fbpx

Muško sam, ali želim biti žensko i takmičiti se u ženskoj konkurenciji kako bih postao sportski šampion

Trans sportisti

Budući da se u određenim stvarima prednost pruža ženama, obično na štetu muškaraca, sve više i više muškaraca u Americi odlučuje se “samo identificirati” kao žena kako bi dobili potpuni pristup istim posebnim pogodnostima koje dobivaju žene, uključujući i na atletskom terenu.

Prema izvješćima, još jedan sportaš sveučilišne dobi odlučio se prebaciti se iz muškarca u “ženu” kako bi se izborio za ženski trkački tim njegove škole – što na osnovu njegovih ranijih trka dok se natjecao s muškarcima, sugerira kako će vjerojatno postaviti neke nove rekorde.

„June“ Eastwood, ranije poznat kao Jonathan, nedavno je sudjelovao u ženskoj utrci na 4.000 metara Nacionalnog kolegijalnog atletskog saveza (NCAA), te je predstavljao Sveučilište u Montani. Ova utrka je posebna jer je„June“ završila na drugom mjestu u „njenom“ timu, „stvarajući povijest“ i postala prva transrodna sportašica-muškarac-žena koja se natjecala u NCAA diviziji I.

Naravno, gledajući kako se “ona” rodila s muškim spolnim organima, te stoga nije stvarna žena, “June” zapravo nije pobijedila. No u 2019. godini možete biti ono što želite biti, kad god i kako god želite biti, a tko god vas ispituje o tome, automatski je “bauk”, bez obzira koliko je argumentirano njihovo mišljenje.

Izvještaji govore kako „June“ nije baš bio osobito dobar trkač kad se natjecao protiv drugih muškaraca, pobijedivši samo u dvije od 56 utrka u kojima je nastupio tijekom tri godine u muškim stazama. No, nadmetanje protiv žena dalo je “June” svježu, novu prednost i učinilo je “pobjednicom” gotovo preko noći.

“Njegovo najbolje vrijeme na 5000 metara je 32 sekunde brže od vremena kojeg je postavila bivša trkačica Sveučilišta u Koloradu Jenny Simpson 2009. godine”, piše Dorothy Cummings McLean za LifeSiteNews.

Prije je bilo zabranjeno uzimanje lijekova za povećanje performansi dok se natjecalo u sportu? Izgleda kako je u doba LGBTQ-a, to sada standard.

Važno je napomenuti da “June” nije samo jednog dana izjavio da je sada “žensko”. Prema izvješćima, estrogen je počela uzimati u kombinaciji s hormonima koji suzbijaju testosteron još u lipnju 2018. kako bi se pripremio za svoju kasniju ” tranziciju”.

Ovo je zapravo NCAA-ov zahtjev, koji kaže kako muškarci koji se žele natjecati u ženskim sportovima kao “transrodne žene” moraju umjetno suzbiti razinu testosterona cijelu godinu prije nego što im se dozvoli da se natječu.

Sve je to pomalo ironično, budući da su lijekovi za povećanje performansi koji utječu na prirodnu razinu hormona bili zabranjeni u sportu jer sportaši koji ih uzimaju imaju nepravednu prednost u odnosu na konkurenciju. Ali kako su se doktrine LGBTQ-a poprilično probile sve u modernom društvu, LGBTQ osobe sada dobivaju poseban tretman koji im pruža nepravednu prednost. Danas mediokriteti, sutra postaju šampioni.

Kao što je transrodni powerlifter “Mary” Gregory bio u stanju nadmašiti konkurenciju, suzbijajući razinu testosterona kako bi se natjecao sa ženama prirodnog rođenja, “June” u potpunosti koristi nova LGBTQ pravila koja prijete da će na kraju uništiti ženski sport u cijelosti.

0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
38 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Penzija
Gost
Penzija
1 godina prije

Vrijeme je za neki super vulkan ili meteor u sridu

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Penzija

Vrijeme je da se srede stvari u sportu:
“…lijekovi za povećanje performansi koji utječu na prirodnu razinu hormona bili zabranjeni u sportu jer sportaši koji ih uzimaju imaju nepravednu prednost u odnosu na konkurenciju. ”
A ovo može?
Tako želi pobjeđivati da je – postao žensko? Promjenio spol?
Čini mi se da je ovo psihološki malo drugačija situacija…
Biko je na ‘logičnom’ već članaka o tome…

Moreno
Member
Moreno
1 godina prije
Reply to  Lucija

Lucija Sport je uz sve ostalo dio kontrolnoga sistema i nema sređivanja samo jednog izdvojenog segmenta unutar sistema, kako sporta, tako ni ostalih dijelova kontrolnog sistema kojega su dijelovi obrazovanje, znanost, religije, banke, MS mediji . . .

AbebA
Gost
AbebA
1 godina prije

Ne razumijem, kakve su to prednosti za žene na zapadu u odnosu na muškarce?

Muškarac
Gost
Muškarac
1 godina prije
Reply to  AbebA

Ako mozak očistiš od predrasuda, odmah ćeš shvatit koje su prednosti?

90% brakorazvodnih parnica na zapadu završi u korist žene. Ako su žene i muškarci isti, onda vjerojatno loših žena ima koliko i loših muškaraca. Dakle, presude ti sve govore.

Ovo je tj jedan eklatantni primjer.

AbebA
Gost
AbebA
1 godina prije
Reply to  Muškarac

Ovaj primjer samo pokazuje da dotični nije mogao imati velikog uspjeha muškoj konkurenciji i zato je odlučio promijeniti spol jer će u ženskoj konkurenciji imati veće šanse. To realno najviše šteti ženskom sportu. Što se tile tih brakorazvodnih parnica, skrbništva nad djecom itd muškarci su sami krivi, zašto se ne organizuju kao feministkinje…

Muškarac
Gost
Muškarac
1 godina prije
Reply to  AbebA

To se traži. Sukob umjesto suradnje i pomaganja.

Srećom nemamo “hominista” jer za sukob je potrebno dvoje. 🙂

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Muškarac

Muškarac
Kako da ne…to je nekad vrijedilo samo u Californiji (% predbračnih ugovora); da je tako ostala bi joj sva imovina, pa halo? Di bi to prošlo?

Mercury
Gost
Mercury
1 godina prije
Reply to  AbebA

@ AbebA

Obje strane imaju neke povlastice u određenim segmentima. Na što autor točno misli, ne znam, ali primjerice žene masovno dobivaju skrbništvo nad djecom, imaju višestruko kraće zatvorske kazne, u vojsci imaju za limit manju fizičku spremu, utočišta za zlostavljane žene…

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  AbebA

Nikakve, osim što bi trebale biti ravnopravne , tamo gdje naprave isti posao kao muški, gdje naprave bolje, neka dobiju i više

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Laki
Jel’ vidiš odnos pluseva i minusa?
To je pokazatelj zašto Soroševci uspjevaju na ovom području.
A i dokaz da za ‘region’ nema nikakve nade.

Lurker
Gost
Lurker
1 godina prije
Reply to  AbebA

Jednostavno, u Amerike ti sportasi dobivaju stipendije na prestiznim sveucilistima…

Moreno
Member
Moreno
1 godina prije

Sve je otišlo u 3PM. A kad malo suzimo širinu pogleda sad se muški nebi ni tribali bunit jerbo će sad u sportu ”pi*kice” gazit pi*de . . . sve ovo na prizemnoj razini više afektira ženske nego muške . . . ali ono šta se želi postić je ipak to da polude i muški i ženske i podile se međusobno po pitanju ”prava i sloboda” . . .

Alxx
Gost
Alxx
1 godina prije
Reply to  Moreno

Naravno, osnovni mehanizam funkcionisanja umobolne neoliberalne ideologije je stvaranje podela u društvu, ne bi li ono bilo lakše i jeftinije za upravljanje od strane elita…

Ovo je samo još jedna varijanta podele – pokušava se ubediti ljude da su muškarci i žene jedni drugima protivnici i konkurenti…

Duki
Gost
Duki
1 godina prije

Znači !
Ne mogu biti super-man ali onda bih mogao biti super-pica !?
Ma budi što hoćeš ,ti si poremećen iliti spreman za liječenje ali za boga-miloga nemoj nas(normalne) sa tim opterećivati! !
Cijela doktrina sportskih natjecanja bi otišla u qjurac !KAKO – ?
Recimo: Weltklasse in Zurrich,sredina kolovoza,
19.00 h Spiker najavljuje utrka na 1500 m za koga ?za žene ali imamo dvije takmičarke sa “motkama” ! I onda ti brale NAVIJAJ !
MALO BOLESNO zar ne??

Muškarac
Gost
Muškarac
1 godina prije

Ali samo do sada imamo 52 roda x 150 sportova = 7800 liga 🙂

Kruško
Gost
Kruško
1 godina prije

“Žene prirodnog rođenja” prvi put cujem taj izraz koji ne bi trebao ni postojati.

Lurker
Gost
Lurker
1 godina prije
Reply to  Kruško

Hoce reci : normalne zene ali po novogovoru. Nama Hrvatima (i onima koji se tako osjecaju) novogovor nije stran tako da ce mo se lako prilagoditi.

Majk Majers
Gost
Majk Majers
1 godina prije

Adi su udruge za prava žena? Sad su u konfliktu sa peder/lezbo ekipom a tu je teško išta napravit. Inače, sestre tj braća Williams su prvi transrodni sportaši

AbebA
Gost
AbebA
1 godina prije
Reply to  Majk Majers

Koliko znam Serena se je nedavno porodila 😀

odo pit
Gost
odo pit
1 godina prije
Reply to  AbebA

dijete ti uzgoje. što mislite da među elitom nema klonova, da tehhnika kloniranja nije bila savladana još prije 50 godina

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  odo pit

30-ak godina.

Lurker
Gost
Lurker
1 godina prije
Reply to  Majk Majers

Usutkali su onaj dio feministkinja koji je protiv ove price, izbacili ih sa Facebook a, twitera, a vrse i pritisak na njihove poslodavce da ih izbace s posla… Jos da se poveca broj migranata odredjene religije pa ce usutkati i ostatak, rekao bi nas narod svako zlo za neko dobro.

Duki
Gost
Duki
1 godina prije
Reply to  Majk Majers

A Ljudmila ??

Max Payne
Gost
Max Payne
1 godina prije
Reply to  Majk Majers

Sestre Williams su zbog silnih dopinga postale malo muškobanjaste ali ipak nije isto kao transrodni. Sličan slučaj bio je i s preminulom trkačicom Flo Jo koja je počela poprimati sve više muških karakteristika zbog dopinga pa i umrla relativno mlada od posljedica. Kad su masovno počele te doping afere pisalo se o tadašnjim preparatima i nuspojavama: žene postaju muškobanjaste dok muškarci počnu poprimati ženske karakteristike pa čak i rast grudi. Odonda je jako napredovala industrija dopinga pa ti procesi idu brže. Kao što je i navedeno u tekstu radi se o dopingu koji bi po svim pravilima trebao biti zabranjen. Ovo će više uništiti ženski sport jer makar i feminiziran prosječan muškarac ima fizičku prednost nad prosječnom ženom i još je na malo žešćem dopingu. Nisu bez razloga odvojeni muški i ženski sportovi jer priroda je priroda. Koliko sam pratio atletiku ne pamtim da je svjetski rekord u nekoj disciplini bio jači u ženskoj konkurenciji i to je prirodno i zato koristimo izraz nježniji spol. Ne isključujem mogućnost da je bilo izuzetaka ali ne znam za njih. Ovako ispada da je na papiru ženska dok je realno mješovita konkurencija i žene su u startu zakinute. Nitko se nije skočio od silnih feminističkih udruga jer svi oni pušu u isti rog. Najgore će biti ako se lažne žene tj. feminizirani muškarci na dopingu budu plasirali na OI i osvajali medalje. Totalni sumrak ženske atletike a vjerovatno i ostalih sportova u ženskoj konkurenciji.

Zvrk
Gost
Zvrk
1 godina prije
Reply to  Max Payne

Uvijek uzimajmo za primjer onu istočnonjemačku kuglačicu koja je zbog tih “preparata” naposlijetku doslovno postala muškarac.

Helena
Gost
Helena
1 godina prije
Reply to  Max Payne

Gledala sam na youtube neki video o sestrama Williams, koji dokazuje da su transrodne osobe. Prikazan je njihov intervju koji su dale kao deca, nove nade američkog tenisa. Tada su predstavljene muškim imenima. Celom svojom fizionomijom one su muškarci.

Max Payne
Gost
Max Payne
1 godina prije
Reply to  Helena

Možda ovaj video?
https://www.youtube.com/watch?v=jPdAkUnRDyY
Nije mi se dalo sve slušati ali lako ga je naći. Vidim oblače ih ko curice, imaju ženske glasove. Mislim da se ne bi to skrivalo jer to je sad u modi i dobile bi dodatnu lovu od transgender promotora. Neke stvari bude sumnju jer su kao klinke već grublje i muškobanjaste. Sasvim je jasno da su one projekt od malih nogu razvijane da budu vrhunske tenisačice pa su od malih nogu uzimale razne preparate za snagu i dopinge što ih je raženstvenilo. Ostale tenisačice znale su pričati da im se čini kao da igraju protiv muškaraca zbog siline udarca. Toliko se izopače od tih dopinga da je zaista teško razlikovati muškobanjaste žene od feminiziranih muškaraca. Jedino što mislim da ne bi skrivale da su transgenderice jer plaćaju bonuse da se javno iznesu takve nastranosti. Što su osobe poznatije bonus je veći pa teško da bi propustile strpati u džep još koji milion dolara.

Helena
Gost
Helena
1 godina prije
Reply to  Max Payne

Nije taj video, Max. Ovaj se bavio tematikom transseksualnosti i one su bile potpisane muškim imenima. Davno sam ga gledala i ne sećam se kako se zvao. Ali možeš ga možda naći ako ukucas njihova imena uz pojam transseksualnost. Pogledaj njihove fotografije iz detinjstva i pogledaj na video snimcima kako se kreću. To jednostavno nisu devojčice, nego dečaci.

AbebA
Gost
AbebA
1 godina prije
Reply to  Max Payne

U kakav rog pušu feministkinje? Sve je to rekla kazala…

Max Payne
Gost
Max Payne
1 godina prije
Reply to  AbebA

Pušu u rog svojih financijera kao i LGBT aktivisti, kojekakvi hipokrizijski borci za ljudska prava, borci protiv klimatskih promjena, antinikotinski fašisti i tko bi ih sve nabrojao. Obično se kaže Soros ali on je najpoznatiji kao financijer svega i svačega. Mnogo je tu manje poznatih financijera i cijela jedna ta mreža koju možemo nazvati Sorosevci. Ne bih baš rekao da se feministički pokret financira od bijednih plaća radnica po shoping centrima koje tegle kao stoka za sitnu lovu. Njihova radna i ženska prava su ugrožena ali naravno nikog nije briga za to. Feministički pokret je tu sa ciljem da uništi prirodnu ulogu žene i raženstveni ih što je više moguće pa dobijemo monstrume i strašne Las Brujas kao Margaret Thatcher, Angela Merkel, Carla del Ponte ili ova Ursula neznamjojprezime. Baš njih briga za tamo neke šljakerice po Konzumima, Lidlovima, Sparovima i njihova prava ali to je već neka druga tema.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Max Payne

Max P
Merkelica i ostali navedeni monstrumi jednaki su muškim monstrumima u toj političkoj kategoriji.
Dokaz ravnopravnosti? 😊
Ako netko misli da u povjesti nije bilo ženskih monstruma, nego ih ima samo sada, – ne poznaje povjest.
A navedene se ne bore za prava radnika, pa niti radnica.

Max Payne
Gost
Max Payne
1 godina prije
Reply to  Lucija

@ Luce, naravno, svaka parazitska žena, neženstvena i pametnija od imaginarnog Boga je monstrum sa čisto muško šovinističke točke gledišta. Ekstremno jest ali jedini način da se sačuvaš kakav si rođen u ovom svijetu. Što se tiče tih muških monstruma nisu ništa bolji ali o tome neka govore žene koje su najveće njihove žrtve. Kako god okreneš kad se nađemo na suprotnim stranama prehrambenog lanca muškarcu je najopasnija žena i mnoge od njih su žene uništile i sad su ljudske ruševine. Za ženu su najopasniji takvi muškarci a kakve sve oblike mučenja su u stanju izmisliti nad slabijim spolom to su katastrofe. Ja trenutno imam pod zaštitom jednu koja je sve priznala što je znala. Muž je od iste sorte ali tako ju je maltretirao da je odlučila pomoć potražiti kod navodnih “neprijatelja”.

ANTINWO.HR
Gost
ANTINWO.HR
1 godina prije

muško si i bolestan u glavi majmune.

zlatan
Gost
zlatan
1 godina prije

UGO, hahahaha, kada bi znao da među boksačima, hrvačima i trkačima, ima čistih pedera, oznojio bi se od muke, ahahahaa.
A šta ste svi nepismeni?

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 godina prije

to je dobro, promijeniti spol kad dodje vrijeme za mirovinu. ne odsjeci ga nego se samo izjasniti. sto zakon kaze o takvoj opciji?

Math
Gost
Math
1 godina prije

Koraci kako da tradicionalan muškarac uđe u moderan zapadnjački svijet odnosno u LGBQT kategoriju ?

Treba se definirati/odrediti kao:

1. da je on ustvari žena rođena/zarobljena u muškom tijelu -TRANSSEKSUALAC

2. da se voli oblačiti kao osoba drugog spola (kao muško) -TRANSVESTIT

3. da voli osobe istog spola – HOMOSEKSUALAC, točnije LEZBIJKA

I viola, muško je potpuno u trendu. A ako neko posumnja u istinitost njegovog samoodređenja tada on treba dignuti nos do neba, totalno se uvrijediti i glasno izvrjeđati tu sumnjajuću osobu da je Homofob, i mali milion drugih -fobova.

Buh
Gost
Buh
1 godina prije

“Danas mediokriteti, sutra postaju šampioni.“

POVEZANE VIJESTI

Izbornik