Sirija dočekala Novu godinu u svjetlosti, glazbi i vatrometu

Nova godina u Siriji
16 komentara

Nova godina u Siriji donosi nadu u bolje sutra. Napaćeni narod Sirije nikada nije izgubio nadu. Želimo mu sve najbolje u 2019. godini.

Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tadmur Palmirovic
5 godine prije

Zašto ne napišete kako je proslavljena u u posljednjoj oazi mira , prosperiteta,slobode ,demokratije,u posljednjem kutku Sirije gdje šijitsko- alevijske horde i džehenemski psi krvnika i muširika Asada nisu stavile svoju prljavu šapu.Dakle ,riječ je o Idlibu .Iako mala Bana i njena mama i njihovi revolucionari u farmericama i borci za bolju Siriju sanjaju tu istu Siriju po uzoru na slobondni zapadni svijet, opet, u dlibu se ne slavi,ne slavi se jer je to kjafirski,murtedski i tagutski praznik.
Jel ” tako burte..? Sretna ti nova…

Helena
5 godine prije

Kad pogledam unazad, mislim da me je Sirija mnogo toga naučila. Da verujem bezrezervno u dobro i strpljivo čekam pobedu, kao i oni. Preduga patnja, al svemu dođe kraj. Treba da slavimo taj narod i da mu se divimo. Samo je onoliku količinu satanizacije i laži trebalo podneti, kamoli onolike psihopate, umne bolesnike, lešinare, krvnike što su ih okupirali i one što su im sa raznih krajeva sveta podrškom u zločinu asistirali. Preživela ih sve i poživela u sreći i radosti, zdravlju i ljubavi, na mnogaja ljeta, Sirijo. I da tvoja svetlost i ljubav bar malo osvetle i omekšaju srca krvnika.

Helena
5 godine prije

Jedina stvar koju žalim na portalu advance bila je čitateljka Vesna Damaskinja. Žena koja je neko vreme živela tamo i koja je svoju ogromnu ljubav prema toj zemlji i narodu pretakala u najlepše tekstove koji su se o Siriji i Sirijcima mogli pročitati, na ovim prostorima. Ja verujem da energija iskrene ljubavi ruši sve barijere i dopire iz velikih daljina do onih koji su voljeni i šire i verujem da su, bez obzira na to što je pisala njima nerazumljivim jezikom, oni tu ljubav Vesninu osetili i da im je bar malim delom doprinela da lakše prežive zlo. I nadam se da će, plemenita duša, Vesna Damaskinja (proleće damasko) sve svoje tekstove, koje je vodila na tom portalu kao svojevrsni dnevnik, jednog dana objaviti u vidu jedne knjige i da će Sirijci kroz te tekstove, moći da vide koliko je srca za njih kucalo, patilo, nadalo se pobedi, svih ovih… Čitaj više »

Siniša
5 godine prije

Koliko malo treba da se čovjek osjeti sretnim….život je lijep, ne daj Bože nikome rata u kući njegovoj pa i moju zaštiti.

Ime imena
5 godine prije

Burt je valjda sa kurdima umjerenim sada. Kamo odlaze glavosjece? Cirkus se seli negdje drugdje….

Ime imena
5 godine prije

Od svih krscana, hvala ti Vladimire Putine za slobodu krscana od tamnih sila destrukcije.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.