DJ Moby: Iz CIA-e su me zamolili da širim informacije o “ruskoj zavjeri”

DJ Moby
13 komentara

Iako portal Logično u pravilu ne prenosi vijesti o “zvijezdama”, slavnim sportašima i takozvanim “VIP osobama”, ponekad se moramo dotaknuti i ovih tema.

Naime, u intervjuu za radio postaju WFPK je popularni glazbenik Moby izjavio je kako je CIA od njega zatražila da na društvenim mrežama širi informacije o “vezama” američkog predsjednika s Moskvom. Glazbenik je također izrazio žaljenje što Kongres još uvijek nije pozvao Donalda Trumpa i njegovu administraciju na odgovornost.

Ubrzo nakon inauguracije Donalda Trumpa je popularni producent i DJ Moby na društvenim mrežama napisao “ekskluzivne informacije” o povezanosti američkog predsjednika s Moskvom.

U nedavnom intervjuu za radio postaju WFPK ​​je ponovo dao slične izjave.

Rekao je kako da je na koncertima morao udovoljiti “prijateljima iz obavještajne zajednice, sadašnjih i bivših uposlenika CIA-e, koji su izrazili zabrinutost zbog trenutnog čelnika Bijele kuće i nazvali su ga ruskim agentom”.

“Dakle, dali su mi neke informacije i rekli: “Gledaj, imaš više dostupne publike na društvenim mrežama nego bilo tko od nas. Možeš li tamo objaviti te podatke?”, priznao je Moby.

Prema glazbeniku, on ne zna koja je stvarna razina “suradnje” američkog predsjednika s Rusijom.

“Ipak, postoji mnogo dokaza o pogubnoj suradnji Trumpove administracije s Rusima”, dodao je Moby.

Moby je izrazio žaljenje što Kongres još uvijek nije pozvao predsjednika i njegovu administraciju na odgovornost. Nadao se da će zakonodavci biti zainteresirani za informacije o mogućoj vezi između izvršne vlasti i “neprijateljske države”. Ali se njegove nade nisu ostvarile i do danas još uvijek nema konkretnih i stvarnih dokaza o Trumpovim vezama s Rusijom.

“Sve ovo je vrlo uznemirujuće i bit će sve teže. Zbog obima poslovanja obitelji Trump, njihovih veza s organiziranim kriminalom, financiranjem terorizma, ruskih oligarha, sve ovo je vrlo sumorno. Mislim da bismo svi trebali učvrstiti sigurnosne pojaseve i pričekati”, predložio je Moby.

Intervju radija WFPK s Mobyem – CIA, Trump i njegove aktivnosti na “zamolbu prijatelja iz CIA-e” od 8.15 min.

 

CIADJ MobymuzikaWFPK
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kažun
6 godine prije

Drži se ti bolje svoje struke. Extreme Ways – Moby (The Bourne Identity)

Laki Topalović
6 godine prije

Čuj: Rekli su mi , imaš mnogo publike, više nego mi, pa eto ,,samo postavi ovo na društvene mreže…… Svašta. Iako nije jedini

HEKPCT
6 godine prije

Nije on jedini. Sve zvijezde koje imaju milijune sljedbenika na društvenima mrežama potencijalni su agenti CIA-e.

HEKPCT
6 godine prije

Baš šteta. Moby je vrhunski muzičar.

Ivo Lola nije sam
6 godine prije

“…morao udovoljiti prijateljima iz obavještajne zajednice, sadašnjih i bivših uposlenika CIA-e…” Znamo kada i tko mora “udovoljavati”. Dužnik. Sada se sve uklapa. Naime, većina tih “velikih” muzičkih zvijezda poput Mobija, navesti ću samo neke, poput Maddone, Jaggera, Presleya (manager mu bijaše pukovnik US vojske, lik se toliko navuko da mu nije bilo spasa, iako je bio jedan od njih), Cher, Simpson, Spears, Vox, nikada ne bi postali to što su postali da nisu odrađivali zadatak iz domene anglo-saksonskog kulturnog imperijalizma. Ove dvije potonje, sa plejadom mlađih iz ove generacije danas, djevojčicama i djevojkama su trebale usaditi poruku, da je bolje jer je lakše, biti flundra i sponzoruša nego koristan član kolektiva i štajaznam završiti kakav fakultet. “Go West, life is beautifull”, jedna je od tih poruka. Oni koji nisu pristali prenositi mladima sublimirane poruke, oni pravi umjetnici, Hendricks, Marley, Morrison (iako sin US admirala, crna ovca familije), Joplin i drugi,… Čitaj više »

Prolaznik
6 godine prije

Svakak čast Moby da o tome govoriš, makar i ovako !

Japo
6 godine prije

A toliko je glup da javno kaže da ga CIA zamolila!

Zvrk
6 godine prije

Sprega pop zvijezda i sila moći je uvijek bila u prinošenju subliminalnih poruka ovc…obožavateljima koji su time nehotice postali šareni artikli na kojima se izvršavaju pokusi. A da su nesvjesni toga. Dovoljno je vidjeti odjeću i obuću ili porast korištenja opijata ili bludnih radnji. Sve je to povezano koliko god se činilo da nije.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI