Sirija dočekala Novu godinu u svjetlosti, glazbi i vatrometu

Nova godina u Siriji

Nova godina u Siriji donosi nadu u bolje sutra. Napaćeni narod Sirije nikada nije izgubio nadu. Želimo mu sve najbolje u 2019. godini.

17
Ostavite komentar

avatar
10000
6 Grupirani komentari
11 Odgovori unutar grupe
0 Pratitelji
 
Komentar koji izaziva reakcije
Najaktivniji komentar
15 Komentatori
AuroraIme imenaHelenaČudo jednoHelena Zadnji aktivni komentator
  Pretplati se  
najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Helena
Gost
Helena

Kad pogledam unazad, mislim da me je Sirija mnogo toga naučila. Da verujem bezrezervno u dobro i strpljivo čekam pobedu, kao i oni. Preduga patnja, al svemu dođe kraj. Treba da slavimo taj narod i da mu se divimo. Samo je onoliku količinu satanizacije i laži trebalo podneti, kamoli onolike psihopate, umne bolesnike, lešinare, krvnike što su ih okupirali i one što su im sa raznih krajeva sveta podrškom u zločinu asistirali. Preživela ih sve i poživela u sreći i radosti, zdravlju i ljubavi, na mnogaja ljeta, Sirijo. I da tvoja svetlost i ljubav bar malo osvetle i omekšaju srca… Pročitaj više »

Običan tip
Gost
Običan tip

Sad se sjećam 2012-e kada sam raspravljao sa kolegama na baušteli i dokazivao im da ,,borci za demokraciju” nisu ono za što ih predstavlja zapadna propagandna mašinerija.Tada sam tvrdio (iako nije bilo nikokvog realnog razloga za to) da će sirijski narod i Assadov režim pobijediti.

Aurora
Gost
Aurora

Helena, bravo!
A napaćenom narodu Sirije sve najbolje u Novoj godini!

Helena
Gost
Helena

Jedina stvar koju žalim na portalu advance bila je čitateljka Vesna Damaskinja. Žena koja je neko vreme živela tamo i koja je svoju ogromnu ljubav prema toj zemlji i narodu pretakala u najlepše tekstove koji su se o Siriji i Sirijcima mogli pročitati, na ovim prostorima. Ja verujem da energija iskrene ljubavi ruši sve barijere i dopire iz velikih daljina do onih koji su voljeni i šire i verujem da su, bez obzira na to što je pisala njima nerazumljivim jezikom, oni tu ljubav Vesninu osetili i da im je bar malim delom doprinela da lakše prežive zlo. I nadam… Pročitaj više »

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic

Sjećam se Vesne i Pustinjskog Lava.

Zvrk
Gost
Zvrk

imaš je na fejsiću. istina, nisam dugo gledao no sjećam se gomile slika ponajviše iz damaska. ima i stalan komentator borac2 koji ima rodbinu ondje.

jupiter
Gost
jupiter

koji joj je profil

Helena
Gost
Helena

Ne znam da li Vesna ima svoj profil, ali našla sam je na “Support for Bashar al-Assad from the Balkan people1”, samo ja ne mogu tamo komentarisati.

Helena
Gost
Helena

Ja nisam na društvenim mrežama, a ko jeste, mogao bi joj poručiti da nam se pridruži ?

Čudo jedno
Gost
Čudo jedno

Pustinjski je i dalje akrivan sa aktualnim informacijama , Vesna nažalost nije, nije se dugo dugo javila, nadam se da je žena uredu. Pozdrav svim ljudima dobre volje!

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic

Zašto ne napišete kako je proslavljena u u posljednjoj oazi mira , prosperiteta,slobode ,demokratije,u posljednjem kutku Sirije gdje šijitsko- alevijske horde i džehenemski psi krvnika i muširika Asada nisu stavile svoju prljavu šapu.Dakle ,riječ je o Idlibu .Iako mala Bana i njena mama i njihovi revolucionari u farmericama i borci za bolju Siriju sanjaju tu istu Siriju po uzoru na slobondni zapadni svijet, opet, u dlibu se ne slavi,ne slavi se jer je to kjafirski,murtedski i tagutski praznik.
Jel ” tako burte..? Sretna ti nova…

jupiter
Gost
jupiter

ajde procitaj ponovo sta si napisao i pojasni nam

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic

Ne.Ko ne konta sarkazam ni crtanje neće pomoći.Zato sam i napisao ovako nešto.

Siniša
Gost
Siniša

Koliko malo treba da se čovjek osjeti sretnim….život je lijep, ne daj Bože nikome rata u kući njegovoj pa i moju zaštiti.

Ime imena
Gost
Ime imena

Od svih krscana, hvala ti Vladimire Putine za slobodu krscana od tamnih sila destrukcije.

Ime imena
Gost
Ime imena

Burt je valjda sa kurdima umjerenim sada. Kamo odlaze glavosjece? Cirkus se seli negdje drugdje….

POVEZANE VIJESTI

Izbornik