UDARNO: Gradonačelnik Sinja Miro Bulj odbio vladinu i stožerašku diskriminaciju putem Covid propusnica

Miro Bulj - Odbijanje cijepljenja
197 komentara

Kako smo odavno rekli, rijetki se usude stati na branik istine. Krizna vremena to dokazuju. Kukavice se povlače, zmije koriste priliku, a hrabri idu u prve borbene redove. Gradonačelnik Sinja je odlučio suprotstaviti se segregaciji naroda na temelju zdravstvenog statusa, objavom na društvenoj mreži:

“Upravo sam kao gradonačelnik Grada Sinja obavijestio svoje sugrađane kako će usluge gradske uprave Grada Sinja i od sutra moći koristiti svi, bez ograničenja, a isto sam preporučio tvrtkama i ustanovama u vlasništvu i suvlasništvu Grada Sinja. Gradska uprava Grada Sinja neće dijeliti ljude niti im ograničavati temeljna ljudska prava i slobode nego će svima izaći u susret pod jednakim uvjetima.”, izjavljuje Miro Bulj.

U međuvremenu smo saznali da i Stipe Petrina, gradonačelnik Primoštena također ne želi vršiti segregaciju, pravdajući se manjkom ljudskih resursa.

Miro Bulj - objava
Miro Bulj – objava
Miro BuljPrimoštenSinjStipe Petrina
Pretplatiti se
Obavijesti o
197 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Trauma
2 godine prije

Velik si.

ne bu mene niko ebal
2 godine prije

gledajte, ovo je sve divno i krasno, ali ne treba nikad nasjedati do kraja. recimo, ne dajte ni za živu glavu da vas kupe retorikom “imate se pravo ne cijepiti, ali bilo bi dobro da se cijepite u ime zdravlja”, jer nas je proteklih 20 mjeseci naučilo da se takva retorika itekako može izroditi i iz naizgled dobronamjernih savjeta.

Novi kolac
2 godine prije

Nece ovaj dugo,da se kladimo?

Čoban
2 godine prije

Što bi ono Meštar reko: Neće fašizam u moju butigu !

Tanija
2 godine prije

Bravo, svaka čast…

2 godine prije

Ovo je odlican dogadjaj.
Nije potrebno (a i nemoguce je) u jednom zamahu svladati satanisticki-kamatarski kult koji stoji iza tzv “vlade Hrvatske” kao i ostalih marionetskih “vlada” na Svijetu…
(Stvarni Rotschildov Upravnik tzv “Hrvatske je Boris Vujcic)…

Medjutim, svaki udarac satanistima je ne samo ocuvanje Istine vidljivom – nego i sirenje Istine prema onim koji jos iz nekog razloga nemaju pojma ili su u strahu…
Postupak COVJEKA Mire Bulja – bez dvojbe ce pokazati put mnogim drugim…
(Kao i hijenama – kolike su korumpirane hijene, a to vidi cijeli Svijet)

Karma
2 godine prije

ZIVIO SLOBODAN GRAD SINJ I NJEGOVI DOBRI LJUDI.
SAMO ZIVITE I RADUJTE SE ZIVOTU. SOTONA CE KREPAT.

Krescencije
2 godine prije

Čekamo da se javnosti obrate Saranavka, Rada Borić, Vesna Teršelić i ostale velike europljanke!

Ljudevit
2 godine prije

Odmah sam pomoslio kako ce sad HDZovi trolovi po MSM ogovarati gospodina Bulja, napadajuci ga kao osobu.

ledeno doba
2 godine prije

evo opet malo jeftine propgande od strane HRT-a,  lovačkog psa, hrta kabalinoga Franjo iz S. Broda: Dva puta se cijepio, a ipak se zarazio i završio u bolnici  Proteklih smo mjeseci mogli vidjeti mnogo svjedočanstava onih koji su se borili ili se još bore s COVID-om i njegovim posljedicama. U četvrtom valu epidemije u bolnicama dominiraju oni koji se nisu cijepili. No ima i onih koji su se zarazili i onamo dospjeli iako su cijepljeni. Koja je razlika među njima, u priči iz slavonskobrodske bolnice. Franjo se cijepio dvaput protiv koronavirusa i ipak zarazio – pa završio u bolnici.  – Mislio sam da me neće pošto sam cijepio. Međutim bio sam malo preslobodan u ponašanju. Uhvatila me temperatura, ali sam došao na vrijeme, pri kraju. Hvala Bogu dobro je prošlo, ali došlo je i do kritičnog, ističe Franjo Tonković iz Slavonskog Broda. Uskoro će kući na oporavak. Cjepivo ga je, vjeruje, spasilo… Čitaj više »

Sticky fingers
2 godine prije

Selim u Sinj!

Histrion
2 godine prije

Bravo Miro Bulj!!! Ovo je prva mala, ali konkretna pobjeda protiv nacističkoj stožera! Ima nade!

ledeno doba
2 godine prije

svaki, pa i mali uspjeh je važan…
ali plenki, beroš i ekipa, već su vjerojatno dobili naredbe od kabale-da ga stisnu
a i kabalini mediji, možete se kladiti da će svi u glas drečati–kako je Bulj nedogovoran i doprinosi širenju pandemije

Zed
2 godine prije

Zivio Miro Bulj, živio grad Sinj… Bog vas blagoslovio.

ledeno doba
2 godine prije

eno vrišti opet i “pneumolog”… Saša Srića…. iako je on ustvari više “jetrolog”
ali jeste li vdijeli njegovu staru? ta je još luđa nego joj ludi sin.. objavljivala slike na društvenim mrežama, hvali se sa sinom, a tek kako se oblači…
stara ima, vjerojatno najmanje 65 ili moždai viep godina, a izgleda ko uličarka u amsterdamskoj četvrti javnih kuća.

Sly79
2 godine prije

Na kraju jedino Mostovci progovaraju o plandemiji i staju u obranu ljudskih vrijednosti na temeljima cenzurirane istine. Svaka im čast. A ono govno od Grbina bi bio još 100 puta gori od Plenkija, bili bismo u novom lockdownu sa tim đubretom.

2 godine prije

Sinj, Primošten…

pero
2 godine prije

Znači putem Petrine i Primoštena. Odlčno!!!
Ako idioti ne poštuju Ustav RH i osnovne članke 20.,22., i 23. zašto bi Bulj poštovao idiotske uredbe tzv. protuustavnog stožera.

pero
2 godine prije

Znači putem Petrine i Primoštena. Odlčno!!!
Ako zloče ne poštuju Ustav RH i osnovne članke 20.,22., i 23. zašto bi Bulj poštovao budalaštine tzv. stožera.

ledeno doba
2 godine prije

sve više obiteljskih liječnika u Njemačkoj ne želi više cjepiti Već prije 2 mjeseca je izišao podatak, da je skoro polovica obiteljskih liječnika odustala od cjepljenja protiv kovida… Od ukupno 52.000 liječničkih ordinacija u Njemačkoj, takozvanih obiteljskih ili kućnih liječnika (kako ih tamo nazivaju), njih 24.000 su do tada odustali.. evo nedavno još dvoje liječnika, koji su o tome obavjestili pismima, svatko na svom sajtu: Dr Torsten Mahn “Pažnja promjena!!! Od sada u našoj ordinaciji neće više biti cjepljenja. Nakon što smo u proteklom vremenu sudjelovali u cjepljenju protiv kovida, sada okončavam cjepljenje protiv korone u mojoj ordinaciji. U zadnje vrijeme meni su većinom dolazili pacijenti, koji su kao razlog za cjepljenje naveli pritisak od strane društva, pritisak od strane svog poslodavca i opća ograničenja u javnom životu. Za jednu medicinsku mjeru kao što je cjepljenje, temeljni preduvjeti su medicinska nužnost i pristanak pacijenta. O medicinskoj nužnosti, sada ne želim dati komentar,… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

I pismo liječnice Ines Mörbitz: Poštovani pacijenti, Nakon što sam dosta razmislila, odlučila sam zasada prestati sa cjepljenjem protiv SARS-Cov2. Za to postoje 3 razloga: 1. Cjepljenje sa novim cjepivima protiv korone (mRNA i vektorska cjepiva), za jednu liječničku ordinaciju obiteljskog (kućnog) liječnika, zahtjeva puno posla: sa obzirom na vrijeme, tehničku pripremu, broj osoblja i logistiku. Količina doza mora biti točno isplanirana unaprijed, jer cjepivo kada je otopljeno, je upotrebljivo samo na ograničeno vrijeme. 2. Pošto nova cjepiva protiv korone, imaju samo uvjetovano odobrenje (kliničke studije još nisu okončane),, svakome tko se želi cjepiti, prema zakonskim propisima, mora se posebno pažljivo objasniti o načinu djelovanja cjepiva i o nuspojavama. Ja sam ustanovila da takvi informativni razgovori uzimaju puno mog radnog vremna i sprečavaju moju stvarnu liječničku djelatnost (za druge pacijente). Pored toga, propisano je da cjepljene osobe moraju ostati na posmatranju , 15 minuta u ordinaciji, nakon što su dobili cjepivo. U vremenu kada… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

mozogyeb je princip kabalinih medija potpuna dhebilizacija kao sistem, dhebilizacija kao princip.. dakle, bez obzira koliko bilo vidljivo i nepobitno da je 1+1=2, ili da je voda mokra, ako to njima ne odgovara, oni će uvijek tvrditi da je 1+2=3.. i da je voda suha i to se deklarira u službenu istinu.. evo još jedan primjer.. pisao sam već o njemačkom reprezentativcu Joshui Kimmichu, koji je prije nekoliko tjedana javno rekao da se još ne želi cjepiti, da je cjepivo nedovoljno istraženo itd, da ima pravo na svoje mišljenje.. Nakon toga napali su ga neki političari i njihovi prirepci mediji, da on kao reprezentativac daje loš, primjer drugima, bla, bla, bla.. i pisao sam nedavno o tome, da su Kimmicha uoči zadnje 2 kvalifikacijske tekme njemačke repke (koje nisu bile važne, jer se ona već ranije kvalificirala), poslan u karantenu, zajedo sa još 4 kolege iz bayerna.. ali fora je ta… Čitaj više »

Zoki
2 godine prije

Miro je Gospa Sinjska !

ANA
2 godine prije

Blago Sinjanima!

Corona pivo
2 godine prije

Bulj, majstore, nazebi se matere mučkoj djubradi. Mene bi zanimalo kako da si sredim preboljenje. Vakcinisati se neću ali neke poslovne stvari su mi vezane za njihovu birokraciju. Posebno sad kad sređujem papire u katastru i gruntovnici da bih mogao prodati stan po tržišnoj cijeni. Najviše mi se isplati preboljenje ali kako to simulirati kad oni utvrdjuju nekim testovima koji su totalno nepouzdani? Mogu imati temperaturu 40 i biti negativan na testu. Ili da mi nije ništa ali na testu pozitivan. Da li netko ima fintu da se iskemija preboljenje? Simulacija, ispod stola ili preboljenje po njihovim kriterijima – meni je sasvim svejedno.

Kalle balle
2 godine prije

Rijec stozer odvratna okrutna rijec. Ljudi za tim stolom su mrtvih dusa. Zabranit im ludjacki rad i prognati ih u mojsijevu pustinju da razmisljaju na suncu 40 godina sta su radili ljudima. Mome ispacenom narodu 2 godine davali stres i cudne igle.. 2 godine brujanja i brojanja mrtvih odmah poslije uspjesnih turistickih sezona.
Mir i dobro narodu hrvatskome i svim slobodnim ljudima.

Demc
2 godine prije

Uf.. David protiv Goliata.. ali tako se stvara pobijeda! Bravo!

Jery
2 godine prije

Za ovo sto čine nema nikakve osnove u zakonu. Tko vam sprecava dolazak na radno mjesto , u trgovinu, javni prostor te uvjetuje to sa zahtjevom po raskrivanju osobnih podataka o vasem zdravlju cini to mimo zakona. Samo po sebi je to kazneno djelo prisiljavanja. Snimajte i pozovite policiju. Jedini vas iskaz je osobna izkaznica. Nista drugo niste duzni pokazivati ali dokazivati sto se odnosi na vase zdravstveno stanje. Zaposleni na bilo kojem radnom mjestu pismeno nisu dobili odobrenje da izvode takve postupke jer za to nema osnove u zakonu. Vi birate nacin lijecenja i zastite svog zdravlja. Imate pravo na informirani pristanak i sto se tice nosenja maske, testiranja ili cijepljenja. Prije nego ko od vas to zahtijeva ili vam namece to kao uvjet da bez toga nemozete nekamo uci, zahtjevajte neka vam napiše što zahtjeva i neka se podpiše na taj list. Najbolje je da takav list imate… Čitaj više »

Perun
2 godine prije

Podrška za Miru Bulja …P.S.. USKOČKI i LJUDSKI …Sinjani imaju sreću mi ostali strpani smo u vreću …SFSN…

Davor
2 godine prije

Izvan teme sam ! Ako je netko pogledao i ako nije, neka pogleda- Na rubu znanosti Pandemija- Krešimira Miška. Doslovno isti povijesni obrazac pandemije koji se događa ili će se dogoditi (to smo vidjeli u Austriji i Australiji, kao što je zatvaranje gradova i zabrana izlaska iz gradova te stvaranje jedinstvenog stupnja vjerovanja (vjerovanje da se je kršćanstvo najviše raširilo po poganskoj Europi ne zbog stvarnog vjerovanja već zbog pandemije bolesti. Ne mogu se oteti dojmu da su i same pandemije izazvane od nekih, što vidim iz primjera pandemije u doba Justinijana, koja je navodno potekla iz Egipta preko štakora -mislim kuga, a pretpostavljam da je među prvim tajnim društvima nastala upravo u Egiptu što možemo vidjeti u nizu ezoteričnih simbola (obelisk itd. u Vatikanu- Washington-u). Vidimo, zatim, u kasnijim epidemijama da je uslijed pomanjkanja radne snage bilo i doseljavanja pučanstva iz daljih krajeva.

A neg.
2 godine prije

Odlomak drugi trebao je glasiti:

1.Ukida se stozer civilne z.,
2.Obustavlja se cijepljenje i testiranje,
3.Pokrece se postupak protiv odgovornih za udruzeni zlocenicki pothvat.

Miki
2 godine prije

Bravo Miro, čuvaj našu braću i sestre i nek vas čuva Gospa Sinjska.

max
2 godine prije

Svaka čast Miro

hogar strašni
2 godine prije

Zanimljivo. Ovu vijest sam vidio sinoć na fejsu i sad kod Vas. Da to objavi netko od izdajničkih portala mislim da bi bila javna streljanja.

Mudantinac sam
2 godine prije

isuse dali si to stvarno ti?

Gospodin Savršeni
2 godine prije

Bok dečki. Nudim svoje usluge starijoj i situiranoj muškoj klijenteli na području Zagreba. Šifra: Nježnik.
Tel: 01 610-0101

Ivan
2 godine prije

Ljudine.

Bonbon
2 godine prije

Legenda s mudima.

Maki
2 godine prije

Miro je najači!!! Ostali mali ste, ali možete i vi narasti ako želite!

Bonbon
2 godine prije

Može li se ista na ovom svijetu spomenuti a da vi ne počnete s prepucavanjem oko Tita, partizana, udbi, ustaša, četnika i sličnih stvari?? Zato nam je kao što nam je jer se gubite konstantno oko istrošenih stvari koje nam uopće više ne određuju u životu da li ćemo živjeti život bolje ili gore.

Tom
2 godine prije

Bravo, bravo, bravo. Što drugo reći.

Žena
2 godine prije

Bravo Miro Bulj!

Žena
2 godine prije

Disciplina, koncentracija, znanje, hrabrost i snaga su osobine s kojima se postiže sve u životu.
Očito ih Miro Bulj ima.
Dižite se ljudi ibranite sebe i svoje!

Pravnica
2 godine prije

Poštovanje gospodine Bulj i naklon do poda! Ima još časnih i poštenih ljudi, svaka vam čast.

Bosanac
2 godine prije

……. +

Jadranka S..
2 godine prije

Gospodine Miro Bulj, svaka Vam cast!
Zahvalna sam Vam i za sirenje temeljnih ljudskih prava i slobode ( imam informaciju da je zbog gospodina Mira Bulj jedan gradonacelnik na mjestu gradonacelnika i da ce gospodin Miro Bulj povuci svoju podrsku istom, odnosno taj isti vise nece biti gradonacelnik, ako ne omoguci temeljna ljudska prava i slobodu ljudima u gradu gdje je isti gradonacelnik).

Max
2 godine prije

Naklon do poda hrabar i pošten

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI