Trump želi Ghislaine Maxwell više “sreće” u zatvoru od Jeffreyja Epsteina

Trump - Maxwell
4 komentara

Američki predsjednik Donald Trump ponovo je uputio ljubazne riječi Ghislaine Maxwell, koja je optužena da je pomagala Jeffrey Epsteinu u trgovini seksom, želeći joj “sreću”, uz pretpostavku da je osramoćeni investitor vjerovatno ubijen.

„Njen prijatelj ili dečko ubijen je ili je izvršio samoubistvo u zatvoru. Sada je ona u zatvoru”, rekao je Trump u intervjuu koji je emitovan u ponedjeljak naveče na HBO, sugerišući da Epstein možda nije oduzeo sebi život.

„Da, želim joj dobro. Želio bih tebi dobro. Želio bih mnogim ljudima dobro. Srećno. Neka dokažu da je neko kriv.“

Pritisnut da objasni bolje, Trump je nastavio: „Želim joj dobro, ne tražim za nju ništa loše. Ne želim nikome loše. I oni su to uzeli i napravili tako veliku stvar. Ali sve to je ovo: njen dečko je umro, umro je u zatvoru. ”

„Ljudi još uvijek pokušavaju da shvate kako se to dogodilo: Da li je to bilo samoubistvo? Da li je ubijen?“

Intervju nije prvi put da predsjednik poželi sve najbolje Maxwell, dizanjem prašine krajem prošlog mjeseca sa sličnim riječima podrške, rekavši da ju je „mnogo puta sreo tokom godina“, i „Samo joj želim dobro, iskreno.” Za Trumpove najglasnije kritičare, komentar je bio potvrda Epsteinove zloupotrebe maloljetnih djevojčica, u koju je Maxwell sada takođe uključena.

Nakon što je prošlo nekoliko mjeseci nakon Epsteinovog samoubistva prošlog ljeta, Maxwell je uhapšena u julu na osnovu šestostepene optužnice, optužena je za zavjere u podsticanju maloljetnika da se upuštaju u ilegalne seksualne radnje i kasnije laganje o tome FBI-u. Ona se izjasnila da nije kriva po svim optužbama i ostaje u pritvoru nakon što joj je uskraćena kaucija, a tužioci su je označili kao „ekstremno“ opasnu za bijeg.

Donald TrumpGhislaine Maxwelljeffrey epstein
Pretplatiti se
Obavijesti o
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Stric
3 godine prije

Kaže, Tramp je sugerirao da su Jefrrya ubili …… neznam tko bi bio toliko naivan pa da povjeruje da se ubio!!!😁😁😁

Stara kuka
3 godine prije

“Intervju nije prvi put da predsjednik poželi sve najbolje Maxwell, dizanjem prašine krajem prošlog mjeseca sa sličnim riječima podrške, rekavši da ju je „mnogo puta sreo tokom godina“, i „Samo joj želim dobro, iskreno.” Za Trumpove najglasnije kritičare, komentar je bio potvrda Epsteinove zloupotrebe maloljetnih djevojčica, u koju je Maxwell sada takođe uključena.”

Trump tim “dobrim željama” šalje prilično jasnu poruku svima zainteresiranima da im ne padne napamet opet “učiniti propuste” kao i u slučaju Jeffreya Epsteina., odnosno ako nekome nije jasno, neka im ne padne napamet i nju ubiti u zatvoru i tako se riješiti još jednog vrlo neugodnog svjedoka.

A tzv. Trumpovi kritičari su jednostavno ili preglupi ili prezlobni, a najvejrojatnije oboje da bi tu poruku protumačili.

Max
3 godine prije

Ništa ja njega ne razumijem.

Qanon
3 godine prije

Zeli joj da zivi i da ne zavrsi kao njen decko!Ono sto dolazi nitko ne moze zaustaviti 1

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI