Uhićenje židovsko-banderističkog financijera Desnog Sektora u Rusiji

Ruska sigurnosna služba FSB
34 komentara

Ruske sigurnosne snage objavile su uhićenje 61-godišnjeg Mihaila Kavuna. Mihail Kavun je Židov koji je priznao da je od 2015. do 2019. financirao ukrajinsku banderističku skupinu Desni Sektor, odgovornu za rasnu mržnu, mučenje i poticanje na ubojstvo. Mnogi ruski izvori govore priču o židovskim banderistima, izrazu koji se pojavio 1981. godine, usred Sovjetskog Saveza. Ova nasilno antiruska skupina podržavala je banderiste kladeći se da se neće okrenuti protiv njih.

Ova afera dolazi nakon suprotstavljanja ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova izraelskoj vladi. Prema uredu premijera Naftalija Bennetta, predsjednik Vladimir Putin mu se ispričao, što Kremlj ne potvrđuje. Lavrov je spomenuo sudjelovanje Židova u nacističkim zločinima, što su židovske javne osobe protumačile kao banalizaciju tih zločina. Ovo sudjelovanje, iako krajnje marginalno, ostaje najjači tabu u židovskim zajednicama.

Osim ovog uhićenja, na internetu je moguće pronaći snimke dragovoljaca u Ukrajini koji govore hebrejskim jezikom. Snimke nisu provjere, pa ih nećemo ni objaviti.

Mihail Kavunrusijauhićenje
Pretplatiti se
Obavijesti o
34 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 godina prije

Ništa čudno pa i u Izraelu i u Rusiji ima neonacista a moćni bankari s Wall Streeta koji su sami bili Židovi Financirali su HItlerov uspon na vlast,

Potjeh
1 godina prije

“Наравно, овде се поставља питање опстанка руског народа који се суочио са братоубилачким ратом у складу са принципима „великог војсковође Бронштајна (Троцког)“ – Русе уништавати рукама Руса!
Да би Руси опстали, морају знати ко су лажни противници, а ко организатори и неутрализовати их. Због тога се не треба радовати убијању словенских војника (који су само „топовско месо“), већ се бавити неутрализацијом хазарских гаулајтера у окупираном Кијеву – мајци руских градова.”

Neutralizacija, ali ne samo u Kijevu, već globalno… To se trenutno nije ni na vidiku, tako da sadašnje stanje hazbarama potpuno odgovara… Slaveni ginu, Ukrajina se prazni i devastira… Šahista ne žuri…

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Nist .Sad mu od Rusa sljeduje – black sabbath ! Coctail .

Fabijan
1 godina prije

Zašto ne vjerujem u židove kao Božji narod? Vjerojatno zato što nemaju nikakve veze sa Bogom!

LZN
1 godina prije

Zauzvrat Izrael ukrima šalje protivbrodske sisteme plavo koplje…..

LZN
1 godina prije

Putin se nije ispričao…..greška u prevodu.
Uopće u zadnje vrijeme svi navode pogrešan prevod onoga što su ruje uistinu izjavile, mnogo prevrču i okreču pa tako na kraju potpuno drugi smisao izađe.
Kao što su i Lavrova pogrešno tumačili…..namjerno!!

Gabriel
1 godina prije

Streljat javno hazara neka si vide.

Jomla
1 godina prije

PONAVLJAM: PRAVO JE NA UKRAJINSKOM JEZIKU DESNO, ZNAČI DESNI SEKTOR!!!

abc
1 godina prije

Pa i Hitlerava armada je nastala pomoču američkih židovskih milijardera, koji su je komplet financirali i izgradili. Cilj toga je bio uništiti Evropu, pa je posle financijski prisvojiti na osnovu američkih kredita i slanja američke vojske u sve djelove Evrope. Plan jim je skoro potpuno uspjeo. Probleme jim stvara samo još Rusija.

1 godina prije

Gdje su ga uhvatili?
U Ukrajini ili Rusiji?

nessy
1 godina prije

Ovaj grozni, zlonamjerni clanak je iz osnove pogresan. Pripadnici stanovite nacije, nakon tragedije koju su dozivjeli njihovi djede i bake, niti teoretski ne mogu biti fasisti.
]Prije par godina gledao sam intervju sa nekom izraelskom ministricom, u kojem ona kaze “kada mi novinar postavi neugodno pitanje, okrenem temu na holokaust, he, he, i tu je kraj”. Napisao bih jos svasta, argumentirano, ali, ne bih volio da mi Mossad pokuca na vrata, he, he.
Nevjerojatno je, i paradoksalno da potomci ljudi iz holokausta, rade takva zlodjela drugoj naciji/vjeri. Kad to vidim, gubim svaku nadu za ljudsku vrstu. Ocito smo dosli do stadija, kada sve treba izbrisati, i poceti ponovo.

tedi
1 godina prije

prouci povijest Zidovi u Spaniji od 1507 g. I tko ih je isterao i zasto.

nena
1 godina prije

Englezi su krvoloci a židovi su krvnici. Iz iste kuhinje su👹👿 kad njih nebi bilo na svetu, planeta bi SUTRA dan postala Raj.

Perun
1 godina prije

Izgleda da Slaveni imaju problem i sa naci majmunima i sa cionistima …..nazovimo ih Kuga i Kolera modernog doba
….P.S..Previse je tolerancije prema i prema Zidovima i prema Germanima …..Traze milost a sami su nemilosrdni….to nije po bozijoj volji…SLAVEN BIJELAC SLOBODAN STRIJELAC

Praetorian
1 godina prije

Zidovi o da financirali naciste, financiraju i danas

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI