Trump se iznenada pojavio na Republikanskoj konvenciji nakon čega ga je stranka nominirala za drugi mandat

Donald Trump
11 komentara

Američki predsjednik Donald Trump proglašen je kandidatom Republikanske stranke za izbore 2020., na konvenciji stranke u Charlotteu, gdje je iznenadio izaslanike time što se ondje pojavio neplanirano.

Trump je službeno nominiran glasovanjem poimence od strane 336 delegata na brojčano-smanjenoj konvenciji koja se u ponedjeljak održala u Sjevernoj Karolini. Iako nije bilo uobičajene ekstravagancije zbog pandemije koronavirusa, šest delegata iz svake države i teritorija bilo je prisutno osobno kako bi dali svoj glas, dok su druge stranačke osobe glasovale na daljinu.

Predsjednik je iznenadio okupljene Republikance osobnim pojavljivanjem u svom neplaniranom posjetu, ubrzo nakon što je njegova nominacija potvrđena.

Ponovno je imenovan i potpredsjednik Mike Pence, koji je dobio jednoglasnu podršku okupljenih delegata.

Trump planira svoj svečani govor o prihvaćanju drugog mandata održati u četvrtak u Bijeloj kući, dok će Pence govoriti iz Baltimorea. Konvencijski govornici su: državni tajnik Mike Pompeo, republikanski senatori u Kentuckyju Mitch Mc Connell i Rand Paul, vođa većinskog doma Kevin McCarthy i bivši gradonačelnik New Yorka Rudy Giuliani, s nekoliko članova Trumpove obitelji, uključujući prvu damu Melaniju, sina Erica i kćer Ivanku.

Trump i Pence izabrani su bez protivnika. Dok je nekolicina Republikanaca u početku pokušavala preuzeti mjesto čelnika Republikanske stranke, posljednji od njih, guverner Massachusettsa Bill Weld, odustao je u ožujku nakon što je u parlamentarnoj skupštini države Iowa osvojio samo 1,3 posto glasova.

Pence je obećao da će par, nakon ponovnog imenovanja „ponovo učiniti Ameriku velikom“, izjavivši da će trebati najmanje još četiri godine kako bi „isušili močvaru“, koju je Trump obećao ukinuti u svojoj prvoj kampanji. Stranka je jednoglasno izglasala da neće usvojiti platformu politike za 2020. Umjesto toga, rečeno je da će stranka „s entuzijazmom podržati plan rada ponovno izabranog, američkog predsjednika“. Trumpa su kritizirali zbog toga što nije naznačio konkretne ciljeve politike za svoj drugi mandat, a novi plan, koji je objavljen u nedjelju, u kojem piše kako Trump planira stvoriti 10 milijuna novih radnih mjesta u sljedećih 10 mjeseci, pokrenuti milijun malih poduzeća i iskorijeniti pandemiju, začudio je neke, budući da se mnogi pitaju na koji točno način će Trump ove zadane ciljeve i ostvariti.

američki izboriRepublikanska strana
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
mislim
3 godine prije

mnogi pitaju na koji točno način će Trump ove zadane ciljeve i ostvariti.
vrlo jednostavnio, ako dolar kako se priča rokne dolje .

PlanetB
3 godine prije

Sto posto sam uvjeren da netko kao Trump to moze uciniti. Problem je komunisticki udar na Ameriku u vidu rasnog nasilja koje je ‘Konacno Rjesenje ‘ za Ameriku planirano jos od 1920-te . Ovdje G. E Griffina poznati borac za individualne slobode govori o tom starom komunistickom planu da osvoje Ameriku rasnim nemirima ili ukrako gradjanskim ratom koji bi bio baziran na sukobu bjelih i crnih: ‘https://archive.org/details/MoreDeadlyThanWar-G.EdwardGriffin/ Komunisti ako ne mogu koristiti klasne razlike za svoje ciljeva rusenja postojeceg sistema koji oni preziru koristit ce rasne razlike za sto im je Amerika bila idealna. Znaci Trump u takvim okolnostima dok podivljali komunisticki alati kao ANTIFA i BLM divljaju i pale i zare po Americi on mora jos jednom pobjediti na izborima. MSM se je otvoreno stavila na stranu komunista ANTIFE i BLM-a. I permanentno pljuju po Trumpu. Uza sve to komunisticka Kina je izvrsila bioloski udar na citav svijet ruseci… Čitaj više »

Stock
3 godine prije

Kada procitam komentare gdje se pise o “komunistickim alatima antifa i BLM” ili one o “nasim zapadnoevropskim i krscanskim vrijednostima” osjetim kako mi nervoza jurne iz predjela prepona (gdje inace obitava) u glavu. Pobogu! Trump ce isusivati mocvaru? Znaci, morace isusiti ekosistem u kojem je zivio i zivi? Ne mislim da toliko voli ostatak covjecanstva. Ostatak covjecanstva? Znate, to je onih 99% koji imaju koliko i onih 1%. Onih 1% parazita koji vedre i oblace planetom vec par hiljada godina. Iz kog Svijeta dolazi Trump? Koliko ja znam, iz Svijeta 1%. Zato, koliko god se on upinje da nam pojasni da je on borac protiv mocvare…meni nesto tesko ide da ga shvatim ozbiljno. Mada… Ima nekih naznaka da se jedan dio od onih 1% ne slaze sa ovom raspodjelom. Pogotovu oni stari industrijalci ne mogu smisliti ove novopecene milijardere. Ako postoji ikakva borba u mocvari, to je borba izmedju njih.… Čitaj više »

Max
3 godine prije

Potus je napravio hokus pokus.

mQstar
3 godine prije

Plaši li vas “Q”

Zbog kognitivne disonance teško je prihvatiti istinu, noge dršću od jeke istine koja ruši iluzije ega (…razotkrivanje)!

No još teže će biti (… buđenje) kad svjetlo prožme ljudsku svijest veličanstvenim Otkrivenjem božanske prirode ljudskih bića – nas koji smo zadojeni stidom i tzv. grešnošću.

Sretno čeljadi

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI