Video navodno prikazuje Huntera Bidena kako govori prostitutki da su mu ruski dileri droge ukrali laptop

Hunter Biden
8 komentara

Čini se da Hunter Biden, sin 46. predsjednika SAD, ima interesantne odnose sa laptopima punim osjetljivih informacija. Prvi, koji je Trumpova kampanja označila kao “laptop iz pakla”, navodno je ostavljen u kompjuterskoj prodavnici u Delawaru. Drugi su zaplijenili federalni agenti. Ali čini se da je saga o laptopima daleko od kraja.

Hanter Biden tvrdi da su mu ruski dileri droge ukrali laptop kako bi ga ucjenjivali dok je bio u hotelu u Las Vegasu, gotovo predoziran, izvijestio je u srijedu Daily Mail.

Prema pisanju agencije, čini se da je Hunter kamerom snimio seks sa navodnom prostitutkom, zajedno sa razgovorom koji su vodili nakon toga u kojem je otkrio da je potrošio mnogo novca tokom svoje 18-dnevne pijanke u Las Vegasu, kako bi išao “od penthouse apartmana do penthouse apartmana”

U navedenom razgovoru, Hanter navodno priča kako su mu neki “ruski dileri droge” u ljeto 2018. ukrali laptop. Laptop je navodno sadržavao kompromitujuće video snimke seksa.

“Imaju video snimke na kojima to radim”, rekao je, očigledno misleći na svježe snimljeni snimak seksa. “Imaju video snimke na kojima se ludo je**no seksam, znaš.”

Nakon što se “prostitutka” zapitala da li je Hunter zabrinut zbog ucjene, odgovorio je: “Da, na neki način da.”

“Moj tata se kandiduje za predsjednika”, rekao joj je tiho, prema Daily Mailu. “Da. Stalno pričam o tome. Ako to urade, on takođe zna da zarađujem kao gazilione dolara.”

Eksplicitni video snimak na kojem su Hanter i navodna prostitutka podijelio je Daily Mail.

Da su navodni “ruski dileri droge” zaista ukrali laptop Huntera Bidena, to bi bio treći laptop sa osjetljivim podacima za koji je optužen da ga je izgubio.

Za prvi, koji je Trumpova administracija nazvala „laptopom iz pakla“, tvrdi da ga je ostavio u kompjuterskoj prodavnici u Delawaru, i postao je izvor šala i kritika za rivale predsjedničke kampanje Joea Bidena. Tvrdili si da ovaj laptop sadrži više e -poruka koje su povezane sa poslovima Hantera Bidena u inostranstvu – što je navelo Trumpa da tvrdi da je Joe Biden umiješan u kontroverzne poslove sa Kinom.

Drugi laptop koji je pripadao predsjedničkom sinu zaplijenili su federalni agenti nakon upada u kancelariju saradnika Huntera Bidena, psihijatra Keitha Ablowa. Za oba računara se govori da imaju osjetljive informacije o Hanteru Bidenu i porodici Biden.

Ni Hunter Biden, ni ostatak predsjedničke porodice nisu komentarisali izvještaj o trećem laptopu.

BidenHunter Biden
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
London
2 godine prije

Sad je navodno a kad je u pitanju Kim Yong Un znaju americke novine da je to sigurno. Mali je promasaj of covjeka I pusi u drozi americki San.

Spacevoodoo
2 godine prije

Stavili su mu sex drogu u piće, podvalili su mu probiveni kondom, a prostitutka je u torbici imala navičok bez kojeg ijedna priča s Rusima nebi bila vjerodostojna 🙃🙃🙃

Max
2 godine prije

Taj siije laptope kao ratar kukuruze

Šesta piva
2 godine prije

Hahaha! Isti otac! “Odvaljeni” totalno! Mislim da njima trebaju uputstva i kod traženja wc-a! Boli ih đon….I tako im drugi govore šta da rade. 👍

WISSEN
2 godine prije

Tipicni Amerikanac, sex, drugs and scandals.
Covjek koji nije nikad radio i nece trebati raditi.
U Americi ce polje proci neki narkoman nego u Hrvatskoj posteni radnik.
Idem se iseliti u Ameriku.

Mikojan
2 godine prije

A što je nama bitan taj Lovac Bide ? Koji klinac nas to treba zanimati, imaji oni svoje siesaj i ostale smješme službe pa neka se igraju sa njim.

Bidni moji rasisti
2 godine prije

“Izvjestio” je Daily Mail. Od kada Daily Mail izvještava o ičemu. Oduvijek propaganda 1/1.
Cili ćlanak je kuku-ajme. Taj laptop koji su mu ukrali ruski dileri – pa to je taj koji je Guliani “našao” u Delawaru. Prerađenog i napunjenog s svime i svaćim ali ništa bitno.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI