Šta ja tu mogu?

Gledam u svoju prošlost, iza sebe vidim tamu, duhovni mrak i spoznaju kako sam previše životnog vremena potrošio na nebitne stvari. Ako sam nešto naučio u prethodne dve, tri godine, to je da ljudi vole da žive u mraku, više vole lepu laž, nego surovu istinu, a to je da smo okupirani od strane mračno-okultne elite.

Na stranu što je većina spremna, nažalost svesno, da participira u zlu, žmureći na oba oka, ne znajući da nas i minimalno učestvovanje može sve, na konačnom, kosmičkom tasu, baciti u ponor bez dna, na koji nas, čak i ovakve, prepravljene i kompromitovane, svete knjige upozoravaju.

Interesantno mi je da većina, kada pročita reč okultno, misli da je to nešto čime se bave samo neki čudaci i satanisti (bave se, da se razumemo), nesvesni da se svako uticajno udruženje, bilo tajno kao masonerija, malteški vitezovi i rozenkrojceri, ili javno kao crkva ili sinagoga, bavi skrivenim tajnama na kojima (misle da) počiva ovaj svet. Nebitno je da li vi verujete da će im te tajne dati apsolutnu moć ili večni život u dimenzijama realnosti za koje misle ili znaju da postoje, bitno je da oni veruju i da deluju u skladu sa tim, što u ovom trenutku i ovoj, materijalnoj, realnosti dovodi do uskraćivanja prava koja (još uvek) posedujete i direktno utiče na vaše živote. Dovoljno je da proučite rituale nekih od tajnih društava, ili delove Fausta od Getea, i uz malo predznanja o antičkom i kananskom svetu uverite u tačnost ovih tvrdnji.

Oni koji tragaju, koji iskreno veruju u analitičku misao, a koji su danas maliciozno obeleženi žutom trakom na kojoj piše “teoretičar zavere”, poslednja su nada da čovečanstvo ne završi u distropijskoj budućnosti. Svestan sam da mnogi, ako ne i većina onih, koji ovo čitaju sa nevericom odmahuju glavom i u sebi milsle kako sam još jedna od “budala”, doduše visoko obrazovana, sa akademskom titulom koja se ceo život na ovaj ili onaj način bavi prirodnim naukama, u koje, navodno, ne veruje. Pod naukom, socijalni mrtvaci, podrazuevaju niz izjava potpuno nekredibilnih, a često i nepostojećih likova, fejkovane studije farmako-mafije i ostala sranja, koje im mejnstrim mediji serviraju, bez želje da ulože svoje moždane vijuge, i najbitnije, vreme, da navode provere.

Prosto mi je neverovatno kada mi neko objašnjava da je Gejts, čovek bez fakulteta, koji je napravio sranje od operativnog sistema, sigurnosno bušno kao sito, apsolutno nebezbedno na viruse, prijatelj osvedočenog pedofila Epštajna, globalni filantrop i medicinski stručnjak, koji se brine za naše dobro, a ne perač novca kroz fondacije i portparol odabranih.

Priključeni na Matriks, ponašajući se kao agenti, da ne kažemo korisne budale, i dalje ignorišu realnost koja se dešava oko njih, kao što je iznenadna smrt odraslih (SADS), skoro očigledno izazvana biološkim oružijem, kolokvijalnog naziva mRNA vakcina. Nisam ni slutio dok sam pisao Kako sam sjebao svet, da će se to ispostaviti kao parafrazirana istina, jer je priča bila izgovoren moj, intuitivni, unutrašnji glas, bez opipljivih dokaza. Priznajem da u sferi alternativnih informacija ima jako puno laži, podmetnutih spavača, debilnih teorija i istih takvih ljudi. Stvarno ne želim da tvrdim da je svaka stvar koja se pojavi na Internetu ili papiru, istinita, a na vama je da, što je izuzetno teško, informacije filtrirate. Uostalom, ne tvrdim ni da je ono što ja mislim istina, ali imam unutrašnju potrebu da moju zebnju javno izrazim.

Veliki je problem i što mnogi od Matriksa žive, što ih je Matriks školovao, definisao njihov sistem vrednosti ili ih direktno plaća, a što samim time daje pogonsko gorivo njihovom lagodnom životom kojem svesno, ili nesvesno, nebitno je, žrtvuju budućnost svoje dece, uostalom i svih nas. Ako verujete u uzročno-posledičnu prirodu ovog sveta, znate da će cena za to, pre ili kasnije, biti plaćena. Arogancija, neosnovana sujeta, stvarno je smrtni greh, nije sramota reći pogrešio sam, bio sam u krivu, sada vidim i ne želim u zlu da participiram. NEUČESTVOVANJE je prvi korak u odbrani od jezive budućnosti koja nam se neumoljivo približava, formulisana u raznim agendama, kao što je npr. agenda 2030.

Ako NE ČINITE ništa da se suprostavite, a svesni ste onoga što se događa, vi ste samo čuvar koncentracionog logora i vaš doprinos jednak je aktivnom participiranju, slikovito u slučaju logora, u klanju. Da li žrtva gasne komore razlikuje čuvara koji je do komore sproveo radeći svoj posao i onog ko je gas pustio? Konkretno, ako se ispostavi da je vakcina stvarno opasna, a za one koji znaju i umeju da čitaju i slušaju već jeste, lično držim odgovornim svako govno koje je vakcinu putem medija promovisalo, ma koliko ga nekad voleo i poštovao, i želim da se oseća odgovorno za smrt ili posledice, jer u krajnjem to i jeste, na istom nivou kao da je samo povuklo okidač pištolja. Oni koji su umrli jer nisu primili vakcinu, a možda bi ih spasla (ja verujem da ne bi), su odgovorni samo prema sebi samima. da predupredim debilne argumente.

Svet u kojem danas živimo, kojeg budni vide kroz paučinu koja se svakodnevno baca na naše oči, rezultat je našeg delovanja i podjednako nedelovanja u prošlosti. Svaki mali kompromis koji danas napravite i koji vam se verovatno čini nebitan, recimo izlazak u klub, butik ili tržni centar koji drže govna na vlasti, dodaje malo na karmičku sudbinu svih nas. Svaki odlazak vrhunskog sportiste kod žvalavog degenerika na poklonjenje, dodaje malo kiseline u našu životnu bit.

Svaki prijem lažljivca u Hiladaru za Božić, ma koliko para uložio u obnovu zgrade, je ugovor sa Mefistofelesom. Nisu zgrade i crkve ono što čuva duh i integritet ovog naroda, nego MORAL čiji bi nosilac crkva morala biti, makar u okviru onoga što Hrišćanstvo propoveda, iako je pravi moral, nadreligijska, apsolutna stvar. Svako ignorisanje nepravde i očiglednih lanaca koji se pokušavaju nametnuti, pišanje je po budućnosti. Slobodna volja, odnosno pravo na izbor, bilo koga, po bilo kom osnovu, mora biti očuvana. Tvorac, za koji vam zakon entropije garantuje da postoji, načino nas je slobodnim bićima sa slobodom izbora, za koji vas Matriks ubeđuje da ne postoji. Ako ne želite da učestvujete nema te sile koja vas može naterati, mada ne kažem da je lako ili da ta odluka neće (skupo) koštati.

Prvi dokaz da ste programirani kao rob, u situaciji kada ste svesni očigledne laži, manipulacije ili nepravde je upitna rečenica “Šta ja tu mogu?” To su pravi lanci stavljeni na um, ako tako mislite zatvorenik sa bukagijama slobodniji je od vas. Da li se to pitao vaš deda, pradeda ili čukundeda kada je bio ugrožen, i to u svetu mnogo brutalnijem nego danas? Naravno da nije, uzeo bi pušku ili motiku i hrabro krenuo u odbranu, namerno kažem odbranu, a ne borbu, jer zdrava seljačka logika, koje se mnogi od vas stide, jasno oseća da je to ispravno. Priroda sama vam UVEK daje kosmičko pravo da se branite svim sredstvima.

Skoro u teretani čujem rečenicu “To se patriote oglašavaju, jebem ih kretene” i to od strane pristojnih, deluje mi i ok mladića. To je takođe manifestacija programa koji se sistematski usađuje u naše mozgove, kidnapovanjem ŝkolstva i, s jedne strane škartom od Pinka, RTS-a, koji promovišu lažni sistem vrednosti, a sa druge perfidnim delovanjem prvog ešalona Komiterne, bivših i sadašnjih udbaša i CNN-a, tačnije Nove, N1 i propagandnih glasila tipa Danas, koji se svojski trude da vas ubede da ste mala, nebitna prašina (sve ovo se odnosi na kreatore uređivačke politike, a ne novinare koji su, uostalom, nebitni za narativ).

Oni žele da ponište samu našu bit, prošlost i tradiciju, žele da nas unize i učine delom Kalergijevog plana. Ovde ne mislim samo na Srbiju i Srbe, to je plan za ceo Balkan, a posebno za Slovenske narode. U tom cilju vekovima se falsifikuje istorija, zatire kulturna baština, usađuje bolestan sistem androgenih vrednosti. Biti patriota nije bolest, neŝto loše. Biti patriota ne znači da mrzite nekog, naprotiv, to samo znači da volite ono odakle potičete i ljude koje je sudbina izrodila kao vaše najbliže. Više volim iskrenog hrvatskog patriotu, nego neku drugosrbijansku amebu, izmilelu iz skuta zelenaške princeze Latinke Perović, spremu u svakom trenutku da se polije govnima da bi mu gospodari aplaudirali ili uplatili lovu na račun NGO koja broji desetak članova.

Sistem je prost. Znate kada ne možete da izađete na kraj sa malom decom, ponudite im dve, za njih podjednako loše, alternative da izaberu jednu od njih. Sve što možete da vidite i čujete u mejnstrim medijima je to, dve idiotske alternative između kojih vas teraju da birate, uključujući i političke stranke, tv stanice, novine ili sportske klubove. Pogledajte film They Live, vreme je da stavite naočare koje vam omogućavaju da sagledate realnost.

Šta ja tu mogu? Mogu da napišem ovaj tekst, da otplatim svoj karmički dug, makar bio i u krivu, barem ću nekoga nagnati na razmišljanje, nadam se uspešnije nego što je Velja nagnao babu.

Ako probudim makar jednog ili jednu, da budem rodno korektan, uspeo sam …

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
232 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
krivA

…10+… …zdravi i veseli mi bili…

Hrvoje

Apsolutno NIŠTA kreatori ovoga zla ne bi mogli da nema naše pasivnosti.Oni, koliko god zvučalo neobično, nemaju ništa osim LAŽI, sve ostalo:novac( koji su pljačkom oteli), oružje i korumpirane marionete političara čime neposredno provode ovo zlo bi BILI LAKO SAVLADANI I stavljeni na mjesto, jedino što treba je da pružimo… Pročitaj više »

Schwarze Hunderte

Genetska roba se nemre ucinjet covjekom . Toliko !

BordoDNK

Mogu mnogo. Da ne prodam dušu đavolu, ma koju cijenu on ponudio. Mogu da ne budem rob materijalnog. Da ne stremim konzumerizmu nauštrb duha. Mogu, da svugdje i na svakom mjestu branim svoj stav protiv zle agende globalističko- transhumanističke pogani. Da sam protiv agresivne propagande promocije anticivilizacijskih tekovina vezanih za… Pročitaj više »

roberto

Uz ovo pitanje..što ja tu mogu..ide i legendarna izjava..zašto bi oni to radili..i slično.. Kak bi rekao gospon Kulić…trebamo raditi na dematerijalizaciji industrizacije(mislim da sam dobro zapamtio)i kako je još rekao…kako stvar može biti ispred života? Meni iskreno skoro,pa da i nije više žao svih tih koji su primili te… Pročitaj više »

Ivan Bgd

Odlican tekst!

Mladen St

Koja je najveća “ tajna “ masona i ovih tkzv tajnih društava ili okultista- tajna je da nema nikakve tajne nego samo manipulacije s nekakvim “ tajnama”

iiiistina

Iako sam već dosta toga izpokazivao te se vidi da nas imaaaaa i ispisano u postu mogu ponoviti ovaj navod:
Svojom slobodnom voljom odaberite svoje duhovno opredjeljenje OPD ili OPS i od takvih čete biti podržavani u ovoj transformaciji Zemlje.

držnedaj

‘Što ja tu mogu?’ – bio je jasan i poučan tekst-komentar !!👍

iiiistina

eeeeee Živan-eeeeee pa disi ti do sada sa završnom rečenicom o probuđivanju pa na portalu ima priličan broj naprednih koji se već odavno trude to činiti što naravno si izostavia navesti-spomenuti a kamoli izraziti zahvalnost izdižući svoj naum.

Primat

izjednacavanje potencijala, koristan za razumijevanje, – zajednickog nazivnika, B…
sinchronizacija je preduvjet za korisno djelovanje. koje tada gubi “privatni/osobni” predznak i ego-parazitske kratke-spojeve u zajednickom energetskom polju.
znak, da je djelovanje korisno, jest izostanak istaknutih.

(“..ne obracajte se meni, nego Ocu mojemu (svojemu)!”)
lp

BordoDNK

Bitno je ne podleći. Propagandi, pritisku i nametanju ” novonormalnog”, trendovima urušavanja svih pozitivnih tekovina civilizacije i moralnih postulata koji čovjeka čine ljudskim bićem, predodređenim da čini dobro. Ostati svoj u ovom globalnom ludilu zla, ne dozvoliti da uprljamo dušu i obraz ni po koju cijenu. Ići jedinim ispravnim putem,… Pročitaj više »

Shumadinac

Rekao bih da autor redovno prati portal i da je na njega najveći utisak ostavio Subaru 🙂 Inače, da bi bio rodno korektan nije smeo da izostavi najvažinije – “jedno” Autor ne shvata osnovno: ljudi ne žele da žive u mraku već ne žele da rizikuju ono što već imaju.… Pročitaj više »

Kornel

Više je nego jasno kako na cjelo čovječanstvo djeluju okultne sile, a radi se samo o okupaciji percepcije onih koji žive puni matrix ili drugačije rečeno žive s potpuno neprobojnim egom koji ni pod cjenu fizičke smrti neće prihvatiti kako netko zna nešto što onaj s neprobojnim egom nezna. Otpor… Pročitaj više »

Max

Isto je kod nas ali ljudi su zli.

Komplicirano

Mozes,,,,nista nije slucajno,nisi slucajno tu gdje jesi i sto jesi,,da ne mijesamo sa tom odredjenoscu pojam slobode cinjenja,,dobra ili zla,,,,,evo i ovakvim tekstovima vec se daje na razmisljanje,propitkivanje pa nadam se i uzdizanje a nikako spustanje na zivotinjsku razinu,,,covjek je stvoren da cuva upravlja planetom a ne da je unisti,,,taj… Pročitaj više »

kaznitelj

Pravo da se nazovete “probuđenima” ćete zaslužiti tek kad zaključite da se do slobode dolazi samo kroz rijeku krvi..
Sve ove vaše moderne nenasilne metode možete okačiti mačku o rep..
Oni moraju nestati sa lica zemlje..
Toliko su ogrezli u zlo da drugog načina nema..

Emiliano Zapata

A sta ja mogu? Nemogu ni text napisat ali mogu ovaj komentar i poruku: “necekajte da vas stave u redove za giljotine, uzmite motike pa na 5000 vojnika koji cuvaju sataniste u Davosu! Ajmooooo!

tata mata

Nije toliko vezano za ovaj clanak ,ali preko clanka sam poceo da razmisljam o drugim stvarima i svjetskoj ekonomiji , kojom tagodjer upravalja ista gamad .. Svima je jasno koliko energija znaci za ekonomiju , i ta elita je kroz pandemiju polako gusila ekonomije svijeta , kontrolom nafte gdje su… Pročitaj više »

Radumilo

Recimo da se uspije prodrijeti do većine ljudi i stvarno se nešto promijeni na bolje. Koliko će to trajati ? Većina onih šta imaju komforan život će reci bravo a nisu prst pomakli. Nakon nekog vremena opet će biti sve po starom. Zašto ugrožavati svoj život i život svoje obitelji… Pročitaj više »

Kerefek76

Odličan članak! Samo bih nadodao moje mišljenje glede suprostavljanja toj agendi. Glavna greška koju po meni čine ljudi je da zamišljaju aktivan otpor, Tj. da je rješenje problema u demonstracijama i prosvjedima, političkoj borbi pa čak i fizičkom otporu tj. oružanoj pobuni i izazivanju nereda. Mislim da je to greška… Pročitaj više »

bilmez

Pretpostavljam da većina komentatora slično razmišlja. Da, živimo u masi nesvjesnih ljudi za buduća vremena koji ovako ne razmišljaju. Ostali će se u krajnjem slučaju morati sami pobrinuti za sebe i svoje bližnje. Pa čak ako ni to ne uspije važno je sačuvati dušu. Na kraju vremena Bog će odlučiti… Pročitaj više »

We meet again Mr. A

👍👏👏👏

Velebit

Skupio se cijeli grad da vidi cara i njegovo novo odijelo. Nitko nije ništa vidio, ali nitko se nije ni usudio reći da vide golog cara. Ljudi nisu htjeli priznati da su glupi, pa su se svi pretvarali da se dive caru i njegovom novom ruhu. Uzdahe navodno oduševljene gomile… Pročitaj više »

Zmaj

Bog ima plan u tvom životu i ako ćeš ići cestom poslušnosti, Božji divni naumi očitovat će se u tebi i kroz tebe. – Charles S. Price

Živi Božju volju i ne boj se ničega.

tihobl

Opet pridavanje vaznosti bezveznjakovicima. Eno u Davosu su se okupili i potrosili dva dana da prikupe Zelenskom 300 tenkova i nisu uspjeli. Kakva elita, kakvi bakraci, nisu u stanju da skupe 300 tenkova. Pa rahmetli Alija (to vam je jedan knjizevnik iz SR BiH) je mogao da skupi toliko tenkova.… Pročitaj više »

nessy

Cilj vladara, oduvijek, a pogotovo sada, je dovesti radne ljude u situaciju da jedva prezivljavaju. Tada radni ljudi jedino o cemu stignu misliti je golo samoodrzanje, sve mimo toga su apstraktne teme. Oni koji malo bolje zive, i imaju malo bolji standard, tjese se ‘pa ja zivim odlicno, u odnosu… Pročitaj više »

Crna

Sto mogu? Primjer : U razgovoru s kolegicom o inflaciji i globalnoj situaciji, pokusavajuci malo pomoci u skidanju naocala, dobila sam predavanje o “pametnim, visoko skolovanim ekonomistima” i njihovoj teskoj borbi za rjesavanje ekonomske situacije koja ce se sigurno stabilizirati u nasu korist kao i uvijek do sada.😱 Pokusavala mi… Pročitaj više »

goran

dovoljno je kad znaš da je čovjek probudjen i dok shvača u kojoj situaciji se nalazi,kada dodju do toga onda ih više ništa ne može zaustavit. samo ja mislim da večina jednostavno nije spremna pokušati živjeti i razmišljati drugačije. komfor zapadnog načina života je primamljiviji od ovog načina gledanja na… Pročitaj više »

SIRIUS

Nama je Smrt ništa, jer kad Mi jesmo, Smrt još nije došla, a kada Smrt dođe, Nas tada nema!”
Epikurus

Mrčikola

Evo, čitam komentare i “preko oka” gleduckam dokumentarac o Japanu, napravljen u kurvanjskom stilu, kako, već, BBC to zna. “Vodi” ga neka postarija “aktivistica”, glumica, model ili, što li je već, i u jednom dijelu dok. dolazi na područje fukušimske “kataklizme”. Geigerovim brojačem mjeri radijaciju i glumački, izvještačeno, suosjeća s… Pročitaj više »

Meštar

Gle to s puškama je prošlo. Gledaj Ukrajinu, ljude doslovno melju,doslovno, s jedne i druge strane. A zašto? Ko je Zelenski, ko je Putin, ko je Bajden, ma zašto???? Jedino što možeš je bit sam odgovoran i moralan. Dok je bila ,,epidemija” mene je prenerazilo koliko su obični ljudi sposobni… Pročitaj više »

Jadranka S.

“Sto ja tu mogu” Tko “ja”? Treba razluciti lazno “ja” od pravog ja. Lazno “ja” je ego /lazna umotvorina uma / Iluzorno “ja”. = Iluzija/obmana. Pravo ja je cista svjesnost/svjedok/ promatrac/bezuvjetna ljubav. Zasto imamo slobodnu volju? Tko ima slobodnu volju? U samim rjecima slobodna volja se vidi da SLOBODAN (znaci… Pročitaj više »

Gnostic

Svijet kakav smo poznavali nije sjeban nego je umro,otegnuo papke,preminuo i zato samo opušteno i emotivna distanca od trupla..🤣🤣🤣😋😋😘

Rimtutituki

Nista i zasto bi oni to radili. Su nas i doveli do ovogs. Sad je vec vrijeme za aktivni otpor. Na silu,svak u svom malom neka pocne,busi gume,grebi auta,istuci po noci sluzbenike ei,obitelji,ko god ima nesto s njima vidicete kako ce stati cim padne prvs nrtva glava,a hoce brzo

Rimtutituki

Nusta denonstracije,podrsja itd. Treba aktivno ,nasiljem,to pizde ratmiju

Qanon

NE BOJ SE!

Gorki šećer

” Tko nije sa mnom, protiv mene je. I tko sa mnom ne sabire, rasipa.” davno reče Krist. Dakle nema neutralnih.

rttgghhfgjkuiollxcce

tooo majstore! koliko puta sam od svojih bivših prijatelja čuo “a kaaaj noreš?”…isprogramirali su ljude da tako razmišljaju…

Jadranka S.

Ne postoji ni jedna jedina osoba koja je na ovaj svijet dosla prazna. Jeste li vidjeli tek rodenu djecu? Sake su im zatvorene, zatvorena saka, pest, je tajanstvena: nitko ne zna sto je unutra. I jeste li vidjeli mrtvaca? Kad netko umre… jeste li ikada vidjeli mrtvaca sa stisnutim sakama?… Pročitaj više »

Zoro

neki komentiraju načine otpora zlu, svakao je jako loš stav, ništa se ne može napraviti (u ratu za takve riječi nastradaš od svojih) Uvijek se nešto može, ovo je vrijeme informacija a ne sjekira i pušaka, razmišljati gdje sve ide i aktivno dijeliti i razmjenivati mišljenja sa ljudima koji imaju… Pročitaj više »

POVEZANE VIJESTI