UDARNO – Procurio dokaz da Izrael priprema etničko čišćenje u Gazi – Izrael potvrdio autentičnost 💥

Etničko čišćenje - Gaza
165 komentara

Kako je otkrio medij “Mekomit”, politički tekst izraelskog ministarstva obavještajne službe poziva na trajno preseljenje civilnog stanovništva Gaze u Egipat, umjesto na njegovo zadržavanje, što je po definiciji Ujedinjenih naroda klasično etničko čišćenje. Kao i do sada prenosimo tekst FactChekinga.

Wikileaks, nevladina organizacija specijalizirana za otkrivanje povjerljivih dokumenata, podijelila je u ponedjeljak, 30. listopada, dokument od 13. listopada koji je izradilo izraelsko Ministarstvo obavještajne službe, a koji spominje prisilno raseljavanje civila iz Gaze u Egipat, što bi “proizvelo pozitivne  i dugoročne strateške rezultate. Dokument je pregledano više od 5 milijuna puta na Twitteru (preimenovanom u X), a ovo curenje izazvalo je šok. WikiLeaks tvrdi da ovaj “konzultativni dokument predviđa proces u tri koraka koji uključuje uspostavu šatorskih gradova na Sinaju i otvaranje humanitarnog koridora, nakon čega slijedi izgradnja gradova na sjeveru [regije] gdje ne bi bilo povratka u Gazu.

U podrijetlu ovog otkrića ne nalazimo nevladinu organizaciju Juliana Assangea, već izraelsko-palestinsku informacijsku stranicu Mekomit, ljevičarske orijentacije. U subotu 28. listopada mediji su u cijelosti objavili deset stranica “Orijentacijskog dokumenta: Alternative političkoj direktivi za civilno stanovništvo u Gazi”, koji je napisalo Ministarstvo obavještajnih poslova. Mekomit naglašava da ovaj tekst preporučuje prisilno preseljenje stanovništva Pojasa Gaze na Sinaj na trajnoj osnovi. List navodi da je kontaktirao ministarstvo koje je potvrdilo da se doista radi o autentičnom izvješću koje nije bilo namijenjeno tisku.

Mekomit je rekao da je dokument već spominjao izraelski portal Calcalist u članku od 24. listopada, a sada otkriva njegov puni sadržaj. Mediji manipuliraju i vrlo oprezno govore o stvarnim posljedicama ovog teksta, napominjući da njegovo postojanje “ne mora nužno značiti da su njegove preporuke uvažene od strane sigurnosnog sustava”.

Prema agenciji AP, ured premijera Benjamina Netanyahua pokušava umanjiti ovaj plan nazvavši ga hipotetskom vježbom. Predsjednik Palestinske samouprave, Mahmoud Abbas, reagirao je preko glasnogovornika: “Protivimo se bilo kakvom transferu, u bilo kojem obliku, i smatramo da je to crvena linija koju nećemo dopustiti prijeći.”

Ovo izvješće, koje je CheckNews pregledao u cijelosti, zamišlja tri scenarija za palestinsko stanovništvo u Gazi nakon poraza Hamasa. U prvom slučaju, Ministarstvo obavještajnih poslova razmatra njegovo održavanje i preuzimanje vlasti od strane palestinskih vlasti. U drugom slučaju, stanovništvo ostaje u Gazi, ali se pojavljuje druga lokalna arapska sila. Konačno, u trećem slučaju, ona stanovništvo biva evakuirano na Sinaj.

Dokument diskvalificira prva dva scenarija iz strateških i sigurnosnih razloga, što već potvrđuje da se radi o pravom planu, a ne vježbi. U noti se strahuje da bi postavljanje palestinskih vlasti moglo dovesti do stvaranja palestinske države, u kompliciranoj situaciji okupacije. A scenarij nove arapske sile, alternativne Hamasu, ne smatra se vjerodostojnim i čak bi mogao dovesti do dolaska nove, još nasilnije vlasti.

Analiza ministarstva stoga nastoji braniti scenarij raseljenog stanovništva Gaze. U izvješću se predviđa da će se “u početku gradovi naselja uspostaviti u regiji Sinaja”, zatim će humanitarni koridor omogućiti stanovnicima Gaze da se nasele u gradovima izgrađenim na sjeveru egipatske regije. Ministarstvo zatim objašnjava da će Egipat morati prihvatiti izbjeglice zbog međunarodnog prava, a da će Izrael morati “djelovati u promicanju široke diplomatske inicijative čiji je cilj osigurati da zemlje dobrovoljno pomognu evakuiranom stanovništvu i pristanu prihvatiti ih kao useljenike.

Ministarstvo vjeruje da će se morati provesti druge komunikacijske kampanje protiv zapadnih i istočnih zemalja, ali i među stanovništvom Gaze kako bi se “ uvjerilo da više nema nade za povratak na teritorije koje ‘Izrael želi okupirati u bliskoj budućnosti budućnost, bilo to istina ili ne.’

Dokument čak zamišlja vrstu poruke koju treba poslati raseljenima: “Allah se pobrinuo da izgubite ovu zemlju zbog vodstva Hamasa – nemate drugog izbora nego da se preselite negdje drugdje uz pomoć vaše muslimanske braće.

Ovo su već zločinačke ideje, koje podupiru gotovo svi hrvatski političari na čelu s Andrejom Plenkovićem.

Etnički čišćenjegazaIZRAELSinaj
Pretplatiti se
Obavijesti o
165 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tuširo MIKITU
5 mjeseci prije

Ma ko bi rekao, zamisli?!!

AJeTo
5 mjeseci prije

Koliko bi tek raketa mogli sastaviti kad ne bi bili u blokadi?

Nekoime
5 mjeseci prije

Ne zaboravite i ove godine komemorirati židovska stradanja…

Гавран
5 mjeseci prije

Kombinacija mesijanskih ideja i mafijaškog organizovanja je dobitna za kolektivnu propast.

tihobl
5 mjeseci prije

Nema palestinaca u Gazi, nemaju sa kim dijeliti plinsko polje.

Hogar
5 mjeseci prije

Cionisti sotone 666

držnedaj
5 mjeseci prije

Ovi koji znaju, znaju da je gaza 7. 10. 23 bio inside job mahera radi povoljnog trenutka, ista matrica ko 11. 9. 2001 kod kauboja.. samo sad im karte nisu naklonjene.

MladenSt
5 mjeseci prije

Znači Izrael Gazu gazi .Ili gazi Gazu ,samo joj ime govori koja joj je sudbina ..Gledam snimke razrušenih naselja i zgrada otišlo sve u prah ,građevinskog čelika samo u tragovima .

FATIH
5 mjeseci prije

DALI ĆE BITI KAZNENOG PROGONA I NALOGA ZA HAPŠENJA OVOG FAŠISTE?

Alex
5 mjeseci prije

Da i što s tim?!? Ono što Ameri odluče,naravno!

Гавран
5 mjeseci prije

Njihovo mišljenje i ponašanje prema nama, ostalima je lepo i sažeto irazila hazaruša Medlin Olbrajt.
.
“UMRLO JE 500.000 DECE, ALI VREDELO JE”
.
Žena koju su sa porodicom spasli Srbi, aktivno se zalagala za bombardovanje Srbije.
.
Da li je vredelo?

ivan
5 mjeseci prije

Ameri su jaci nego sto mislite evo vam dokaz i u Gazi a Ukrajina je bila nagovjestaj i ko zna sta jos ide. Rusi su se dobro nasadili u Ukrajini misleci da ce to olako nekom operacijom ali iza Ukrajine stoji americke milijarde i ko zna kakvo oruzje koje dopre i do tako branjene Moskve.

Schwarze Hunderte
5 mjeseci prije

Israel se ljulja i na ivici je collapse ! U 3 p.m sati DANAS ⚠️ po Lebanese time ili u 2 p.m.sata po CET Hezbollahov ULITIMATUM ISTIČE ISRAELU DA SE POVUČE IZ GAZA STRIP ILI — ULAZE VOJNO I ISRAEL ⚠️⚠️⚠️ – DAKLE – ZA 5 SATI OD KADA OVO , SADA KUCKAM ! ZNAČETE SVI !!! Nemojte sumnjati da će Hezbollahov napad značiti i Iranski i još tko zna čiji ulaz te vrlo vjerojatno i simultane napadaje na US Troops bilo gdje i na bilo što uključujući i sve one terrorist cells , sada već na teritoriju samih US 😎 .. Nimalo zavidna situacija … PLUS će sve to izazvat DO SAD NEVIĐENU KRIZU ENERGENATA U EUROPI 😱😱😱I Iran će sasma sigurno zatvoriti Persian Gulf a i Turci vjerojatno – BOSPOR 😱 !!! Israel i Amerika se nalaze u POTPUNO – KRAJNJE – NEPRIJATELJSKU OKRUŽENJU — SVI IH TAM… Čitaj više »

Kokolo
5 mjeseci prije

Čišćenje svih djelova koje Izrael drži kao svojim je projekt na kojem ovaj stvor radi od svog političkog početka. Hamas mu je poslužio kao izgovor, te neće stati dok to ne ostvari, Kako je gubio podršku tako je i pokrenuo “proxy” investirajući u Hamas, znajući kako će mu se isplatiti. Međutim masakr, naročito djece koji čine predstavlja crtu koju ni najvjerniji zapadni pobornici ne mogu opravdati. Ekstremna mržnja i moć ovog stvora nadam se da će biti kažnjena.

borjana
5 mjeseci prije

“Ministarstvo zatim objašnjava da će Egipat morati prihvatiti izbjeglice zbog međunarodnog prava…”

Znači, izrael inzistira na tome, da će Egipat zbog međunarodnog prava morati prihvatiti izbjeglice kao rezultat genocida i etničkog čišćenja koje je nad njima sproveo zločinački izraelski režim?!? izraelski zločinci se pozivaju na obveze iz “međunarodnog prava” ?!?

ZAŠTO IZRAELSKI ZLOČINCI NE PODLIJEŽU, UZ BLAGOSLOV CIJELE SVJETSKE ZAJEDNICE, MEĐUNARODNOM PRAVU NA KOJEG SE POZIVAJU, DOČIM TO ISTO PRAVO ZA DRUGE DRŽAVE DRŽE KAO OBVEZUJUĆE????

Hogar
5 mjeseci prije

Bolje vratit cifute faraonu, fino oni grade piramide. Dobro se malo maknit od novca i grabezi….

nepoželjni
5 mjeseci prije

Pa još od prvog dana kada su tzv. Hamasovi “borci za prava” Palestinaca izvršili napad na Izrael bilo je jasno da je to u režiji Izraelaca i da će to poslužiti kao povod za masovno etničko čišćenje…

Evo, sada je je tu i “dokument” koji to dokazuje… i što sad!
Hoće li se izraelskoj zločinačkoj vrhuški suditi za ratni zločin?
Hoće li se u Hagu osnovati sud za ratne zločine i genocid koje je izrael počinio nad Palestinskim narodom?
Hoće li se osnovati neki novi Nürnberg ?

Jasno da neće ! …pojeo vuk palestinsku djecu i narod …koga briga? …koga boli srce zbog toga? …možda plenkovića, grlića ili onu mrđenicu-koračnicu………..

JoeP
5 mjeseci prije

Izrael svaki dan po cjeli dan kao šta je bila Ukrajina.
Šta će bit sljedeće?

Hogar
5 mjeseci prije

Hazarske sotone i svi njihovi analni priguzi po eu. Baciti kletvu na zlo na njih i po eu koje onanira na krv palesrina djece. 666 ekipa
Smradovi mrtvih dusa

malibrat
5 mjeseci prije

Globalni kaos, u vrijemenu koje njima odgovara! Potpuno iscrpljivanje, pomno pripremljenog okružja, za kontrolirani sukob, – “svih-protiv-svih”. Već godinama pratim teme na doktorandskim studijima, imbecila, koji se generiraju za potrebe upravljanja, ovim namjerno izazvanim kaosom, a koji uključuje i planirana “žrtvovanja”. Teme, su uglavnom sve iste, a bave se “problematikom”, ustvari, – strategijom upravljanja “krizama”, u “novom svjetskom poretku”. Npr. generalisimus Lovrić, koji je bio najviši operativni zap. hrv. vojske, ..”doktor” je “znanosti”, – upravo i doslovno na tu “temu”. Tu temu je “obranio”, još prije više od 10 god..!!! Represivni aparatusi, širom svijeta, jedva čekaju “zombi apokalipsu”, koja im je kao takva smještena u njihove nerazvijene i razvaljene ganglije. …i jedva čekaju! Kad se ljude iscrpi, na svim razinama, ..uz ove što ih je već više od polovine stvarnih zombija, što od pelcanja, amorala, bezdušnosti, gramzivosti, mržnje, sebičnosti, straha… – većina će i izgledati, – kao zombiji! Osim međusobnog… Čitaj više »

5 mjeseci prije

ne mogu virovati da su ovi zidovi tolike seprtlje.
mi smo za njih doktori nauka.
mi smo svoje pobijedili i u fasizmu i u antifasizmu, jos im zavladali i okrivili ih, uzeli zemlju i trazimo odstetu.
mozda su nam samo poljaci ravni. oni su namamili stranog izvodjaca radova da im odradi posao.
eh, ta katolicka vira. bogumili, katari, pogromi a sad napalili zainteresiranu stranu da vodi krizarsku vojnu. kad nije nase nece biti ni saladinovo.

Darko
5 mjeseci prije

Netanyahu zaslužuje prijeki sud i smrtnu kaznu. A boga mi i pola Izraela. To leglo zla treba uništiti jednom za uvijek..

Smak
5 mjeseci prije

2posto Židova ima u Americi ali 55posto milijardera su Židovi cionisti i ugradbeni u sve bitne strukture upravljanja masama od medija do kongresa oba doma.

Gabriel
5 mjeseci prije

USA je u Vijeću sigurnosti koristila svoje pravo veta najmanje 46 puta, protiveći se rezolucijama kojima se kritizira Izrael. Spriječili su rezoluciju o izraelskoj invaziji na južni Libanon ili onu o izraelskoj aneksiji sirijske Golanske visoravni, koja je još pod okupacijom.
I dok je tako, sadašnje riječi generalnog sekretara UN Antonija Guterresa i njegova osuda izraelskih zločina u Gazi samo su prazne priče.

Jadranka S.
5 mjeseci prije

Uvjetovanje je ubojstvo, ubijaju vašu spontanost. Nakljukaju vam um određenim idejama i ne dopuštaju vam da nešto kažete, dopušteno vam je samo reagirati. Bilo u malim ili velikim stvarima, nije važno. Nastavljate li se ponašati na način na koji ste uvjetovani, funkcionirate poput stroja: još uvijek nije rođen čovjek.
Nemožete predvidjeti kako će se ponašati čovjek koji djeluje iz ne-uma. Samo je um predvidljiv. Kada ste budni, svjesni, nitko nezna kojim će smjerom krenuti bilo koja situacija. Nitko to nemože reći, svijesti je otvorena tisuću i jedna alternativa. Svjesnost je potpuna sloboda – spontanost, djelovanje, potpuno u sadašnjosti, nitko je ne kontrolira, proizlazi iz vašeg vlastitog bića.
Slobodan čovjek ne ponaša se u skladu s autoritetom, ponaša se u skladu s vlastitom autentičnošću. Ovdje se pojavi neki problem, tamo izazov – on odgovara cijelim svojim bićem. Čak ni on sam nemože predvidjeti vlastito ponašanje.
Postanete li svjesni, sve ostalo će slijediti. 

Zolja
5 mjeseci prije

Sad tek kuzim. Bez nas se ne moze desiti nikakvo sranje u svijetu. Njih ce iz Gaze na Kosovo. Tek sad mi jasno sto su Kosovo ocistili.

vanja
5 mjeseci prije

Prvo mi je upala u oči ova njihova šestokraka kako je stilizovana da acocira na kukasti krst.Tanka je linija što deli naciste od jevreja.

Sloboda uma
5 mjeseci prije

Da li je ovo dvostruki standard ili puko licemjerje? Po čemu se Bibi razlikuje od Frenka? Zašto je nešto oslobodilačka akcija, a nešto etničko čišćenje? Ko je taj ko odlučuje kad teroristi postaju oslobodioci?

tatamata
5 mjeseci prije

sad ce na hiber i maneken z’bregov tvrditi da su to rusi podmetnuli

trajko
5 mjeseci prije

I zato treba masakriranjem civila dokazati ispunjenje ugovora između gada i šejtana?

Max
5 mjeseci prije

Zločin ravan najgorima.

5 mjeseci prije

Prvo je Erdogan iskoristio povoljnu geopolitičku situaciju da završi neka svoja posla (mada još uvek ima onih koji veruju da je Fašington “pokušao da ga pučira”.

Onda je Zelenski uradio to isto ali u mnogo većem (neuporedivo većem) obimu.

Jermenija i Azarbejdžan su mnogo manji igrači ali su takođe osetili momenat – i prošli dobro i Azarbejdžan i Pašinjan. Jermenija je kolateralna šteta, kao Ukrajina.

Bibi je samo nastavio niz koji je dirigovan iz istog centra a sve to je samo početak, tek ćemo videti koliko ima neraščišćenih računa i šipljih glava da “koriste momenat”. Strašno me podsećaju na samouverenog tipa koji će da opelješi šibicara… samo što neće izgubiti pare…

Emiliano Zapata
5 mjeseci prije

Nikoga nije, niti ce biti briga, (Vidjet ce te) sem sacice komentatora koji ne mogu nista!

From
5 mjeseci prije

U godini 2023 ce Rusija imati 3% rasta. Please more sanctions…

Jos jucer
5 mjeseci prije

Zlo zvano Netanjahu je izišlo iz sjene. Poruka je da zakona nema i da je sve dozvoljeno. Ono što su hdz/ovci odavno shvatili, postalo je jasno i ostalima.
Sudovi ne postoje.
Sve organizacije za zaštitu ljudskih prava, u ime obitelji, pravobranitelji, zaštita života djece, zaštita starih i nemoćnih ne postoji.
Postoji samo Amerika i Izrael.
Poruka svim zločincima svijeta je da i oni izuđu iz sjene, maske su pale, sve je dozvoljeno, svakodnevni pokolj djece nije više zločin.
Psiholozi preporučuju ne gledati scene iz Gaze duže od 10 minuta, umjesto toga je bolje gledati zabavno propagandni program. Jer oni se brinu za naše zdravlje.

tihobl
5 mjeseci prije

Алжирски парламент дозволио је председнику да започне рат са Израелом

Парламентарци су гласали 100 одсто да председнику Абделмаџиду Тебуну дају овлашћење да објави рат Тел Авиву због истребљења Палестинаца у Гази.

Valter
5 mjeseci prije

Ne postoje izbori.
Demokracija je vladavina kroz židovsko-medijsku subverziju.
Većina ljudi nema kognitivni plafon da percipira stvarnost drugačije od one date od petokolonaških medija.

5 mjeseci prije

Baš je udarna vijest , kao da to ne gledamo već nekoliko desetljeća..Izraelci marišu palestince muslimanski svijet gleda i to je to…
Idemo sad gledati ronalda…

Jos jucer
5 mjeseci prije

Koji bi sud imao hrabrosti podići optužnicu i osuditi Zločin 21. stoljeća, genocid u Gazi?

Od 2021. god. glavni tužitelj Međunarodnog kaznenog suda u Hagu je britanski odvjetnik pakistanskog porijekla Karim Khan. Za tu funkciju Khana je nominirala Velika Britanija.
Brat mu je bivši konzervativni britanski zastupnik koji je osuđen za seksualno
zlostavljanje djece.

Lucija, prva
5 mjeseci prije

Obratite pažnju: izraelski ambasador u Hrvatskoj govori jučer iste stvari kao trolovi na indexu. Dakle, potpuno jasne namjere još od Josipa Franka. “Kazao je da Hrvatska zbog Domovinskog rata dobro razumije čemu je Izrael izložen. Rekao je i da su SRBI S TERITORIJA HRVATSKE IMALI SREĆE što ih je Srbija htjela primiti, jer arapske države to ne žele s Palestincima koje smatraju remetilačkim faktorom, odnosno svojevrsnim izazivačima problema. “Ratovi nisu nježni, nisu to bile ni Oluja niti Domovinski rat”, rekao je Koren, naglašavajući da Izrael nema drugog izbora osim potpunog uništenja Hamasa.” Samo dva, tri komentatora su skužila: “Goran Vuletic Jevrejsko muljanje na djelu…u Srbiji priča kako su Hrvati ustaše a u Hrvatskoj da su Srbi bili okupatori” Većina trolova je navalila… Sad slijede rijetko lažljivi komentari: ———- Zapravo Hrvatska, za razliku od Srbije, nije primjenjivala njemačke zakone. U muzeju Jad vašem u Izraelu, postoji dokument u kome njemačka vlada… Čitaj više »

Observeterius
5 mjeseci prije

Sve ti stoji osim da je Plenković hrvatsko govno. Plneković je zaštitnik jugoslavenske mafije i tek igrom slučaja, valjda zato jer nije mogao birati gdje će se roditi usput i Hrvat, ali to njemu znači punjo manje od toga koliko se ti ili ja živciramo.

Lucija, prva
5 mjeseci prije

Zaprepašćujuće kako se ljudi i mediji u samom Izraelu dobro drže u cijelom ovom loodilu.

“Evo članak The times of Israel timesofisrael.com/ for-years-netanyahu-propped- up-hamas- now- its-blown- up-in-our -faces

Lucija, prva
5 mjeseci prije

“Izraelski list Haaretz objavio je imena 901 ubijene osobe u napadu pripadnika Hamasa 7. oktobra.
Kako tvrdi ovaj list, oni su do sada uspjeli potvrditi navedeni broj stradalih iako izraelska vlada tvrdi da je u napadu poginulo više od 1.300 osoba.
Prema izvorima Haaretza, struktura poginulih je takva da je stradalo 554 civila, dok su 347 poginulih pripadnici izraelske vojske, sigurnosnih službi, lokalne policije i spasilačkih službi.

Istina, na spisku civila nalaze se i pripadnici, u slobodnom prijevodu, seoskih straža, koji se na određen način mogu smatrati dijelom sigurnosnoh aparata Izraela.”

Samo U Prolazu
5 mjeseci prije

Najbolja svjetska spijunska mreza nije znala za napad?! Ma mos’ mislit! Trebao im je 9.11. da napokon ociste Gazu! Prolivena civilna krv(a posebno djece) je i na nasim rukama jer okrecemo glavu!

Гавран
5 mjeseci prije

USA akcije tipa “prestraši i zaprepasti” najbolji efekat daju posle masovne egzekucije dece.
Isti obrazac vidimo u Iraku, Gazi, Beslanu , Norveškoj, Srbiji…
A vrlo često i u samoj USA.

Dokurčilomi
5 mjeseci prije

Na žalost, samo priprema jer ukoliko do toga dođe počet će rat do posljednjeg čovjeka.

ALENz
5 mjeseci prije

Nijemac i njihova ekspanzija …….Njemačka planira isporučivati Ukrajini vojnu pomoć do kraja ovog desetljeća i kasnije.

Izvor: General-bojnik Christian Freuding, načelnik Specijalnog stožera za Ukrajinu pri Ministarstvu obrane Njemačke, u intervjuu za novine Stuttgarter Zeitung i Stuttgarter Nachrichten, prenosi European Pravda

Detalji: Rekao je da se ništa nije promijenilo za Njemačku ni nakon početka rata na Bliskom istoku: “Nama je jasno: podržavamo Ukrajinu isto kao što podržavamo Izrael”.

Tim
5 mjeseci prije

Rješenje konačnog pitanja Palestinaca na izraelski način. Od njih su Nijemci mnogo naučili.

Мунгос
5 mjeseci prije

Колеге коментатори, Познато је да сам ја присталица Теорије завере. И нисам баш квалификован Теоретичар. Решио сам да кренем у авантуру доказивања моје Теорије једном анкетом у којој би ви колеге коментатори објавили резултате свог мисаоног експеримента о разлозима овог бенигног укидања оцене коментара. Знате, ја сам као коментатор веома заинтересован шта неко мисли о коментару који сам дао. И уважавам наравно и негативну оцену. Ако добијем много негативних оцена, ја сам склон студији свог коментара и тражењу разлога зашто се оцењивач не слаже. Ево, на крају да пљунем оно што ми је на вр’ језика: Закључио сам да је неки сорошоидни власник logicno.com дао налог да се укине оцена коментара. Мој налаз је јасан: Укидањем оцењивања коментара сајт губи своју популарност – тако да ће у догледно време бити маргинализован. Тако је Вук сит а и Овце су на броју. Први доказ да је мој налаз тачан и да… Čitaj više »

Škurija
5 mjeseci prije

Mi lažemo da bi……

Očito se nešto opako u Srbiji skriva. „Sramotno je da nitko ne će da popiše žrtve NATO bombardiranja“ i puno novo otvorenih pitanja koje je postavio Vuk Drašković, nazivajući u jednom trenutku sve ovo crnom magijom Slobodana Miloševića i SPC….

Milošević je htio bombe, a ne NATO, koji je tražio da se prekine zločin, teror, humanitarna katastrofa nad Albancima, kako su je oni zvali….

I od NATO bombardiranja poginulo je, što civila, što vojnika, što policajaca oko 760, ali od toga dvije trećine su bili Albanci… zašto srbijanska vlast i UDB-a ne želi da se ovo zna?.… – Vuk Drašković

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI