Muško sam, ali želim biti žensko i takmičiti se u ženskoj konkurenciji kako bih postao sportski šampion

Trans sportisti
38 komentara

Budući da se u određenim stvarima prednost pruža ženama, obično na štetu muškaraca, sve više i više muškaraca u Americi odlučuje se “samo identificirati” kao žena kako bi dobili potpuni pristup istim posebnim pogodnostima koje dobivaju žene, uključujući i na atletskom terenu.

Prema izvješćima, još jedan sportaš sveučilišne dobi odlučio se prebaciti se iz muškarca u “ženu” kako bi se izborio za ženski trkački tim njegove škole – što na osnovu njegovih ranijih trka dok se natjecao s muškarcima, sugerira kako će vjerojatno postaviti neke nove rekorde.

„June“ Eastwood, ranije poznat kao Jonathan, nedavno je sudjelovao u ženskoj utrci na 4.000 metara Nacionalnog kolegijalnog atletskog saveza (NCAA), te je predstavljao Sveučilište u Montani. Ova utrka je posebna jer je„June“ završila na drugom mjestu u „njenom“ timu, „stvarajući povijest“ i postala prva transrodna sportašica-muškarac-žena koja se natjecala u NCAA diviziji I.

Naravno, gledajući kako se “ona” rodila s muškim spolnim organima, te stoga nije stvarna žena, “June” zapravo nije pobijedila. No u 2019. godini možete biti ono što želite biti, kad god i kako god želite biti, a tko god vas ispituje o tome, automatski je “bauk”, bez obzira koliko je argumentirano njihovo mišljenje.

Izvještaji govore kako „June“ nije baš bio osobito dobar trkač kad se natjecao protiv drugih muškaraca, pobijedivši samo u dvije od 56 utrka u kojima je nastupio tijekom tri godine u muškim stazama. No, nadmetanje protiv žena dalo je “June” svježu, novu prednost i učinilo je “pobjednicom” gotovo preko noći.

“Njegovo najbolje vrijeme na 5000 metara je 32 sekunde brže od vremena kojeg je postavila bivša trkačica Sveučilišta u Koloradu Jenny Simpson 2009. godine”, piše Dorothy Cummings McLean za LifeSiteNews.

Prije je bilo zabranjeno uzimanje lijekova za povećanje performansi dok se natjecalo u sportu? Izgleda kako je u doba LGBTQ-a, to sada standard.

Važno je napomenuti da “June” nije samo jednog dana izjavio da je sada “žensko”. Prema izvješćima, estrogen je počela uzimati u kombinaciji s hormonima koji suzbijaju testosteron još u lipnju 2018. kako bi se pripremio za svoju kasniju ” tranziciju”.

Ovo je zapravo NCAA-ov zahtjev, koji kaže kako muškarci koji se žele natjecati u ženskim sportovima kao “transrodne žene” moraju umjetno suzbiti razinu testosterona cijelu godinu prije nego što im se dozvoli da se natječu.

Sve je to pomalo ironično, budući da su lijekovi za povećanje performansi koji utječu na prirodnu razinu hormona bili zabranjeni u sportu jer sportaši koji ih uzimaju imaju nepravednu prednost u odnosu na konkurenciju. Ali kako su se doktrine LGBTQ-a poprilično probile sve u modernom društvu, LGBTQ osobe sada dobivaju poseban tretman koji im pruža nepravednu prednost. Danas mediokriteti, sutra postaju šampioni.

Kao što je transrodni powerlifter “Mary” Gregory bio u stanju nadmašiti konkurenciju, suzbijajući razinu testosterona kako bi se natjecao sa ženama prirodnog rođenja, “June” u potpunosti koristi nova LGBTQ pravila koja prijete da će na kraju uništiti ženski sport u cijelosti.

transrodni mušakaracTrčanje. LGBTQ
Pretplatiti se
Obavijesti o
38 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Penzija
4 godine prije

Vrijeme je za neki super vulkan ili meteor u sridu

AbebA
4 godine prije

Ne razumijem, kakve su to prednosti za žene na zapadu u odnosu na muškarce?

Moreno
4 godine prije

Sve je otišlo u 3PM. A kad malo suzimo širinu pogleda sad se muški nebi ni tribali bunit jerbo će sad u sportu ”pi*kice” gazit pi*de . . . sve ovo na prizemnoj razini više afektira ženske nego muške . . . ali ono šta se želi postić je ipak to da polude i muški i ženske i podile se međusobno po pitanju ”prava i sloboda” . . .

Duki
4 godine prije

Znači !
Ne mogu biti super-man ali onda bih mogao biti super-pica !?
Ma budi što hoćeš ,ti si poremećen iliti spreman za liječenje ali za boga-miloga nemoj nas(normalne) sa tim opterećivati! !
Cijela doktrina sportskih natjecanja bi otišla u qjurac !KAKO – ?
Recimo: Weltklasse in Zurrich,sredina kolovoza,
19.00 h Spiker najavljuje utrka na 1500 m za koga ?za žene ali imamo dvije takmičarke sa “motkama” ! I onda ti brale NAVIJAJ !
MALO BOLESNO zar ne??

Muškarac
4 godine prije

Ali samo do sada imamo 52 roda x 150 sportova = 7800 liga 🙂

Kruško
4 godine prije

“Žene prirodnog rođenja” prvi put cujem taj izraz koji ne bi trebao ni postojati.

Majk Majers
4 godine prije

Adi su udruge za prava žena? Sad su u konfliktu sa peder/lezbo ekipom a tu je teško išta napravit. Inače, sestre tj braća Williams su prvi transrodni sportaši

ANTINWO.HR
4 godine prije

muško si i bolestan u glavi majmune.

zlatan
4 godine prije

UGO, hahahaha, kada bi znao da među boksačima, hrvačima i trkačima, ima čistih pedera, oznojio bi se od muke, ahahahaa.
A šta ste svi nepismeni?

Brainstorm
4 godine prije

to je dobro, promijeniti spol kad dodje vrijeme za mirovinu. ne odsjeci ga nego se samo izjasniti. sto zakon kaze o takvoj opciji?

Math
4 godine prije

Koraci kako da tradicionalan muškarac uđe u moderan zapadnjački svijet odnosno u LGBQT kategoriju ?

Treba se definirati/odrediti kao:

1. da je on ustvari žena rođena/zarobljena u muškom tijelu -TRANSSEKSUALAC

2. da se voli oblačiti kao osoba drugog spola (kao muško) -TRANSVESTIT

3. da voli osobe istog spola – HOMOSEKSUALAC, točnije LEZBIJKA

I viola, muško je potpuno u trendu. A ako neko posumnja u istinitost njegovog samoodređenja tada on treba dignuti nos do neba, totalno se uvrijediti i glasno izvrjeđati tu sumnjajuću osobu da je Homofob, i mali milion drugih -fobova.

Buh
4 godine prije

“Danas mediokriteti, sutra postaju šampioni.“

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI