Mediji otkrili tajni plan francuskih vlasti u slučaju pobjede Marine Le Pen

Marine Le Pen
2 komentara

Francuske vlasti su pripremile tajni plan u slučaju pobjede čelnice Nacionalnog fronta Marine Le Pen na predsjedničkim izborima, pozivajući se na svoje izvore piše francuski list L’Obs.

Prema izvorima, plan ne postoji u pisanom obliku, ali je njegov glavni cilj bio spriječiti nestabilnost, ozbiljne nezgode i očuvati mir u društvu u slučaju pobjede Marine Le Pen.

L’Obs navodi da su se autori plana u slučaju pobjede Marine Le Pen bojali velikih nemira.

Prema planu, francuski premijer Bernard Cazeneuve u slučaju pobjede Marine Le Pen ne bi podnio ostavku, nego bi uz pomoć Nacionalne skupštine bio spreman za borbu s očekivanom krizom u zemlji.

Francuski list navodi kako bi to bilo u suprotnosti s tradicijom, jer francuski premijer uvijek podnosi ostavku, a Ustav propisuje da predsjednik može imenovati premijera, ali ga ne može smijeniti.

Ovaj plan nije bio usmjeren na uklanjanje Marine Le Pen s vlasti, nego je bio spreman odgovor na moguću krizu u zemlji u slučaju pobjede kandidatkinje Nacionalne fronte, navodi se u članku.

Marine Le Pen je trenutno najavila svoju kandidaturu za izbore za francusku Nacionalnu skupštinu koji će se održati u dva kruga, 11. i 18. lipnja.

francuske vlastitajni plan
Pretplatiti se
Obavijesti o
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
rodoljub
6 godine prije

To je pravi dokaz lazne zapadne demokratije .

alan ford
6 godine prije

da je pobjedila M. Le Pen, bilo bi slično kao i sa Trumpom sada u SAD… Ona u stvarnosti ne bi imala veliku moć, jer je cijela struktura vlasti (politika-ekonomija.financije-mediji-tajne službe-vojno zapovjedništvo..) u Francuskoj, kao i u SAD; u rukama hazarsko-cionističke globalističke kabale… One koju neovisni američki portali kao Veterans Today, nazivaju “Rotshilds-Khazarian Mafia, kratica RKM), dakle rotšildsko-hazarska mafija. Protiv M. Le Pen, vjerojatno bi bili organizirani prosvjedi od strane Soroseveih plaćenika, i nju bi sabotirali na svakom koraku…, ona ne bi mogla puno toga promjeniti. Ma kakava demkoracija, kakvi izbori, trice i kučine…, ostavite svaku nadu, ništa bto ne pomaže, jer je sve to pod kontrolom te elite, odnosno RKM. Kako je rekao veliki kritičar Paul Craig Roberts, jedino “jedna nova francuska revolucija” i to u cijeloj EU, može nešto promijeniti, dakle da narod masovno iziđe na ulice i zbaci svoje vlastodršce, uključujući i “giljotinu” za te vlastodršce- kako… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI