Ukrajinci uhvaćeni u korištenju glumaca kao mrtvaca kako bi optužili Ruse za pokolj!

Manipulacija u Ukrajini

Jučer svi mediji javljaju o tome kako je Ukrajinska vojska ušla u predgrađa Kijeva iz kojih se Ruska vojska prethodno povukla. Naslovnice vrište o tome kako je pobijeno preko 400 civila, kako ima sve više dokaza o ratnim zločinima, kako će biti suđenja pred Haškim sudom itd. Stvaranje toliko nam poznate antiruske psihoze. Samo problem je u tome, što je to laž, kao i većina ostalog što piše u mainstream medijima.

Ukrajinci su objavili video snimke njihovih vozila kako prolaze kroz Buchu i druga predgrađa, gdje se vide „mrtvaci“ koji leže okolo razbacani po cesti, navodno ubijeni od Rusa. Međutim pažljivim gledanjem, možemo vidjeti kako jedan od tih „mrtvaca“ miče ruku dok vozilo prolazi, a onda, kad prođe, smatra da je njegov posao završen i USTAJE SE! Ovo ustajanje možete vidjeti ako pažljivo gledate u retrovizor vozila.

Inače ovakve metode sa glumcima već smo vidjeli u Siriji kad su pokušavali optužiti Assada za kemijske napade koji se nisu desili, i naravno u korona-ludilu kad su mrtvaci također oživljavali a bilo je i lutaka.

VIDEO:

manipulacijaMedijirusijaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
155 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Medo
2 godine prije

Gdje je video?

Patak
2 godine prije

Sad kad je od nepobjedive ruske armije i njihovih Pancira, S400, T90, VDV-a i sličnih razvikanih elemenata trećerimske sile ostalo zgarište, prelazimo na ovakve metode izokretanja slike.

Vedran
2 godine prije

Kad mrtvi zapjevaju

Detektor
2 godine prije

E baš su glupi ti Rusi Najprije pobiju jadan narod, a onda se povuku i ostave sve okolo leševe da svi dobro vide kakve su ubojice i zločinci.

Japanac
2 godine prije

Pa ovo je tako amaterski radjeno da je nevjerovatno.

nepoželjni
2 godine prije

hahaha
… pa kad imaju trećerazrednog komičara za predsjednika ni film ne može biti ozbiljan.

…ne znam da li je više tragedija ili komedija !?

Netko
2 godine prije

Ja samo pročitam naslove i mislim si svoje…

2 godine prije

Snimano za zapadnu publiku , koja se neće previše zamarati u traganju za istinom , tako da im i ovaj bofl snimak dobro prolazi..

Koja je to bolest u glavama da Bog sačuva..

Marche
2 godine prije

Jesu li glumci i u masovnoj grobnici u Buči?

Rimtutituki
2 godine prije

Da vam kazem,kad bih ja sad nekom ovde u Njemackoj rekao” da ti pokazem fake” mislim ds bi me odmah zatvorili. Imte li vi pojma sta pisu jutros njemacke novine,sve,tv itd,? Niko vise ovdje ne ubijedi nikog nista. Gotovo, Kriegsverbrechen ( ratni zlocin).Ako dozvolis da te u Medien ovako pobijede,nemoj dalje nistatrazit,predaj se.kako god ovde na zapadu je ovo istina i nema druge.

Onogošt
2 godine prije

Prije rata u Ukrajini sam pisao da je cilj odjeci Rusiju od Evrope uvaliti vazalima skupili plin i proglasiti Rusiju terorističkim državom. Ova podlost sa glumcima je režirana da bi se Rusi predstavili kao krvožedne zvijeri. Da je sve namešteno osim videa sa živim mrtvacima svjedoci i gradonačelnik koji je samo konstatovao da su Rusi napuštili grad bez ikakve konstatacije o masakriranim civilima. Sledeći dan ulaze Ukri i žurka počinje

grom iz vedra neba
2 godine prije

Najtragičnije je zapravo to da je sve suprotno. Ukrajinci su pobili nedužne civile, moguće da je njihov jedini grijeh bio da nisu ništa loše rekli za Ruse, a možda nije ni to. Sve po redu. Ukrajinskim ubojicama zadojenim mržnjom ništa nije problem.

grom iz vedra neba
2 godine prije

Najtragičnije je zapravo to da je sve suprotno. Ukrajinci su pobili nedužne civile, moguće da je njihov jedini grijeh bio da nisu ništa loše rekli za Ruse, a možda nije ni to. Sve po redu. Ukrajinskim ubojicama zadojenim mržnjom ništa nije problem.

ad astra
2 godine prije

Ukrajinci pozvali statiste da im glume u ratnim igricama, a Rusi ih masakrirali.

Ivo
2 godine prije

Ukrajinci pozvali statiste, a Rusi ih masakrirali. Pa ti onda glumataj.

Uskok Marko
2 godine prije

Opet Račak?

medijus
2 godine prije

To su pravi mrtvaci, artefakt je nastao radi kapljice vode u vjetrobranu…

Buco
2 godine prije

Kolege od Zelenog iz filmske industrije.

Slovenac123
2 godine prije

Rusi ce se borit 5 godina za svoje a mi cemo propasti za pola godine samo vi sibajte sqnkcije i konopac oko svog vrata za neke amerikance budale

Jadranka Belančić
2 godine prije

NE VJERUJ SRBINU NI KAD DAROVE NOSI.. 🤣🤣😂✌️😜🤪✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️

2 godine prije

Bit če još gusto…
Nevjerovatne stvari se dešavaju
Biden poziva na suđenje Putinu za ratne zločine, koje inscenira Ukrajina sa fake snimcima…
I to posle 20 milijona pobijenih civilista na bliskom istoku sa strane SAD….
Neki gloopi poljski general poziva na napad na Kaliningrad…
Opet Poljak zove ameriku, da u Europu namjesti još atomskih…..

hiber
2 godine prije

Ne znam zasto je potrebno da se autor i redakcija ovako blamira negirajući ratne zločine za koje se sada tek tvrdi da ih ima. U stvarnosti tek se treba privesti istraga, utvrditi identitet umrlih, utvrditi uzroke smrti, izraditi forenzičku dokumentaciju, pa ce se tek tada moći utvrditi ima li ili nema ratnog zločina. Ovako autor lupa gluposti iz kojih je ocigledno da nema nikakvo ratno iskustvo, pa se sve svodi na propagandu i besmislene spinove izvrtanja istine. Ono sto je vazno da je Putin napao Kijev i izgubio bitku za Kijev. Sada ce se bitka preseliti istočnije i južnije, a ovaj pokolj je mala beba prema Mariopolju.

Slatki
2 godine prije

Možete li niže pasti dok očajnički pokušavate da opravdate ovo barbarstvo zvano specijalna vojna operacija ?

Sardelino
2 godine prije

Intigrantan mi je prizor mrtvog tijela koje leži na cesti poklopljeno biciklom.
Pokušao sam razmišljati forenzički ali nikako si nisam mogao dočarati scenarij po kojem bi to bilo moguće ako je biciklista pogođen metkom.
Moguće da je i bilo žrtava ali ne kao posljedica zločina.

Son of Alerik
2 godine prije

Kronologija: 30.ožujka Rusi napuštaju Buchu.

  • 31. ožujka gradonačelnik Buche proglašava grad oslobođenim, a ne spominje zločine.
  • 1/2. travnja Naci Azov ulazi u Buchu.
  • 3. travnja ukrajinsko ministarstvo obrane nastupa s pričom o zločinu.

Tri dana su bila dovoljna za kulise, za premještanje poginulih drugdje, čak i za naci egzekuciju zatečenih ljudi.

fejk of zapadni njuz
2 godine prije

Ovdje na zapadu ne smijes pisnuti protiv zeljanskog,sta on kaze to je zakon.

On je momentalno glavni sef EU,sudbina Europe i svijeta je u njegovim rukama,nadam se da su mu ruke zauzete penisom kojim lupa po tipkama klavira i da nece pocet reci svijetski rat.:)))

Salu na stranu, ovo vise nije normalno, evo javio se i zasrani bajden,kaze da je putin ratni zlocinac, sve da se i taj zlocin dogodio a nije, kakve veze ima putin s tim, pa nije putin desetar pa da u nekoj ukrajinskoj vukojebini kontrolira ponasanje vojske:)))

Sardelino
2 godine prije

Da je bilo 400 žrtava ruskih zločina u *Buči,
snimci i videa žrtava preplavili bi svijet.
Za dobrobit bilo koje propagande takva vijest bi bila *đek pot.
Kao što je i veliki zgoditak za ukrajinsku propagandu bila i vijest da su neke bakice iz pokreta otpora /hrabre i hvaljene za taj čin/ otrovanim kolačims i alkoholom umorile dva mlada ruska vojnika a par stotina njihovih ratnih drugova pospremile u bolnicu.
Ova pričica koju su nam prodale naše renomirane novinske kuće mogla bi poslužiti kao scenarij za malo žešće prerađenu bajku o Ivici i Marici.
Dno ispod dna.

cipiripi
2 godine prije

ukoliko niste sami skužili> odete preko free proxyja(recimo >proxyscrape.com/web-proxy) i normalno otvarate sve ruske portale koji su blokirani na zapadu..npr RT.ajzdrao.

2 godine prije

Sjeća li se iko od ove starije ekipe YUTELa? I njihovog priloga o pokolju u nekom selu? U tom prilogu TV Beograd priča o nenaoružanim Srbima koje su pobili Usta$e. TV Zagreb o nenaoružanim Hrvatima koje su pobili Č€tnici. Taj YUTEL sam gledao u živo, ali ne mogu da nadjem video na internetu. Poslije su to, u filmu Lepa sela lepo gore, lijepo obradili scenom u kojoj neki seljober, nakon vjesti koje je gledao na poljani sa suseljanima, bjesno zagrabi preko poljane, mrmljajući…dosta ste vi nas klali…do ceste gdje zaustavi kamion turskih registracija, da se prebaci do ratišta. U kamionu, na retrovizoru visi mjesec i zvjezda, tespih, prava turska faca vozač kamiona. A ovaj seljober mu govori…švedjanin, fina zemlja, hladno, al’ standard. Ko je pobio one ljude? Koje je selo? Ne znam! Ni u YUTELu to nije rečeno. Ne znam da li se ikada to i saznalo. Propaganda je uradila… Čitaj više »

Toni
2 godine prije

Gdje su genocidasi???

Max
2 godine prije

Prenijeli i strani mediji.

000
2 godine prije

Kako logicno tvrdi da je ovo namjesteno isto tako se moze reci da je i sam video namontiran da bi se dokazala namjestaljka.

Janko
2 godine prije

Narodu na Zapadu trebalo je ponuditi šokantni scenarij,kako se ne bi počeo buditi iz propagandnog bunila i počeli se pitati kao Španjolci i Njemci u Esenu , čemu ove sankcije i radi čega su oni žrtve američke politike koju sprovode njihovi polički poslušnici

rade
2 godine prije

Ovim lazima su zapadne vlade mislili skrenuti paznju evropljanma sa nenormalno visokih cijena osnovnih zivotnih namirnica.Nije im uspjelo,danas na mom poslu se prica samo o suncokretovom ulju koje ovdje u holandiji kosta €4.50 po litri.

Boba Lazarević
2 godine prije

Ukrajinska propaganda se ne može odlučiti ostavljaju li Rusi mrtve za sobom ili ih spaljuju u portabilnim pećima da sakriju tragove…

Lara
2 godine prije

Wall Street Journal je objavio kako je njemački kancelar Olaf Scholz 19.02.
nazvao ukrajinskog predsjednika Zelenskog. Njihov razgovor trebao je spriječiti rat koji se sada odvija.

Scholz je u razgovoru kazao kako bi bilo dobro da Kijev proglasi neutralnost u sklopu šireg dogovora o europskoj sigurnosti između Zapada i Rusije te je dodao se moraju odreći aspiraciju o ulasku u NATO.

Taj sporazum trebali potpisati i ruski predsjednik Vladimir Putin kao i američki lider Joe Biden koji bi na ovaj način garantirali sigurnost Ukrajine.

Zelenski je tu ideju odbio.

tihobl
2 godine prije

Netfliks snima seriju o Zelenskom i kako hrabro brani Ukrajinu.
Zelenskog glumi neki crnac.

Tri doze do tromboze
2 godine prije

Putin je 8 god. preklinjao ukrajinske vlasti da povuku vojsku u vojarne i zaustave rat u regijama Donjeck i Lugansk, razoružaju paravojne neonazi Azov trupe koje maltretiraju rusko stanovništvo u tim regijama , a oni su to jednostavno ignorirali. I sad se svi čudom čude da je došlo do ruske invazije

Vibor
2 godine prije

Pa i ne baš. Mrtvac ne miče ruku, pogledajte malo bolje. Ovo u retrovizoru mi jest sumnjivo, sve da je i distortirana slika.

Boško Buha
2 godine prije

Nisu ih valjda sve ubili odjednom tako da nitko od “ubijenih” nije uživo snimio mobitelom “ubojstvo” onog prethodnog “ubijenog”. Danas kad i baba i žaba imaju mobitele nigdje autentičnog snimka!? Ali zato Rusko ministarstvo pravosuđa posjeduje video materijal od zarobljenih nacista iz Azov-a na kojima su snimali uživo silovanja i ubojstva žena i djece u Donbasu i Lugansku i poimenice znaju tko je snimao, a tko je zločin radio. Šejtani. Takve traže Čečeni. Posjeduje potpisane izjave nekoliko obavještajnih časnika Azov-a i ukrajinske vojske koji svjedoče o tome da su dobijali naredbe da upadaju ljudima u stanove zgrada, da pucaju po ruskoj vojsci, čime bi njihovi stanovi i kuće postale legitimne vojne mete, što je strogo zabranjeno Ženevskom konvencijom o ratovanju i označeno kao jedan od najtežih ratnih zločina. I ova lažirana predstava je samo medijska vriska poraženih. Tonkinški zaljev, bebe iz inkubatora u Kuvajtu, Sadamovo biološko oružje, Gadafijevo kemijsko oružje,… Čitaj više »

2 godine prije

pljenkijeva skola , gdje mrtvi ustaju kad treba da se glasa za adezejce ,tako i zelenko pravi budale od zapada a ovi mu pljescu

Farree
2 godine prije

Izgleda da Veliki Inkvizitor poziva na totalni rat (barem do posljednjeg evropljanina). Ako se ovakve slike publiciraju i slave, to je samo znak da hoce neprijatelja da prikazu kao monstruma sa kojim nema dogovora i koji je jedino mrtav dobar. Mrtav neprijatelj je jedino moguc preko atomskog rata i Lavrov to dobro zna.

2 godine prije

jos samo da se pojavi modet T-1000 ,i da kaze ” I will be back ” i slava ukrajini

zac
2 godine prije

meni je najsmjesnije sto se na netu moze naci toliko videa koji dokazuju FAKE, osim dizanja ruke i ustajanja “mrtvaca”, ima video kad gradonacelnik Buhe prica i na kraju se cuju ukro vojnici koji pitaju da li mogu da pucaju u “ove koji nemaju plave vrpce” a odgovor je , da naravno…znaci da su pucali u mrtvace,,,onda ima video od par dana prije “pokolja” kad ukri ulaze u Buhu i nema nigdje “mrtvaca” , samo par dzipova i krsina na cesti…znaci laz do jaja….imam sve video linkove…trula eu i propadajuca usa pokusavaju sve na brzinu ne bi li skenjali RUSE ali ce polomiti na kraju zubalo…hvala Bogu, jednom se i to mora desiti, da Rusija pokaze zube kapitalistickom imperijalistickom kolonijalistickom zapadu pa makar se gadjali a bombicama i nek sve ode u p.m.

Babage
2 godine prije

A isti glumac koji lezi na cesti i ustaje ne kasnije les u podrumu, jbg radis sa onim sta imas 🙂

Tim Kunić
2 godine prije

Nije baš da nema mrtvih civila tamo kuda Putinovi balije Čečeni i plaćeničko vojno krilo ruske mafije, jedinica Wagner prođu. Nije ni da Azov štedi Ruske zarobljenike. Istu priču smo i mi prošli, samo u manjem omjeru i uz razliku što mi, za usporedbi sa ruskim pandanom Srbijom, nismo bili naoružani, pače vrli anglo dušebrižnici su nam uveli embargo na oružje. Da smo mi imali oružja kao Ukrajina, uz toliko modernog oružja pride što im pristiže sa svih strana, ono srpske vojske što je ušlo u Hrvatsku i domaćih bradatih Orka više nikada iz nje ne bi izašlo osim u vrećama, kutijama ili direktno Savom za Beograd…. Šteta, mogli smo barem Račana strijeljati zbog veleizdaje kada je neprijatelju predao oružje hrvatske TO. Tako bi na veleizdaju reagirala prava država. A i dobro je za zaposlenost, jer bi morali držati stalno zaposlen streljački vod, jer kod nas veleizdajnika ne manjka.

Lucija, prva
2 godine prije

Ima li ovdje i više od glumaca (postoje video gdje se čuje komunikacija snimatelja i glumaca), koji glume mrtve; svima je lice prema tlu? – nakon odlaska ruske (koja nije ulazila u grad), a dolaska ukrajinske vojske, čuli su se pucnji. Govorimo li mi ipak o ratnom zločinu? Koji nije počinjen na toj cesti – jer – nema krvi. Ima i snimka na kojoj jedan pita da li da puca u leševe. – Drugo: civilima je dijeljeno oružje. Za slučaj gradskih borbi. Kojim civilima? Prenosim jedan komentar: “Mora da se masovnim grobnicama objasni broj ubijenih civila u Kijevu, a kako tvrditi da su od ruskih metaka kada nije bilo ulaska vojske u grad. Ali jeste bilo puno civila kojima je oružje masovno deljeno. Svi su očekivali ulične borbe, pa bi kasnije stradale u obračunima pripisali tome. Ovako su vlasti Kijeva u problemu da opravdaju takav broj izrešetanih.” “Zar je neko… Čitaj više »

Lucija, prva
2 godine prije

Postoji i slika iste te ceste kada Ukrajinci ulaze u grad i nema nikakvih leševa.

Btw, Rusi su ovo htjeli odmah raspraviti u UN.
Englezi su to odmah stopirali!!!

Lavrov kaže da se radi o ugrozi svjetske sigurnosti!!

MaxS
2 godine prije

Hahahaha
Postavim dokaz da Logično laže i odmah ga brišu. Bravo Logičari. Dobit ćete od Putina odlikovanje.

Tristan
2 godine prije

Problem je kad imaš posla sa ka balom. Ne bira ni sredstva ni žrtve, ni svoje ni tuđe. Gradonačelnik Dnjepropetrovska, Boris Filatow, objavio je na svojem fb profilu u nedjelju popodne poziv na ubijanje Rusa po svijetu: “Vrijeme hladnog bijesa je došlo. Mi sada imamo svo moralno pravo mirno i hladnokrvno ubijati te podljude (Untermenschen) po cijelom svijetu i to na neodređeno vrijeme i po mogućnosti u što većem broju. Metodički i bez pretjeranog heroizma. Sačuvate snagu. Nju ćete trebati. ” Vijest nije provjerena. To nije prvi takav ili sličan poziv. Jedan novinar je na televiziji već pozvao na ubijanje ruskih žena i djece, a neki doktor je iznio prijedlog o kastriranju ruskih vojnika koji padnu u zarobljeništvo. Izgleda da to i provode. Jedan upis: “Izvršili smo zamjenu 50 ukrajinskih ratnih zarobljenika, kojiima je pružena medicinska njega u našoj bolnici u Belgorodu za naše zarobljenike. Kod naših su prsti i… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI