fbpx

Dr. Tal Zaks, izvršni direktor medicinske službe Moderne priznao je da mRNA mijenja DNK

Dr. Tal Zaks, izvršni direktor medicinske službe Moderne priznao je da mRNA mijenja DNK 1

21. ožujka 2021. Sean O Cleirign je objavio zaista bomba vijest.

Nekoliko istaknutih liječnika, stručnjaka za zdravstvo i dobrobit Sons of Liberty Media,  Kate Shemirani, njezin kolega dr. Kevin Corbett i ja pretpostavljali smo da bi trenutna eksperimentalna injekcija mRNA za koronavirus, zvana COV-19, mogla promijeniti nečiji genetski kod ili DNA. Bill Gates je to izjavio, što je bilo uključeno u mom videu “Human Genome 8 and mRNA Vaccine” na Brighteon.com

To je jedan od razloga što se pojam “eksperimentalno ubrizgavanje mRNA s humanim genomom” koristi za opisivanje uboda koji je stavljen u većini javnosti. Iako su mnogi u medijima dr. Anthony Fauci i njegova vesela skupina kroničnih lažova i “provjerivači činjenica” ovu tvrdnju proglasili lažnom, videozapis razgovora TEDx Beacon Street, Tal Zaksa, izvršnog direktora medicinske službea Moderne, Inc., jedna farmaceutska tvrtka koja proizvodi eksperimentalnu injekciju mRNA tehnologije, potvrđuje da injekcija mRNA za COV-19 može promijeniti vaš genetski kod ili DNA.

Ovaj razgovor na TEDx Beacon Streetu dogodio se 2017. H / T za YouTube kanal Silview Media Backup Channel.

Tal Zaks to naziva “hakiranjem softvera života”. U prvoj minuti videozapisa Zaks navodi: “Živimo ovu fenomenalnu digitalnu znanstvenu revoluciju i danas sam ovdje da vam kažem da zapravo hakiramo softver života i da mijenjamo način na koji razmišljamo o prevenciji i liječenju bolesti.”  Čak ponavlja da oni (Moderna) o tome misle kao o operativnom sustavu, što web mjesto Moderne označava kao „Naš operativni sustav“.

U jednoj minuti Zaks kaže: „U svakoj se stanici nalazi stvar koja se naziva kratkoročna RNA ili mRNA, koja prenosi kritične informacije iz DNK u našim genima na protein, koji je zapravo stvar od koje smo svi napravljeni. Ovo je kritična informacija koja određuje što će stanica raditi. Dakle, mi o tome razmišljamo kao o operativnom sustavu… Pa ako biste to zapravo mogli promijeniti… ako biste mogli uvesti liniju koda ili promijeniti liniju koda, ispostavilo se da to ima duboke implikacije na sve, od gripe do raka.”

Kada se “mijenja” linija koda ili “uvodi” linija koda “(odnosi se na DNA),” kôd “ili DNA se tada mijenjaju, što znači da je pojedinac ili” subjekt “sada promijenio svoj genom u ono što su “znanstvenici” kodirali. Pojedinac ili subjekt više nije Božja kreacija već kreacija čovjeka, što znači da bi pojedinac ili subjekt mogao biti predmet “patenta”.

Dalje kaže, mRNA će reći stanicama da “kodiraju” protein “virusa”. Ovaj “virusni protein” tijelu je stran. Tijelo pojedinca stvara strani protein koji imunološki sustav napada. Kada tijelo stvara protein koji imunološki sustav tada napada, vaš imunološki sustav napada protein koji stvara vaše tijelo, što znači to se događa u „autoimunskom odgovoru“ ili „autoimunoj bolesti“.

To su nekoliko puta ponovili stručnjaci, liječnici, medicinske sestre i nebrojeni drugi. Kao što čitatelji mogu vidjeti, nitko od nas nije “zviždao Dixie”. Zaks govori o uključivanju ovog sustava; međutim, nema načina da ga isključite. Kada stanice znaju prestati stvarati ovaj “virusni protein”? Stanice ne, dakle, ovo se nastavlja trajno.

U normalnom cjepivu imunološki sustav napada ograničenu količinu “čestica” u adjuvansu stvarajući antitijela ili imunološki odgovor koje tijelo može kasnije prepoznati ako pojedinac dođe u kontakt s istom ili sličnom “česticom”.

Studiju koju Zaks navodi na 3:12 minute možete pronaći i pročitati ovdje. Sažetak je sadržan na web mjestu NIH Pub Med Library. U cjelovitom testu studije na ResearchGateu, spominjanje “Luciferaze” događa se na stranici 10. Ključni podaci u ovoj studiji nalaze se na stranici 4 – “Tvorovi imunizirani s 200 mikrograma i izazvani [izloženi gripi H7N9 putem IN (intranazalno)] 49. dana imala je virusno opterećenje ispod razine otkrivanja”. Ako je virusno opterećenje bilo “ispod razine otkrivanja”, postavljaju se dva pitanja: 1) jesu li tvoji uopće ugovarali H7N9 putem intranazalnog izazivanja; i, 2) ako je virusno opterećenje ispod razine otkrivanja, kako znate da su životinje čak imale virusno opterećenje? To bi dovelo u pitanje učinkovitost injekcije.

Štoviše, studije koje Zaks navodi kako se događaju na ljudima trajale su samo približno 18 mjeseci.

Otprilike u 4:00 minute Zaks započinje raspravu o mRNA cjepivima protiv raka. Odmah nakon toga, Zaks raspravlja o dječjem stanju u kojem nedostaje gen ili “kôd” koji uzrokuje proizvodnju određenog enzima kritičnog za metabolizam gdje je trenutni tretman transplantacija cijelog organa – u ovom slučaju, jetre. Zaks predlaže ubrizgavanje mRNA koja kodira gen koji nedostaje, gen sadržan u DNA na ljudskom genomu, što bi “ispravilo” genetski nedostatak.

Postavite ovo pitanje: što uzrokuje da stanice / tijelo proizvode potrebne enzime / proteine? Zaks na to odgovara izgovaranjem genetskog koda ili DNA. Dakle, mRNA mora izmijeniti genetski kod ili DNK da bi tijelo proizvodilo proteine ​​COV-19, da bi tijelo stvorilo imunološki odgovor.

Iz riječi Tal Zaksa iz Moderne, mRNA može promijeniti ljudski genom. Bez obzira na dizajn ili „neželjene posljedice“, ova se tehnologija koristi upravo za to. To naziva “informacijskom terapijom”; iako bi ga neki nazivali “ludom znanošću”. U pokušajima da se “prepiše” genetski kod kako bi se ispravili nedostaci, studije su pokazale da je bilo “kaskadnih kvarova”.

Drugim riječima, promjena jednog “neispravnog gena” u jednom genomu uzrokovala je da drugi geni “propadnu” ili izazovu probleme. I nije samo jedan sljedeći gen postao neispravan, već i mnogi. To je više nego vjerojatno zašto postoji preko 400 štetnih događaja oko eksperimentalne injekcije mRNA.

Dakle, sljedeći put kad netko tvrdi da ta “cjepiva” ne mijenjaju ljudski genom ili DNA, možete uputiti tu osobu Tal Zaksu iz Moderne, Inc. koji tvrdi drugačije.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
127 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Prle
Gost
Prle
15 dana prije

To ti je to kada ti tvoj vlastiti djelat mora reci istinu,umjesto da je sam spoznas. Nije ni nista cudno sto je stanje ovako. Kako da imaju imalo postovanja prema nama. Da budem iskren ni ja nebi imao trunke postovanja prema Covid idiotima kao sto smo mi.

piždro
Gost
piždro
15 dana prije

pravi eugeničar

tihobl
Gost
tihobl
15 dana prije
Reply to  piždro

Bil Gejts je Bog. Hakuje ljude kao mu padne na pamet. To samo jos Bog moze.

piždro
Gost
piždro
15 dana prije
Reply to  tihobl

Bog nas mozda ‘kažnjava’ demonima kad ništa ne poduzimamo.. možda je božija: ‘bori se – pa ćeš zaslužit moji naklonost i ja cu bit s tobom’.. bar tako je u indijskim svetim spisima i epovima.. koje su zaokupirale moju pažnju još iz mladosti…

Realno
Gost
Realno
15 dana prije
Reply to  piždro

I nevidljivi čiča reče: I bi svjetlo…. I bi. Veoma uvjerljivo za ne povjerovat.

piždro
Gost
piždro
15 dana prije
Reply to  Realno

logikom nemereš dokučit! jedino suprama logikom.. i nije oblik mozda je cijeli Kosmos njegov oblik.. i ti si dio toga i nisi..sve je stvar dubine vode.. koliko moš ronit bez da udahneš..

Mikojan
Gost
Mikojan
15 dana prije
Reply to  Realno

Jest, ja svako jutro vidim svog Boga, neki ga zovu Sunce, i da, bi svjetlo i život nam daje. Drugi Bog je onaj u nama, neki ga zovu mozak, to je ono što koristimo 1-5%, ja možda ni 1%, on pobjeđuje bolesti (ako ga znamo koristiti) on odlučuje o našem životu i smrti. Kad on kaže gotovo, gasi sistem, nema više oporavka.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
15 dana prije
Reply to  Mikojan

“Jest, ja svako jutro vidim svog Boga, neki ga zovu Sunce”
Svidja mi se ovo,nekako mi je u skladu sa prirodom.

slobodan
Gost
slobodan
14 dana prije
Reply to  Novi kolac

Stari ga Perzijanci zvahu Ahura Mazda…

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
15 dana prije
Reply to  Mikojan

Ovo da postocima korištenja mozga,uvaži samo za sebe ,kolega dragi !!!

Mikojan
Gost
Mikojan
14 dana prije
Reply to  Debeli đuro

Naravno, ja sam svjestan toga jer da koristim više možda bi daljinski upravljao sa tobom a da ti ne bi znao što te snašlo. Ali to bi bilo gubljenje vremena.

edi savić
Gost
edi savić
14 dana prije
Reply to  Mikojan

Nemoguće je stvorit cjepivo u 1 g. kad ono stvoreno samo na genetskom bazom .

Alan Ford
Gost
Alan Ford
15 dana prije
Reply to  tihobl

Ako taj novi ljudski operativni sustav bude radio jednako pouzdano kao Windows,
cijepljenima sa mRNA će u slučaju pada sstema teško pomoći bilo kakav „reset“, bio on mali ili veliki.

Mikojan
Gost
Mikojan
15 dana prije
Reply to  Alan Ford

Jel ima neka vakcina bazirana na Linux OS ?
QNX možda ? To je bio OS koji stane na 1.4MB floppy 🙂

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
15 dana prije
Reply to  tihobl

Tihomire ,hoćeš i ti u Beograda na izlet sa cijepljenjem protiv korone ??? Provedite i Arnu !!!

KISIK
Gost
KISIK
15 dana prije
Reply to  Debeli đuro

Loše vino? Rezerve alle alle??!

tihobl
Gost
tihobl
15 dana prije
Reply to  Debeli đuro

Ma kakav Beograd. Tamo je zandarmerija pohapsila ove sto su izdavali potvrde iako nisi primiio vakcinu. Kupicu otvrdu ovde negdje cim dodje vise vakcina u Bosnu.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
15 dana prije
Reply to  Debeli đuro

Zašto i autoricu?

slobodan
Gost
slobodan
14 dana prije
Reply to  Debeli đuro

Učinkovito cjepkanje provodi se u Bosni!! samo u Bosni, u kraljevskom gradu Visokom, pod piramidama Sunca i Mjeseca, pod dirigentskom palicom Semirovom… ;;)))

gis
Gost
gis
15 dana prije
Reply to  piždro

Mengele ponovo jaše.

piždro
Gost
piždro
15 dana prije
Reply to  gis

eugeničari najveći su anglosaksonci jer rokfeler je volio to.. a iz ove skupine su veliki

mislim
Gost
mislim
15 dana prije

mRNA cjepiva , samo njihovo ime govori sve o njima.

tihobl
Gost
tihobl
15 dana prije
Reply to  mislim

Moderna vakcina mijenja gen kod zena koji regulise rast grudi. Silikoni ce postati nepotrebni. Za zenu koja hoce da bude moderna tu je vakcina Moderna.
A sta mijenja fajzerova vakcina kod muskaraca ne moram objasnjavati.Zato navali narode dok jos ima.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
15 dana prije
Reply to  tihobl

znači, dobro ju cijepim i broj grudi naraste za 2 broja…..
pa to je bilo do sada…. 😎

Blaza
Gost
Blaza
15 dana prije
Reply to  tihobl

Bit će dobro ako grudi budu na pravim mjestu.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
15 dana prije
Reply to  Blaza

Mozda bude i koja viska?😂

Mikojan
Gost
Mikojan
15 dana prije
Reply to  tihobl

Nisam vjerovao ali me jedna žena uvjerila da se veličina grudi može regulirati nekim vježbama, meditacijama. Koga to više zanima neka se malo raspita.

Blaza
Gost
Blaza
15 dana prije
Reply to  Mikojan

Pa da, isto tako i cuna. Upadnes u trans, pošalješ molbu onome gore (u transu naravno), i voila, možeš postati porno glumac.

Mikojan
Gost
Mikojan
15 dana prije
Reply to  Blaza

Hmm, hebiga, to je u onom dijelu mozga do kojega ne mogu pristupiti, zapravo mogu ali ne znam kako. Putevi mi nisu dobro naštelovani!
Blaža, ono nije zezancija, istina je, provjereno.

Blaza
Gost
Blaza
14 dana prije
Reply to  Mikojan

Ma vjerujem. Moramo se malo i našaliti. Onima koji se jednog jutra probude kao kiklopi neće biti do šale.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
15 dana prije
Reply to  tihobl

😂😂😂
Prekvalitetno,svaka cast,nije problem da posudim?

tihobl
Gost
tihobl
15 dana prije
Reply to  Novi kolac

Slobodno valjaj dalje. Nekad prije interneta i mobilnih trebalo je dva dana da vic obidje cijelu Jugu. I niko nije postavljao pitanje autorskih prava.

Rooster
Gost
Rooster
14 dana prije
Reply to  tihobl

Pa đuro će biti u svim mogućim redovima onda

Neko ime
Member
Member
Neko ime
15 dana prije

Ovaj sve zna o softveru, skoro kao i gosin Gejc o virusima…
ModerNo, thanx

Yugo 45
Gost
Yugo 45
15 dana prije

Danas razgovaram sa Prim.dr sa 50 godina radnog iskustva ,jako jednostavan zaključak ,sama koronuša je isto kao i sezonska gripa jer se čovječanstvo svake godine prirodno imuniziralo ili apdejtovalo na novi virus,preboljeli su dobili “zakrpu”na imunom sistemu svake godine,ovaj put čiko koji to isto radi sa računalima ulazi u biznis sa cjepivima jer ćemo morati platiti “zakrpu”za slijedeći apdejt koji smo ranije dobivali džaba ali ne zbog novca nego moći i služenja samom nečastivom,nadam se da drug kisik neće reći da ne preskačem terapiju🤣

KISIK
Gost
KISIK
15 dana prije
Reply to  Yugo 45

Terapija i ja?
Nekad se može uzeti k srcu-
a nekad je moždani udar:pražnjene savijesti!?!?!

Tražena sam roba ovih dana.
A kad bacim oko :što sam sve napisao zadnjih godinu dana…strah me pročitat.
Imaš bocu kisika gratis kad se sretnemo negdje jednom.
Pozdrav

Yugo 45
Gost
Yugo 45
15 dana prije
Reply to  KISIK

Ako je od domaćih šljiva može,i nisam ništa uzeo k srcu jednostavno vjerovao ili ne svojim komentarima postao si mi drag,možda ne vjeruješ ali je tako,😀

KISIK
Gost
KISIK
15 dana prije
Reply to  Yugo 45

Eto/pre no što ugledah,šta pišeš-htjedoh reći-dragih osoba sve manje i manje…
Da nemamo srodnih duša:bili bi još veči običnjaci…

a šljivosik je za potaknut probavu vrhunski pripravak.ali…nema domaće:pa mixam gin sa ribanim krastavcima i tonicom gorkim.
-a kavijar neka hapa guzonjin sin s kojim sam slučajno odrastao.

Prle
Gost
Prle
15 dana prije
Reply to  Yugo 45

Pa naravno da je nesto slicno sezonskoj gripi. Zato su upravo sada ubacili u petu brzinu jer znaju da je treci i cetvrti mjesec sezona obicne prehlade i gripe,ali naravno to ce sve ici pod koronu. Ista stvar je se desila prosle godine kada je sve pocelo,a znamo da je pocelo u trecem i cetvrtom mjesecu kada hara obicna prehlada i gripa. Znaju oni sta rade.

Muppet shou
Gost
Muppet shou
15 dana prije

GORILI U VJECNOJ VATRI BEZ IKAKVE MOGUCNOSTI DA SE VISE IKADA REINKARNIRAJU U NEKA NOVA BICA. SVI KOJI STOJE I BRANE OVO LUDILO.
WHO I SVJETSKA BANKA SKUPA SA EU KOMISIJOM POSTAJE TVRDJAVA SOTONE.
KAKO VRATITI VLAST NACIONALNIM VLADAMA. BEZ TOGA CEMO IMATI UZAS USKORO. RADI SE O VRLO BOLESNIM MANIJACIMA SA OGROMNIM OVLASTIMA. KAD DISKUSIJA PRESTAJE DEMOKRACIJA UMIRE.
4 RAJH?

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
15 dana prije
Reply to  Muppet shou

“…Pojedinac ili subjekt više nije Božja kreacija već kreacija čovjeka,…”

O ovome sam već pisala.
Možete vi to zvati Bog ili priroda…ali ne prčkaj po onome što ne poznaš dovoljno.

A što je u korijenu života.
Nije se smio dozvoliti ni GMO na biljkama.

mislim
Gost
mislim
15 dana prije
Reply to  Lucija, prva

da,sjećam se kad su znanstvenici počeli s GMO i ovcom DOLI , bila su postavjlena
neka etička pitanja o svemu tome. s koronom su sad sve te etičke rasprave o uplivu u naš genom preskočene .”novo normalno”.

Ana
Gost
Ana
15 dana prije
Reply to  Lucija, prva

+++++++

CAN
Gost
CAN
15 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Okultno=skriveno
Samim time češće važno od lakodostupnog poluproizvoda.

Iliti
Dobri ćevapi su uvijek u manjoj uličici…

Ćeva-para
Kod Okultisa
V.Blek 8maraka
Rodi 5maraka

Realno
Gost
Realno
15 dana prije

Sve je jasno od početka ko dan, al idiotima draža maska od vlastitog života.

Kos
Member
Kos
15 dana prije

WW3 is ahead, USA and EU fall, war will be short and nukes will be used. Antichrist emerges into war as the peacemaker and he is someone from the east. Do not take the chip(mark of the beast) for it will mean hell if taken(and not in the ‘state of Grace when taken) . Gods chastisements(weather, nature, ..) will escalate(mild form is seen as climate change) and we can repent only while alive. There will be a personal experience: ”cross will appear in the red sky/two comets will collide +supernatural earthquake will be felt” – Gods proof of His existence and a chance to save our souls prior Second Coming. Seal of the Living God is a prayer contained in the Book of Truth…This is in short what Book of Truth is about. .take care and have a nice day. Hope you will read this . Jesus is coming. : The Archangel Gabriel said to Daniel (Daniel 10:21): “But first I will tell you what is written in the Book of Truth.” At the end he said: (Daniel 12:9): “Go now, Daniel, because the words are rolled up and sealed until the Time of the End.” https://drive.google.com/file/d/0B_kuGW43Hv23dDBoOHJJdUtTdFk/view?fbclid=IwAR1srwZp6mZUbcL80kFrGPVQ1mYRuBUCGr4-X2gfkhrl1fZ_7gDWb3TpH7M Global Plan to… Pročitaj više »

Pa da
Gost
Pa da
14 dana prije
Reply to  Kos

Od kud ti te infirmacije

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
15 dana prije

Medicinski Covid-19 fašizam u Izraelu:

https://www.bitchute.com/video/iclVMCafXTqR/?fbclid=IwAR0dW0o7eqAf9XUInac91j87wYBOLj7mD5heX82Z0BSqYbHO1BCVN0Ygxj0

Ilana Rachel Daniel:
Na aerodromima odvajaju cijepljene od necijepljenih i onda necijepljenima nameću cjepivo, test i izolaciju.
Tjeraju ljude da nose narukvice ili nanogvice s bežičnom tehnologijom i na silu ih cijepe, jer država ima ugovor s Pfizerom o količini cjepiva i broju cijepljenih ljudi.
Izraelci kažu da je ovo novi holokaust koji vlasti provode nad izraelskim narodom u vlastitioj zemlji.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
15 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

na silu jih NE cijepe……. smiri se malo😒

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
15 dana prije
Reply to  Malomorgen

Malo bolje pogledaj što kaže izraelska teta.
Nitko normalan uopće ne želi sav taj prisilni cirkus oko “testiranja, liječenja i cijepljenja”.
Najbolje je sve to izbjeći kao s lažnom svinjskom gripom 2009-2010 kada se gotovo nitko nije cijepio.
I onda su masonski banditi vikali na sav glas kako će biti hrpa bolesnih i mrtvih ako se ljudi ne cijepe, pa im je to propalo, jer se nitko normalan nije obazirao na njihov lažni cirkus.
Oni koji idu na testiranja nesvjesno daju šansu bandi da preko tog lažnog testa umjetno povećavaju broj “zaraženih”.
Tako im daju razlog za opravdavanje svih ovih nasilnih blokada normalnog života.
Ništa ne pomaže ako je čovjek neinformiran i glup, pa ne kuži masonsku prevarantsku igru.

CAN
Gost
CAN
14 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Da.

Kurkuma
Gost
Kurkuma
14 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Posto si tako dugo u teorijama a vjerujes jevrejima o tome sto se dogadja u izraelu mora da imas nekiih drugih problema

Gandalf
Gost
Gandalf
14 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Sta sad? Nisu vise Izrealci/Jevreji od boga odabrana nacija? Sad ce ih potamanit plebejskom mRNA manipulacijom?

KISIK
Gost
KISIK
14 dana prije
Reply to  Malomorgen

EPP:
Naiva im bila u prirodi,a sad modeRna hara teveom:spopala ih gRIPa ?!

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
14 dana prije
Reply to  KISIK

+

Mikojan
Gost
Mikojan
15 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

I kažu da je holokaust 1941. bito također predvođen židovima ali se o tome šutilo, sad vidimo da je istina.

Dinarosaurus
Gost
Dinarosaurus
15 dana prije
Reply to  Mikojan

A -Ha (d)efekt ?!

rimtu
Member
Trusted Member
rimtu
14 dana prije
Reply to  Mikojan

Imaš na BC, “Europa the last battle” i “The greatest story never told”.

Kurkuma
Gost
Kurkuma
14 dana prije
Reply to  rimtu

Bravo

Pa da
Gost
Pa da
14 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Cim ti sve kazu jevreji mora da je istina . Vjerojatno ce ih 6 milona poginut

Stara kuka
Gost
Stara kuka
15 dana prije

EudraVigilance – European database of suspect adverse drug reactions reports :
Covid-19 vaccine adverse reactions through March 13. 2021
3.964 dead , 162.610 injouries

U.S. CDC : through 19.03.2021.
2.050 dead , 44.606 injouries

UK Government’s reporting system for COVID vaccine adverse reaction from the Medicines and Healthcare products Regulatory Agency released their latest report this week, March 25, 2021.
594 deaths and 404,525 injuries – increase of 60 deaths and 74,462 injuries recorded since last week.

Izvor: healthimpactnews com

bumbar
Member
Trusted Member
bumbar
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Nijedan medij u RH ovo neće objaviti.

ratm
Gost
ratm
15 dana prije
Reply to  bumbar

Steta sto ljudi ne shvacaju da su “interesi” vazniji od istine(od koje se vec davno odustalo).

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
15 dana prije
Reply to  bumbar

Dijelite, nema drugog rješenja, šaljite svima kojima možete.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Stara kuko, bit će toga uskoro i kod nas.
Izgleda da je pranje mozga kod nekih jedinki učinilo svoje jer su se ispred Spaladiuma pojavili stvarni redovi za cijepljenje ko” da se traži karta više za Mišin koncert.
Dodatno će nas desetkovat kurvini sinovi, izrodi i veleizdajnici za račun gospodara, a od ove godine mogu “legalno” kupovati hrvatsku zemlju svježe štampanim papirima…ponašamo se ko” nekad indijanci…

Stara kuka
Gost
Stara kuka
15 dana prije
Reply to  Mrčikola

Čuj, moraš biti svjestan da će 30-50% stanovništva nasesti na priče i krenuti se dobrovoljno cijepiti. A tu su i ljudi koi se moraju cijepiti da bi mogli uopće raditi. U slučaju Splita to je znači negdje 60-90.000 ljudi. A to su jako dugački redovi.

Mladen
Gost
Mladen
15 dana prije
Reply to  Mrčikola

Ja svaki dan prođem dva puta dnevno pokraj Spaladiuma u različitim terminima i nisam vidio nikakve redove .

Mrčikola
Gost
Mrčikola
15 dana prije
Reply to  Mladen

Mladene, volio bi da je zayebancija ali nije, par sto komada svaki dan, a prije ove najnovije kampanje ih nisu mogli navući niti desetak dnevno.

Mladen
Gost
Mladen
14 dana prije
Reply to  Mrčikola

Kolega sa posla išao dati krv na Splitsku transfuziju prije deset dana a prije toga se cijepio sa pfizerom sestra mu liječnica opće medicine,nakon pregleda prije davanja krvi pita liječnica jeli se cijepio on joj rekao sa pfizerom i pita zašto ,a ona njemu kaže da se cijepio sa Astra zenecom da mu nebi primila krv.Sestra od pokojnog Momcila Popadica koja živi u Pančevu cijepila se kineskim cijepivom u Srbiji pa poslije toga tila ići na put pa je morala vadit antitijela ,broj antitijela 0 nula ,brojkom i slovima .

CAN
Gost
CAN
15 dana prije
Reply to  Mrčikola

Hawgh.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
14 dana prije
Reply to  CAN

CAN, hawgh poglavico, uputi ove svoje da ne kupuju staklene perlice, ogledalca i zaražene pokrivače.😁

CAN
Gost
CAN
14 dana prije
Reply to  Mrčikola

Oni moji ih već rasprodali:dvaput.

piždro
Gost
piždro
13 dana prije
Reply to  Mrčikola

hehe ludnica Mrči je svugdje postalo.. ovcoidi su preko 95 %.. šta moš tražit više.. iluminati imaju metoda i srestava da ovce svrću u torove

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Hm…kako to da u UK imaju tako malo smrti, – 4puta manje, a 10 puta više nuspojava od USA ?
Ili, 8 puta manje smrti od EU (dakle, nije problem/ rješenje u javnom zdravstvu koje u USA – ne postoji)?

Stara kuka
Gost
Stara kuka
15 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Hm…može bit da je to zato jer ovo i nisu potpuni i pravi podaci,nego samo oni koje nisu mogli zatajiti. A možda imaju drugačiju metodologiju i klasifikaciju nuspojava. A možda zato jer UK ima otprilike 7-8 puta manje stanovika nego EU pa otuda i osam puta manje mrtvih. Tko će ga znati. Ionakou cijelom ovom cirkusu o svemu saznamo premalo i prekasno.

bauštelac
Gost
bauštelac
14 dana prije
Reply to  Lucija, prva

ovo sve nema smisla osim da smo svi pokusni kunići u ovom masovnom cjepljenju u istraživanju lijeka za tumor pošto bi lječenje bilo sličo ovom cjepivu zamisli koliko bi zaradili samo pogledaj koliko ljudi umire godišlje od tumora nema čovjeka na planeti a da ne pozna nekoga ko ima tumor ili ga više nema

Max
Member
Famed Member
Max
15 dana prije

To su pošteni ljudi odavno rekli. Logično objavilo a sad evo i potvrde.

Pravnica
Gost
Pravnica
15 dana prije

Još jedan odličan članak od Arne. Kako to da psihopatu Bila ITKO pita za BILO KAKVO mišljenje vezanu za medicinu???? Znači imati novac daje ti dopuštenje da ljudima na planeti uništavaš život.

A neg.
Gost
A neg.
15 dana prije

Ja već duže vrijeme nisam zadovoljan sa svojom DNK.
RNK mi je OK

Stara kuka
Gost
Stara kuka
15 dana prije

“Dalje kaže, mRNA će reći stanicama da “kodiraju” protein “virusa”. Ovaj “virusni protein” tijelu je stran. Tijelo pojedinca stvara strani protein koji imunološki sustav napada. Kada tijelo stvara protein koji imunološki sustav tada napada, vaš imunološki sustav napada protein koji stvara vaše tijelo, što znači to se događa u „autoimunskom odgovoru“ ili „autoimunoj bolesti“. To su nekoliko puta ponovili stručnjaci, liječnici, medicinske sestre i nebrojeni drugi. Zaks govori o uključivanju ovog sustava; međutim, nema načina da ga isključite. Kada stanice znaju prestati stvarati ovaj “virusni protein”? Stanice ne, dakle, ovo se nastavlja trajno.“ Ovo podebljanbo je apsolutno ključno i nikad nije ni potvrđeno ni opovrgnuto. U DNK unutar stanice se ubacuje genetski materijal (mRNK) koji onda izaziva promjene u funkcioniranju stanice tj. naše stanice počnu proizvoditi strani protein koji prirodno nikad ne bi proizvele. Kada dođe do diobe stanice njen genetski materijal se kopira na nove stanice uključujući i taj ubačeni mRNK. Imunosni sustav prepoznaje taj neprirodno proizveden protein i eliminira ga. Što samo po sebi nije toliko opasno. Samo postavlja se tu još pitanja. Što ako imunosni sustav počne napadati ne samo strani protein, nego i njegov izvor tj. stanicu? Kakva je garancija da se to ne može dogoditi?… Pročitaj više »

mislim
Gost
mislim
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Pitanje je sada kakve posljedice po organizam može imati to što će naš imunosni sustav stalno biti u punom pogonu tj u stanju infekcije.
ni ja nisam stručan ,koliko ja znam ,stalni pun pogon imuno sustava se zove leukemija.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
15 dana prije
Reply to  mislim

Pogrešno.

Kod leukemije ima puno određene vrste leukocita, ali ti leukociti su – bolesni.

Kod leukemije je prilično bitna – genetska predispozicija.
Japanci s njom imaju vrlo malo posla.
Hm…ali mislim da imaju gen za – kratkovidnost?

mislim
Gost
mislim
14 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Kod leukemije je prilično bitna – genetska predispozicija.
ali zar ti mRNA cijepiva ne mjenjaju genetsku dispoziciju?

CAN
Gost
CAN
15 dana prije
Reply to  mislim

…kad se tome doda(navodni?) porast oboljelih od leukemije/dijeca i mladi pogotivo (( 750% !!? )):u odnosu na period~1970~2000
u njemačkoj od internetizacije stanovnika do danas.
Jel plaćena prevelika cijena modernom životu:mislim da jeste.

tedi
Gost
tedi
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

jednom promijenjena DNK ostaje zauvije,krRNK mijenja sifru DNK.

Ima na YT, FES TV covek koji mnogo zna vozac limuzina iz Cikaga.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
14 dana prije
Reply to  Stara kuka

Gospodine “Stara kuka” pa vi ste legenda, dobili ste svoj osobni tekst, samo za Vas.
I toga ima, jel vidite? Samo na logicno.com
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/pitali-ste-nas-mi-odgovaramo-prof-dr-sc-kresimira-pavelica-o-mrna-i-mijenjanju-dnk.html

SamoKratko
Gost
SamoKratko
15 dana prije

Evo, u skladu da preporukom u posljednjoj rečenici teksta, upućujem prve ‘pacijente’ na gospodina Tal Zaksa: https://koronavirus.hr/cijepljenje-protiv-covid-19-bolesti-najcesca-pitanja-i-odgovori/892, točka 33.

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
15 dana prije

Sto kaze,je li bio u zidovlandu na techno gay party-u? Cujem da je bilo ludilo,hasidi u prvim redovima naoruzani dildoima i laserima za navodjenje raketa. Publika odusevljena nastupom Maje Bloomberg i uzimanjem analnog brisa na ulazu,za par ekstra sekela moglo se i cipirati.

Ustanak.info
Gost
Ustanak.info
15 dana prije

Totalno prazni punktovi za cijepljenje u Beogradu 28.03.2021 narod je shvatio globalnu prevaru na vreme najnovija necenzurisana reportaza nasih sugradjana

https://drive.google.com/file/d/1-fdYqlHXCD62PF8uxLNsNuReHAmzWASS

Stara kuka
Gost
Stara kuka
15 dana prije

A evo krasnog primjera prozirne, ali ipak toliko efikasne propagande. Radi se o Njemačkoj i videu pod dramatičnim nazivom “The harsh reality in a German intensive care unit”. Traje 2 minute i 42 sekunde i od sve “grube stvarnosti” na njemačkim odjelima intenzivne njege za cijelo vrijeme vidimo samo noge jednog pacijenta i hrpu sestara i bolničara s maskama koji hodaju okolo i kukaju kako je situacija prestrašna ikako ne znaju kud će od posla.
Istovremeno spiker laže jer kaže da je od njemačkih 40.000 kreveta na odjelima intenzivnej njege pola već zauzeto iako po službenim podacima trenutno u Njemačkoj ima malo više od 3.500 kritičnih slučajev oboljelih “od kovida”.
Pogledajte video i vidjet ćete ono što stalno govorim, a to je da nigdje ne pokazuju snimke ili fotografije tih masa kritično oboljelih i umirućih “od kovida”. A ne objavluju ih jer ih ni nema.

https://tvdownloaddw-a.akamaihd.net/dwtv_video/flv/je/je20200407_Covid19SpezialunmodIntensiv_sd_avc.mp4

Video inače ide uz patetični lažljivi članak po istodramatičnim naslovom: ” Coronavirus: SOS at German intensive care units”.
https://www.dw.com/en/coronavirus-sos-at-german-intensive-care-units/a-55567776

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Negdje u 10.mj. čovjek u komentarima na Indexu rekao istu stvar, koju mu je javio bratić koji radi u njem.zdravstvu.
Zauzeto1-3% kapaciteta.

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

+

Gancic
Gost
Gancic
15 dana prije

Znanstvenica iz Irske je ovde sve lepo objasnila to je karta u jednom smeru nema nazad titlovano na hrvatskom
https://drive.google.com/file/d/10VvmzAqdYECQiLNRGxOJqhI8aYDxO3Us

Trt
Gost
Trt
15 dana prije

Da, ali treba prati ruke i prozračivat – brojke su velike.

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
14 dana prije
Reply to  Trt

Hahaha……….

Rooster
Gost
Rooster
14 dana prije

Bog im nikada neće dozvoliti da mijenjaju ono što je On stvorio
Uzalud vam sav trud
Bog stvoritelj sve vidi ,vjerovali vi ili ne !

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
14 dana prije

Zanimljiva poruka vlasnika fitness centra korisnicima – oni koji su se cijepili ne smiju dolaziti u prostorije za vježbanje, jer predstavljaju rizik za zdrave ljude:

comment image

Na kraju će se normalni necijepljeni ljudi odvojiti od onih koji su otrovani cjepivom i izolirati ih da se spriječi njihov štetan utjecaj i mogući prijenos raznih bolesti od kojih cijepljeni masovno obolijevaju i umiru.
Mnogi od tih cijepljenih ljudi će umrijeti prije ili kasnije, pa se treba odvojiti od onih koji su preživjeli cijepljenje, jer oni predstavljau opasnost za zdrave ljude.
Konačno se netko sjetio postaviti stvari na pravo mjesto!

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
14 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Dobar👏👏

CAN
Gost
CAN
14 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Ponerizacija kako god da okreneš.
Nemo”š bit pametan :da ga yebe$?

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
14 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

+

Metabaron
Member
Metabaron
14 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Ovo je genijalno !

ledeno doba
Gost
ledeno doba
14 dana prije

https://sciencefiles.org/2021/03/27/erste-vollstandige-impffolgen-zusammenstellung-2-500-tote-nach-impfung-mit-bnt162b2-comirnaty-nebenwirkungen-fullen-124-seiten/

Na sveučilištu Upsala u Švedskoj vode banku podataka u kojoj su sakupljenji svi slučajevi dojavljenih nuspojava i smrtnih slučajeva od cjepiva BNT162b2/Cominarty Biontecha i Pfizera.
tu je dojavljeno dosada 333.818 slučajeva nuspojava, od toga 274.417 iz Europe i 46.892 iz Sjeverne i Južne Amerike

– tu je dosada dojavljeno oko 2700 smrtnih slučajeva

ledeno doba
Gost
ledeno doba
14 dana prije

PCR testovi mogu izazvati rak ! štapići sa kojima se vadi obris, su dezinficirani sa etinlenoksidom, koji može izazvati rak, što je davno prije više godina znastveno utvrđeno, a i službeno potvrđeno od strane službenih ustanova u nekoliko država Etilenoksid (EO) se upotrebljava još od ranije u medicini za dezinfekciju.. Stupanj opasnosti ovisi o količini i trajanju upotrebe etilenoksida, kojoj je netko izložen. Međutim, u ovoj situaciji, gdje se ljudi potiču na nepotrebno masovno testiranje,– tako se ljudi nepotrebno izlažu opasnosti, posebno djeca. Karcinogeno djejstvo etilenoksida davno je ustanovljeno, testiranjem udisanja preko dišnih puteva. Međutim, prilikom PCR testa, uzimamnjem obrisa, rizik je još veći, jer štapići imaju direktni kontakt sa osjetljivom sluznicom. primjena etilenoksida je inače zabrenjena u prehramnenioj industriji u Njemačkoj od 1981. Čak je i u dokumentaciji njemačkog paralementa od rujna prošle godine potvrđena opasnost ovog plina etilenoksida, a također je na otrovnost etilenoksuda ukazao i Federalni institut za procjenu rizika,- njemačka državna institucija. upravo zbog sadržaja etilenoksida, Lidl je u Njemačkoj prošle godine iz svojih trgovina, povukao iz prodaje proizvod „Sondey Granola Bites“. Oporbeni austrijski političar Gerhard Kaniak, zahtjeva provjeru PCR testova, koji se upotrebljavaju u Austriji, posebno onih u školama za djecu i tinejdžere, gdje se djeca moraju testirati… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
14 dana prije

jučer ona vijest o tome da građani BiH, navodno masovno idu u beograd, na cjepanje sa astra zenecom… posumnjao sam u tu vijest, i još uvijek sumnjam, da je i to navlakuša, kao što je bilo i ono kada su u siječnju građani Beograda čekali navodo u dugačkim redovima, da dobiju tek pristiglo “spasonosno” kinesko cjepivo.. Hebote, kao da se dijele besplatni bureci.. a evo danas, kao neka potvrda, za mene, da sam bio u pravu sa svojom sumnjom u to.. jer na hrvatskim mainstrema portalima javljaju, ne da su samo iz BiH; vec iz cijele regije navodno pohrlili se cepati u Bg i to astrinim cjepivima, koje inace nitko nece a evo sasvim suprotna vijest iz Njemačke iz Berlina. I to sa portala mainstream lista Tagesspiegel iz Berlina. naslov : “Stotine tisuća Berlinaca ne reagiraju na poziv za cjepljenje” tojest: stotine tisuća se ne žele cjepiti cjepivima Astra Zenece. I u članku priznaju, kažu režimski liječnici i lokalni političari, da “podozrivost prema cjepivima AS-a u dogledno vrijeme neće nestati” kaže se; u vakcinskim centrima u velikim prostorijama bivših aerodroma Tegel i Temepelhof, pojavilo se na tisuće manje ljudi, nego što su političari berlina i liječnici-cjepatelji očekivali.. Ne kaže se, koliko je ljudi… Pročitaj više »

Mucke
Gost
Mucke
14 dana prije
Reply to  ledeno doba

Pa naucili smo vec da reziser prvo objavi veliki porast zarazenih objavljujuci brojke koje niko ne moze provjeriti ,odmah zatim vijesti o zatrpanim bolnicama koje se dokumentiraju plesnim seansama i cajkaskim tulumima ,pa onda red prica o ljudima koji kolabiraju na sred ulica ali nema nikoga da potvrdi bajku ,pa onda red strasenja masovnim grobnicama prikazujuci gradsko groblje i na kraju tajanstvene letjelice koje rasprsivaju koronu iznad naselja.
Da sam prije 20 godina znao da su ljudi ovakve budale ,danas bi Gatesu ,Schwabu i Sorosu lijepio klempe.

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
14 dana prije
Reply to  Mucke

+

Mucke
Gost
Mucke
14 dana prije
Reply to  Mucke

Aparat za mjerenje broja ” zarazenih” slici na Hi-Fi pojacalo koje kad potenciometar okrenes desno daje vise a kad okrenes lijevo manje galame .

ifnviurnefvesfvoesuf
Gost
ifnviurnefvesfvoesuf
14 dana prije
Reply to  Mucke

Hahahaha……..

tihobl
Gost
tihobl
14 dana prije
Reply to  ledeno doba

… posumnjao sam u tu vijest, i još uvijek sumnjam…

Nema potrebe da sumnjas, redovi su bili veliki. Cak je i lik koji reklamira sarajevski kiseljak otisao u BG na vakcinaciju.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
14 dana prije
Reply to  tihobl

da, i što to dokazuje? čim se negdje pojave REDOVI za cjepljenje, i REDOVI za bilo što u ovim trenutcima– ja sam siguran da se radi o igrokazima i navlakušama. REDOVI su bili i i ono u siječnju, kada su navodno mnogi Srbi u Beogradu, čeznutljivo čekali ba novopridošlo kinesko cjepivo. kako sam rekao, znam da ima kretenoida koji se žele cjepiti, nemam nikakvih iluzija o tome– Međutim, uvijek kada mainstream mediji gromoglasno objave ovakve vijesti o REDOVIMA– a onda svi preuzmu te vijesti–treba biti skeptičan. Jer, ne budite naivni sa ovim spinom, nema dovoljno cjepiva,. Svaka država ga siugrno ima dovoljno, jer banda je davno to zgotovila. Kako vidimo, ovaj Zaks je odao još prije 4 godine da su oni to napravili. Jer ne radi se ni o kakvom cjepivu, već o genetičkoj terapiji ili profilaksi. Svjedno za koju “kofol bolest”. Radi se o tome da banda planira odvano, tako da kažem, pljunuti Bogu u njegovo djelo i mijenjati gene… Dakle, zašto bi ne samo iz BiH., več kako kažu MS mediji, čak iz cijele regije navodno trčali u Srbiju, kada se svi mogu cjepiti i u svojim državama. I nitko za to ne treba REDOVE. Svatko to može… Pročitaj više »

ifnviurnefvesfvoesuf
Gost
ifnviurnefvesfvoesuf
14 dana prije
Reply to  ledeno doba

Kako su degutantni, onaj pisac iz Sarajeva kudi Izetagu cvaj što su bosanci išli kod dušmana na “cjepljenje” a ne kod Eđija po “cjepiva”, koji proljev.

Helena
Gost
Helena
14 dana prije

Arna, šta je ovaj tekst? Produkt Google prevoditelja očito. To se ne može uhvatit ni za glavu ni za rep. Google prevoditelj ne prevodi ni dobro ni suvislo. Ne možete se u njega pouzdati. Nađite nekog da vam prekontrolira prijevode.

Kurkuma
Gost
Kurkuma
14 dana prije
Reply to  Helena

Evo ja sam naso tebe.bravo . BRAVO ELENA . BARAVO .SVAKA CAST ZA KOMENTAR. SUPER SI . STVARNO SI SUPER.BRAVO.BRAVO. IDEJE SAMO FRCAJU IZ TEBE. FRCONOŠO NAŠA. BRAVO ELENA KONTROLERICE KONTROLORKO KONTROKORONKO. BRAVO . EVO PLJEŠĆEM. SLUSAJ PLJESAK. PLJEŠĆEM . SVI PLJEŠČITE ELENI. ELENA SE DOSJETILA. ELENA JE DOSJETLJIVA. DOSJETILJITEVICA. BRAVO . BRAVO BRAVO. HOCEMO JOS JOS IDEJA . TI IMAS IDEJE . DAJ NAM SVOJE IDEJE BRAVO BRAVO BRAVO

otpisani
Famed Member
otpisani
14 dana prije

nošenje maske održavanje fizičke distance najmanje 2 metra od drugih osoba izbjegavanje većih druženja i okupljanja često pranje ruku pridržavanje smjernica i uputa za radno mjesto, školu, javne prostore, putovanja… Sve se to nastavlja i nakon što idijot prihvati ubod… ima li ljudska glupost granice !!? …em što bi svaki i sa pola mozga trebao razumijeti što se zbiva,… … pa te sotone sa ljudskim licem nam svaki dan govore otvoreno koje su im namjere i otvoreno govore da je to eksperiment koji ide u nedogled sa nepoznatim ishodom… Već je mnogo puta napisano da to što ubrizgavaju u ljudska tijela nije nikakvo cjepivo već sredstvo kojim žele promijeniti ljudski genom,( sa namjerom da smanje broj ljudi – genocid !?)… ovo ljudsko smeće koje se spominje u članku otvoreno je priznalo još 2017 što spremaju… zadnju godinu nas lažu kako je sa proizvodnjom “cjepiva” započeto nakon što su “kineski žderači šišmiša zarazili svijet !? …i to sve nije dovoljno da idijote odvrati i od same pomisli na prihvatanje ubrizgavanja nepoznatog i neprovjerenog otrova u svoje tijelo !? MA TO JE LUDILO BEZ PRESEDANA! …bio sam gotovo odlučio da na tu temu neću više pisati ni riječi, ali ovih dana mi… Pročitaj više »

unububzvzvrczrtvtbzh
Gost
unububzvzvrczrtvtbzh
14 dana prije
Reply to  otpisani

+

KISIK
Gost
KISIK
14 dana prije
Reply to  otpisani

Jest brate

Krmak
Gost
Krmak
14 dana prije

UHAPSITI, MUCITI, ODUZETI IM SVU IMOVINU I JAVNO IH POGUBITI. OVO JE GLOBALNO SATANISTICKO ZLO KOJE TREBA ZGAZITI. DO ZADNJEG KURABINOG SINA.

Zvir
Gost
Zvir
14 dana prije

GILJOTINA OSLOBADJA !!!! Bolesna kopilad i njihove sluge.

ifnviurnefvesfvoesuf
Gost
ifnviurnefvesfvoesuf
14 dana prije
Reply to  Zvir

Hehehe……….

user
Gost
user
14 dana prije

Upravo na DW kanalu pričaju o covid vakcinama, kažu pfizer i moderna već testiraju cjepiva na djeci več od 6 mj…kao da je to najnormalnije nešto, pa ko im daje za pravo experimentirat nad djecom i šta ti roditelji misle jesu oni dali pristanak? ne razuminem ovo nikako

otpisani
Famed Member
otpisani
14 dana prije
Reply to  user

Ma ne sekiraj se!
…čovjeku bez mozga još uvijek ostaje tijelo koje može poslužiti svrsi eksperimentiranja.
…pa ako i crkne ili mu se sjeme zatre u budućnosti, bar će ove sotone imati neke koristi (jer druge koristi za ljudski rod od takvih ni nema)
Naravno da je svjesnom čovjeku potpuno nerazumljivo i nerazumno dati svoje dijete (ili sebe) da te netko koristi kao pokusnu životinju !

user
Gost
user
14 dana prije

DW kanal na kojem kažu da pfizer i moderna u americi već provode testiranja na djeci od 6mj, još ne vjerijem šta sam čuo
https://www.youtube.com/watch?v=qMtcWqCL_UQ&ab_channel=DWNews

Bob Smith
Gost
Bob Smith
14 dana prije

Sva sreća što sam se cijepio sa Pfizer-ovim cjepivom

rimtu
Member
Trusted Member
rimtu
14 dana prije
Reply to  Bob Smith

Trebat će ti.

Gordana Graovac
Member
Gordana Graovac
13 dana prije

Poštovana mr.sc. Arna Šebalj, Čestitam Vam na svakom Vašem tekstu. Doznala sam da ni Predsjednik niti Premjer nisu htjeli otići na sastanak na kojem je Hrvatska trebala potpisati Ugovor o GESARA-i, nego je za to ovlastila slovenskog Premijera Janeza Janšu. Da li je Vama možda poznata ta informacija? Moja pitanja koja postavljam na stranici Pedsjednika i Premjera odmah se obrišu.Mnoge ljude to zanima. Unaprijed Vam se najljepše zahvaljujem na odgovoru. Uz srdačan pozdrav, želim Vam sreće i uspjeha u daljnjem radu.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik