Zbog filma “Intervju s Putinom” američko je Ministarstvo istine organiziralo “tjedan mržnje”

Vladimir Putin - Oliver Stone
34 komentara

Američki redatelj Oliver Stone je rekao kako su rasprave o njegovom filmu “Intervju s Putinom” u američkom tisku izgledale poput sedmodnevnog festivala mržnje distopijskom romanu Georga Orwella “1984”.

“O, da. Bio je organiziran tjedan mržnje. Izravno od Ministarstva istine”, rekao je Oliver Stone u intervjuu za  Rusku Gazetu.

Stone je podsjetio na Orwellov roman “1984”, gdje se pored svakodnevne “dvominutne mržnje” jednom godišnje održavao festival “tjedna mržnje”, tijekom kojeg se davao odušak i pokazivale slike “smrtonosnog vanjskog neprijatelja”. Podsjetimo da se “Ministarstvo istine” iz istog romana bavi krivotvorenjem izvora podataka, što je prilično usporedivo s današnjom situacijom u korporativnim medijima

Stone je također nazvao “odvratnom” priču o “skandalu oko ruskog uplitanja u američke izbore”.

Russiagate“, kako je Oliver Stone nazvao “skandal” koji još uvijek potresa Ameriku, prilično je “kompliciran”.

“U stvari, Russiagate kao da je nekako spojio dvoje ljudi, Putina i Trumpa, što je zbunjujuće. Iako se nikad nisu susreli, sve govore kao da njih dvojica kuju veliku zavjeru”, rekao je Stone u šali i dodao kako je on “veliki ljubitelj teorija zavjere”.

Podsjetimo, prvi dio filma Olivera Stonea “Intervju s Putinom” je u Sjedinjenim Državama prikazan u ponedjeljak, a drugi u četvrtak .

Pretplatiti se
Obavijesti o
34 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
bababa
6 godine prije

biti ce to vrlo gledan film, narocito kad dode na jubito

Ivan1
6 godine prije

Rusija se još više ističe kao demokratska zemlja, zbog ovog kontrasta a Putin je sazdan od čelika.

Miki
6 godine prije

U nekoj bajkovitoj budučnosti Rusija je svetski predvodnik pravih demokratičkih vrednosti. A možda ta bajka i nije daleko od istine?

prvi od 7
6 godine prije

Zukov je nas Gurdjijeff

jerlo
6 godine prije

Rusi bi trebali te cetiri epizode prevesti na par svjetskih jezika pa staviti na Youtube.
Rusi ne znaju iskoristi rusku soft power.

Tonny
6 godine prije

Ja bi stavio u jenu sobu
Zlatana, Zhukova, Milana,Domazeta i Muju pa nek diskutiraju.
Tko prvi izadje je gubitas, Mujo bi prvi izletio a tko zadnji, tko ce znati.

priceless
6 godine prije

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1480382562051863&id=341163402640457
bacite oko na komentare… ljudi ne puse propagandu kao nekada… znam, nije neka utjeha, ali ipak ima pomaka

MilanCZ
6 godine prije

Koncept globalizacije sa interesima Rusije Globalisti nisu glupi.onimaju moć,znanje da oprave brod a to je naš planet Zemlja.Nepostoji nikakvi drugi brod na koji bi mogli otići a postoji jedino planeta Zemlja.Nije to toliko bitno,bitno je kakav stav imate prema čovjeku,možda bi ga ubili,čovjek je jedini sposoban pokrpati rupe na brodu koji tone.Isto je sa konceptom socijalne sigurnosti.Nista drugo neegzistuje nego treba upravljački kadar u sistemu upravljanja globalizacije.Dovoljno je pogledati što otkriva sukob Amerike i globalne elite,tj.sukob američke državne elite. Treba riješiti zadatke upravljanja koji su vezanim vremenom a nema se vremena za prenos centra na centar koncentracije upravljanja,nema se vremena osnivati rimski imperijum,grčki imperijum,staroegipatski imperijum,nestigne se rijesiti problem zajedničke Evrope,Amerike,ništa radi toga nestigne se riješiti kod globalista.A upravo sada to treba riješiti,treba zakrpati rupe na brodu a globalisti nemaju interes da na planeti Zemlja umre civilizacija.Čovječanstvo bi prestalo postojati a to znači kraj same civilizacije i postojanja planete Zemlje. Samim… Čitaj više »

London
6 godine prije

According to a new study by Boston Consulting Group via Bloomberg, these households – with a total head count of roughly 70 million people, or about 1% of the world’s population – control 45 percent of the $166.5 trillion in wealth.

By 2021, they will control more than half, suggesting that, while wealth inequality in the rest of the world is simply accelerating, in America, it’s gone into overdrive.

Right now, 63 percent of America’s private wealth in the hands of U.S. millionaires and billionaires, BCG said. By 2021, their share of the nation’s wealth will rise to an estimated 70 percent.

Jupiter
6 godine prije

Iza mržnje se uvek krije strah od nepoznatog.Strah od Putina namerno se forsira među Američkom populacijom.Sa druge strane taj strah od Amerikanaca nije izražen kod Ruske populacije?

PeroDD
6 godine prije

Ne to se zove samo kritika filmskog djela. Djela koje je nekritičko i ulizivačko

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.