Videozapisi na kojima Biden dodiruje djevojčice označen je na Twitteru kao ”nedopušten sadržaj”, usprkos tomu što je javno dostupan

Biden
20 komentara

Videosnimke interakcije Joea Bidena s djevojkama, nakon što su se pojavili na mreži tijekom svađe oko političarevog lika, Twitter je prijavio zbog kršenja njihovih pravila i zbog seksualnog iskorištavanja djece.

U sporu na društvenim mrežama vidio se teksaški progresivni aktivist Johnny Graz, koji je želio iznijeti slučaj da bi kandidat za demokratskog predsjednika trebao biti istražen zbog seksualnog napada.

Još jedan komentator, koji se zove “Jake Koenig”, pokušao je podržati argument Graza objavljivanjem video-kompilacije Bidena kako dodiruje razne mlade djevojke tijekom fotografiranja na ceremonijama polaganja zakletve njihovih roditelja u Kongresu 2015. godine.

Međutim, komentator nije uspio objaviti službene javne snimke postupka jer ga je “Twitter prijavio zbog pokušaja objavljivanja slika zlostavljanja djece”.

Koenigova tvrdnja bila je lako provjerljiva, jer Twitter zaista vrlo brzo prepoznaje videozapis kao “zabranjeni” sadržaj koji “krši [njihovu] politiku seksualnog iskorištavanja djece”. Štoviše, Twitter je zabranio korištenje računa korisnika, sve dok snimke ne budu uklonjene.

Zloglasne snimke pokazuju kako bivši potpredsjednik dodiruje kćeri i unuke američkih zakonodavaca. Čini se da u raznim trenucima drži neke djevojke na mjestu i usko se naginje kako bi im nešto šapnuo.

Rasprava o Bidenovom ponašanju uglavnom je potaknuta nizom optužbi nekoliko žena da ih je “neprimjereno” dotaknuo. Ono što je najvažnije, još u ožujku, bivša senatorova zaposlenica Tara Reid javno se oglasila rekavši da ju je seksualno napao još 1993. godine.

Tvrdnje nisu privukle veliku pozornost medija, iako su se poklopile s porastom visoko oglašenog pokreta ‘MeToo’, koji ima za cilj privođenje pravdi muškarce koji se nedopušteno ponašaju prema ženama i djevojkama. Čini se da najveće ličnosti te organizacije nisu bile zainteresirane za Reidov slučaj, što je dovelo do sukoba i optužbi za simpatizerstvo.

Sam je Biden negirao navode, rekavši da se “ništa slično nikada nije dogodilo”, pa čak i dodao da se ne sjeća tih djevojaka.

Twiter
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
crodaemon1
3 godine prije

Ne vidim ništa sporno na snimkama, naravno da su postupci Tvitera sporni

Pero
3 godine prije

Pa malo je pretjerao… Sigurno curama nije bilo lagodno…

Slonica
3 godine prije

Tara Reid-glumica
Mislim da se ovdje radi o Tara Reade

Najvise govori podatak da se plemeniti pokret metoo ne oglašava u vezi slučaja.

Blago preplanuli ,umjetna skupa zubala,
Osmjesi starih lopina.
Ima njih više na snimci kojima paše da se štite djecja prava.

Stara kuka
3 godine prije

“Međutim, komentator nije uspio objaviti službene javne snimke postupka jer ga je “Twitter prijavio zbog pokušaja objavljivanja slika zlostavljanja djece”.

Kako tipično kabalistički. Nije problem što su djeca zlostavljana nego je problem što bi prikaz toga mogao, je li, uznemiriti neku osjetljivu liberalnu dušicu. To je Twiterovo opravdanje za maloumne. Znači kad Creepy Joe pipka i njuši curice uživo to nije zlostavljanje djece, ali kad netko postavi snimku tog čina onda to iznenada postaje zlostavljanje.

piždro
3 godine prije

Bidko je pedko to svi ameri znaju .. a to je kod njih popularno.. kao štonje i holivudska industrija na 1oo i stotine filmova prikazala..

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Zadranin
3 godine prije

amerokenjski *urvin sin.. da si meni tako taknuo kćer, ne bi više ima ruku/ruke.

P***!

Mahatma
3 godine prije

Prekasno. Svi su već vidili video.

Kile
3 godine prije

Odvratan lik, gnjusoba

The Who
3 godine prije

Nisu mi dragi Biden i ostali ali mislim da je ovo preser…. nje

3 godine prije zadnji put uredio The Who
Max
3 godine prije

Čovjek očito ima problema.

Blu trabant
3 godine prije

Samo HC bolesnik moze sina nazvati Hunter

mislim
3 godine prije

seksualno iskorištavanje dijece?
znaći ako mladoj curuci kažem kako je lijepa, vrijedna ,draga i ostali lijepi komplimenti, ja je seksualno iskorištavam.
znači da sam trebaio reći, da izrasta u pravu superkuju ,i da se makne od mene jer kuje grizu i kolju!
jel to novo normalno?

AntiNATO
3 godine prije

Vidi ga matorog pedofilčiča… Ni u javnosti više ne krije svoju kretensku izopačenost. Cionisti vole male devojčice. Epstain jim je idol….

Sana
3 godine prije

Twitter ne dozvoljava Bidena ali zato uzivo prenosi silovanja djece. Koliko samo profila paedo ima na istom..To je pandemija, to je problem a ne ova sr.. sa maskama !

3 godine prije zadnji put uredio Sana
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI