Doktoru Colinu Wrightu sada je zabranjeno korištenje PayPala i Etsyja, jer je tvrdio da postoje samo dva spola

Cenzura
12 komentara

Evolucijskom biologu, koji priznaje da postmoderna rodna ideologija “održava štetnu pseudo-znanost o prirodi biološkog seksa”, zabranjeno je korištenje PayPala i Etsyja, koji očito podržavaju transrodno sakaćenje i uništavanje djece.

Dr. Colin Wright je Tweetao da je PayPal pregledao njegov račun i “odlučio ga trajno ograničiti”, sprječavajući Wrighta u primanju jednokratnih i ponavljajućih donacija svojih simpatizera.

“Kada sam pitao zašto, rekli su mi da trebam odvjetnika kako bih putem suda saznao razloge“, dodao je.

PayPal je tvrdio da je došlo do “promjene” u Wrightovom “poslovnom modelu” ili da se njegov “poslovni model smatra rizičnim”. Tvrtka je to tada iskoristila kao izgovor kako bi trajno zatvorila Wrightov račun. Krajem svibnja Wright je dao stručnu deklaraciju za Žensku oslobodilačku frontu, koja navodno radi na zaštiti jednospolnih zatvora od napada pripadnika suprotnog spola koji se pretvara da je drugačijeg spola.

“Jedino činjenično, objektivno značenje riječi ‘žena’ i ‘muškarac’ su reference na odrasle žene, odnosno odrasle muškarce”, napisao je Wright u deklaraciji. “S objektivnog stajališta, subjektivni osjećaji osobe ne definiraju niti mijenjaju spol osobe, koji je činjenično i statički ili muški ili ženski, određen prije rođenja i definiran objektivnom reproduktivnom anatomijom.”

Takve su izjave očito uvrijedile vodstvo i PayPala i Etsyja. Etsy je na sličan način odlučio, u točno isto vrijeme kad se dogodila i zabrana korištenja računa na PayPalu, da Wrightov račun treba “trajno zatvoriti” nakon “ sveobuhvatnog pregleda.”

U Tweetu, Wright je pokazao slike i opise svake stvari koju je ikada prodao na Etsyju, uključujući razne šalice, majice i drugu opremu. Jedna od njih bila je majica s natpisom “Thought Criminal” na prednjoj strani, dok je na šalici pisalo “Reality’s Last Stand”, sa simbolima za muškarce i žene.

Wright je također prodao predmet koji sadrži crtani opis američkog političkog krajolika koji se mijenja, što je na Twitteru podijelio izvršni direktor Tesle Elon Musk.

“Upravo sam primio e-poruku od @Etsyja u kojoj me obavještava da je moj račun TRAJNO zatvoren bez upozorenja, nakon ‘sveobuhvatne revizije’ zbog, ‘veličanja mržnje ili nasilja prema zaštićenim skupinama'”, objavio je Wright o svojoj zabrani Etsyja.

“Ovo je potpuno nečuveno. Moji proizvodi ne doprinose ničemu takvome.”

Wright će sada morati pronaći nove platforme i za svoje financije i za svoje trgovačke pothvate na internetu, kao što mnogi drugi poput njega također moraju učiniti, nakon što su se suočili sa sličnom diskriminacijom i progonom koje provode tirani velikih tehnoloških tvrtki.

“Cijeli ovaj pokret za rodni identitet je totalno lud”, napisao je netko u Reclaim the Net o svom tom ludilu.

“Ljudi nikada ne mogu promijeniti spol i nikakvi osobni medicinski izazovi pojedinih djevojčica i dječaka, koji su rođeni s DSD-om, nikada neće promijeniti tu činjenicu. Odrasli moraju odrasti i prestati se oslanjati na djecu kako bi potvrdili svoje mentalne bolesti. Roditelji bi također trebali povući svoju djecu iz škole i početi školovati u njihovim domovima.”

Drugi je napisao da je u Ujedinjenom Kraljevstvu nedavno proveden popis stanovništva, koji je omogućio ispitanicima da osim muškog i ženskog navedu i druge spolove. Rekao je da se raduje što će vidjeti koliki je postotak Britanaca koji se identificiraju kao nešto drugo, osim njihove prirodne biologije.

“Wrightova izjava protivi se zakonskim odredbama u Ujedinjenom Kraljevstvu koje dopuštaju muškarcima da se identificiraju kao ne muškarci”, objasnila je ova osoba.

BlokiranjaCenzuraColin Wright
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
pero
1 godina prije

Ne daj se doktore!!

nekoime
1 godina prije

Hoće li “napredni” u EU početi zimi učiti stanovnike kako se mogu osjećati ugodno utopljeni, a u stanu je 8 stupnjeva celzija?

Lucija, prva
1 godina prije

No, znamo stavove… A i činjenice. Evo vam još malo evolucijske biologije: Izumire li Y kromosom? To je onaj koji je odgovoran za razvoj muških reproduktivnih organa. Međutim, on zapravo nije potreban; spol može npr odrediti vanjska temperatura, kao kod krokodila. Iznad neke brojke muški, ispod ženski, ili obratno? U svakom slučaju, smanjuje se od svog nastanka. Naravno, akumuliraju se i mutacije. “Is the Y chromosome dying out? It’s important to note that animals don’t need sex chromosomes. That was true then, and it’s still true now, …. All of our chromosomes are a cocktail of sex-related and non-sex-related genes. The only special feature of the Y chromosome is one gene, SRY, which acts as an on-off switch for the development of testes, … In the case of alligators and turtles, an on-off switch isn’t even necessary — the temperature in which embryos develop determines their sex. Our mammalian ancestors likely shared this… Čitaj više »

Lucija, prva
1 godina prije

Dopuna:

“In crocodilians the temperature of egg incubation is the environmental factor determining sex. If the temperature is cool, around 30 °C, the hatchlings are all female. Warmer temperatures, around 34 °C, hatch all males.”

Lucija, prva
1 godina prije

Dopuna 2
Obrnuto kod kornjača:

“Research shows that if a turtle’s eggs incubate below 27.7° Celsius (81.86° Fahrenheit), the turtle hatchlings will be male. If the eggs incubate above 31° Celsius (88.8° Fahrenheit), however, the hatchlings will be female.”

PedsyBelay
1 godina prije

Financijske i trgovačke mainstream institucije najbolje znaju.

Tko zna bolje od novca kojim rasturaju?

Vrane
1 godina prije

Čekaj malo, pa zar nije Musk vlasnik PayPalya, a od njega se kao očekuje da Twiter ponovno bude dostupan svima, a ne samo njima?

Max
1 godina prije

Kažnjen je zbog zdravog uma.

Herman Shaw
1 godina prije

Zapravo od prapovijesti su i u prirodi i među ljudima postojala tri spola: muško, žensko i mućak…

Samo su svi znali da je mućak, mućak, i nitko nije želio više mućaka.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI