Wayne Dupree: Veliki, nelegalni priljev migranata ugrožava naš američki način života, ali Biden im otvara vrata

Migranti
22 komentara

Nije potreban genij kako bi se vidjelo na kojoj je strani Joe Biden, a to nije strana obične Amerike. Joe zanemaruje prvu dužnost vlasti: zaštita svojih građana.

Svatko tko je izgubio posao ili čija je četvrt preplavljena ilegalnim imigrantima, a slučajno je glasao za Joea Bidena tijekom izbora 2020., dobit će točno ono što je zaslužio.

Ne bi se trebali žaliti više od 50 posto birača koji su izabrali ovog tipa. Svi smo znali da će to učiniti. Tako će sada nezaposlenost rasti među nekvalificiranim osobama (koje bi se stvarno trebale žaliti), povećat će se troškovi socijalne skrbi, zdravstvene skrbi i hrane, a kriminal će rasti. Teret plaćanja svega ovoga svalit će se na radnike srednje klase.

Vjerujem da je došlo vrijeme da Amerikanci ilegalnu imigraciju počnu shvaćati ozbiljno. Ti će stranci doći u milijunima, a mnogi će počiniti zločine protiv našeg načina života. Vlada vas više ne štiti kako treba i zanemaruje svoju dužnost zaštite svojih građana. Ti donositelji zakona u Washingtonu žele horde zahvalnih novih glasača koji bi im jamčili da će ostati na vlasti. Moramo eliminirati političare koji podržavaju nelegalne ulaske u našu zemlju, umjesto da se bore za dobrobit nas. Dakle, glasajte za one koji nam se protive.

Čujete kako će globalizam uništiti Ameriku i sve za što se zalažemo, zar ne? Tako to započinje. Biti američki državljanin neće značiti ništa, jer sve više naših poreznih dolara odlazi na prehranu, smještaj i obrazovanje ilegalnih imigranata. Zločin će porasti, a na naše će ulice izaći još droge. Zakoni za provedbu zakona stavit će nam lisice kako bi nas zaštitili, dok će građani biti prisiljeni sami sebe zaštititi. Veća vlada oduzima nam više slobode dok se političari opijaju od moći i vlasti.

Administracija Bidena i dalje se petlja s distribucijom cjepiva i tamnom zimom, a sada govori o poništavanju Trumpovih političkih odluka u vezi s ilegalnom imigracijom? Što nije u redu s tim čovjekom? Ne shvaća li da smo svi u nekom obliku karantene zbog Covida-19 te da on u ovu zemlju samo poziva više rizika? Hoće li upotrijebiti našu Covid opremu za testiranje imigranata prije nego što im dopusti ulazak u ovu zemlju? Zna li da za njih nema posla? Hoće li im pružiti pogodnosti koje imaju građani koji su ovdje legalno? Znao sam da će ovaj momak biti loš, ali ovo je potpuno neodgovorno, neetično i šamar svakom Amerikancu.

Ako me još ne shvaćate, dopustite mi da vam pojasnim. Biden ometa savezne agente, sprečavajući ih u provođenju imigracijskih zakona. Kongres bi trebao biti ogorčen i Biden bi trebao zbog ovoga biti sankcioniran.

Mislio sam da nijedna osoba ne može nanijeti veću štetu ovoj zemlji od Baracka Obame, ali to moram povući: Biden daje sve od sebe kako bi preuzeo prvo mjesto. A iza njega su Nancy Pelosi, Chuck Schumer, Adam Schiff, Jerry Nadler, Eric Swalwell, Kamala Harris i mnoštvo drugih Demokrata i RINO-aca. Američkim građanima bit će ostavljeno na odgovornost nošenje sa svim smicalicama koje Biden i njegova administracija donose. Biden i njegov sin dokazali su Amerikancima da ne postoji pravda za korumpirane dužnosnike i one koji su s njima povezani. Bože sačuvaj nas od ove parole!

Oh čovječe! Evo jedne misli. Što kažete na to da oduzmete zaštitu tajnih službi svim zakonodavcima iz Washingtona, kako bi se oni mogli sjetiti kako je to biti normalan Amerikanac? Ako se boje, mogu kupiti pištolj ili unajmiti vlastito osiguranje. Neka kupuju vlastito osiguranje za svoje obitelji i plaćaju vlastiti prijevoz, poštarinu itd. Ne znam niti jednu skupinu koja ima više pogodnosti, a da manje radi. Pokušajte raditi za ljude, umjesto za vlastite čekovne knjižice. Oh, zaboravio sam, zato si i krenuo u politiku!

Još jedna stvar. Ti ilegalni stranci ulaze u SAD kršeći zakon. Čini li to Bidena pomoćnikom tim ljudima koji krše naše zakone? Ozbiljno, neka mi netko, molim vas, kaže što je toliko loše u Meksiku i ostalim zemljama u koje šaljemo novac, da ti ljudi ondje ne žele ostati? Što je točno toliko loše da tamo ne žele ostati nakon što smo već jasno stavili do znanja da ih mi ne želimo?

Predsjednički izbori 2020. bili su farsa, kao i ovotjedno suđenje za impičment. Većina Amerikanaca to zna. Moramo pustiti da se ovo odigra i neka se svi oni izvršni nalozi, koje je Biden potpisao poput autograma slavnih, pobijaju na sudu. U međuvremenu, nadamo se da ćemo vidjeti oživljavanje stvarnih konzervativnih skupina poput Čajanke prije 2022. godine. Tako će se, bez velikih sustavnih nepravilnosti, kao što je bilo pet tjedana koji su navodno bili potrebni za prebrojavanje glasova ili slanja 150 milijuna nevažećih glasačkih listića, ljevičari biti istjerani i iz Doma i iz Senata. Sjećate se 2010. godine?

Tako mi je drago što sam doživio posljednje četiri godine pod predsjednikom Trumpom. Američki su građani tada bili na prvom mjestu. Nisam siguran kakve će biti sljedeće četiri godine, ali ne izgleda dobro. Biden ne shvaća cjelokupnu sliku. Sve dobro što je učinjeno u pogledu zaštite građana bačeno je kroz prozor. To me rastužuje.

BidenMigrantiWayne Dupree
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
noman
3 godine prije

Migrati su opasni po zdravlje jer prenose Covid i sastavni su dio bio terorizma.

Željko
3 godine prije

Susjedi i zemljaci Bošnjaci počeli nakon pet godina terora od ilegalnih ekonomskih “migranata” da uzvraćaju udarac Izetbegovićevoj “braći u vjeri”, koji su ogromna većina, odgovorno tvrdim, narkomani, alkoholičari, ubojice, neradnici, prosjaci, itd.!

https://antimigrant.ba/bosnjaci-premlatili-dvojicu-migrantskih-bandita/

Limeni
3 godine prije

Noman koji si ti bedak.

Tomi
3 godine prije

Pa to je sijajno ! Mada sam sad zbunjen malo jesmo mi sad za Bidena ako ce ovaj da zatvori Sad

Dupla Kamilica
3 godine prije

Sinoc u Bg narodna patrola startala skupinu od 15 migranata koji traze “avgan” park. Poceli imena davati.

Frodo
3 godine prije

Što ti je povijesno pamćenje. A koliko su Dupreeovi preci ugrozili ne samo način života nego i živote američkih starosjedilaca. Izvršili su po poznatim povijesnim podacima jedan od najvećih genocida u povijesti.

MileVoliDisko
3 godine prije

Biden je isto proljev od osobe kao i Angela Merkel

Janko
3 godine prije

Za dobiti čim više glasača ,političari čuda rade,kod nas stvaraju uhljebe,a u Americi uvoze doseljenike

JumpingJackFlash
3 godine prije

I tim velikim zapadnim “demokratima” i globalistima Orban ne valja jer ne dozvoljava ulaz u Mađarsku lažnim migrantima iz Sirije (koji su u stvari većinom džihadistički mlatimudani iz Maroka, Alžira i Tunisa). Orban ne želi da džihadisti po mađarskim crkvama ljudima odsijecaju glave kao što se nedavno dešavalo u crkvama u Beču i Francuskoj. On zbilja nema razumijevanja za takav “multi-kulti” i ja ga u potpunosti podržavam…

Tomi
3 godine prije

Viva la Biden , vamos la imigrantos

Ivo
3 godine prije

5+ for Trump

Max
3 godine prije

Trump je to zautavljao a Biden želi još veći kaos.

Antun Tun
3 godine prije

Tko ce brati jagode i cistiti W.C.-e za 3$ na sat ako se rijese “ilegalnih” migranata.

man
3 godine prije

Neka pate kao što smo i mi u Evropi zbog njihovih ratova na Bliskom istoku.

layzilazime
3 godine prije

A tko ce brati salatu i paradajze?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI