fbpx

Koliko su nanočestice sigurne u Moderninom cjepivu?

Joseph Mercola

Analiza dr. Josepha Mercole objavljena 10. veljače 2021. vrijedna je objave  kao upozorenje znalccima iz struke koji su izdali narod, ali i narodu, iako  većinom bez specijalističkih znanja , ali ne glup da ne razumije ono što je najosnovnije.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/10/nanoparticles-in-moderna-vaccine.aspx

Već iz ovog kratkog uvodnog prikaza jasno je kako tekst o odgađanju druge doze cjepiva i te kako predstavlja dio plana, a o tome ste čitali:

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/zasto-odgadaju-drugu-dozu-cjepiva.html

KRATAK PRIKAZ

  • Cjepiva COVID-19 Moderne i Pfizera koriste lipidne nanočestice koje sadrže polietilen glikol (PEG) za isporuku mRNA do vaših stanica
  • Ova eksperimentalna mRNA tehnologija i njezin sistem za isporuku na bazi lipidnih nanočestica nikada nisu odobreni za upotrebu u cjepivu ili lijeku
  • Izražena je značajna zabrinutost zbog tehnologije, uključujući nanočestice lipida, a Moderna ju je napustila 2017. nakon što su studije otkrile visoku stopu štetnih učinaka
  • Stručnjaci su ispitali jesu li LNP-ovi sigurni, jer istraživanja pokazuju da oni lako ulaze u mozak i mogu izazvati imunološke reakcije
  • Prva doza cjepiva COVID-19 može pripremiti tijelo da ima imunološku reakciju na LNP, tako da kada se primi druga doza, postoji veća vjerojatnost za pojavu štetnih događaja
  • PEG pronađen u cjepivima Pfizer i Moderna također može uzrokovati alergijske reakcije i anafilaksiju

I cjepiva Pfizer-BioNTech i Moderna COVID-19 izrađena su s tehnologijom messenger RNA (mRNA) koja djeluje pretvarajući stanice vašeg tijela u istinske tvornice lijekova. MRNA cjepiva uče vaše stanice da proizvode protein ili komadić proteina koji pokreće imunološki odgovor, uključujući proizvodnju antitijela.

Međutim, budući da se prirodna mRNA lako razgrađuje, to znači da eksperimentalnoj genskoj terapiji treba poseban sustav isporuke kako bi dospjela do tjelesnih stanica.

Moderna i Pfizer u tu svrhu koriste lipidne nanočestice koje sadrže polietilen glikol (PEG).

MRNA je omotana lipidnim nanočesticama (LNP) koje je prenose u vaše stanice, a LNP su “PEGilirani” – to jest, kemijski vezani za molekule PEG za povećanje stabilnosti. Ova eksperimentalna mRNA genska terapija i njezin sistem za isporuku na bazi lipidnih nanočestica nikada nisu odobreni za uporabu u cjepivu ili lijeku.

To uključuje cjepiva Pfizer i Moderna COVID-19, koja su američka Food and United States samo odobrila za hitnu upotrebu. Uprava za lijekove – nije “odobrena”. Pokazana je značajna zabrinutost zbog tehnologije, uključujući nanočestice lipida, a Moderna ju je zapravo napustila 2017. godine nakon što su studije otkrile visoku stopu štetnih učinaka.

Napušteni projekt mRNA Moderne u 2017. godini

Moderna je udružila se s Nacionalnim institutom za alergije i zarazne bolesti (NIAID) na čelu s dr. Anthonyom Faucijem kako bi stvorila svoje cjepivo COVID-19. U veljači 2020. cijena dionice porasla je za 78,1 % kada je objavila da je njegovo cjepivo protiv RNA spremno za klinička ispitivanja,  „tjerajući“ svog izvršnog direktora Stéphanea Bancela u klub milijardera.

Bancel je 2016. razgovarao o još jednom od nadolazećih proizvoda tvrtke, o liječenju rijetke bolesti nazvanom Crigler-Najjarov sindrom. Onima s Crigler-Najjarovim sindromom nedostaje jetreni enzim potreban za razgradnju bilirubina. Modernin eksperimentalni tretman koristio je mRNA za kodiranje enzima koji nedostaje i bio je zatvoren u LNP kao sredstvo za isporuku.

No, kako je STAT izvijestio 2017. godine, liječenje je “na neodređeno vrijeme”, jer se “nikada nije pokazalo dovoljno sigurnim za testiranje na ljudima.”  Prema STAT-u:

“… mRNA je lukava tehnologija. Nekoliko glavnih farmaceutskih tvrtki pokušalo je i napustilo tu ideju, boreći se da unese mRNA u stanice bez izazivanja gadnih nuspojava… Neodređeno odgađanje projekta Crigler-Najjar signalizira trajnu i zabrinjavajuću zabrinutost za bilo koji tretman mRNA koja se mora isporučiti u više doza…

…A za svoje kemičare te su nanočestice stvorile zastrašujući izazov: dozirajte premalo i nemate dovoljno enzima koji utječu na bolest; doza previše, lijek je previše toksičan za pacijente… Moderna nije mogla postići da terapija djeluje, rekli su bivši zaposlenici i suradnici. Sigurna doza bila je preslaba, a ponovljene injekcije doze dovoljno jake da bi bile učinkovite imale su zabrinjavajuće učinke na jetru u ispitivanjima na životinjama. ”

Moderna kaže da bi LNP mogli pokrenuti ”značajne neželjene događaje”

U svom korporativnom prospektu objavljenom 2018. godine, u vrijeme njihovog lansiranja na burzu, Moderna je priznala da njihovi LNP-ovi nose rizike. Oni su izjavili:

“Nijedan mRNA lijek nije odobren u ovoj novoj potencijalnoj kategoriji lijekova i nikada neće biti odobren kao rezultat napora drugih ili nas. Razvoj mRNA lijekova ima značajan klinički razvoj i regulatorne rizike zbog nove i neviđene prirode ovog novog kategorija lijekova. ”

Također su izložili mnoge potencijalne rizike povezane s mRNA ili njezinim sustavom za isporuku LNP-a. Među njima:

  • “Genske terapije i lijekovi na bazi mRNA mogu aktivirati jedan ili više imunoloških odgovora na bilo koju i sve komponente lijeka (npr. MRNA ili nosač za isporuku, poput nanočestica lipida (LNP)), kao i protiv kodiranog proteina , što dovodi do potencijalnih nuspojava povezanih s imunološkom reakcijom.”
  • “Većina naših ispitivanih lijekova formulirana je i primjenjuje se u LNP-u, što može dovesti do sistemskih nuspojava povezanih s komponentama LNP-a koje možda nikada nisu testirane na ljudima.”
  • “Iako smo nastavili optimizirati svoje LNP-ove, ne možemo biti sigurni da naši LNP-ovi neće imati neželjene učinke. Naši LNP-ovi mogu u cijelosti ili djelomično doprinijeti jednom ili više sljedećih: imunološke reakcije, reakcije infuzije, reakcije komplementa, reakcije opsonacije, reakcije antitijela uključujući IgA, IgM, IgE ili IgG ili neku njihovu kombinaciju ili reakcije na PEG iz nekih lipida ili PEG koji je inače povezan s LNP-om.”
  • “Određeni aspekti naših ispitivanih lijekova mogu inducirati imunološke reakcije bilo mRNA ili lipida, kao i nuspojave unutar jetrenih putova ili razgradnju mRNA ili LNP, od kojih bi svaka mogla dovesti do značajnih štetnih događaja u jednom ili više naša klinička ispitivanja.”

LNP-ovi mogu ući u vaš mozak

U pismu dr. Peteru Marksu,  direktoru FDA-ovog Centra za procjenu i istraživanje bioloških lijekova, Informed Consent Action Network (ICAN) ispitivao je jesu li LNP-ovi sigurni, jer istraživanja pokazuju da oni lako ulaze u mozak:

“Studija iz 2018. pod naslovom Lipidne nanočestice: novi pristup ciljanju mozga navodi:

„…mozak lipidne nanočestice lako uzima zbog svoje lipofilne prirode. Bioprihvatljiva i biorazgradiva priroda lipidnih nanočestica čini ih manje otrovnima i pogodnima za ciljanje mozga . ‘U članku se također navodi: ‘Ove nanostrukture treba intenzivno istraživati ​​da bi se uspješno došlo do faze kliničkih ispitivanja’.”

Autori studije sugeriraju da lipidne nanočestice poput onih u COVID cjepivima mogu biti idealne za sustave za davanje lijekova zbog njihove sposobnosti da zaobiđu krvno-moždanu barijeru i “dođu do ciljanog mjesta zbog svoje male veličine i sposobnosti izmicanja retikularnog endotelnog sustava.”

Nedavno sam intervjuirao dr. Judy Mikovits, za staničnu i molekularnu biologiju, i složila se da LNP-ovi mogu ući u mozak mogu pridonijeti patološkoj neuroinflamatoriji, što može dovesti do štetnih učinaka poput multiple skleroze ili ALS-a. Uz to, ovi LNP-ovi koji nose mRNA traju dulje vrijeme, prisiljavajući vaše stanice da kontinuirano proizvode SARS-CoV-2 proteinski klas. (Potičem vas da pregledate moj članak i intervju s Judy.)

Cjepivo mRNA pokreće vaše tijelo da proizvodi antitijela protiv proteina SARS-CoV-2, a proteini spike zauzvrat sadrže sincitin-homologne proteine ​​koji su neophodni za različite funkcije u vašem tijelu, uključujući stvaranje posteljice u trudnica.

“Sincitin je naziv koji je dobio endogeni omotač gama retrovirusa”, rekao je Mikovits, “i znamo je li izrazito izražen u tijelu na različitim mjestima … na primjer, u mozgu, kamo će te lipidne nanočestice ići, onda ste dobio multipla sklerozu”. Nastavila je:

“Dakle, ekspresija tog gena samo razbješnjava mikrogliju, doslovno upali i disregulira komunikaciju između moždanih mikroglija koje su ključne za čišćenje toksina i patogena u mozgu i komunikaciju s astrocitima koji ne reguliraju samo imunološki sustav već i endokanabinoidni sustav…

Već smo vidjeli u kliničkim ispitivanjima … multipla skleroza kao štetan događaj i lažu nas. ‘Oh, ti su ljudi to imali.’ Ne, nisu. Također vidimo mialgijski encefalomijelitis, upalu mozga i leđne moždine.”

Peticija Europskoj medicinskoj agenciji također je pozvala na zaustavljanje faze 3 kliničkih ispitivanja Pfizerovog mRNA cjepiva, dijelom i zbog zabrinutosti da ako imunološki sustav žene počne reagirati protiv sincitina-1, postoji mogućnost da postane neplodna.

Imunološke reakcije su još jedna ključna briga

Prema ICAN-u u njihovom pismu FDA-i,  prva doza COVID-19 cjepiva može pripremiti tijelo na imunološku reakciju na LNP, tako da kada se primi druga doza postoji veća vjerojatnost za pojavu štetnih događaja:

“U članku pod naslovom Nuspojave i cjepiva COVID-19: što očekivati, u izdanju Johns Hopkins navodi se: ‘Nuspojave su bile češće nakon druge doze u ispitivanjima cjepiva.’

Ovaj se događaj demonstrira na egzogenim nanočesticama i endogenim kristalnim molekulama kao signal opasnosti za NLRP3 upale, što pruža potporu da se sve više upalne nuspojave uočene u cjepivu u ispitivanju mogu pripisati LNP-ima i da se pogoršavaju ponovljenim ubrizgavanjem.

Ova povećana reaktogenost jasno je prikazana u kliničkim ispitivanjima COVID-19 i za Pfizer i za Modernu.”

Modernina izvješća o kliničkoj sigurnosti Savjetodavnom odboru FDA za cjepiva i srodne biološke proizvode također su primijetila: “U studiji 301, traženi lokalni i sistemski ARs [nuspojave] bili su češći u sudionika koji su primili mRNA-1273 u usporedbi s placebom, a sistemski AR su bili češći nakon druge injekcije. ”

Njihovi podaci pokazuju da su sistemske nuspojave stupnja 3, koje su dovoljno ozbiljne da spriječe svakodnevne aktivnosti, porasle s 2,9 % nakon prve doze na 15,7 % nakon druge doze. Reakcije stupnja 4, koje zahtijevaju posjete hitnoj pomoći ili hospitalizacije, također su se povećale, s pet slučajeva nakon prve injekcije na 14 slučajeva nakon druge.

Najmanje osam ljudi imalo je i ozbiljne reakcije slične alergijama na Pfizerovo cjepivo COVID-19, što je natjeralo NIAID da sazove nekoliko sastanaka za raspravu o štetnim događajima s dužnosnicima Pfizera i Moderne, zajedno s FDA-om i neovisnim znanstvenicima.

Mnogi sumnjaju da je PEG pronađen u cjepivima Pfizer i Moderna možda krivac za alergijske reakcije i anafilaksiju. PEG se nikada nije koristio u odobrenom cjepivu, ali se koristi u određenim lijekovima za koje je poznato da uzrokuju anafilaksiju.  Prema Robertu F. Kennedyju mlađem, “studije pokazuju da 1 od 7 Amerikanaca nesvjesno može biti u opasnosti od alergijske reakcije na PEG.”

Smatra da bi “svi trebali biti provjereni na anti-PEG antitijela prije nego što dobiju cjepiva Pfizer i Moderna”, dodajući kako je “nesvjesno da FDA i CDC potiču ljude da nastave i riskiraju po život opasnu anafilaktičku reakciju i samo pretpostavite da će netko biti pri ruci da ih spasi.”

Modernina cjepiva suočena s pravnim problemima?

Također je vrijedno napomenuti da Moderna nema zakonska prava na ključni patent za svoj sustav isporuke cjepiva, a rukovoditelji tvrtki su među onima koji su bacili zalihe. I Moderna i NIH u osnovi su sudjelovali u kršenju patenata, jer osnovni dio tehnologije – LNP tehnologija koja je dio sustava isporuke cjepiva – pripada maloj kanadskoj biotehnološkoj tvrtki pod nazivom Arbutus Biopharme.

Moderna je pokušala poništiti patent u vlasništvu Arbutus Biopharme, ali je prava izgubila krajem srpnja 2020.  Nakon što je izgubila prava, Moderna je rekla da je njihova LNP tehnologija zapravo mnogo naprednija od Arbutusove i tvrdila je da je “LNP koristio za izradu mRNA-1273, njegov kandidat za cjepivo Covid-19, nije obuhvaćen patentom Arbutus.”

“Što god da se dogodi na polju intelektualnog vlasništva, malo je vjerojatno da će pitanje patenta stati na put razvoju i distribuciji cjepiva Covid-19”, primijetio je Forbes u srpnju 2020.

Zapravo je cjepivo već uvedeno, ali prije nego što donesete odluku hoćete li ga dobiti ili ne, budite sigurni da ste informirani o mnogim neodgovorenim pitanjima i rizicima koji ga okružuju, uključujući ne samo ona koja se odnose na LNP, već i još jedan važan problem poznato kao poboljšanje ovisno o antitijelima (ADE).

Što učiniti ako ste vi ili netko koga poznajete primili cjepivo

Primarni razlog zašto sam želio razgovarati s Mikovits bio je saznati njezine preporuke za one koji su odlučili dobiti cjepivo i sada žale zbog toga. Zanimljivo je da sam saznao da biste koristili iste strategije koje biste koristili za liječenje stvarne infekcije SARS-CoV-2.

Napisao sam mnogo članaka preko protekle je godine detaljno opisao jednostavne strategije za poboljšanje imunološkog sustava, a sa zdravim imunološkim sustavom proći ćete ga bez incidenata čak i ako na kraju obolite. U nastavku ću sažeti neke od strategija koje možete koristiti kako za sprečavanje COVID-19, tako i za rješavanje bilo kakvih nuspojava koje možete naići od cjepiva.

Prije svega, poželjeli biste jesti “čistu”, idealno organsku prehranu. Izbjegavajte prerađenu hranu svih vrsta jer je puna štetne omega-6 linolne kiseline koja uništava vašu mitohondrijsku funkciju. Također razmotrite nutricionističku ketozu i vremenski ograničeno jedenje, što će vam pomoći u optimizaciji metaboličkih mehanizama i funkcije mitohondrija. Kao što je primijetio Mikovits:

“Moramo razmišljati o detoksikaciji metala, moramo razmišljati o glifosatu … Moramo spriječiti upalu na svim mjestima tkiva i moramo održavati svoj imunološki sustav zdravim… Htjeli biste umjesto sagorijevanja ketona za neuroinflamaturu, pa ćete htjeti ući u ketozu i skinuti stres s mTOR puta.”

Što se tiče glifosata, jednostavan način za blokiranje unosa glifosata je uzimanje glicina. Otprilike 3 grama, otprilike pola žličice, nekoliko puta dnevno trebalo bi biti dovoljno, zajedno s organskom prehranom, tako da ne dodajete više glifosata uz svaki obrok.

Da biste poboljšali detoksikaciju, preporučujem aktiviranje vaše prirodne proizvodnje glutationa molekularnim tabletama vodika. Sve ove strategije trebale bi vam poboljšati otpornost na SARS-CoV-2, a mogu čak pomoći i vašem tijelu da se detoksicira ako ste pogriješili uzimajući ovu eksperimentalnu gensku terapiju.

Druga korisna strategija je održavanje neutralnog pH. Želite da vam pH bude oko 7, što možete izmjeriti jeftinom trakom urina.

Što je vaš pH niži, to ste kiseliji. Jednostavan način da povisite pH ako je previše kiseo (a većina ljudi to jest) jest uzimati jednu četvrtinu žličice natrijevog bikarbonata (sode bikarbone) ili kalijevog bikarbonata u vodi nekoliko puta dnevno. Poboljšanje vašeg pH poboljšat će otpornost vašeg imunološkog sustava i smanjiti gubitak minerala u kostima, a time i rizik od osteoporoze.

I na kraju, moja preporuka: ovo je od značaja za život i smrt. Podijelite ovo.

Vaš život ovisi o tome.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
59 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
noman
Gost
noman
1 godina prije

Nitko nije glup da se cijepi sada kad je pandemija corone na izdisaju.

VasilisaPremudra
Gost
VasilisaPremudra
1 godina prije

Zapravo…prikrivanja čak ni nema. Pa, već samo ime kompanije sve otkriva.
Mode RNA.
Samo treba znati čitati. S razumijevanjem.

Andrija Štampar
Gost
Andrija Štampar
1 godina prije

Ma ovo su sve besmislice i laži, cjepivo je zdravo i nije štetno. Svi se trebamo cijepiti i to više puta dok ne nestane COvid-19. Mislim da su cjepiva dobra i da nebi valjda tvornice u USA koje rade to cjepivo napravilo neki otrov unutra, to su nebuloze. Svi se… Pročitaj više »

Suzy
Gost
Suzy
1 godina prije

Odlican tekst.
Tko zeli saznati istinu, informirati se neka za pocetak ne slusa Stozer sa ” ubojicama i bogomoljka a!
Istina je dostupna i naci cete je ako ju trazite.

misko
Gost
misko
1 godina prije

Molio bih cijenjeno misljenje strucnjaka o ovome : Louis Pasteur plagiarized and distorted the work of professor Antoine Béchamp. The author propounds the viewpoint that bacteria in the body are a result, not a cause of disease, that vaccinations are harmful or at best, ineffective and that Pasteur did not… Pročitaj više »

xxx
Gost
xxx
1 godina prije

Certificate Of Vaccination ID 1 {Artifical] 9 {Inteligence]

https://prepareforchange.net/2020/08/16/luciferase-chain-reaction-to-id2020/

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

divno, cjepivo sadrži glifosat, inače jako zdravu materiju, poznatu kao pesticid koji proizvodi Monsanto za špricanje biljaka

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 godina prije

zanimljiv članak objavljen je u siječnju na portalu Russia Today za inozemstvo Još jedan primjer nevjerojatnog zločina. u režiji gospodara kaosa.. Zločina za koji nitko nije odgovarao (izuzev jednog pakistanskog liječnika) O otporu stanovništva u Pakistanu i Afganistanu protiv kampanja cjepljenja protiv bolesti polio-dječje paralize u ove 2 države zadnjih… Pročitaj više »

Cassia
Gost
Cassia
1 godina prije

Moj stav je jasan, ni ispitana(?)Ni ne ispitana cijepiva ne idu u mene, niti nisu niti će. Od osnovne škole a to je bilo davno nisam nikada ni pomislila na tako nešto. Bogu hvala zdrava, krvna slika odlična, vitamini i minerali svi u granicama normale. Ne pijem nikakve lijekove samo… Pročitaj više »

Drago
Gost
Drago
1 godina prije

Nisu sigurne i ne smije ih biti. Cjepivo je besmislica, jer je cijeli projekt “covid” kriminalna laž.

piždro
Gost
piždro
1 godina prije

Nano čestice će biti kad se aktiviraju sa 5G i 6G mali programi apps koji će slat poruke o žrtvi big Brothersima i matrixu..

Max
Member
Max
1 godina prije

Ne nije sigurno jer je otrov.

Weteran
Gost
Weteran
1 godina prije

Čekam da me, za par dana, pozovu na vakcinisanje!
Prijavio sam se i čekam Sputnik !
A vakcinisanje:
Najviše vakcinisanih ima Izrael !?

mRNA - 21
Gost
mRNA - 21
1 godina prije

Oni kojima su poznate ove činjenice a pozivaju druge da ubrizgaju u svoje tijelo taj sadržaj, zašto to rade?????

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

molekularni biolog objašnjava sve o MRA i DNK vakcinama: https://archive.org/details/dr-louise-explains-messenger-RNA-and-RNA-vaccines

rimtu
Gost
rimtu
1 godina prije

“Želite da vam pH bude oko 7”

Ph ne bi trebao ići ispod 7.6, idealno oko 8.

Malimali
Gost
Malimali
1 godina prije

Najveća budalaština oko vakcina je to da postoje jeftina i efektivna sredstva protiv koronavirusa, koja su neposredno prije početka kampanje maknuli iz proste prodaje, a to su hidroklorokin i ivermektin, po potrebi u kombinaciji s azitromicinom (sumamedom) i još nekim lijekovima. Medjutim razlika izmedju vakcine i lijeka je u tome… Pročitaj više »

Luigi
Gost
Luigi
1 godina prije

Zeolit klinoptilolit je idealan za čiščenje tjela od raznih toksina, bakterija, virusa i svih nanočestica, raznih metala…. i utječe na razne psihičke bolove i u organizmu.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik