fbpx

Gates odbacio “bizarne” teorije zavjere Covid-19

Bill Gates o teorijama zavjere

Bill Gates odbacio je teorije zavjere Covid-19 da on želi pratiti ljude mikročipovima, i da je spreman da postane najveći donator Svjetske zdravstvene organizacije.

„Teško je poreći ovo jer je toliko glupo ili čudno da mu čak i ponavljanje daje vjerodostojnost“, rekao je Gates o brojnim teorijama zavjere koje se vrte oko njega otkad je započela koronavirusna kriza a on postao otvoreni šampion za vakcinu.

Fondacija Bill and Melinda Gates nedavno je obećala 1,6 milijardi dolara za savezničku grupu Gavi, koja će novac upotrijebiti za imunizaciju djece u siromašnijim zemljama.

Teorije zavjere koje povezuju Gatesa s porijeklom Covid-19 ili tvrde da želi pratiti građane mikročipovima pod krinkom osiguranja da su vakcinisani protiv virusa, pomenute su milion puta prije maja, prema pisanju kompanije Zignal Labs, kompanije za analitiku u medijima.

Teorije se i dalje vrte oko društvenih medija, a anketa kompanije Yahoo News / YouGov s kraja prošlog mjeseca čak je otkrila da 28 odsto ispitanika vjeruje da Gates želi da koristi koronavirus kao izgovor za praćenje i čuvanje njihovih podataka. Među republikanskim ispitanicima taj procenat je još veći.

“Nikada nisam bio upleten ni u jednu vrstu mikročipiranja”, rekao je Gates, nazivajući rezultate ankete “zabrinjavajućim”. Priznao je da bi „sistem podataka“ bio dobra ideja da se prati vakcina Covid-19, ali „nema čipova ili sličnog“. Gates je svoju podršku dao „nacionalnom sistemu praćenja“.

Zabrinutosti i teorije o Gatesovom uticaju samo su se pojačale kako se njegov položaj u svijetu povećavao. Već drugi najbogatiji čovjek na planeti s neto vrijednošću od oko 100 milijardi dolara, uskoro će postati najveći donator Svjetske zdravstvene organizacije, što je položaj koji su prethodno držale SAD prije nego što je predsjednik Donald Trump prekinuo veze s međunarodnom grupom zbog njihove metode rješavanja pandemije.

U posljednje dvije godine, Fondacija Bill and Melinda Gates činila je preko 12 procenata budžeta SZO, što iznosi oko 530 miliona dolara. Slijedi Gavi savez (8,18 procenata) koji fondacija takođe sponzoriše. SAD su u tom vremenskom okviru dale nešto više, a izdvajanja su iznosila oko 890 miliona dolara.

Lawrence Gostin, direktor SZO-ovog kolaboracionističkog centra za nacionalno i globalno zdravstveno pravo, rekao je da bi potencijal privatne fondacije koja postaje najveći donator organizacije mogao biti “transformacijski.”

“To bi omogućilo jednom bogatom filantropu da određuje globalnu zdravstvenu agendu”, rekao je.

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
43 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Enega odvetnika Roberta skrbi za ZDA
Gost
Enega odvetnika Roberta skrbi za ZDA
4 mjeseci prije

Natisni
Avtor Judith Pinborough Zimmerman in Mark Blaxill, gost

Kljub nenehnemu povečevanju števila otrok z motnjami avtističnega spektra (ASD) po državi, centri za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC) dosledno niso razglasili epidemije ASD. Ta odločitev o javnih sporočilih poudarja nenehno zanemarjanje CDC glede razširjenosti, ki se sčasoma povečuje, kar podpira prevladujoč pomen okoljskih vzrokov in ne genetske vzročnosti v tem resnem zdravstvenem stanju otroštva. Glede na najnovejšo raziskavo iz leta 2018 iz Nacionalne raziskave zdravja otrok (NSCH) ima 1 od 35 ameriških otrok, starih 3 do 17 let, motnjo spektra avtizma (ASD) nad 1,7 milijona otrok.

Z nedavno uporabljeno metodo je nedavno objavljeno poročilo CDC iz njegove mreže za spremljanje invalidnosti in razvoj (ADDM) poročalo o povprečni stopnji ASD 185 na 10.000 med 8-letnimi otroki, rojenimi leta 2008, ali 1 od 54. CDC ponosno promovira ADDM kot edino skupinsko omrežje za sledenje številu in značilnosti otrok z ASD. Ta nova stopnja predstavlja 9-odstotno povečanje glede na poročilo ADDM Network za leto 2014 , ki je poročalo o stopnji 1 od 59.

Če primerjamo nedavne stopnje ASDM omrežja ADDM s tistimi, ki jih je prvič poročala mreža leta 2000, je za 176-odstotno povečanje v primerjavi z najzgodnejšo stopnjo poročil o ASD 1 na 149 med 8-letnimi otroki v letu 2000. Spremembe glede na leto in mesto prikazano na sliki 1.

Kje je nujno?
Edino priznanje nujnosti v poročilu ADDM za leto 2014 je stavek, zakopan globoko v besedilu, ki navaja, da je bil avtizem „nujna skrb za javno zdravje“. V zadnjem poročilu ADDM 2016 je stopnja avtizma 1 od 54 zgolj “stalna skrb za javno zdravje”, kot je prikazano na sliki 2. Namesto da bi sprožil preplah zaradi njihove nezadržne naraščajoče linije, CDC pridržuje svoje glavne skrbi glede rasne narave enakost: čestitati dejstvu, da je avtizem pri Afroamerikancih danes na splošno podoben belim in azijskim Američanom. Z metodologijo omrežja ADDM primere ASD prepoznamo s pregledom in odvzemom zapisov, ki mu sledijo izkušeni kliniki, ki sistematično pregledajo informacije, da ugotovijo stanje primera ASD. CDC trdinjegov metodološki pristop zagotavlja “trenutno najboljšo možno oceno razširjenosti ASD, ne da bi opravili popoln pregled prebivalstva in potrdili diagnostične klinične primere.” Če CDC verjame, da se stopnja ASD sčasoma povečuje zaradi rasnih neenakosti, zakaj ne bi priporočili pregleda prebivalstva in potrditve diagnostike primerov v nezadostno populacijah, da bi dobili natančnejšo statistiko?

Kaj se je zgodilo v Utahu?
Mreža ADDM nima dokazov o splošnem znižanju ali upadanju stopenj ASD. Vendar pa obstajajo nepravilnosti v podatkih, poročenih na številnih spletnih mestih, med njimi predvsem v Utahu in Marylandu. Področja ugotavljanja Marylanda so se spremenila z vključitvijo drugega mesta z zmanjšanim dostopom do šolskih evidenc. V primeru Utah (Slika 3), kot je eden izmed nas poudaril v svoji pritožbi iz leta 2013, so namerna odstopanja od metodoloških postopkov mreže ADDM dovolila in zakrila mreža ADDM in Univerza v Utahu (U iz U).

Zaslišanje alarma
Nas imata dolgotrajno zaskrbljenost zaradi nezmožnosti CDC-ja, da bi sprožil alarm zaradi močnega in nenehnega povišanja stopnje avtizma. Eden od nas je skoraj dve desetletji kritičen do lažne zlorabe statističnih podatkov družbe CDC. Še eden od nas, nekoč notranji sodelavec CDC in glavni preiskovalec spletnega mesta Utah ADDM, Utah Register za avtizem in razvojne invalide. Potem ko so se začeli zastavljati pomisleki zaradi vzrokov za okolje, podatkovnih napak in kršitev zasebnosti v podatkih o avtizmu v Utah, je bil eden izmed nas (Zimmerman) na kratko razrešen s svojega položaja. Odtlej je vložila vrsto uspešnih tožb zoper svojega nekdanjega delodajalca U iz ZDA.

Poleg tega je Zimmerman postal tako zaskrbljen zaradi namerne manipulacije podatkov in javnega sporočanja uradnikov ADDM, prosila je dva kongresnika ZDA, demokrata iz Utaha Ben McAdamsa in Florida republikana Billa Poseyja, naj podpreta kongresno preiskavo raziskovalnih goljufij s strani ADDM Network in U U. Zimmerman je bil prvotni nagrajenec za donacijo CDC in preiskovalec načela Utah ADDM v obdobju 2002–2013. Verjame, da ima zdaj dovolj dokazov, ki kažejo resne kršitve zveznih zakonov o zasebnosti v zdravstvu in izobraževanju ter namerna odstopanja od vnaprej določenih protokolov študija ADDM s strani U-ja s sostorilcem uradnikov mreže ADDM.

Utahova stopnja avtizma v letu 2008 je bila med 47-letnimi otroki ena od 47 let, s trendom naraščanja pozorno spremljamo stalno najvišje stopnje mreže ADDM v New Jerseyju. To natančno sledenje se je naglo spremenilo, kot je prikazano na sliki 3, potem ko je bil Zimmerman za študijsko leto 2010 odstranjen kot preiskovalec načela ADDM v Utahu in ni mogel popravljati velikih podatkovnih napak in izpustov. Zimmermana je odpravil takratni predsednik U psihiatrije U, dr. William McMahon, potem ko je Zimmerman poročal o dr. McMahonu skupaj z dvema drugim, dr. Deborah Bilder in Amanda Bakian zaradi raziskovalnih goljufij. Na srečo so leta 2018 porotniki na okrožnem sodišču ZDA v Salt Lake Cityjuje odločilo v prid trditvam Zimmermanove, da je U U kršil njen zakoniti ščitnik žvižgačev. Zimmerman ima na državnem sodišču povezano tožbo proti U-U. Načrtuje izdati več dokumentacije v podporo svojim trditvam o goljufijah pri raziskavah, saj so dokumenti javno dostopni prek sodišč. Zimmerman upa, da bodo raziskovalci, ki sodelujejo pri kršitvah zasebnosti in odstopanja od študijskih protokolov na CDC in U of U, odgovorni.

Če bi popravili napake v podatkih in dosledno upoštevali protokole študije, bi prišlo do višjih stopenj avtizma, ki podpirajo razglasitev epidemije avtizma, izjava, ki jo CDC nikoli ni bil pripravljen podati…
Zapiranje oči
Še vedno ni jasno, zakaj so uradniki CDC ADDM zatiskali očitke Zimmermanova prijavitelja. Vendar pa prideta na misel dva očitna odgovora.

Prvič, zakoni o zasebnosti so lahko zapleteni in dolgotrajni, zato je pridobitev informiranega soglasja draga. Vendar je jasno, da so veliki podatki v svetu velikih raziskav in velikih podjetij enaki velikemu denarju in veliki moči. Obstajajo močne finančne motivacije za dostop do prepoznavnih podatkov o avtizmu, ki raziskovalcem ne bi bili na voljo, če bi upoštevali zvezne zakone o zasebnosti.
Drugič, odstopanja od vnaprej določenih protokolov študije ADDM so privedla do napačnih poročil o znižanju stopnje avtizma v državi Uta. Če bi odpravili napake v podatkih in dosledno upoštevali protokole študije, bi prišlo do višjih stopenj avtizma, ki podpirajo razglasitev epidemije avtizma, izjave, ki je CDC še nikoli ni želel podati, in kar nasprotuje njihovemu zgodovinskemu sporočanju. Izjava, da obstaja epidemija avtizma, bi podprla okoljsko vzročnost, kar je možnost, da bi CDC večkrat zavrnil.
Upamo, da bosta Kongresnika McAdams in Posey poskušala od CDC dobiti odgovore o raziskovalnih prevarah s strani uradnikov mreže ADDM. McAdams je trenutni predstavnik Zimmermana v kongresu. Znan je po svoji poštenosti, sočutju in po združevanju republikancev in demokratov, da se stvari uredijo. Diplomiral je iz pravne fakultete Columbia Law in zato verjetno razume zapletenost zveznih kršitev zasebnosti, ki jih je Zimmerman dokumentiral in poročal. Tako kot kongresnik Posey, tudi McAdams trenutno deluje v Odboru predstavniških hiš ameriškega doma za znanost, vesolje in tehnologijo, pomemben odbor za obravnavo vprašanj goljufij, povezanih z znanstvenimi študijami in dognanji.

Posey je v nacionalnih krogih za avtizem že dobro znan po tem, da je razkril še ene navedbe žvižgačev o goljufijah in manipulaciji s podatki s strani CDC. Posey je predhodno prejel obsežno dokumentacijo o raziskovalnih goljufijah pri CDC od dr. Williama Thompsona, starejšega znanstvenika pri CDC. Trditve raziskovalnih goljufij na CDC s strani Drs. Thompson in Zimmerman imata nekaj presenetljivih podobnosti. Tako Thompson kot Zimmerman sta pri ključnih študijah avtizma poročala o odstopanjih od vnaprej določenih protokolov CDC. Tako Thompson kot Zimmerman sta poročala o opustitvi statistično pomembnih podatkov. Thompson in Zimmerman sta poročala, da se je CDC zelo potrudil, da bi prikril manipulacijo z raziskovalnimi podatki.

Razglasitev avtizma za epidemijo je že zdavnaj. Javnost in, kar je najpomembneje, starši in družine, ki jih je prizadel avtizem, si zaslužijo boljše. Natančne informacije so potrebne za odgovor na pomembna in zaskrbljujoča vprašanja o etioloških dejavnikih in načrtovanju storitev. Raziskovalci in uradniki v javnem zdravstvu, ki očitno manipulirajo s podatki in ne upoštevajo zveznih zakonov o zasebnosti, morajo biti odgovorni. Kongres bi moral temeljito in neodvisno preiskati goljufije o raziskavi avtizma na CDC in zlasti znotraj mreže ADDM.

Ko jim nihče ne bo več delal otrok se bo tudi ta sistem sesul sam vase.

Dejan
Gost
Dejan
4 mjeseci prije

Nije Kill Bill obavešten da je plan elite da se čipira stanovništvo, niko ga nije o tome informisao a on kao humanitarac se ne razume u čipove, samo se bavi softverom. Za obavezno čipovanje se tek stvaraju uslovi, a obavezno vakcinisanje dece se već sprovodi. Prvo vakcina, a biočip koji je alfa i omega planova elite će doći… uz vakcinu ili na neki drugi način. Ali prvo treba poraditi na infrastrukturi za efikasno čipovanje preko 5G. Jesu fantastične ove teorije zavere, ali je zeznuto kad se one počinju sprovoditi u delo i onda prestaju da budu teorije zavere već je to zavera u praksi.

puki
Gost
puki
4 mjeseci prije

ŠOKANTNO! APEL NJEMAČKOG LIJEČNIKA: Korona je plod mafijaške prevare! Na primjeru iz Kenije upozorio na nove vakcine!
Skupina njemačkih liječnika osnovala je udrugu čiji je cilj svijetu propćiti istinu o korona virusu.

Kako je na konferenciji za novinare rekao dr. Heiko Schöning, jedan od osnovača, korona je samo vrsta virusa grupa koji se svake godine pojavljuje u određeno vrijeme.

Stoga mjere koje su uvedene nemaju nikakve veze sa virusom! Ali glavni proizvod tih mjera je panika i ona je opasna.
“Korona panika je iscenirana obična prijevara” kaže dr. Schöning i dodaje da jako je bitno razumijeti da se nalazimo u središtu jednog velikog mafijaškog trika i zlodjela. Kao dokaze ponudio je svoje intervjue kao i članke drugih doktora.
Na kraju je on upozorio da se ne zna šta će se nalaziti u vakcinama za koronu. Pre 6 godina je SZO napravio kampanju u Keniji oko vakcina, gde su ampule tajno dadržavale hormon trudnoće (oksitocin). Te vakcine su tajno davane pacijentima, za šta postoje dokazi kao i svjedoci, liječnici čak i 20 biskupa.

On je još jednom doveo u pitanje svrsishodnost mjera protiv korone, jer postoji mnogo neobjavljenih znanstvenih dokaza koji opovrgavaju svrsishodnost mjera – prenosi Kurir.rs

https://youtu.be/a2ptqYb9Ybk

puki
Gost
puki
4 mjeseci prije

aEvo kako se lažovi sami nehotice odaju,
balkanski đilkoš Lauc– suradnik Gatesovog Sveučilišta John Hopkins na kojem su Gates i WEF (Svjetski ekonomski forum- “light” verzija grupe Bilderberg), lani u listopadu organizirali simulaciju, probu pandemije korone. Sveučilište John Hopkins u suradnji sa SZO-om, kontrolira svjetsku statistiku o broju zaraženih i mrtvih

“Znanstvenik Lauc podijelio važno otkriće o koroni: Ovo zatvara jedno poglavlje”

https://www.index.hr/vijesti/clanak/znanstvenik-lauc-podijelio-vazno-otkrice-o-koroni-ovo-zatvara-jedno-poglavlje/2187821.aspx

citat:

“Lauc kaže kako je sada jasno da se koronavirus nije tako brzo širio, nego se testiralo sve više i više ljudi te da se tako pronalazilo sve više pozitivnih slučajeva koji su već prije bili zaraženi, a da to nitko nije znao…”

“..Jedna vrlo neuobičajena karakteristika SARS-CoV-2 virusa je da on kod dijela ljudi ne izaziva gotovo nikakve simptome, dok kod drugih izaziva tešku bolest koja često može biti i fatalna. Ti asimptomatski slučajevi značajno su pridonijeli širenju virusa, a u isto vrijeme su zbunili znanstvenike koji nikako nisu mogli shvatiti kako se virus tako brzo širi i na nejasne načine skače s osobe na osobu…”

zapišavanje u zdrav mozak: to znači, da Lauc ovdje nehotice priznaje: 1)- da navodni virus nije opasan i 2)- da se ustvari radi o virusu obične gripe, jer “on kod dijela ljudi ne izaziva gotovo nikakve simptome, dok kod drugih izaziva tešku bolest “.. kako kaže Lauc. ma stvarno, kakvo otkriće hebote!! Isto kao i kod gripe, 90% ljudi je preboli bez problema, a onaj mali dio ljudi, starijih i kronično bolesnih od toga dobije teško oboljenje ili odapne..

Dengvaxia controversy
Gost
Dengvaxia controversy
4 mjeseci prije

Denga 2?

Legionar
Gost
Legionar
4 mjeseci prije

Jedan update o Laucu.
On je napisao da je njegova tvrtka kupila uređaj za proizvodnju pcr testova ili tako nesto u 1 mj, tj da se bolje izrazim da su dobili uređaj u 1. mjesecu. Poznavajuci proceduru kod nabavke skupih i kompleksnih uređaja jasno mi je da je za takvo nesto potreban proces od par mjeseci bar ukoliko se radi o kupnju iz inozemstva sto je u ovom slucaju slucaj.
E sad ako je on dobio uređaj pocetkom 1 mjeseca po nekoj logici ja bi rekao da je ga narucio recimo u 11mj.
E sad kako je gospodin u 11 mjesecu znao za dolazecu pandemiju? I bas taj gospodin je u vladinom odboru kao savjetnik za borbu protiv korone i bas njegova tvrtka GENOS za sjedistem u Osijeku prodaje drzavi te iste testove!

Uz to ako pogledamo da je Lauc zauposlenik John Hopkins jasno je samo jedno:

LAUC I LIKOVI SA JOHN HOPKINSA SU VIDOVITI!!!

puki
Gost
puki
4 mjeseci prije

Međutim, lažovi se naravno neće predati i neće odustati od velikog plana sveobuhvatnog cjepljenja, jer tako želi “firer”-vođa”, Gates ( u službi još većih firera sotonske kabale- Rotšilda i Rokefelera)… Tako je svom fireru, tepala Ursula von der Leyen, nakon donatorske konferencije, za skuplanje love za cjepivo, početkom svibnja, na tviteru je napisala: “thank you Bill for your leadership”. Hvala Bille za tvoje vodstvo…

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/propale-nade-u-kolektivni-imunitet-napokon-utvrdeno-koliko-je-hrvata-preboljelo-koronu-vecina-gradana-bit-ce-ugrozena-ako-dode-do-drugog-vala/10370023/

zato Jutarnji prij 3 dana objavljuje ovaj članak:

“PROPALE NADE U KOLEKTIVNI IMUNITET: NAPOKON UTVRĐENO KOLIKO JE HRVATA PREBOLJELO KORONU Većina građana bit će ugrožena ako dođe do drugog vala ”

E sada pogledajte i ovdje zapišavanje u zdrav mozak:

Pošto im je propala fora sa zastrašivanjem, da je korona navodno strahovito opasna i da se brzo širi, sada je fora da moramo imati kolektivni imunitet.

citati iz članka:

“…U Hrvatskoj je manje od dva posto stanovništva, dakle manje od 80.000 ljudi, bilo zaraženo novim koronavirusom, pokazuju preliminarni podaci serološkog testiranja koje provodi Hrvatski zavod za javno zdravstvo..

Slične su rezultate, tj. nisku prokuženost pokazala seroepidemiološka istraživanja, provedena i u drugim europskim državama – dodala je dr. Vilibić-Čavlek. Primjerice, serološka su istraživanja u Češkoj i Sloveniji pokazala da je u tim zemljama, koje su se, poput naše, rano zatvorile, koronavirusom bilo zaraženo između dva i pet posto stanovnika. Čak i države, regije i gradovi u kojima je SARS-CoV-2 duže vremena slobodno kolao, u populaciji bilježe nisku prokuženost…”
—–
dakle, bezopasni virusčić…. ali ako ste pomislili da će kabalini lažovi priznato tu očiglednu činjenicu, varate se… u daljem toku članka…eh sada pogledajte ovaj fenomenalni “znastveni zaključak”:

“…Niska prokuženost u našoj populaciji, što znači i nizak broj ljudi otporan na zarazu, pokazuje da će najveći dio hrvatskih građana biti ugrožen koronavirusom SARS-Cov-2 u slučaju da dođe do drugog pandemijskog vala….”

svaki prosječno inteligentan čovjek će se zapitati, pa ako je u tom navodnom “1. valu”, bilo zaraženo tako malo ljudi, iako je virus, kako oni sami priznaju, dugo kružio, zašto će onda “najveći dio građana biti ugrožen u slućaju 2. vala”?

pa nam objašnjavaju:
“Da se virus ne bi širio u populaciji nužno je da je visoki udio stanovnika prebolio bolest (stjecanje tzv. imuniteta krda) ili da je visoki udio stanovništva cijepljen. Kako se radi o novom virusu, cjepiva nemamo….”

aha!, dakle u tom grmu leži zec… Kako god okreneš, lažovi, nas stalno uvjeravaju da od slabašnog virušćića korone (u stvari obični virus gripe, sa primjesama virusa korone, koji su kako je dr. Wodarg pokazao, poznati najmanje 15 godina, kao sastvani dio gripoznih oboljenja)- prijeti opasnost i da je jedino rješenje cjepivo. Dakle, pošto je virus slabašan i od njega se zarazilo samo 2% ljudi, sada nas uvjeravaju da je upravo to problem- dakle, što je premalo ljudi zaraženo, jer se ne može stvoriti tzv. imunitet krda. Međutim, ako je tako jako malo ljudi zaraženo, zdrav logički razum se pita: što će nam onda tzv. kolektivni imunitet? protiv bolesti, koja nije opasnija od gripe, odnosno je slabija od gripe. protiv gripe također nemamo imunitet, ona svake godine napadne stotinjak milijuna ljudi na svijetu, i od toga 98-99% je preboli bez problema. Iako postoji cjepivo protiv gripe, ono je beskorisno. Osim toga, oduvijek postoje daleko teže i opasnije bolesti od korone/gripe, kao hepatitis, tuberkuloza, malarija, kolera…itd.. i ne postoji kolektivni imunitet protiv tih bolesti, niti postoji učinkovito cjepivo koje bi zaštitilo sve..

I evo što se lažovi još kažu u ovom članku:

“U svakom slučaju, dok svijet ne dostigne kolektivni imunitet, jedino pravo oružje protiv Covida je cjepivo, za koje postoji više kandidata. Jednom kad se pronađe, morat će se cijepiti velik broj stanovnika svijeta. Problemi se očekuju u pravodobnoj proizvodnji milijardi doza cjepiva te distribuciji. Prve su procjene pokazivale da bi se, za stjecanje kolektivnog imuniteta, u svijetu trebalo cijepiti oko 40 posto stanovnika, odnosno njih oko tri milijarde. No, ta se procjena radila na temelju očekivanja da će oko 20 posto stanovništva dotad steći imunitet dolazeći u kontakt s virusom.

Bude li taj udio znatno manji, na razini sadašnjeg, i cjepiva će trebati znatno više. Da bi se u Hrvatskoj postigao kolektivni imunitet, u tom će slučaju biti nužno osigurati znatno više od 1,5 milijuna doza, kao što je preliminarno prognozirano. Iako je prokuženost u Hrvatskoj mala, mnogi su građani uvjereni da su baš oni u siječnju i veljači preboljeli Covid-19. – Serološko testiranje moći će se obaviti u HZJZ-u na uputnicu, odnosno uz plaćanje. HZJZ je poslao HZZO-u prijedlog cijene te će se nakon njihova odobrenja započeti rutinsko testiranje – rekla je dr. Vilibić-Čavlek.”

istina boli
Gost
istina boli
4 mjeseci prije

Eh stari moj Puki
neki mi ga kolektivno puse i ta doktorica i te pizdetine od ljudi koje ponavljaju laz ko stara gramofonska ploca. Imunitet stada je sad u igri kao adut, sa “neugodnim” iznenadjenjem da je premalo zarazenih bilo. Pa cekajte, majku vam jbem zlocinacku, pa sta ste onda lajali na mjesec kako se zaraza jako siri, masa ljudi umire, pa odmah zatvarali sve do jedne drzave………….mislim, stvarno dok im glave ne pocnu padati sa ramena, nema odustajanja. I cuj ovog majmuna killa nilla gore….umjesan kao vlasnik u sve kcerke kompanije povezane od cjepiva, nanotehnologije cipiranja, softwarea za pracenja, 5g satelita i instalacije………….pa sad on jadan sere okolo kako ljudi svasta pricaju……………mislim, ko jos pusi takve fore?

Mucke
Gost
Mucke
4 mjeseci prije

Da , a opce je poznato da je najbolji nacin za stjecanje kolektivnog imuniteta karantena,samoizolacija,socijalno distanciranje i policijski sat .

Nekoime
Gost
Nekoime
4 mjeseci prije

Dokazali dr. Mengele i SS.

puki
Gost
puki
4 mjeseci prije

na onoj poruci na tviteru, kada je predsjednica EK, Ursula von der Leyen zahvalila Gatesu, otkriva se zapravo HIJERARHIJA POSLUSNOSTI, koja postoji kod SOTONSKE ELITE.
U.v. d. Leyen je napisala: Thank you Bill, for your leadership”- Hvala Bille za tvoje vodstvo..

Dakle ona ga indirektno naziva VODJOM…
Iako Gates nije njeni nadredjeni, nema nikakvu visoku politicku funkciju,

Armagedon
Gost
Armagedon
4 mjeseci prije

Puki neznam dali se sijecas di san napisa da se Gates priprema da preuzme svijet kao svijetski vodza.
Sve se priprema za njegov dolazak .

Dejan
Gost
Dejan
4 mjeseci prije

Armagedon
Gates će biti svetski vodja??? Smotani lik bez ikakve harizme? Kako li samo došao do tog neverovatnog zaključka… Ja pominjem da se svet priprema za dolazak antihrista, a on će biti izuzetno inteligentna i veoma šarmantna osoba, uz to veoma moćna i manipulativna. Gates je samo jedna korisna figura u planu elite i ništa više od toga.

Šule
Gost
Šule
4 mjeseci prije

Dejane načekat češ se da dođe tvoj omiljeni Antikrist..neće on još za 50 god a cijepivo mogu samo životinjama davat..zato mirno spavaj i nemoj paničarit jer je gripa prošla za ovu godinu.

Dejan
Gost
Dejan
4 mjeseci prije

Šule
prošli put si rekao da će antihrist doći za 20 god, a sada neće ni za 50 godina. Daj dogovori se sam sa sobom, nemaj da tako lutaš u izjavama. Ja uvek mirno spavam, čista mi je savest. A panike nema i nije je bilo kod mene. Ma šta da se dogodi ja ne paničarim, ali ti si na rubu panike ako stvari krenu loše.

Šule
Gost
Šule
4 mjeseci prije

Dejo ja sam to izjavio figurativno da znaš da ga ti nečeš dočekat u svom životu-a ostalo tebi prepuštam cjepljenje ,čipovanje i ostale gluposti sa kojima se boriš već mjesecima..

Dejan
Gost
Dejan
4 mjeseci prije

šule
pokazuješ veliko nerazumevanje ako su tebi cjepljenje i čipovanje gluposti… Ali tako je, nekima jednostavno nije dato da razumeju…

Sam
Gost
Sam
4 mjeseci prije

Bas tako.
Takodje Islamski izvori kazu da ce antikrist ili Dedzzdzal biti najvece iskusenje na Zemlji od postanka ljudskog roda.
I covjek vjernik je svjestan toga,mirne savjesti ali oprezan i obazriv i upravo iz tog razloga govori i upozorava druge koji ne znaju kolika je to opasnost.

Mucke
Gost
Mucke
4 mjeseci prije

Znas ono piramida moci kabale od Ickea , e pa ovaj (Gates) je negdje po sredini te piramide.

Dejan
Gost
Dejan
4 mjeseci prije

da mucke, daleko je Gates od vrha piramide. On je samo njihov koristan igrač. Kao i Soroš.

Sam
Gost
Sam
4 mjeseci prije

Portir,kako rece jedan njemacki mudar covo.

puki
Gost
puki
4 mjeseci prije

ima ona izreka, kaze Sotona: moja najveca pobjeda je to, sto ljudi ne vjeruju u mene

xxx
Gost
xxx
4 mjeseci prije

kako to ,a vjernici su velika vecina ,,boze mee prosti

Sam
Gost
Sam
4 mjeseci prije

Samo deklarativni vjernici

tihobl
Gost
tihobl
4 mjeseci prije

Najbizarnija teorija zavjere je da je virus nastao prirodnim putem i da su kinezi pojeli sismisa na pijaci u Vuhanu.

Dejan
Gost
Dejan
4 mjeseci prije

Ima još bizarnija teorija – šišmiš pojeo kineza i onda postao prenosilac virusa.

Žvuž
Gost
Žvuž
4 mjeseci prije

Nisam ja, majke mi. Dobro, ništa onda.

Postoji li itko tko nije retardiran da će povjerovati optuženom za planiranje genocida toliko da samo na osnovi njegovog zgražanja nad optužbama potpuno odbaci mogućnost da bi Kill Bill bocko i čipiro? Šta mislite da bi npr. Obama ili dr. Mengele rekli da ih pitate jesu li oni zločinci? Sumnjam da bi rekli da jesu.

Armagedon
Gost
Armagedon
4 mjeseci prije

Armagedon dolazi sigurno, ubrzava se osvijescenje je jako vazno za vrijeme koje dolazi.
EK je pokazala na cijoj je strani i zasto je stvorena.

I deset kraljeva preda vlast jednom covijeku.

Šule
Gost
Šule
4 mjeseci prije

Armagedon pa ti si svaki dan u panici od globalista.čipiranja,pračenja i sl..opusti se nema ništa od tih teorija zavjera-samo spavaj,pij ,jedi i uživaj…gripa je završila

krezubi glasac
Gost
krezubi glasac
4 mjeseci prije

Kabala,lucifer,svijetlonosa,pali andjeo. Velika zadnja borba zla i dobroga. Sotona poslaze svoje vojnike preko glavoklimaca politicara koji za saku srebrnjaka narod izdaju. To je svjetski proces. pa vidi se tko kome ruku miluje…
Kad se sretnu sa svojima gazdama gradove blokiraju, helikopteri lete. Zasto kad ih narod voli ? Zasto se i cega boje?

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije

Sad kao prvo u prelaznom periodu sljedi COVID ID OSOBNA u prelaznom ljetnom periodu.
Onda tek poslije nastupa smrdljivac kilbill..
Ta OSOBNA je vec negdje u Litvaniji (ko ce drugi nego ‘ugrozeno baltici jadnici’)vece isprintana sa digitslnim zigovima i digi procedurom.

Corona ID postaje stvarnost!

napisao 06/06/2020 od
Lakameda je kompletna usluga za farmaceutsku industriju sa sjedištem u Litvaniji. Slika: lakameda.lt
Kao što se sada može vidjeti na web stranici. Prelaz Covid bit će uveden u julu 2020. godine.
Tamo piše:
Sistem putovnice C19 dizajniran je za sigurnu registraciju rezultata ispitivanja vezanih uz COVID-19 kako bi ih pojedinac koristio.
To kupcima pruža mogućnost da budućim ovlaštenjima omoguće da registriraju svoje rezultate testovima COVID-19, testovima na antitijela ili vakcinacijama. Registrovani testovi ili vakcinacije mogu se pregledati ili potvrditi bilo gde. Pojedinci se mogu ažurirati o svim preporukama zemalja koje su od značaja za njih u stvarnom vremenu.
Svi koji su testirani na virus COVID-19 ili test na antitijela ili koji su primili vakcinaciju u ovlaštenoj ustanovi mogu podnijeti zahtjev za registraciju u sistemu pasoša C19. Ovlaštena institucija registrira rezultate ispitivanja kupca na sigurnoj web stranici i izdaje C19safecard s jedinstvenim kodom i sigurnosnom naljepnicom. Pojedinci mogu pregledati ili dokazati rezultate ispitivanja i bilo koje preporuke unosom sigurnosnih kodova i ličnog matičnog koda na web-mjestu C19.
Putovnica C19 proširuje perspektivu za testirane i registrovane ljude jer je pouzdano sredstvo za dokazivanje rezultata. Rezultat testa može omogućiti besplatno putovanje, društvene kontakte, posao i druge svakodnevne aktivnosti. Znanje o COVID-19 svakodnevno se povećava, pa bi registrirani rezultat testa mogao biti vrijedan sada ili u budućnosti.
Sistem pasoša C19 biće uveden u julu 2020. godine.

ps. bilu nevjeruj, sve da je na lomači!!!Jer to je takav soj, koji nikad nije mario za čovjeka i drustvo-već samo za Profit.

Bosanac
Gost
Bosanac
4 mjeseci prije

Toliko demonstranata po U.S a niko da izvede humanitarnu akcuju against psihopati

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije

da Bosanac svi su to zobi demonstranti… dobro su ih kinezi desifrirali

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
4 mjeseci prije

Vidi ti sotonjaru.
Koliko si profitirao u 3 tjedna covida? I ne samo ti.
Sram vas bilo sve skupa, želite poubijati čovječanstvo.

Red Dog
Gost
Red Dog
4 mjeseci prije

Bile Gejce, mi te volimo.
Posle Bila – Bil.

Zen
Gost
Zen
4 mjeseci prije

Meni je jako zalosno sto 97% ljudi oko nas uopće nema pojma i NITI ŽELI istražiti tko je ovaj čovjek!
Možemo prvo krenuti sa njegovom “humanitarnom” organizacijom koja je navodno teska 45 milijardi!! Ajmo ponovno 45 milijardi!
Ponovite to u tisini, 45 milijardi dolara.
Ako pogledamo tijek novca mozemo vidjeti da velika vecina novce ide medijskim kucama i velikim korporacijama.
Nema niti jednog veceg mass medija koji ne prima lovu od Gates Fondation.
Samo podatak da je BBC dao 50 miliona dolara. Humanitarac, filantrop. Ludilo, sumrak razuma, sta sumrak, noc ona najcrnja kad đavoli izlaze.
Naravno tim novcem ovaj govnar kupuje sve one pozitivne rijeci o njemu koje mozemo citati u proteklom periodu.
Ne znam kakvim ga sve epitetima nisu nazivali.

Danas citam intervju s njegovom zenom u casopisu time.

Na pitanje novinarke kada ce most of the population be vaccinated od sotoninog unuka žena odgovara : I believe we are 18months from that.

Na pitanje tko ce se prvi vakcinirati u SAD, ona odgovara health workers.

A meni ono najzanimljivije.
Na pitanje tko je ide poslije toga od sotoninog unuka žena odgovara : Black people and other colored people zato sto su kao vise podlozni ovom virusu.

Sumnjam da cu sutra itko htjeti nju razapeti kao sto zele sada Trumpa zbog ovog.

Drugi val dolazi sigurno, brojke ce lazirati jos vise, za sve ce otkriviti ljude, uvesti ce totalnu represiju i kontrolu, svaki oblik bunta ce biti uklonjen i strogo sankcioniran.
Istina buđenje i osvještavanje ljudi se desava ali i dalje ne u toliko velikom broju kao prije.
Tu gdje sam ja ljudi jedva cekaju vakcinu i samo to vide kao rjesenje.

Najzalosnije je to sto cemo svi mi platiti visoku cijenu zbog velike vecina koja ne zeli razmisljati svojom glavom nego je lakse slusati autoritete.
Naravno cijepljenje za svu populaciju nece biti obavezno, oni ce to tako predstaviti, ali u tom grmu se krije zekan.
Ako nemas potvrdu da si se cjepio nema posla prijatelju, firma koja zaposli takvog radnika moze ocekivati drakonske kazne mozda i gasenje.
Onda putovanja, nema u avion, nema nista javno, mozda se bude moglo autom kao samac ali i to sumnjam.
Na sve moguce nacine ce taj dio populacije koji ne zeli cjepivo unistavati.

E sad moje pitanje je, kako se boriti protiv toga? Istinom, naravno mozemo siriti istinu ali velika vecina ne zeli slusati a vremena nemamo. Oni su nam sve rekli, drugi val dolazi, cjepivo kroz godinu dana. Tako ce i biti.
Mozda AGENDA 21 se odnosila i na 2021 godinu, godinu kada ce udariti zavrsiti s prvim katom kuce diktature.
Da li ce uspjeti pokriti kucu to cemo jos vidjeti.

Problem je sto velika vecina smatra da se ne moze nista promjeniti, po pitanju ovog i bilo cega u drustvu.
Da je to borba s vjetrenjacama.

P.S. Vjetrenjace ne mogu raditi tamo di nema vjetra, ili gdje je vjetar prejak.
Mi smo taj vjetar. Dok god pusemo onako kako vjetrenjacama odgovara one ce skupljati energiju i ostvarivati dobit.
Ako zapusemo jace mozemo ih slomiti.

Nekoime
Gost
Nekoime
4 mjeseci prije

Windowsi, koji Windowsi, nemam nikakve veze s tim….

med. mafija i medicinska zavjera
Gost
med. mafija i medicinska zavjera
4 mjeseci prije

oe24.at/oesterreich/chronik/niederoesterreich/Todes-Drama-in-Kinderwunschklinik-weitere-Betroffene-in-Lebensgefahr/432686648
amazon.de/Die-weiße-Mafia-Pharmaindustrie-Gesundheit/dp/3868835849
amazon.de/betrogene-Patient-Gefahr-medizinisch-behandeln/dp/3742310348

bumbar
Gost
bumbar
4 mjeseci prije

Kill Bill se držao one izreke: “Nisu lisice toliko mudre, nego su kokoši previše glupe.” Izgleda da su se kokoši opametile, pa se mudri Billy počeo povlačiti u svoju jazbinu.

Komentar
Gost
Komentar
4 mjeseci prije

Evo,još prije sto godina se pričalo o tome što ovaj nepravedno osuđivani jadni milioner ima zadatak sprovesti…iz ustiju Steinera.Možda kolegi Zapeti i sličnima bude malo jasnije o čemu mu govori Dejan i njemu slični…o ratu za duše
Ali,ima tko je i zamislio drugačije da bude,a tome se nemože oduprijeti nitko,ma koliko moćan bio…tako da,rokačine će biti,a pobjeda se već zna čija će biti,,samo se igrokaz mora odigrati
U BUDUĆNOSTI ĆEMO LIJEKOVIMA ELIMINIRATI DUŠU

Pre više od stotinu godina, Rudolf Steiner je napisao sledeće:

“U budućnosti ćemo lijekovima eliminirati dušu.”

Pod izgovorom „zdravog gledišta“ biti će cijepiva kojima će se ljudski organizam tretirati što je prije moguće, moguće direktno pri rođenju, tako da čovjekovo biće ne može razviti misao o postojanju duše i duha.

Ljekari-materijalisti će dobiti zadatak da eliminiraju dušu čovječanstva.

Kao i danas, mi cijepimo ljude protiv ove ili one bolesti, tako ćemo u budućnosti cijepiti djecu supstancom koja može proizvesti upravo to da će se ljudi, zahvaljujući ovom cijepivu, imunizirati od podvrgnutog “ludila” duhovnog života.

Bili bi izuzetno inteligentni, ali ne bi razvijali svijest i to je stvarni cilj određenih materijalističkih krugova.

Sa takvim cijepivom lako možete natjerati eterično tijelo da se odvoji od fizičkog tijela.

Jednom kada bi se eterično tijelo razdvojilo, odnos između svemira i eteričkog tijela postao bi krajnje nestabilan i čovjek bi postao automat, jer fizičko tijelo čovjeka mora biti polirano na ovoj Zemlji duhovnom voljom.

Tada cijepivo postaje svojevrsna oružana sila; čovjek se više ne može riješiti datog materijalističkog osjećaja. Postaje ustavni materijalista i više se ne može uzdignuti do duhovnog. “Rudolf Steiner (1861-1925)

Qyu
Gost
Qyu
4 mjeseci prije

Ponavljam: filantropija i milijarde dolara ne mogu biti spojene niti u jednom čovjeku, pa makar se on zvao i Bili Piton!

https://m.youtube.com/watch?v=JZNcJkFayPY#menu

Max
Member
Max
4 mjeseci prije

Ne bi on to nikad…

Bosanac
Gost
Bosanac
4 mjeseci prije

Svi su ga Mainstream portali prenijeli 🙂 …treba mu namjestit jedno 2-3 afroamerikanca ona sa xxx stranica da mu dobro utjeraju a zlo istjeraju, i svom ovim njegovim sljedbenicima sa nasih prostora

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
43
0
()
x