fbpx

Turska je umorna od vječnih pregovora o članstvu u EU

Turska - članstvo u EU

“Turski narod je umoran od beskrajnih pregovora o članstvu u Europskoj uniji”, izjavio je predsjednik Recep Tayyip Erdogan na zajedničkoj tiskovnoj konferenciji s francuskim kolegom Emmanuelom Macronom u Parizu.

“Turska je čekala 54 godine pred vratima vrata Europske unije. Turski je narod preumoran od pregovora o članstvu Turske u EU. Možda ćemo biti prisiljeni poduzeti određene korake, jer Ankara neće stalno tražiti da se Tursku primi u Europsku uniju”, Erdogana citira agencija Anadolu.

Između ostalog, turski je čelnik rekao da se svijet treba bojati “američke pravde“, podsjećajući na slučaj Mehmeta Atille.

Osim toga, Europska unija je u jesen 2017. smanjila iznos financijske pomoći koja se Turskoj dodjeljuje za europske integracije. Njemačka kancelarka Angela Merkel je tada izjavila kako je odluka donesena zbog kršenja ljudskih prava u Turskoj.

Erdogan: Ti ne pričaš kao novinar! Piši o 4000 američkih kamiona punih oružja (VIDEO)
Erdogan: Američka pravda i slučaj  Mehmeta Atille počinje zabrinjavati cijeli svijet

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)

Nije pronađen nijedan rezultat.

Pretplati se
Obavijest
guest
6 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Ne kada davno
Gost
Ne kada davno
3 godine prije

Muslimanska drzava u EU, daj nemojte me vise zaje…at. Vatikan drzi zadnju rijec

Perun
Gost
Perun
3 godine prije

Što reći: koji će im članstvo u EU? Nakon 54 godine mogli bi već doći do tog zaključka.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
3 godine prije
Reply to  Perun

Nakon 54 g.je mlada ostarila i nista od udaje.

Crni žutokljunac
Gost
Crni žutokljunac
3 godine prije

Nornalno da ništa! Klima li se pomalo prema istoku?

mars
Gost
mars
3 godine prije

54 godine čekaju prijem u EU (prvo EEZ), a 65 godina su članica NATO-a. 54 godine ih zamajvaju i zavlače. 54 godine im je trebalo da shvate da je za Zapadnjake poželjna njihova vojna sila u NATO-u, ali ne i njihov ravnopravan status i glas u EU. 54 godine im je trebalo i da shvate da su za Zapadnjake poželjno topovsko meso u NATO-u, ali ne i tamo gdje se odlučuje o politici, parama, ekonomiji, finansijama, zabavi – drugim (narodskim) riječima – možete ginuti i krvariti za nas, ali ne možete s nama jesti, piti i kurve ganjati. I što se Zapadnjaka tiče još 154, 1154, 10154 godine bi ih mogli tako zamajavti, ali se ništa ne bi promjenilo. Jelo, piće i kurve su isključivo njihov posao, da ne kažem privilegija.

davor
Gost
davor
3 godine prije

Jedini koji je bio za Tursku u EU je bio Tony Blair, jer bi tada granice EU bile sa Sirijom i Irakom. Meni se čini da će prije Ukrajina ili Izrael u EU nego Turska a Blair i ekipa izlaze. Osim toga Grčka neće nikad dati Turskoj u EU a dovoljno je da jedna članica ne podrži.

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.

Izbornik