UDARNO – Puklo u Parizu – Traju prvosvibanjski prosvjedi i sukob s policijom

Pariz - Prosvjedi - 1 maj
150 komentara

Prvosvibanjski prosvjedi u Parizu su završili sukobima s policijom koji i sada traju. Sada je jasno što je Macron ubrzao ukidanje mjera. Dolaskom toplijeg vremena, narod više ne respektira nikakve nametnute mjere.

Na snimkama se vidi veliki broj policajaca u civilu, koji su se infiltrirali među prosvjednike. S druge strane imamo poznate rabijače Antife koji su na sličan način ugušili pokret Žutih prsluka. Prosvjedi su u tijeku i u drugim većim gradovima Francuske.

U Franuskoj će na stotine tisuća radnika izgubiti posao, zbog gospodarske krize prouzrokovani mjerama vlasti. Ovo može biti sam početak nemira koji će zahvatiti Francusku. Mainstream mediji kao i do sada, nastoje maksimalno stigmatizirati prosvjednike tvrdeći da ih policija tuče zbog nepoštivanja mjera, što je doista ludilo. Na početku prosvjeda smo vidjeli francuske zastave, što ne odgovara globalističkoj kliki.  Sve što je nacionalno i što se protivi globalizmu, politička vlast, na sve načine, nastoji suzbiti. Prosvjede su organizirali sindikati Francuske.

Ipak za prave prosvjede trebamo Žute prsluke koji nisu uz vlast i koji ne kalkuliraju. Upravo su danas na ovim prosvjedima bili predstavnici Žutih prsluka i sindikata. Jedino ujedinjen narod oko zajedničkih interesa može stisnuti vlast i mainstream medije. Mainstream mediji ni u jednom momentu nisu spomenuli tko doista prosvjeduje i zašto.

“Pozivam narod na zajedništvo protiv zajedničkog neprijatelja”, poziva Inda Bigot, predstavnica Žutih prsluka, te nastalja “Vlast neće napustiti položaj osobi iz naroda. Samo narod može uzeti vlast”.


 

Pretplatiti se
Obavijesti o
150 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ZAGREPCANKA
2 godine prije

Sjajna vijest! Ima li Zagreb tisuću muškaraca, “muževa”, da izađu na Trg bana Jelačića pa do Markovog trga?
Nema, nerma ni dest, sve šupci! Sorry ljudi, dosta je finoće.

Ljiljana Grill
2 godine prije

Doći će i našem narodu iz repa u glavu. Francuzi su uvijek kroz povijest prednjačili u svim revolucijama i svemu naprednom. Dao Bog da se i mi probudimo iz zimskog sna, koji traje 30 godina!

Cupo
2 godine prije

Ajmooooooooo💪💪💪💪💪

piždro
2 godine prije

tamo će najprije, ako bude

Marija HaloGen
2 godine prije

Neka, neka, i VRIJEME JE za POBUNU diljem svijeta, jer nam je s v i m a DOSTA ZATVORA I LAŽI, svi mi želimo ISTINU, MIR i SLOBODU!

ledeno doba
2 godine prije

U Peruu uvedena mjera, da se moraju nositi 2 maske + vizir u javnim prostorijama i trgovinama.

Mjeru je krajem travnja uveo treutni privremeni predsjednik Perua, Francisco Sagasti, obrazlažući to, da se “zemlja nalazi na vrhuncu 2. vala” (u Peruu je trenutno sredina jeseni)

https://www.deutschlandfunknova.de/nachrichten/peru-doppelte-maskenpflicht-beim-einkaufen

Max
2 godine prije

Naprijed Sinovi Domovine čas je slave stigao! ( stih Marseljeze)

2 godine prije

Od početka nije bilo previše sumnje da je virus veštački – pandemija je dakle izazvana sa nekom namerom. A pošto smo skloni ekstremnim teorijama odmah je pala sumnja na nano-čipovanje. To smo srećom već prevazišli, ostala je genetska modifikacija vakcinama i druge vrste trovanja – što nije isključeno.   Ali ako pogledamo globalna kretanja, globalni narativ, bez ikakve sumnje je najznačajniji onaj o svetskoj vladi. Na prvi pogled izgleda kao lako ostvariv plan ali nije tako. Rusija i Kina sigurno neće ući u tu vladu, čak i ako bi to hteli zbog smanjenja tenzija tamo nisu dobrodošli – lepo opisano u njihovom pamfletu koga sam pre nekog vremena linkovao. Ni običan narod nije previše srećan da tuđi političari njima vladaju. Jasno je da bi bilo velikog otpora ali… uslovi se daju „naštelovati“ da to bude „neophodno“. A pandemija je idealan alat.   Svedoci smo pojave novih sojeva, mnogo novih od… Čitaj više »

nekoime
2 godine prije

Živio dr. Joseph-Ignace Guillotin !

rjnbijsweritbvwsertg
2 godine prije

Mane štani dok ne provale skaldišta masafa i khova.

Dominik
2 godine prije

Pucat će to još. U ljudima još kuha i nije izbilo.

tuf
2 godine prije

Da li ste primjetili kako su mainstream mediji u Hrvatskoj potpuno ignorirali Praznik rada ove godine? Ono, potpuno, kao da je bilo koji običan dan (ali u zamjenu su pisali o Oluji). Eventualno spomenuli Francusku, ali o RH muk i tišina. Nemoguće da je ovo slučajno, da tako sinkronizirano plivaju a da to bude slučajno. Ovo je došlo po naredbi.

Realno
2 godine prije

Udri vrancuski brate, ne žali granateeee eeee, vidiš da su govna navalila na teeeeee.

Gašo
2 godine prije

Pozelimo im novu republiku!

burt
2 godine prije

u Francuskoj se stalno prosvjeduje tako da ovi prosvjedi nisu ništa specijalno, u Parizu je bilo nereda i kad je Francuska osvojila prvenstvo svijeta u nogometu a za mijenjanje zakona je tradicionalnao da radnici i sindikati demonstriraju i da se mlate s policijom, u Francuskoj je 2005 bila i revolucija paljenja auta, dali su neredi radi promjene zakona o radu, slavljenja nakon pobjede na svjetskom prvenstvu ili covida sve je to normalno za Francusku

2 godine prije zadnji put uredio burt
Red Dog
2 godine prije

Sto je vise klevete i lazi
Antifa nam je miliji i drazi!

Nego za koga da navijam?
Za one Zute? To su burzuji. Oni traze samo vece mrvice.
Mi komunci hocemo celu pekaru 🙂
Antifa!
Antifa!

vordag
2 godine prije

asdf

sandor
2 godine prije

svaka ti cast stara kuko………

Lucija, prva
2 godine prije

Gori i Berlin:

“Dozens of separate protests took place in Berlin, drawing demonstrators from across the political spectrum. Police had their hands full, as some of these groups started fires and smashed cars.
May Day is an international day of leftist protest, but demonstrations in Berlin on Saturday drew participants of all stripes. Pro- and anti-vaxxers, trade unionists, anti-capitalist radicals, Palestinian activists and techno music fans all took to the streets in around 20 separate protests across the city. Notably absent were the extreme right, although small right-wing protests were held in other German cities.”, rt.com

Ana
2 godine prije

Macron ne respektira nikog osim one koji su ga postavili tu gdje jeste. Nije valjda za nista opremio policiju kao da ce u svemirske ratove. Drugo je pitanje zasto se policajci sirom svijeta ponasaju kao da im je sam vrag usao u dusu, ne znajuci jadni da su oni desert kad nas do kraja pozderu!! Puklo u Parizu? I ? Puca svake subote, godinama…nekom oko, nekom ruka…

mirko
2 godine prije

Ti vjerovatno imas ciste ruke, ali ti obraz nije cist.

Dokurčilomi
2 godine prije

Ponavljam, Francuzi imaju iskastva sa revolucijama a i znaju kako s vladajućima.

MLADEN
2 godine prije

MLADEN

Miki Maus
2 godine prije

Najbolje sto se Hrvatskoj moze dogoditi da i ova sezona podbaci, da drzava pukne, da se nema za mirovine, da dodje do bankrota. Mozda onda tek sine iz guzice u glavu. Ako ne tako, tek kada pocnu ostajat bez vlastite imovine sto ce se po planu Schwaabovog WEF-a biti do 2030, znaci nemamo puno godina.
Sve dok oni ovako stancaju pare, zaduzuju se kod privatnih tiskara novca, dok je toliko ovisnih o drzavnoj sisi, a place sjedaju, nema promjena.
Znaju da se kriticna i sposobna masa morala dobro osigurati, da oni mogu raditi sto god zele

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.