Arizonina nestala gromada od jedne tone ‘Wizard Rock’, tajanstveno se vraća

wizard rock
6 komentara

Šumski dužnosnici u Arizoni šokirali su se u listopadu kada je lokalna znamenitost Wizard Rock, gromada od 1 tone, iznenada nestala sa svog položaja uz autocestu 89 u Prescottu.

Sada su podjednako ostali iznenađeni tajanstvenim povratkom gromade, ali isto tako su zadovoljni.

“Oduševljeni smo što se vratio Wizard Rock, i zahvalni smo što je onaj tko ga je uzeo bio dovoljno savjestan da ga vrati”, napisala je Sarah Clawson, voditeljica okruga Bradshaw Ranger National Forest u Prescottu.

Šumski zaposlenik otkrio je sretno otkriće.

Popularna znamenitost, opisana kao “prekrasna crna gromada s bijelim kvarcom koja prolazi kroz nju”, nestala je prije više od dva tjedna iz Nacionalne šume Prescott, objavila je američka služba za šume u ponedjeljak u informativnom izdanju. Vjerovalo se da je netko upotrijebio “tešku opremu” za uklanjanje gromade.

Nestanak je izazvao pozornost nacionalnih medija – i puno nagađanja o tome kako je nestao veliki kamen.

Sada kad se vratio, dužnosnici Nacionalne šume Prescott kažu kako razmatraju novo mjesto za stijenu kako bi je posjetitelji lakše vidjeti.

Šumski dužnosnici podsjetili su javnost kako su potrebne dozvole prije uklanjanja stijena, drveća ili drugih elemenata iz prirodnog okruženja.

Ako vam se članak svidio, podijelite ga ->

najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Mr.Rock
Gost
Mr.Rock

Ovo je mozda vijest za pricu za sankom u Prescottu, ali svakako nije za nas, citatelje Logicno. Koga zanima sto netko premjesta malo veci kamen tamo negdje u Arizoni, u sumi ?

Zacc
Gost
Zacc

Novinarski članak o kamenu – sad sam sve vidio i mogu u miru umrijeti…

Lucija
Gost
Lucija

😃😂 Isplatilo se…zbog komentara…

kgfjč
Gost
kgfjč

Kad nemaš kulture i povijesti i komad kamena postaje znamenitost.

Sarmat
Gost
Sarmat

L. R., znam da imate pravo pisati o bilo čemu, ali zar se baš mora pisati o svakoj američkoj glupariji? Barem Logično ne bi bi trebao.

samo tako
Gost
samo tako

Prekrasan privjesak 😆😆

POVEZANE VIJESTI

Izbornik