YouTube video kanal za djecu objavio videozapis u kojem se govori da bi svijet patio kad na svijetu ne bi bilo Billa Gatesa

Gates-Zemlja
49 komentara

”Obrazovni” YouTube kanal usmjeren na djecu, objavio je jeziv videozapis, upozoravajući svoje mlade gledatelje da će svijet postati puno gore mjesto ako s njega nestane osnivač Microsofta Bill Gates, kao i drugi milijarderi.

U bizarnom videu pod naslovom “Što ako Bill Gates nestane?” označen s hashtagovima #kids, #children i #education, pripovjedač upozorava da će, ako Gates nestane“, mnogima nedostajati visoko cijenjeni milijarder.“

Iako je objavljen u siječnju, tek u posljednjih nekoliko dana privlači pažnju, animirani videozapis prikazuje dvojicu muškaraca iz crtića označenih kao ”Čista energija” i ”Udruženje liječnika” kako plaču nakon što crtani lik Gates nestane i prestane im davati hrpe novca.

 

Video dalje upozorava da su zaklada Bill and Melinda Gates “najveća privatna dobrotvorna zaklada na svijetu” i da će, ako nestane, “filantropija pretrpjeti veliki udarac.” Dodaje se da bi, ako Gates nestane, i drugi milijarderi mogli prestati davati novac u dobrotvorne svrhe.

Gatesov nestanak mogao bi također dovesti do toga da “napori za očuvanje klime” dobiju udarac, i da ”fosilna goriva ponovno postanu najvažnija”, kaže pripovjedač. Zatim sumorno zaključuje da bi Warrenu Buffettu, slavnom američkom investitoru i kolegi milijarderu, “jako nedostajao njegov najbolji prijatelj”. Crtani lik Buffettaprikazan je kako sjedi sam na klupi i plače.

Bizaran videozapis pojavio se na kanalu “Aum Sum Time”, koji je usmjeren na obrazovni sadržaj za djecu. Kanal je prije bio poznat kao “Pametno učenje za sve”, a ima više od dva milijuna pretplatnika i gotovo 600 milijuna ukupnih pregleda. Prema LinkedInu, kanal ima sjedište u Indiji, a osnovao ga je Chinmay Shah.

Iako su komentari onemogućeni na Aum Sumovom YouTube sadržaju, korisnici na Twitteru nazvali su Gatesov video “izuzetno jezivim” i “nečuvenim.” Konzervativni politički komentator Paul Joseph Watson sarkastično je komentirao kako se video čini “sasvim normalnim”.

Ostali videozapisi na YouTube kanalu jednako su jezivi i bizarni. U “Što ako Elon Musk nestane?” kanal je tvrdio da bi nestanak najbogatijeg čovjeka na neki način svijet učinio ”siromašnijim”, prikazujući ljude iz crtića širom svijeta s praznim zdjelama. Ako Musk nestane, dodao je video, također bi mu “jako nedostajali milijuni sljedbenika širom svijeta.”

U drugom video zapisu s kanala pod naslovom “Što ako je Rusija nestala?”, pripovjedač je tvrdio da “ako Rusija nestane, mir bi napokon dobio svoju priliku“, napominjući da je Rusija drugi najveći svjetski izvoznik oružja. Valja istaknuti, iako su Sjedinjene Države najveći izvoznik oružja, u videozapisu se to ne spominje. Isto tako, ne postoji videozapis o temi ”Što bi se dogodilo kada bi nestale SAD.”

Bill GatesYouTube
Pretplatiti se
Obavijesti o
49 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Stara kuka
3 godine prije

vidio sam to baš danas još nešto ranije. Urnebesno. Jedina zamjerka bi mi bila što nedostaje dio koji bi djeci objasnio još i kakva bi tek šteta i praznina nastala da nestane Georga Sorosa, obitelji Rotshild, Rockefeller i Wartburg. Ili Anthonyja Faucija

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
nekoime
3 godine prije

Koliko bi se Židova smrznulo da krematoriji nisu bili upaljeni ?

Umpah Pah
3 godine prije

YouTrube
džaba trube .

Krmak
3 godine prije

Novi kemijsko medicinski medijski nacizam i 4 rajh se etablira. Pranje mozga i centrifuga 1400 okretaja.
Ima li kraju ludilu i sotonama?

navijala
3 godine prije

Najveća je pokvarenost,a i glupost priča o davanju novca nekome.
Prije svega to ne postoji,a ono što za njih kažu da daju,to je novac koji bi kao porez morali isplatiti državama i oni to koriste za svoj imidž,samohvalu …
Kapitalista ne smije zaustavljati protok svog novca jer gubi puno,a oni to nikad,ama baš nikad neće dozvoliti,jer jedino tako opstaju,inače vrlo brzo dospiju u dugove.

piždro
3 godine prije

Glavni jahač apokalipse prikazan djeci kao spasilac i dobrotvor..??? Sve mogu Stvorovci u ovoj lažljivoj PR dimenziji sa opljačkanim narodima

3 godine prije zadnji put uredio piždro
ZAGREPCANKA
3 godine prije

Zločinac!

Davor drugi
3 godine prije

Ako je to tako tada ga u svakom slučaju treba je*ati da se dalje razmnožava.

viking
3 godine prije

Prijavio sam video kao child abuse. 🙂 Vidim trenutno ima jednako lajkova i dislajkova. 😀 1,6K

3 godine prije zadnji put uredio viking
E=m*(c*c)
3 godine prije

Moj idol za cijeli život je “Nikola Tesla”! Sveti čovjek svim ljudima dobra srca na svijetu. Nije natrpao novac u svoje džepove i onda maltretirao okolo ljude. Dao je kompletnog sebe svim naraštajima ljudskog roda, i tadašnjim i svim budućim generacijama.
Svijet bi patio da nije bilo Nikole Tesle!!!!!!!

max
3 godine prije

Dasta patitli bi za njim isto kao sto patimo za osama bin ladenom :):):)

mRNA - 21
3 godine prije

Nikako da se dogodi:
Billo pa prošlo.

sandor
3 godine prije

jadna djeca, ako im roditelji nisu svjesni. buducnost ih ceka u srusenom snu.

Kiki
3 godine prije

Može li mi netko molim vas pojasniti možda sam glup pa ne razumijem ali mi nije jasno kako baš Mr.gates baš sve zna kad će se i šta dogoditi predviđa pandemije, pa klimatske promjene itd a on po vokaciji informatočar. To mi nije jasno?

Zoran
3 godine prije

Da bi svijet postao bolji prvo treba istrijebiti tu neviđenu đubrad !!!

Perun
3 godine prije

Ovaj sa slike je pretjerao u svojoj brizi za spas planete Zemlje i prorocanstvima o buducnosti….P.S. izgleda da pati od sindroma spasitelja i proroka (citaj paranoidna psihoza i kretkovidnost )…Navukao je bijes masa na sebe i zavrsice kao Neron poslije paljevine Rima

Anastazija Koen
3 godine prije

Fascinira me da takav covek jos uvek mirno hoda ulicama ?!

Tim Kunić
3 godine prije

Da će Gates faliti nije teško provjeriti. Ako ga vrag odnese lova ostaje.

Max
3 godine prije

Crtić je grdna propaganda.

BanOvan
3 godine prije

Billy srećo naša, samo ti lelemudekni, sve ostalo je naša briga.

ljeto64
3 godine prije

Naći će se jedan Zavadlav i za ovakve . Znam ih ja masu što su prolupali.

ZZ80
3 godine prije

Peri im mozak ,dok su mali. E tako to ide…

Bosanac
3 godine prije

Vrijeme je da Uma Thurman Kill Bill (part 3)

Ive
3 godine prije

Ovoj propagandi bi se i Gebels pokazo amaterom.
ZLOTVORA Billa prikazati dobrotvorom, ma dajte najte, ali netrebate se bojati on ce u cipelama crknuti i takve metak pronadje.

JesiPosi
3 godine prije

Kuda ovaj svijet ide…

pepljuga
3 godine prije

Rodjenjenm ovog i jos par ljudi na ovom svijetu imam samo jednu stvar za reci : najveca steta je sto je majka poderala spolni organ ! Zao mi je ako sam nepristojna ali nemogu a ovo nekomentirati , nema sanse 😡

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI