rujnu 2021. godine, Malone je izložio svoja postignuća u društvu Ralpha Barica i glavnog predavača Stanley Plotkina. (Izvor) Molimo obratite pažnju da se konferencija održala u vrijeme kada je Maloneova aktivistička slava gotovo došlo do usijanja te da se radi o periodu kada je u Inidiji započelo kliničko istraživanje druge generacije inokulanata pod kapom Reliancea. Pored tih detalja, treba primijetiti tko su dvojica istaknutih dugogodišnjih Maloneovih kolega.

Baric je poznata njuška koju je 1999. godine angažirao Anthony Fauci. Njegov zadatak bio je, slijedom sekvence koju je 1990. godine patentirao Pfizer, razviti „zarazni klon, ali nesposoban za replikaciju.“ Gain of funcion istraživanje provedeno je na sveučilištu North Carolina, Chappel Hill. Glavni financijer projekta bila je DARPA koja je podmazala znanost s 100 milijuna dolara. Proces je završio patentom #7279327 iz 2002. godine kada se među populacijom pojavio SARS, slučajno. Detalje ove crtice je svijetu prezentirao David Martin, jedan od glavnih igrača koji skreće pažnju na krivu stranu. Ovdje nećemo uzlaziti u teoriju klica jer smo u prethodnim člancima jasno ukazali na razliku između toksina, bilo prirodnih, bilo sintetskih, a koji se koriste kao vojna oružja i onoga što se masama nudi kao objašnjenje uzroka bolesti, naime virus, ali želimo ukazati na posebno duševno stanje ljudi koji desetljećima rade suprotno minimumu etičnosti i pravednosti. Pri tome nema boljeg primjera od teškaša Plotkina.

Plotkin je tvorac cjepiva protiv rubeole, a radio je i je na razvoju mnogih drugih cjepiva poput njegovog partnera u zločinu Malonea. Plotkin je 2018. godine pod zakletvom na američkom sudu dao detaljni iskaz o metodama rada u industriji razvoja inokulanata. Naveo je kako cjepiva sadrže genetski materijal abortirane djece i raznih životinja, neurotoksične elemente aluminij i živu te da su u kliničkim studijama korišteni mentalno oboljeli subjekti iz sustava, hendikepirani, siromašni, mladi i stari stanovnici zemalja u razvoju itd. Na kraju iskaza je ustvrdio da se ne smatra stručnjakom za cjepiva! (Izvor)

Vidite, to je standardni modus operandi znanstvenika crnog kova, ali Malone, stručnjak za bioetiku u tome ne vidi nikakav problem. Prisjetimo se nastupa poznate lokalne znanstvenice koja je šeretski komentirala da se eksperimenti više ne mogu provoditi na tuđoj djeci te da su sada „naša“ djeca došla na red. Novonormalno u svijetu znanosti traje već jako dugo, nema tu ništa novo, stoga opet dolazimo do točke čuđenja i pitamo. Kako je moguće da svijet aktivizma ne vidi da se vuk oblači u ovčju kožu usred bijela dana?

Čitatelj se sjeća i prvog Festivala Slobode kada su bili obilaženi umirovljenički domovi u nadi da će aktivisti zatvorenicima barem na tren vratiti osmijeh na lice, sjeća se i toga da su igle bile prvo uperene u tijela „najugroženije“ skupine što je rezultiralo velikim brojem smrtnih slučajeva. Jedan od likova koji je odgovoran upravo za to jest i sam Malone. U prethodno citiranoj deklaraciji ponosno navodi pod točkom 16. „Zajedno s dr. Peterom Navarrom razvio sam i objavio preporuke za javnu politiku koje uključuju ciljanje primjene cjepiva protiv SARS-CoV-2 visoko rizičnim skupinama (stariji, morbidno pretili, imunodeficijentni i drugi).“ Nakon što je sam priznao da je jedan od odgovornih za pomore, izjavljuje kako ga je sram svega što je napravio i dalje sa smiješkom na licu nastavlja konzultirati Reliance dok istovremeno istupa protiv WEF-a. Vidite, za takvo što čovjek mora imati želudac, međutim da je pokret otpora prihvatio takvog posipača pepelom i perača ruku bez da trepne je doista zabrinjavajuće.

Jedino je znanstveniku Maloneu pošlo za rukom jednim govorom oprati ruke od svih neljudskosti u kojima je sudjelovao. Cijeli slučaj naveo nas je na razmišljanje – kako bi svijet aktivista prihvatio hipotetsko zviždanje znanstvenice Markotić, koja je prošla isto sito i rešeto kao i Malone, ali za svojim pojasom ipak ima daleko skromnije brojke u pogledu smrtnih slučajeva, bolesti i otetih sloboda, kada bi nakon svega što je izjavila i napravila odjednom rekla – priznajem da sam pogriješila, ja sam na vašoj strani.

Stvaranje „zviždača čovječanstva“

Malone je praktički bio nepoznat van znanstvenih i kapitalističkih krugova sve dok ga na svoja ramena nisu podigli masovni mediji, glavni i alternativni. Možda se tako čini, ali ova tvrdnja nije naša, već Maloneova čiju putanju do sazviježđa zviždača čitatelj može pogledati na njegovim služenim stranicama. (Izvor) Mi ćemo preuzeti samo ključne koordinate. Obzirom da se ovaj profil ljudi voli hvaliti svojih dostignućima, dopunjenu listu objavila je i njegova supruga. (Izvor)

Prvi značajan medijski simptom slučaja Malone bilo je njegovo gostovanje kod Tuckera Carlsona na Fox Newsu u svibnju 2021. godine i zvijezda je rođena, uslijedilo je fino nijansiranje i pozicioniranje. U nekoliko narednih dana se uz njegovo ime vezao naslov „How to save the world, in three easy steps“ iliti kako spasiti svijet u tri laka koraka na podcastu Dark Horse.

Tijekom prvog mjeseca javnih istupa kontra službenog narativa postalo je jasno da je Malone, tajnoslužbenim rječnikom, asset jer ga je na samom početku preuzeo Bannon’s War Room u nizu od desetak gostovanja. Viditelj podcasta Steve Bannon je bivši glavni strateg Bijele kuće u vrijeme Trumpove administracije, one administracije koja je pokrenula Warp Speed projekt ubrzane proizvodnje cjepiva, administracije na čijem je čelu bio kapetan koji je u svoj svjetionik, toranj u New Yorku, ugradio obrnutu piramidu s 6 x 6 x 6 kocaka. Trump je lice koje se nudi kao glavni pokretač cijele akcije, izgrađene na Maloneovoj platformi i od kada je privremeno maknut s pozicije predsjednika SAD-a, konstantno ponavlja kako bi svijet bez njega poharala pošast kineskog virusa te da bi broj smrtnih slučajeva bio na razini onog uslijed takozvane španjolske gripe. Isti čovjek se hvalio i stotinama tisuća proizvedenih respiratora. Upućeniji znaju čemu su oni služili, manje upućeni svjedočili su mnogim bolestima i smrtima nakon inokulacije warp speed iglama, no na kraju dana Trump i Malone su ostali heroji. Čudan svijet!

Uslijedila su gostovanja i intervjui u glavnim medijima, gotovo identičnim putem prema zvijezdama kojim je u suprotnom smjeru prošao Trump na izlasku iz Bijele kuće. Kod Laure Ingraham s Foxa nastupio je 17. prosinca 2021. godine. Laura je još jedno simpatično lice s TV kanala koje navodno zastupa slobodu govora, ali općenito, Foxu imidž kvari činjenica da je medij per se u vlasništvu istih ljudi koji stoje iza rata protiv čovječanstva službeno objavljenog Idejom-19, a ne ide im u prilog niti to da su neki od najpopularnijih voditelja prošli Schwabovu školu mladih globalnih lidera.

Na samom kraju godine, između 29. i 30. prosinca 2020. godine, Maloneov račun na Twitteru je bio otkazan zbog širenja „lažnih vijesti“. Točno godinu dana nakon stvaranja Ideje-19, u aktivističku arenu pušten je novi virus koji u najboljem scenariju izaziva površnost i naivnost. Kako bi bio ekstremno zarazan, pomogli su profesionalci iz orkestra Čarobnih trubača, brass sekciju popunjavaju Glen Beck, Mercola, Del Bigtree, naravno Alex Jones, Robert Kennedy i Fuelmich. Svojevrsni krešendo spasiteljevom uznesenju dao Joe Rogan čiji podcast ima veću gledanost od većine emisija glavnih medija. Ostalo je, kako kažu, povijest. Malone je u očima aktivista postao upravo ono što je zamišljeno, lažno svijetlo koje vodi na krivu stranu povijesti, daleko u podzemlje obasjano najsvjetlijim i najšarenijim bojama.

Čarobni trubači

Američki specijalisti za psihološko ratovanje nedugo su svijetu ponudili još jedan u nizu jednostavnih binarnih izbora, navodno suprotstavljeni dualitet „Great Awakening“ kao protutežu „The Great Resetu“. (Izvor) Glavni organizatori Great Awakening su Clay Clark, odmah uz njega je Trumpov general i stručnjak za psihološko ratovanje Michael Flynn, demagog Roger Stone – politički savjetnik američkih predsjednika od Nixona do Trumpa i Mike Lindell, Trumpov iznimno imućan obiteljski prijatelj. Pored njih, na pozornici se redom pojavljuju gore pobrojena poznata lica iz orkestra trubača i mnogi drugi. (Izvor)

Pod drugim imenom, ista ploča će se vrtjeti u Ujedinjenom Kraljevstvu 20. svibnja 2022. na konferenciji „Better Way“. Glavni gosti su Malone, Fuelmich, Kennedy, Kory, Bigtree, McCullough i ekipa. (Izvor) Osim što masno naplaćuju ulaznice, organizatori su svoje pratitelje odlučili ismijati i sloganom konferencije „A Better Way for A Better World“ s jasnom alegorijom na zajednički cilj, naime onaj iza slogana „konkurentskog“ pola „Build Back Better“.

Tisućljetni princip podjeli pa vladaj kakav možemo pratiti na svim razinama i u svim medijima još jednom se pokazao iznimno efikasan. Međutim, takve podjele postoje zbog kontrole masa, a za implementaciju staraju agenti kontrolirane opozicije sukladno opisu u ranijem članku. Podjele na višim instancama moći imaju sasvim drugu težinu i smisao koju ovdje ne možemo detaljno razlagati. U nastavku ćemo tek ukratko obrazložiti ponuđeni polaritet između „Velikog Buđenja“ koji je bastion spiritizma obavijenog lažnim velom kršćanstva (svodi se na fuziju New Age doktrina posvećenih svitanju doba vodenjaka i uključuje litaniju moderniziranih verzija luciferskih nauka od iskrivljenog šamanizma, karikiranog budizma, Q kvantnih skokova na petu dimenziju i kvazi-duhovnosti koja navodno odvodi na višu razinu svijesti te povezuje ljude s uzašlim majstorima) te Velikog Reseta, koji je bastion transhumanizma odnosno materijalizma (niječe svijest, dušu i duh te čovjekovo fizičko tijelo doživljava kao mehanizam, bio-računalo kojeg je moguće hakirati). Napominjemo, u jednom i drugom polu naravno postoje legitimna stajališta, ali perfidno iskorišteni svjetonazori trenutno služe krivoj strani povijesti.

Na Great Awakening turneji paradoksalno sudjeluju svi takozvani „dobri“ aktivisti poput Malonea, Zelenka, Mikovits, Buttara, Kennedya, Alexa Jonesa, Davida Martina itd. (Izvor) Kada nastupaju u svojim emisijama, svoje pratitelje odgovaraju od šprica, prozivaju Schwaba, Gatesa i UN doktrinu koja ne ostavlja nikoga za sobom, kontra su warp speed šprice, svejedno na turneji nastupaju na Trumpovim daskama, dakle guraju drugu verziju globalizma, ali globalizam kao i WEF i UN.

Iako predvoditelji cirkusa spadaju u istu družbu, za mase je naglasak stavljen na dva inače legitimna svjetonazora i to na način da se razlike potenciraju do krajnjih granica. Gledano s pola Čarobnih Trubača, pobrojeni predvodnici potiču antipatiju spram suprotnog WEF pola gdje figuriraju likovi poput Schwaba, Faucia i Gatesa, držeći ljude potopljenim u sferi osjećaja bez istinskog razumijevanja. Jedan od načina kako se to postiže jest bombardiranje pratitelja senzacionalističkim otkrićima „zviždača“ sa svih strana. Količinu i opseg informacija neupućeni čovjek jednostavno ne može pratiti s razumijevanjem pa se prepušta koloteči osjećaja nad kojima nema nikakvu kontrolu i doslovno očaran glazbom trubača korača u maglu uzvikujući parole koje im ovi nude.

Međusobno usklađivanje članova jednog pola nastupa po principu neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, pri čemu, gotovo u pravilu, pojedinac upada u klopku zaborava jer se nalazi u svojevrsnoj emotivnoj ekstazi. Zaboravlja da je primjerice Malone desetljećima razvijao inokulante koji su rezultirali autoimunim bolestima, autizmom, da radi za WEF, Realince i tako dalje, zaboravlja da se Trump cijelo vrijeme hvali kako je covid igla „njegova beba“ ili da pripada najbogatijem sloju elite na svijetu i tako dalje. Mišljenje je u potpunosti zasjenjeno emocijama i takvim masama ljudi je iznimno lako upravljati jer su spremni pratiti čarobnu melodiju orkestra trubača.

Nadamo se da je to jasno iako se radi o kolosalnoj juhi kognitivnih disonanci. Svijet je prepun kontradiktornosti, ali kada se nauči promatrati s više strana, pojedine situacije postaju jasni simptomi bolesti. Vidite, jednostavno ne postoji moralno opravdanje i logički smisao u tome da netko covid špricu naziva biološkim oružjem i farma mafiju proziva zbog najvećeg eksperiment nad čovječanstvom, a onda u istom danu nastupa za „tatu covid šprice“. Takvo ponašanje svoje objašnjenje može imati u vrlo skučenom izboru. Ili se radi o abnormalnom stanju svijesti odnosno mentalno poremećenim osobama ili se radi o agentima kontrolirane opozicije. Svjesni smo da se čitatelju već od ovoga vrti u glavi, ali na ovoj razini se horizont čak niti ne vidi. Cijela mreža raznoraznih pokreta i inicijativa zapravo služi daleko opskurnijem cilju.

Spuštanjem u zečju rupu, svi agenti kontrolirane opozicije zaposleni u pokretu pranja mozga, nositelji su i članovi raznih drugih inicijativa poput The Academy of Divine Knowledge (Izvor) ili Earth Heros (Izvor) kroz čije podzemne hodnike se prilazi jednoj od glavnih doktrina u pozadini globalnih zbivanja.

Iako su opisani svjetonazori spiritizma i materijalizma u opoziciji, način na koji su korumpirani ukazuje na mrežu inspiratora i manipulatora. Radi se o duhovnim entitetima do čijeg razumijevanja nije nimalo lako doći. Trenutno mega popularna New Age doktrina zaživjela je zaslugom trulih jabuka u Teozofskom društvu pod palicom Alice Bailey. Bailey je pored mnogih organizacija i loža, osnovala i krovnu organizacija Lucis Trust (Izvor) koja je dio UN-a od davne 1922. godine. Želi li se čitatelj uvjeriti u sve do sada rečeno, sljedeći izvore u zagradama poput ovog (Izvor) naići će na niz kanaliziranih učenja, molitvi, meditacija i poruka iz duhovnog svijeta te razno-razne obrede, čiji su korijeni sežu duboko u istočnjačko učenje takozvanih majstora „Velikog bijelog bratstva“ (The Great White Brotherhood). Ovdje mi ne otkrivamo nikakve tajne jer zlo javno pokazuje svoje dobrotom našminkano lice pa detalje prenosi čak i Wikipedija. (Izvor)

Osim što se obredi prakticiraju u zgradi Ujedinjenih naroda usred bijelog dana, u karikiranom obliku moguće ih je pronaći doslovno na svakom koraku. Primjerice i u kontekstu ovog teksta, Trump je sudjelovao na nizu takvih ceremonija za mase gdje propovjednici zazivaju nepoznate entitete i primaju njuhove poruke. Ali o tome nije politički korektno govoriti jer su okupljanja odvijala pod alibijem kršćanstva u navodnim religijskih hramovima. Ipak, kada bi se o tome govorilo u popularnim glavnim ili alternativnim medijima, ubrzo bi postalo jasno da takve seanse nemaju nikakve veze s kršćanstvom. Međutim sve prolazi uz malo PR-a pa je tako i veliki zapadni vođa svoju lažnu odanost Kristu podebljao tijekom mandata fotografiravši se s Biblijom u ruci. Njegova desna ruka, general Flynn čak zaziva jednu religiju u Americi (Izvor), ali da se tu ne radi o kršćanskoj religiju jasno je ako pratitelj ili slušatelj zna da je Flynn pod egidom kršćanstva citira jednu od kanaliziranih poruka primljenu od Velikog bijelog bratstva, posredstvom medija i vođe kulta, Elizabeth Clare Prophet (Izvor). Za još dublje razumijevanje koje rasvjetljava čvrste veze istoka i zapada trebalo bi zaći u životno djelo bračnog para Roerich koji su na zapad prenijeli veliki dio namirnica za New Age kolač, ali i za onaj suprotni materijalistički pol, a u Moskvi imaju čak i svoj muzej. Glavni most koji povezuju istok i zapad su masonska-crkvena društva koja su postala toliko korumpirana zlom da ga neupućena individua uopće ne prepoznaje zbog odore dobra kojom se oblači za nastupe ispred TV kamera. Lože su jednostavno rečeno jedini centri moći, a svjetovne institucije na najvišim instancama su pune trulih jabuka i trenutno su tu tek pro frome i poradi privida demokracije. Upravo se kroz lože sprovodi najveći eksperiment nad čovječanstvom u povijesti i on ne ovisi o nikakvoj igli već o idejama i doktrinama. Mišljeni eksperiment nije počeo 2019. godine već stoljećima ranije i neće završiti 2025. godine već će trajati tako dugo dok se ljudi ne oslobode laži.

Čitatelju je nadamo se jasno da svaki umjetno stvoreni polaritet, poput opisanih Velikih Buđenja i Velikih Resetiranja, u jednom trenu mora ući u direktan sukob ako ga se dijabolično potencira, a upravo tome svjedočimo već predugo. Taj sukob su mjerodavni isplanirali i namjeravaju ga sprovesti u fizičkom svijetu. Hoće li do njega doći ovisi jedino o tome hoće li ljudi prihvatiti da su bili zavedeni doktrinama nezakonitog kneza ovoga svijeta, unatoč nebrojenim upozorenjima ljudi koji za sebe nikada nisu tražili više nego su primili rođenjem i čiji glasovi odzvanjaju u vječnosti. Zbog njegove lukavosti prijevara će uspijevati u njegovoj ruci. On će se uznijeti u srcu, iz čista mira upropastit će mnoge. Suprotstavit će se Knezu nad knezovima, ali će – ne rukom – biti skršen.“ Daniel 8,25 (naglasak dodan)

Nedovršena misao za kraj

Oprosti čitatelju što izgleda kao da donosimo loše vijesti. Svjesni smo da se nije lako nositi s tezom da je čovječanstvo palo razred i dobilo novog učitelja. Njegove lekcije nažalost nisu milostive, a za prelazak u viši razred i nastavak školovanja ćemo izgleda morati proći kroz bolnu katarzu i zagrijati klupe. U trenutnoj točci vremena nam zlo, prerušeno u dobro, uzima mjeru ex cathedra jer raspolaže informacijama, idejama, snagama i znanjima sakrivanim od ljudi kroz stoljeća, držeći ih zarobljenima u okovima materijalizma i lažne duhovnosti.

Kontrolirana pozicija i opozicija rade nam o duši s istim ciljem. Obje strane rade na istom planu kojeg nije tako lako obuhvatiti mišljenjem kao agenta Malonea koji sjedi na tri stolice, jer ulaze u eshatološke i soteriološke sfere, i jer vode putevima koji površnom promatranju izgledaju kao da nemaju nikakve veze jedan s drugim. Međutim, sve je povezano.

Nikada u ljudskoj povijesti zlo nije bilo snažnije i hrabrije, niti je ikada toliko ljudi bilo zavedeno namještenim agentima kontrolirane opozicije zahvaljujući masovnim i alternativnim medijima. U stvarnosti, zla klupa u kojoj sjede štovatelji zla zapravo i nije naročito duga, zbog čega su svoje snage usmjerili upravo na ovladavanje masama čije ih neznanje drži u poziciji moći.

U svemu tome ipak postoji jedna bitna poruka za tebe čitatelju. Nadamo se da će Ti čak i prije nego padnu sve maske postati jasno da oni upućeni, mjerodavni, na čijim koncima titraju agenti lijevi i desni, najveću prijetnju vide u Tebi. Stoga se njihova kompletna doktrina svodi na odvlačenje Tvoje pažnje od spoznavanja istinskog Stvoritelja i Učitelja čovječanstva kojeg su sakrili iza lažnih učenja, proroka i spasitelja, nerazumijevanja, laži i obmana.

Nalaziš se usred duhovnog rata gdje je glavna nagrada tvoja svijest. Kako bi je privukli, osvojili i na svoju sliku oblikovali, pokušavaju te razapeti između materijalističkih i spiritističkih doktrina koje u globalu za cilj imaju daljnje podjele i sukobe u fizičkom svijetu. Bit ćemo slobodni zamoliti Te da ne padaš u tu klopku.

Nezakoniti knez ovoga svijeta neće pasti od ruke. Past će u onom trenutku kada dovoljan broj ljudi prozre kroz njegove laži, shvati što je mišljeno riječima: “Moje kraljevstvo nije dio ovoga svijeta” (Ivan 18:36) i krene put tog kraljevstva koji počinje u svima nama, ali ga tek moramo pronaći. Nadamo se da je postalo barem malo jasnije da je otkrivenje tog puta moguće jedino ako ga se osvijetlili svijetlom Istine! Pritom gore spominjani likovi nažalost ne pomažu.

DNKDr. Robert MalonemRNAZnanstvenici
Pretplatiti se
Obavijesti o
93 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
99 .
1 godina prije

Ovaj čova prava je šifra inteligentan bogat

Liku
1 godina prije

Zamka je na svakom koraku i kljucna je stvar vjerovat nikome jer se laze, sto svjesno sto nesvjesno, na sve strane. Svijet je pun laznih, palih duhova jer je knez ovog svijeta djavo cija “prosvjetljena” djeca generacijski, stoljecima u kontinuitetu rade na stvaranju Novog poretka u kojem bi kako vidimo i covjek bio unisten kao Bozija kreacija, odnosno Bogoliko bice. Neprekidno se vodi duhovni rat, rat za duse ljudi koji se manifestuje i na materijalnoj razini. Gotovo svi su se zestoko “prokurvali”: politicari, novinari, znanstvenici, lijecnici, religijske vodje… i mase-ovce su ostale same, bez (dobrih) pastira, ali ima Pastir koji veli: “Ja sam Pastir dobri, Pastir dobri dusu svoju polaze za ovce svoje”. Sve sile ovoga svijeta sluze zlu i Krist zato i kaze: “Moje Kraljevstvo nije od ovoga svijeta”. I jos kaze: “Ne zovite nikoga na Zemlji Ocem jer je Jedan Otac vas koji je na Nebesima, niti koga… Čitaj više »

Kerefek76
1 godina prije

Fantastičan tekst! Svaka čast autoru. Ono što bih nadodao je to da je po meni cijeli taj “službeni” anti-vaccine pokret (Malone, Zelenko i ostali) zapravo samo dio taktike problem-reakcija-rješenje koju je Chomsky jako dobro opisao u svojih 10 strategija manipulacije javnošću (Chomsky – još jedan globalistički igrač). Covid i samo cjepivo su problem. Većina populacije već sada, bar u sebi, zna da je cjepivo neefikasno a i štetno. Nakon nekog vremena doći će do reakcije javnosti a tu reakciju već sad moraju usmjeravati njihovi igrači (Malone, Zelenko, Kennedy, Alex Jones, FOX i ostali) da bi ljudi “sami” došli do “rješenja” koje je zapravo i bilo prvotni cilj. Najbolja diktatura je ona diktatura koju je narod sam želio. Upravo zato se polarizirao cijeli svijet u cilju stvaranja velikog sukoba u bliskoj budućnosti te će nakon par godina totalnog kaosa ljudi sami željeti prihvatiti ponuđeno rješenje globalne vlade i ideje koje promovira… Čitaj više »

Jednostavno receno
1 godina prije

Bog je rekao, proklet čovjek koji se uzda u čovjeka. Za će nas staron spasiti vođe kojima smo broj, pokusni kunići, sretstvo ekonomske isplativosti, topovsko meso….?

DNK
1 godina prije

Dosad nikad nijedan Arhimedov članak nije prenio nijedan portal. Ovaj bi mogao prenijeti Index, tportal, Jutarnji i ostali…

Prle
1 godina prije

Ovaj clanak govori koliko smo samo glupi. Covjek koji je “izumio” sredstvo sa kojim nas tamane,proglasiti ga jos za spasioca,je jednostavno toliko zaglupljujuce da nismo vrijedni zivota. I treba nas potamaniti. Ovaj lik je sigurno znao cemu to moze posluziti i znao je kod koga radi i za koga radi. On je to morao znati,jer ako zna to “otkriti”, onda mora znati svrhu svega toga. Pogotovo kada je dnk u pitanju,jer se tu nema sta dirati,kako je tako je. Da je dnk htjela komunicirati putem uboda to bi priroda omogucila. Sva ostala objasnjenja je mlacenje prazne slame. Sve je ovo igrokaz jednih te istih,u prevodu stjerivanje ovaca u tor.

SonjaS.
1 godina prije

Malone-a sam provjerila istog casa kad se pojavio na sceni; to sto on prodaje kao znanost (palindromska sekvenca CRISPR; mRNA; luciferiase) je alkemija a ne znanost. Alkemija je kad ti netko prodaje rog za svijecu! Black goo (nafta) turns into gold (thanks to organic chemistry). Alchemy of sales only views sales, never the damage repairs. Zena mu je antropolog (neznanstvena disciplina), ali nekim cudom ipak posjeduje biotech lab! Svi oni su jevrejskog porijekla (Malone, supruga, Joe Rogan, i vecina tih bijelih kaputa za istinu). Oni se prikazuju kao Amerikanci ali ne sluze se engleskim jezikom kao Amerikanci. Bill Gates isto tako prikriva svoje jevrejsko podrijetlo. Dakle radi se o staroj shemi gdje netko igra poziciju i opoziciju; napada i brani suprotnu stranu ali zapravo prikrivaju isti zlocin.

Poriluk
1 godina prije

Odličan članak, svaka čast

Vilin
1 godina prije

Savršeno

Rashomon
1 godina prije

Odličan članak sve dok niste krenuli da gnjavite s hrisćanstvom koje i treba da nestane sa zemaljske kugle

Vendetta
1 godina prije

Od početka sam imao sumnju u mnoge od tih likova. Naravno da je sustav ubacio svoje igrace da usmjeravaju narod, takvih ima u svakoj zemlji.

Ista prica je sa Fulmrichom ( kako god s epreziva ) i sa onom Milom.

To su ljudi koji daju lazna obecanja da se neko tamo bori za tebe dok ti sjedis kuci i ne moras nista napraviti samo dijeliti status po fb ako i to.

To su isti ovi koji govore da ovo nista nije po zakonu, da jedino se mogu uvest ova pravila kao je to zakon bla bla bla, u priejvodu ti govore uvedite zakon i radite sta hocete

Rimtutituki
1 godina prije

Cijela ta bagra je dio sistema,samo ventil ds se poneko ispuse isto kao Reinar Fuhlmlich ,ko tuzice,hapsice,nista od toga ja mjesecima govorim,treba ih pocet vjetar za bandere,nece drugacije ptestati

eks
1 godina prije

Svo zlo dolazi iz Amerike.Amerika je imperija zla.

Histrion
1 godina prije

Hvala Arhimedu za ovaj izvanredni članak, koji nije nimalo optimističan, ali razara razotkrivanjem. I sam sam često u posljednje dvije godine padao u zamke kontrolirane opozicije, ali izvlačile su me neke slabašne snage koje srećom nisam zanemario. Jedna od tih snaga je, recimo, adventist Walter Veith i njegovi razgovori s Martinom Smithom u seriji intervjua What’s UP prof?, a s radošću se sjetim i kolege Istražuj uz čiju sam pomoć definitivno odbacio teoriju klica. Malone mi je postao sumnjiv kad je rekao da se cijepio i tobože imao gadne nuspojave. Volio bih znati tko je od doktora-antivaksera na našoj strani, jer sad sumnjam i u Sucharit Bhagdija, kojem sam vjerovao, iako i on drobi o virusima koji ne postoje. Uglavnom, članak pomaže da se riješimo iluzija o sretnom ishodu, ali što činiti? Nakon svega, jedino preostaje vjera u Krista i Sveto pismo, a oboje je velika većina moje okoline davno… Čitaj više »

ANTE
1 godina prije

ja gledam na to na ovaj nacin, da ako je izvjesna informacija mogla doci do mene, bez vele mog napora u trazenje i istrazivanja, onda je definitivno kontrolirana

iiiistina
1 godina prije

autor poteže…….hm,hm,….zahtijevnije je to od pukok kopiranja “ostavljenih”tekstova no ipak postavimo……Ali……..di je naglašavanje upravo na Odgovori Isus………………….
U ono vrijeme reče Pilat Isusu: “Ti li si židovski kralj?” Isus odgovori: “Govoriš li ti to sam od sebe ili ti to drugi rekoše o meni?” Pilat odvrati: “Zar sam ja Židov? Tvoj narod i glavari svećenički predadoše te meni. Što si učinio?”

Odgovori Isus: “Kraljevstvo moje nije od ovoga svijeta.

Kad bi moje kraljevstvo bilo od ovoga svijeta moje bi se sluge borile da ne budem predan Židovima. Ali kraljevstvo moje nije odavde.” Nato mu reče Pilat: “Ti si, dakle, kralj?” Isus odgovori: “Ti kažeš: ja sam kralj. Ja sam se zato rodio i došao na svijet da svjedočim za istinu.

Tko je god od istine sluša moj glas.”
Iv 18,33b-37

Emiliano Zapata
1 godina prije

Ovo kao da je pisao V. Ponos predstavljajuci se kao Arhimed no u svakone slucaju ne radi se ovdije o nikakvom “duhovnom ratu” jer je za rat potrebno najmanje 2 strane a ovde imamo samo zle sataniste koji vrse pokolj i porobljavanje pa ispada kao da je lasica usla u kokosinjac. Nema tu nikakve borbe vec samo pokolj.
Vjernicima preostaje samo nada da ce jednog dana kad se satanisti zasite svega izopacenog pa umru u dubokoj starosti mirno u krevetu netko im sudit zbog zlodjela.
Eto pa sad ako vam je utjeha to sto ce mozda jednog dana DeBill G. Soros, Fucci i ekipa u pakao a vi izgubili zivot i porodicu, sretno s time!

łedeno doba
1 godina prije

Je su li Malone, Fuellmilch i ostali, koji su ranije i sami bili dio mainstreama, nekakva kontrolirana opozicija, kako tvrdi Arhimed? za malone ne znam, ali ovi drugi nisu. Ali protupitanje je , što bi bilo da nema ni njih, Malonea, Kennedija, Montagniera, Yeadona i drugih? Onda bi ona velika masa ovaca još manje doznala. Lako je za nas manjinu, koji od početka znamo da je plandemija prevara i koji ne vjerujemo u kult virusa i virusologije, ali što ćemo sa onom širokom masom ovaca? Mislim da je arhimed u zabludi, ako vjeruje, da bi, kada ne bi bilo ovih aktivista kao malone, kennedy, Fuellmilch itd, i kada bi svi govorili kao Icke, Stefan Lanka i drugi, da uopće nema virusa i ništa– da bi onda otpor masa bio bolji i veći, da bi one široke masa ovaca onda progledale, i odmah bi pala plandemija. Glavni problem je upravo ta… Čitaj više »

Ozzy
1 godina prije

Samo onaj koji govori o tome da virus NE postoji radi i govori iskreno protiv ove globalisticko farmako mafijaske hajducije. Svi ostali su direkno ili indirektno njihovi igraci . Cuvaju i oni svoje doktorate i diplome bazirane na ovoj kvazinauci o virusima govoreci protiv vakcine a na drugu stranu vjeruju u viruse koji uzrokuju bolest. Isto kao nevjeruju u PCR a kazu korona postoji .Lobotomija ili bezobrazluk ?

łedeno doba
1 godina prije

osim toga, arhimed trpa u isti koš Trumpa i trumpovu ekipu na jednoj strani i ove aktiviste protiv plandemije i cjepljenja. koji nemaju veze sa Trumpom i trumpovim štabom… tojest, on miješa ovdje 2 stvari: trumpa i aktiviste protiv plandemije i cjepljenja.. nikad Trumpa nisam ni smatrao mesijom i nisam nikad vjerovao u one bajke i lovačke priče, još prije plandemije, prije 4-5 godina, da Trump rastura kabalu, da ih hapsi, da ukida FED i slično.. I sada ove priče da Putin u Ukrajini rastura kabalu i biolaboratorije itd. su iste takve lovačke priče. Trumpov ministar financija, Steven Mnuchin ja hazar i bivši goldman saksovac, kao i bivši Trumpov savjetnik Bannon (također bivši goldman saksovac),a među mecenema koji su Trumpu donirali lovu za kampanju , bili su hazarski milijarderi Carl Icahn i Larry Kudrow. moja je teza, koju sam ovdje par puta iznio, da unutar gelobalističke elite, kabale, postoji neka… Čitaj više »

Dokurčilomi
1 godina prije

Radio je na razvoju lijekova i cjepiva protiv HIV-a, Zike, gripe, antraksa, kuge i tako dalje ali je do sada jedino bio “uspješan” (sa zaradom) protiv korone.

Max
1 godina prije

Zastrašujuće ali točno.

DNK
1 godina prije

Lijepo ste to napisali.
Nažalost, slažem se sa zaključkom.

Vendetta
1 godina prije

U HRV su tu Lauc i Bakic u ovoj ulozi, pricaju nesto kao protiv a zapravo ne pricaju, nesto kao protiv mjera ali cjepiva se i dalje promoviraju

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Nist od svega , mada , tako izgleda . Clanak je 1.) Poruka 2.) Rukavica , bacena u lice .

BTK
1 godina prije

Malo da, Malone

Davor
1 godina prije

Jako dobra kulminacija i zaključak članka.
Otkrivenje 16:13-16

BTK
1 godina prije

Kako sam napredovao u čitanju, članak je čitao. Kad sam dovršio utrku sa krajem, pogledao sam gore i vidi, pogodio sam. Arhimed. Članak je toliko dug da sam otkrio neka nova slova.

borislav
1 godina prije

zapravo…zato su i cijepljeni

mala lu
1 godina prije

A razotkrivanje će se dogoditi onda kada pojavi Istina i Svjetlo, ne prije.Zašto se ne usuđujete napisati da je to Svjetlo i ta Istina Isus Krist?O njemu je pisao Ivan, o njemu je pisao Daniel.Ovi ljudi koji misle da su se probudili će nasjesti na prijevaru Great Awakeninga a kad oni “pobjede”, razotkriju laž Pfizera, Faucia sve do Alemke Markotić…tek onda dolazi “jao”.Veliki Vođa i njegov Žig.Nadam se da neću više biti ovdje već kod Kralja.

Parapet
1 godina prije

Dobro si mu sve to sasuja, mogu ti reći… 😉 … čudno da te uopće pustilo u eter s ovako “upitnim” nastupom…hihihaha…

1 godina prije

da bi rec rekel.drsko i precizno,prepoznatljivo.zivio mi.hvala.

iiiistina
1 godina prije

na autorov završetak ovog posta prilažem ovu fotku sa sprovoda palestinskenovinarke Shireen Abu Akleh ubijene snajperom što je obrađeno i na portalu 14.05…………pa od kuda je krenulo …zlatno pravilo Učitelja koje je daleko od gladnih dominacijecomment image

Sanyar
1 godina prije

Pun pogodak Arhimede… ..

1 godina prije

molim vas nemojte daviti sa apstraktnom “istinom” isusa krista. niste bolji od onih koji puno pricaju u namjeri da ne kazu nista. idete u crkvu, citkate katekizme, zapravo je sve vase uzdanje. pojma nemate. istina je neznanje. da li je ukrajina napala rusiju ili obrnuto, da li je pearl harbour namjesten, da li je danas petak, da li je 2+2=4, je poznavanje cinjenica. cak ni posljednje nije istina u svemiru nejasnih kolicina. sa stanovista ovoga trenutka sva proslost je jednaka, jednaka je laz i istina jer proslost ne postoji vise. istina nije poznavanje cinjenica nego svoj osobni osjecaj. ostavite se mnogobostva, andjela i svetaca, hibrida boga i covjeka bogocovjeka, vrhovnog boga na sliku i priliku vas samih, vase organizacije drzave i njenog vladara. ostavite se gomilanja cinjenica istina jer iste su kao gomilanje nula na vasem bankovnom racunu. trazite i vapite za bozijim blagoslovom, onim sto rijetko osjetite a znate… Čitaj više »

Lucija, prva
1 godina prije

Oho. Moram reći da se slažem sa navedenim.
Samo mi nije jasno zašto se ovog tipa oslovljava sa “druže”?

Naime, to ne zaslužuje. Ni u kakvom obliku.

Lucija, prva
1 godina prije

“Anegdotu spominjemo kao poticaj čitatelju da razmisli o tome zašto vodeće figure navodno suparničih tajnih službi, FSB-a i kineskog Ministarstva državne sigurnosti, nemaju problem s bjelodanom objavom identiteta tajnih agenata i rupa u njihovim sustavima te kao lakši uvod u teže teme.”

He, he. “Svi su isti”, to je poruka, jel’ da?

A vi mislite da je Malone koristio pravo ime?
Ako i jest, pa što? CIA nije nelegalna organizacija.

Osim toga, niste nikad čuli da tajne službe namjerno puštaju neke glasine?

A jadnog li rasuđivanja…😏

Alen
1 godina prije

Kad covjek kaze istinu da je Sotona stvaran i da vlada ovim svijetom preko tajnih drustava i to vec tisucama godina i da je jedini pravi Bog Gospod Isus Krist koji jos malo dolazi i jedini moze sve ovo zaustavit,a i hoce na spektakularan nacin,onda si ludjak,cudak,teoreticar zavjera itd.Pa se ljudi pouzdaju u Trampove,Putine,Bajdene itd,a svi oni sluze necastivom da bi prevarili naivne koji se pouzdaju u covjeka umjesto u Boga.

irina
1 godina prije

Objavila sam ovaj članak na FB. Čekam reakcije… uz moju napomenu tamo (što je ujedno i moj komentar ovdje!) :

“Izuzetno dobar članak autora koji se s pravom zove – Arhimed! Takve ne možeš muljati! Ovo sam propustila ranije, jer sam bila poprilično bolesna i u bolnici (čekala opasno dugo da se ne moram cijepiti da bi me primili!) , no sad sam ok, pa nastavljamo gdje smo stali! – Ili si pronicljiv i mudar, ili si – tupan! Ostalo su nijanse …
Bolje umrijeti “pri zdravoj pameti” i bez mrlje na savjesti i živjeti još koji dan, nego živjeti dugo – kao moralno smeće!”

Hvala, mudri čovječe!

Rubi
1 godina prije

A možda je i portal logično kontrolirani alternativni medij.

Davor
1 godina prije

Članak je izvrsno napisan, ali sam po sebi nameće logično pitanje: Je li Arhimed istinska opozicija ili također kontrolirana opozicija – za potrebe i trećeg scenarij: da nitko više nikome ne vjeruje.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI