VIDEO: Nikola Grmoja i Goran Aleksić razotkrili tamnu stranu skandala Agrokor

Agrokor će pojesti lešinarski fondovi
15 komentara

O slučaju Agrokor znamo “sve”, a ustvari ne znamo ništa. Hrvatski saborski zastupnici Nikola Grmoja i Goran Aleksić temeljito su raskrinkali pozadinu afere Agrokor. Hrvatski sabor danas raspravlja o smjeni potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić. Prijedlog za opoziv potpredsjednice Vlade Martine Dalić potpisalo je 37 zastupnika iz redova nezavisnih zastupnika i šest oporbenih klubova. Potpisnici tvrde da je Martina Dalić izgubila kredibilitet i da više ne može obnašati svoju dužnost. Video otkriva tamnu stranu afere Agrokora, u što se možete sami uvjeriti.

Što smo pisali o Agrokoru:
Hoće li se Martina Dalić smijati i nakon tužbi Agrokorovih vjerovnika?
Ipak je istina – Zbog politike Agrokor spas traži kod američkih “lešinarskih fondova”

Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Galus 92
6 godine prije

Treba je razriješiti sa mjesta ministrice za gospodarstvo i obrt!

Stanko
6 godine prije

Nju je u hrvatsku vladu namjestio MMF,a Plenković kao njihov potrčko pristao.Povukli suje iz Beograda gdje je radila kao stalni suradni MMF-a.Vještica u službi neoliberalne lihvarske mafije.

Nesvrstani
6 godine prije

Vjerujem da nas ima vise ovdje koji nemamo vremena gledati video u trajanju od 30min, pa ako bi se bar u kratkim crtama mogao napisati sazetak najbitnijeg unaprijed se zahvaljujem!

Koča Popović
6 godine prije

Aleksic je dokazao postene namjere kad se borio protiv banaka bez imalo rezervi, ali Grmoja!? E taj je mutan kao rijeka Sava nakon kise.

Ivo Lola
6 godine prije

Meni ovakve teme samo potvrđuju koliko je rat bio besmislen. Ratovali, ginuli, za slobodu, za nezavisnost, za suverenitet, za blagostanje, za boljitak… Danas, desetine hiljada grobova i stotine invalida poput mene pitaju: gdje su ta sloboda, nezavisnost i suverenitet kad nam sve ponovo diktiraju ovaj put ne samo iz jednog grada već iz čak pet svjetskih metropola, kad nije proveden isključivi gospodarski pojas bilo je jasno da smo ratom ustvari suverenitet izgubili, ne ga izborili, gdje blagostanje koje su nam obećavali, gdje je taj devedesetprve najavljivani boljitak…? U kontejnerima za smeće i u Irskoj. Mogli su nam odmah reći pa da ne ginemo i ne gubimo dijelove tijela za džabe. Danas je potpuno jasno i očito, neporecivo, da su albansko-bošnjačko-hrvatsko-srpski ratovi imali samo jedinu jedinu svrhu, a to je pljačka društvene imovine. Zato imamo Agrokor i brojne druge “agrokore”.

cool
6 godine prije

Ništa se tu nije reklo što se nije znalo od prvog dana bilo kog subjekta u Državi.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.