fbpx

Koliko su nanočestice sigurne u Moderninom cjepivu?

Joseph Mercola

Analiza dr. Josepha Mercole objavljena 10. veljače 2021. vrijedna je objave  kao upozorenje znalccima iz struke koji su izdali narod, ali i narodu, iako  većinom bez specijalističkih znanja , ali ne glup da ne razumije ono što je najosnovnije.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/10/nanoparticles-in-moderna-vaccine.aspx

Već iz ovog kratkog uvodnog prikaza jasno je kako tekst o odgađanju druge doze cjepiva i te kako predstavlja dio plana, a o tome ste čitali:

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/zasto-odgadaju-drugu-dozu-cjepiva.html

KRATAK PRIKAZ

 • Cjepiva COVID-19 Moderne i Pfizera koriste lipidne nanočestice koje sadrže polietilen glikol (PEG) za isporuku mRNA do vaših stanica
 • Ova eksperimentalna mRNA tehnologija i njezin sistem za isporuku na bazi lipidnih nanočestica nikada nisu odobreni za upotrebu u cjepivu ili lijeku
 • Izražena je značajna zabrinutost zbog tehnologije, uključujući nanočestice lipida, a Moderna ju je napustila 2017. nakon što su studije otkrile visoku stopu štetnih učinaka
 • Stručnjaci su ispitali jesu li LNP-ovi sigurni, jer istraživanja pokazuju da oni lako ulaze u mozak i mogu izazvati imunološke reakcije
 • Prva doza cjepiva COVID-19 može pripremiti tijelo da ima imunološku reakciju na LNP, tako da kada se primi druga doza, postoji veća vjerojatnost za pojavu štetnih događaja
 • PEG pronađen u cjepivima Pfizer i Moderna također može uzrokovati alergijske reakcije i anafilaksiju

I cjepiva Pfizer-BioNTech i Moderna COVID-19 izrađena su s tehnologijom messenger RNA (mRNA) koja djeluje pretvarajući stanice vašeg tijela u istinske tvornice lijekova. MRNA cjepiva uče vaše stanice da proizvode protein ili komadić proteina koji pokreće imunološki odgovor, uključujući proizvodnju antitijela.

Međutim, budući da se prirodna mRNA lako razgrađuje, to znači da eksperimentalnoj genskoj terapiji treba poseban sustav isporuke kako bi dospjela do tjelesnih stanica.

Moderna i Pfizer u tu svrhu koriste lipidne nanočestice koje sadrže polietilen glikol (PEG).

MRNA je omotana lipidnim nanočesticama (LNP) koje je prenose u vaše stanice, a LNP su “PEGilirani” – to jest, kemijski vezani za molekule PEG za povećanje stabilnosti. Ova eksperimentalna mRNA genska terapija i njezin sistem za isporuku na bazi lipidnih nanočestica nikada nisu odobreni za uporabu u cjepivu ili lijeku.

To uključuje cjepiva Pfizer i Moderna COVID-19, koja su američka Food and United States samo odobrila za hitnu upotrebu. Uprava za lijekove – nije “odobrena”. Pokazana je značajna zabrinutost zbog tehnologije, uključujući nanočestice lipida, a Moderna ju je zapravo napustila 2017. godine nakon što su studije otkrile visoku stopu štetnih učinaka.

Napušteni projekt mRNA Moderne u 2017. godini

Moderna je udružila se s Nacionalnim institutom za alergije i zarazne bolesti (NIAID) na čelu s dr. Anthonyom Faucijem kako bi stvorila svoje cjepivo COVID-19. U veljači 2020. cijena dionice porasla je za 78,1 % kada je objavila da je njegovo cjepivo protiv RNA spremno za klinička ispitivanja,  „tjerajući“ svog izvršnog direktora Stéphanea Bancela u klub milijardera.

Bancel je 2016. razgovarao o još jednom od nadolazećih proizvoda tvrtke, o liječenju rijetke bolesti nazvanom Crigler-Najjarov sindrom. Onima s Crigler-Najjarovim sindromom nedostaje jetreni enzim potreban za razgradnju bilirubina. Modernin eksperimentalni tretman koristio je mRNA za kodiranje enzima koji nedostaje i bio je zatvoren u LNP kao sredstvo za isporuku.

No, kako je STAT izvijestio 2017. godine, liječenje je “na neodređeno vrijeme”, jer se “nikada nije pokazalo dovoljno sigurnim za testiranje na ljudima.”  Prema STAT-u:

“… mRNA je lukava tehnologija. Nekoliko glavnih farmaceutskih tvrtki pokušalo je i napustilo tu ideju, boreći se da unese mRNA u stanice bez izazivanja gadnih nuspojava… Neodređeno odgađanje projekta Crigler-Najjar signalizira trajnu i zabrinjavajuću zabrinutost za bilo koji tretman mRNA koja se mora isporučiti u više doza…

…A za svoje kemičare te su nanočestice stvorile zastrašujući izazov: dozirajte premalo i nemate dovoljno enzima koji utječu na bolest; doza previše, lijek je previše toksičan za pacijente… Moderna nije mogla postići da terapija djeluje, rekli su bivši zaposlenici i suradnici. Sigurna doza bila je preslaba, a ponovljene injekcije doze dovoljno jake da bi bile učinkovite imale su zabrinjavajuće učinke na jetru u ispitivanjima na životinjama. ”

Moderna kaže da bi LNP mogli pokrenuti ”značajne neželjene događaje”

U svom korporativnom prospektu objavljenom 2018. godine, u vrijeme njihovog lansiranja na burzu, Moderna je priznala da njihovi LNP-ovi nose rizike. Oni su izjavili:

“Nijedan mRNA lijek nije odobren u ovoj novoj potencijalnoj kategoriji lijekova i nikada neće biti odobren kao rezultat napora drugih ili nas. Razvoj mRNA lijekova ima značajan klinički razvoj i regulatorne rizike zbog nove i neviđene prirode ovog novog kategorija lijekova. ”

Također su izložili mnoge potencijalne rizike povezane s mRNA ili njezinim sustavom za isporuku LNP-a. Među njima:

 • “Genske terapije i lijekovi na bazi mRNA mogu aktivirati jedan ili više imunoloških odgovora na bilo koju i sve komponente lijeka (npr. MRNA ili nosač za isporuku, poput nanočestica lipida (LNP)), kao i protiv kodiranog proteina , što dovodi do potencijalnih nuspojava povezanih s imunološkom reakcijom.”
 • “Većina naših ispitivanih lijekova formulirana je i primjenjuje se u LNP-u, što može dovesti do sistemskih nuspojava povezanih s komponentama LNP-a koje možda nikada nisu testirane na ljudima.”
 • “Iako smo nastavili optimizirati svoje LNP-ove, ne možemo biti sigurni da naši LNP-ovi neće imati neželjene učinke. Naši LNP-ovi mogu u cijelosti ili djelomično doprinijeti jednom ili više sljedećih: imunološke reakcije, reakcije infuzije, reakcije komplementa, reakcije opsonacije, reakcije antitijela uključujući IgA, IgM, IgE ili IgG ili neku njihovu kombinaciju ili reakcije na PEG iz nekih lipida ili PEG koji je inače povezan s LNP-om.”
 • “Određeni aspekti naših ispitivanih lijekova mogu inducirati imunološke reakcije bilo mRNA ili lipida, kao i nuspojave unutar jetrenih putova ili razgradnju mRNA ili LNP, od kojih bi svaka mogla dovesti do značajnih štetnih događaja u jednom ili više naša klinička ispitivanja.”

LNP-ovi mogu ući u vaš mozak

U pismu dr. Peteru Marksu,  direktoru FDA-ovog Centra za procjenu i istraživanje bioloških lijekova, Informed Consent Action Network (ICAN) ispitivao je jesu li LNP-ovi sigurni, jer istraživanja pokazuju da oni lako ulaze u mozak:

“Studija iz 2018. pod naslovom Lipidne nanočestice: novi pristup ciljanju mozga navodi:

„…mozak lipidne nanočestice lako uzima zbog svoje lipofilne prirode. Bioprihvatljiva i biorazgradiva priroda lipidnih nanočestica čini ih manje otrovnima i pogodnima za ciljanje mozga . ‘U članku se također navodi: ‘Ove nanostrukture treba intenzivno istraživati ​​da bi se uspješno došlo do faze kliničkih ispitivanja’.”

Autori studije sugeriraju da lipidne nanočestice poput onih u COVID cjepivima mogu biti idealne za sustave za davanje lijekova zbog njihove sposobnosti da zaobiđu krvno-moždanu barijeru i “dođu do ciljanog mjesta zbog svoje male veličine i sposobnosti izmicanja retikularnog endotelnog sustava.”

Nedavno sam intervjuirao dr. Judy Mikovits, za staničnu i molekularnu biologiju, i složila se da LNP-ovi mogu ući u mozak mogu pridonijeti patološkoj neuroinflamatoriji, što može dovesti do štetnih učinaka poput multiple skleroze ili ALS-a. Uz to, ovi LNP-ovi koji nose mRNA traju dulje vrijeme, prisiljavajući vaše stanice da kontinuirano proizvode SARS-CoV-2 proteinski klas. (Potičem vas da pregledate moj članak i intervju s Judy.)

Cjepivo mRNA pokreće vaše tijelo da proizvodi antitijela protiv proteina SARS-CoV-2, a proteini spike zauzvrat sadrže sincitin-homologne proteine ​​koji su neophodni za različite funkcije u vašem tijelu, uključujući stvaranje posteljice u trudnica.

“Sincitin je naziv koji je dobio endogeni omotač gama retrovirusa”, rekao je Mikovits, “i znamo je li izrazito izražen u tijelu na različitim mjestima … na primjer, u mozgu, kamo će te lipidne nanočestice ići, onda ste dobio multipla sklerozu”. Nastavila je:

“Dakle, ekspresija tog gena samo razbješnjava mikrogliju, doslovno upali i disregulira komunikaciju između moždanih mikroglija koje su ključne za čišćenje toksina i patogena u mozgu i komunikaciju s astrocitima koji ne reguliraju samo imunološki sustav već i endokanabinoidni sustav…

Već smo vidjeli u kliničkim ispitivanjima … multipla skleroza kao štetan događaj i lažu nas. ‘Oh, ti su ljudi to imali.’ Ne, nisu. Također vidimo mialgijski encefalomijelitis, upalu mozga i leđne moždine.”

Peticija Europskoj medicinskoj agenciji također je pozvala na zaustavljanje faze 3 kliničkih ispitivanja Pfizerovog mRNA cjepiva, dijelom i zbog zabrinutosti da ako imunološki sustav žene počne reagirati protiv sincitina-1, postoji mogućnost da postane neplodna.

Imunološke reakcije su još jedna ključna briga

Prema ICAN-u u njihovom pismu FDA-i,  prva doza COVID-19 cjepiva može pripremiti tijelo na imunološku reakciju na LNP, tako da kada se primi druga doza postoji veća vjerojatnost za pojavu štetnih događaja:

“U članku pod naslovom Nuspojave i cjepiva COVID-19: što očekivati, u izdanju Johns Hopkins navodi se: ‘Nuspojave su bile češće nakon druge doze u ispitivanjima cjepiva.’

Ovaj se događaj demonstrira na egzogenim nanočesticama i endogenim kristalnim molekulama kao signal opasnosti za NLRP3 upale, što pruža potporu da se sve više upalne nuspojave uočene u cjepivu u ispitivanju mogu pripisati LNP-ima i da se pogoršavaju ponovljenim ubrizgavanjem.

Ova povećana reaktogenost jasno je prikazana u kliničkim ispitivanjima COVID-19 i za Pfizer i za Modernu.”

Modernina izvješća o kliničkoj sigurnosti Savjetodavnom odboru FDA za cjepiva i srodne biološke proizvode također su primijetila: “U studiji 301, traženi lokalni i sistemski ARs [nuspojave] bili su češći u sudionika koji su primili mRNA-1273 u usporedbi s placebom, a sistemski AR su bili češći nakon druge injekcije. ”

Njihovi podaci pokazuju da su sistemske nuspojave stupnja 3, koje su dovoljno ozbiljne da spriječe svakodnevne aktivnosti, porasle s 2,9 % nakon prve doze na 15,7 % nakon druge doze. Reakcije stupnja 4, koje zahtijevaju posjete hitnoj pomoći ili hospitalizacije, također su se povećale, s pet slučajeva nakon prve injekcije na 14 slučajeva nakon druge.

Najmanje osam ljudi imalo je i ozbiljne reakcije slične alergijama na Pfizerovo cjepivo COVID-19, što je natjeralo NIAID da sazove nekoliko sastanaka za raspravu o štetnim događajima s dužnosnicima Pfizera i Moderne, zajedno s FDA-om i neovisnim znanstvenicima.

Mnogi sumnjaju da je PEG pronađen u cjepivima Pfizer i Moderna možda krivac za alergijske reakcije i anafilaksiju. PEG se nikada nije koristio u odobrenom cjepivu, ali se koristi u određenim lijekovima za koje je poznato da uzrokuju anafilaksiju.  Prema Robertu F. Kennedyju mlađem, “studije pokazuju da 1 od 7 Amerikanaca nesvjesno može biti u opasnosti od alergijske reakcije na PEG.”

Smatra da bi “svi trebali biti provjereni na anti-PEG antitijela prije nego što dobiju cjepiva Pfizer i Moderna”, dodajući kako je “nesvjesno da FDA i CDC potiču ljude da nastave i riskiraju po život opasnu anafilaktičku reakciju i samo pretpostavite da će netko biti pri ruci da ih spasi.”

Modernina cjepiva suočena s pravnim problemima?

Također je vrijedno napomenuti da Moderna nema zakonska prava na ključni patent za svoj sustav isporuke cjepiva, a rukovoditelji tvrtki su među onima koji su bacili zalihe. I Moderna i NIH u osnovi su sudjelovali u kršenju patenata, jer osnovni dio tehnologije – LNP tehnologija koja je dio sustava isporuke cjepiva – pripada maloj kanadskoj biotehnološkoj tvrtki pod nazivom Arbutus Biopharme.

Moderna je pokušala poništiti patent u vlasništvu Arbutus Biopharme, ali je prava izgubila krajem srpnja 2020.  Nakon što je izgubila prava, Moderna je rekla da je njihova LNP tehnologija zapravo mnogo naprednija od Arbutusove i tvrdila je da je “LNP koristio za izradu mRNA-1273, njegov kandidat za cjepivo Covid-19, nije obuhvaćen patentom Arbutus.”

“Što god da se dogodi na polju intelektualnog vlasništva, malo je vjerojatno da će pitanje patenta stati na put razvoju i distribuciji cjepiva Covid-19”, primijetio je Forbes u srpnju 2020.

Zapravo je cjepivo već uvedeno, ali prije nego što donesete odluku hoćete li ga dobiti ili ne, budite sigurni da ste informirani o mnogim neodgovorenim pitanjima i rizicima koji ga okružuju, uključujući ne samo ona koja se odnose na LNP, već i još jedan važan problem poznato kao poboljšanje ovisno o antitijelima (ADE).

Što učiniti ako ste vi ili netko koga poznajete primili cjepivo

Primarni razlog zašto sam želio razgovarati s Mikovits bio je saznati njezine preporuke za one koji su odlučili dobiti cjepivo i sada žale zbog toga. Zanimljivo je da sam saznao da biste koristili iste strategije koje biste koristili za liječenje stvarne infekcije SARS-CoV-2.

Napisao sam mnogo članaka preko protekle je godine detaljno opisao jednostavne strategije za poboljšanje imunološkog sustava, a sa zdravim imunološkim sustavom proći ćete ga bez incidenata čak i ako na kraju obolite. U nastavku ću sažeti neke od strategija koje možete koristiti kako za sprečavanje COVID-19, tako i za rješavanje bilo kakvih nuspojava koje možete naići od cjepiva.

Prije svega, poželjeli biste jesti “čistu”, idealno organsku prehranu. Izbjegavajte prerađenu hranu svih vrsta jer je puna štetne omega-6 linolne kiseline koja uništava vašu mitohondrijsku funkciju. Također razmotrite nutricionističku ketozu i vremenski ograničeno jedenje, što će vam pomoći u optimizaciji metaboličkih mehanizama i funkcije mitohondrija. Kao što je primijetio Mikovits:

“Moramo razmišljati o detoksikaciji metala, moramo razmišljati o glifosatu … Moramo spriječiti upalu na svim mjestima tkiva i moramo održavati svoj imunološki sustav zdravim… Htjeli biste umjesto sagorijevanja ketona za neuroinflamaturu, pa ćete htjeti ući u ketozu i skinuti stres s mTOR puta.”

Što se tiče glifosata, jednostavan način za blokiranje unosa glifosata je uzimanje glicina. Otprilike 3 grama, otprilike pola žličice, nekoliko puta dnevno trebalo bi biti dovoljno, zajedno s organskom prehranom, tako da ne dodajete više glifosata uz svaki obrok.

Da biste poboljšali detoksikaciju, preporučujem aktiviranje vaše prirodne proizvodnje glutationa molekularnim tabletama vodika. Sve ove strategije trebale bi vam poboljšati otpornost na SARS-CoV-2, a mogu čak pomoći i vašem tijelu da se detoksicira ako ste pogriješili uzimajući ovu eksperimentalnu gensku terapiju.

Druga korisna strategija je održavanje neutralnog pH. Želite da vam pH bude oko 7, što možete izmjeriti jeftinom trakom urina.

Što je vaš pH niži, to ste kiseliji. Jednostavan način da povisite pH ako je previše kiseo (a većina ljudi to jest) jest uzimati jednu četvrtinu žličice natrijevog bikarbonata (sode bikarbone) ili kalijevog bikarbonata u vodi nekoliko puta dnevno. Poboljšanje vašeg pH poboljšat će otpornost vašeg imunološkog sustava i smanjiti gubitak minerala u kostima, a time i rizik od osteoporoze.

I na kraju, moja preporuka: ovo je od značaja za život i smrt. Podijelite ovo.

Vaš život ovisi o tome.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
59 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
noman
Gost
noman
10 dana prije

Nitko nije glup da se cijepi sada kad je pandemija corone na izdisaju.

Zorule
Gost
Zorule
9 dana prije
Reply to  noman

Kakvom izdisaju? Pa nisu valjda badava najavljivali sve te nove mutacije? Plan je odrzavati plandemiju na zivotu bar do 2027-e kada bi treba valjda biti zavrsen veliki reset.

noman
Gost
noman
9 dana prije
Reply to  Zorule

Nemas ti pojma evo izrael je poceo cijepiti i palestince ali sa vakcinom koju ispituju koriste ih kao kunice i tako ce ostati dok ih se ne rijese ma pametni su izraelci nisu kao njemci da guse u komorama.

noman
Gost
noman
9 dana prije
Reply to  noman

Ovo prethodno je napisao bolesni islamist koji je otuđio nick.

VasilisaPremudra
Gost
VasilisaPremudra
10 dana prije

Zapravo…prikrivanja čak ni nema. Pa, već samo ime kompanije sve otkriva.
Mode RNA.
Samo treba znati čitati. S razumijevanjem.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
10 dana prije

Da, ti oni i ne kriju. To je doista stvarno ime firne ModeRNA i tako se i piše sa 3 velika zadnja slova. dakle, mogli bi prevesti nešto kao: “modeliraj RNK”

Inače ni ModeRNA (osnovana 2010) ni Biontech (2008), do ovog cjepiva nisu proizveli nijedan lijek, ni jedno cjepivo, niti ikakav drugi produkt, za 10, odnosno 12 godina postojanja..

piždro
Gost
piždro
10 dana prije

Bravo premudra

Andrija Štampar
Gost
Andrija Štampar
10 dana prije

Ma ovo su sve besmislice i laži, cjepivo je zdravo i nije štetno.
Svi se trebamo cijepiti i to više puta dok ne nestane COvid-19.
Mislim da su cjepiva dobra i da nebi valjda tvornice u USA koje rade to cjepivo napravilo neki otrov unutra, to su nebuloze.
Svi se cjepimo i biće nam bolje i život će se opet vratiti u noralo, ali barem svi po 3-4 cjepljenja tek onda ima rezultata.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
10 dana prije

3-4 je malo, nije ti to sljivovica;)

jomla
Gost
jomla
10 dana prije

To je pivo! Treba gajbu dnevno :))

Zorule
Gost
Zorule
9 dana prije

Jedna=dovoljna, dvije=previse, tri=premalo 🙂

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
9 dana prije

Ma ovaj plagiranog imena bez suglasnosti za korištenje istog, ne pije taj šljivovicu, jer ona je “cjepivo” za ovu besmislicu. Moj Klub svako jutro u 10h počinje sa šljivovicom, domaćim likerima, štruklama, kroasanima, štrudlama, kako koji dan.
Rekla bih da je plagirani Štampar na tudumu.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
9 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

daa, po jutru se dan poznaje, to mora da je klub veselih udovica;)

otpisani
Famed Member
otpisani
9 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Ma čovjek samo baca bombice a svi se trzaju na to.

Lik je čista ironija a to dokazuje svojim nickom … uzeo je nick tzv škole narodnog zdravlja,(!?) koja je sve samo ne na čast pok. doktora Andrije Štampara a koji je svojevremeno zdušno i predano radio upravo na poboljšanju i unaprijeđenju narodnog zdravlja a ne kao ova sramota što sada izlazi iz te škole…koji sudjeluju u uništavanju narodnog zdravlja…

Dakle, “plagijator” ima profinjen osjećaj za ruganje, sprdnju, ali je većina ljudi shebana sa svih strana i nema više smisla za razumjeti tu vrstu zahebancije.

Gina
Gost
Gina
7 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Ne vrijeđajte tudum, čisti pravi tudum je ljekovita, naročito za dijabetes tip 2

KISIK
Gost
KISIK
10 dana prije

Ne valja,treba dnevno 2put ili ko ovaj švabo;

Banale Methode? Deutscher entwickelt eigenen Impfstoff – und hat nun Ärger

Ein Laborarzt entwickelt einen Coronaimpfstoff und verabreicht diesen sich, seiner Familie und weiteren Personen. Das Präparat sei hochwirksam, sagt er. Doch jetzt hat der Professor eine Strafanzeige am Hals.

Das Ganze liest sich wie die Anleitung für einen selbstgemixten Cocktail. Zugegebenermassen etwas komplizierter. «Man nehme dreimal 15 Mikrogramm rekombinate RBD der S1-Untereinheit für eine Person», schreibt der Verfasser in seinem Blog. «Ordentlich durchschütteln und davon 200 Mikroliter mit der Tuberkulinspritze aufziehen», liest man weiter. «Davon 500 Mikroliter pro Schuss, mit denen man seine Portion Antigen vermischt. Alles hübsch steril!»
Die Zeilen stammen von Winfried Stöcker, 74, Professor, Laborarzt und Inhaber eines «immunologischen Labors» in Lübeck. Es ist die Anleitung für den besten Coronaimpfstoff überhaupt. Leicht herzustellen, im Kühlschrank zu lagern, ohne Nebenwirkungen, im Nu herstellbar. Dieses hohe Lob jedenfalls stammt von
Winfried Stöcker selbst, dem Erfinder des Wundermittels.

In wenigen Monaten könne dank seines Impfstoffes ganz Deutschland «nahezu frei von Covid-19» sein, schreibt der Tüftler. Der Mann ist, wie sein hochdekorierter Name erahnen lässt, nicht irgendein verschrobener Hobby-Laborant. Stöcker forscht seit Jahrzehnten in der Welt der Viren, gründete 1987 das Unternehmen Euroimmun, welches auf der ganzen Welt seine Standorte hat, auch an der Hirschmattstrasse in Luzern. 2017 verkaufte der Milliardär das Unternehmen an einen US-Konzern für 1,2 Milliarden Euro.

95-prozentiger Schutz?

Stöcker hat den Impfstoff bereits im Frühjahr 2020 in seinem eigenen Labor entwickelt. Der Laborarzt hat bei der Entwicklung auf Bewährtes gesetzt. Stöcker entwickelte einen Totimpfstoff, durch den der Körper auf einfache Art dazu angeregt werde, Antikörper gegen das Virus zu produzieren. Der 74-Jährige hat sich den Impfstoff im März und April selbst verabreicht, per Spritze in seinen Oberschenkel, insgesamt vier Mal. Kurze Zeit später verimpfte er das Präparat auch seiner Frau und seinen Kindern. Ergebnisse seines Experiments: Etwa 95-prozentiger Schutz gegen das Virus.

«Wenn die Ergebnisse bei denen
auch so gut sind, dann haue ich
mal richtig auf den Putz.»

Stöcker wandte sich mit seinen Erkenntnissen an den Virologen der Berliner Charité, Christian Drosten, und den Bonner Virologen Hendrik Streeck. Beide bescheinigten der Methode hohe Wirksamkeit, wie der «Spiegel» berichtet. Der Laborarzt wollte die Schutzwirkung an einem grösseren Kreis von Freiwilligen erproben – und meldete sich im September beim Paul-Ehrlich-Institut (PEI), das für die Zulassung von Impfstoffen zuständig ist. Doch der Milliardär aus dem hohen Norden wurde vom Institut nicht etwa eingeladen, um seine Ergebnisse zu präsentieren. Das Institut meldete Stöckers Versuche der zuständigen Landesbehörde. Diese wiederum erstattete Strafanzeige gegen den Arzt beim Landeskriminalamt wegen des Verdachts, Stöcker experimentiere ohne Genehmigungen der Behörden an Freiwilligen herum. Es sei «Eile» geboten, vermerkte die Behörde, die sich um die Gesundheit der Probanden sorgte.

Inzwischen hat der Mediziner mit dem schlohweissen Haar und den buschigen Augenbrauen seinen Impfstoff weiteren hundert Freiwilligen verabreicht, wie er verriet. Keiner sei krank geworden, Nebenwirkungen: Fehlanzeige. «Wenn die Ergebnisse bei denen auch so gut sind», sagt der Labordiagnostiker, «dann haue ich mal richtig auf den Putz.» Die Not rechtfertige unkonventionelle Mittel, erklärt er sein Handeln an behördlichen Bewilligungen vorbei. Der Zulassungsbehörde unterstellt Stöcker «völliges Versagen». Wäre sein Vorschlag sofort aufgegriffen worden, «hunderttausend Menschen wären nicht krank geworden, zehntausend nicht gestorben».

«Dann kann jeder einen Impfstoff herstellen»

Stöcker ist bekannt für markige Worte. Bisweilen überschreitet er Grenzen des guten Geschmacks, mindestens der politischen Korrektheit, wenn er über Flüchtlinge oder die #metoo-Bewegung lästert. Die Lübecker Bürgerschaft ist inzwischen auf Distanz zu Stöcker gegangen. Auch nun steuert Stöcker auf Konfrontationskurs. Die Behörden und die Forscher wollten ihn ausbremsen, seine einfach Methode kleinreden, weil Milliarden für Forschung und erwartete Gewinne der Pharmafirmen durch seinen banalen Impfstoffes wegzufallen drohten.

«Wenn sich herausstellt, dass mein Verfahren funktioniert, dann sind die Patente der anderen hinfällig. Weil dann jeder einen Impfstoff herstellen könnte», ist er überzeugt. Seine Rezeptur für das Antigen will er kostenlos im Internet veröffentlichen. Damit sofort mit der Produktion seines Impfstoffes begonnen werden könne. «Ich habe in der Sache keine Gewinnabsichten», schreibt der Impfstoff-Tüftler in seinem Blog. Weder er noch Virologen der Berliner Charité waren für eine Stellungnahme zu erreichen.

Eine Ahnung, wie sich das Rezept dereinst lesen könnte, bekommt man auf den Blog von Winfried Stöcker. Für den Heimgebrauch ist das Ganze vermutlich dann doch nicht zu empfehlen.

 

 

 

P.S. na tvoj napis dodajem,
ako je ironija- dobro,ako nije ,nije dobro.

Realno
Gost
Realno
10 dana prije

Tebi je lakše nabit u dupe nego u glavu.

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
10 dana prije

Cijepio se ti ili ne cijepio, covid ostaje s nama, vječno, potvrdili- stručnjaci, isti oni što se pretrgoše za napraviti cijepovo protiv istog. Ali, kužim ja da si ti jedan zafrkant, ali pazi s takvom zafrkancijom…

057
Gost
057
10 dana prije

I onda zdravi, zdravog razuma glasat za hdz. Nakon glasanja potiho izustit “hvala vam” i babit listić u kutiju

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
9 dana prije
Reply to  057

Nema glasovanja, APIS glasuje, mi smo samo dekor!

tihobl
Gost
tihobl
9 dana prije

Ovo si pametno rekao. Plenkovic treba uraditi isto sto i Zaev, zamoliti Vucica da mu posalje fjazerove vakcine kojih ima visak (iz nekog razlofa niko u Srbiji nece fajzerove i modernine vakcine). Ja vjerujem da bi Vucic rado udovoljio molbi Plenkovicu i poslao sve americke vakcine koje ima u Srbiji, obzirom na to koliko voli hrvate.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
9 dana prije

Malo je tri četri puta barem puta deset pa kad promijenimo agregatno stanje iz čvrstog i tekućeg, u plinovito,a sa sa zemlje se preselimo pod zemlju tada nam virusi neće moći ništa učiniti

Suzy
Gost
Suzy
10 dana prije

Odlican tekst.
Tko zeli saznati istinu, informirati se neka za pocetak ne slusa Stozer sa ” ubojicama i bogomoljka a!
Istina je dostupna i naci cete je ako ju trazite.

misko
Gost
misko
10 dana prije

Molio bih cijenjeno misljenje strucnjaka o ovome : Louis Pasteur plagiarized and distorted the work of professor Antoine Béchamp. The author propounds the viewpoint that bacteria in the body are a result, not a cause of disease, that vaccinations are harmful or at best, ineffective and that Pasteur did not realize the consequences of the vaccines he and his followers created. PROCITAJ VISE http://krisoft.pl/?p=253

Starina
Gost
Starina
10 dana prije
Reply to  misko

Da. To je teorija domaćina koja je daleko bliža istini nego teorija mikroba. Iako ne postoje zapisi da je znanstveno točna iskustvo i logika navode na zaključak da je to jedina medicinska istina. Zapisi ne postoje zato jer su zle sile preuzele medije, sveučilišta, institute i sprečavaju dokazivanje ove teorije. Postoje pojedinci koji su dokazali netočnost da virusi uzrokuju bolesti ali su marginalizirani, šikanirani i maknuti sa scene ( Rosenau i njegov eksperiment ) . Naravno da samim time sve vakcine gube smisao, publiku i pacijente te postaju suvišne štetne i otrovne.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
9 dana prije
Reply to  Starina

Zbilja vas molim da ne zloupotrebljava te A. Béchampa. Čovjek je bio genije, ali ograničen instrumentima svog vremena.
1. Tražio je zajedničku točku (mikro)organizama i tako zapravo anticipirao Dna proteinske lance.
2. Uvidio je suradnju nekih mikroorganizama i čovjeka.

Da, zaraženost postoji.
Neprijateljski mikroorganizmi postoje.
Ako ne postoje, čemu služi imuni sustav?
Jeste li svjesni da sa ovakvim idejama koje je vrlo lako pobiti činite uslugu “drugoj strani”?

CAN
Gost
CAN
9 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Pobiti,upotrijebila si PRAVI glagol.

Mr.T
Gost
Mr.T
9 dana prije
Reply to  Lucija, prva

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Lucija draga, njje ti ovo Index. hr, gdje guras lazi. Zarazenost ne postoji, neprijateljski mikroorganizmi ne postoje, imuni sustav postoji naravno, ali ne vodi nikakav rat sa bakcilima 😆 Gherm theory je pobijena na svim razinama. Ne glumi brigu za “pravu stranu” 😊, jer ti si samo malo perfidniji trol, od ovih ostalih

otpisani
Famed Member
otpisani
8 dana prije
Reply to  Mr.T

Mislim da Lucija nije trol, pretpostavljam da se samo radi o krutosti u njenim uvjerenjima i nije spremna uzeti u obzir i druge mogućnosti koje se na prvu ne uklapaju u ranije izgrađeni stav temeljen na ranijim “spoznajama”… ili jednostavnije, nije spremna otvoriti svoje misli za usvajanje nove “spoznaje”.

CAN
Gost
CAN
8 dana prije
Reply to  otpisani

Luca?
Luca previse vijeruje ,a premalo postavlja prava pitanja?

Mr.T
Gost
Mr.T
8 dana prije
Reply to  otpisani

Izvinjavam se onda za to sto sam je nazvao trolom

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
8 dana prije
Reply to  Mr.T

J T M

Istražuj
Famed Member
Istražuj
9 dana prije
Reply to  Starina

“… Iako ne postoje zapisi da je znanstveno točna…”

Ne samo da postoje zapisi, nego postoji cak i u zivo snimka (stara 40+ godina) na kojoj se upravo pod velikim uvecanjem optickog mikroskopa – vidi pojava pleomorfizma, koje je i osnova Bechampove teorije…

Zasto je PLEOMORFIZAM izuzetno bitan…?
Pa zato sto jednostavno (a ovdje i dokumentovano, premda ima jos naucnih radova glede pleomoprfizma) – dokazuje da su SVI MIKROBI – vec u nama…

 • Da li ce mikrob postati parazit (sto se moze okarekerizirati kao “bolest”)…
 • ili ce zivjeti u simbiozi sa organizmom covjeka (dakle kao POTREBAN mikrob za zdravlje covjeka)…

… zavisi iskljucivo od tzv “Terena”, tj stanja celije tog ljudskog (zivotinjskog) organizma…
I nista drugo.
Ne postoji nikakva – idiotska “zaraza”…pa time ni tzv “Teorija zaraze (klica)” – osim u tikvama pseudo-naucnika i njihovih talibana… a upravo na bazi te idiotske i 150+ godina nedokazane “teorije” – ova stoka terorizira ljudsku rasu

Vrlo je bitno da se radi o optickom mikroskopu, jer elektronski – ubija sav zivot elektronskim snopom…
https://jubitu.com/videos/watch/2219e5e9-c7ee-46bf-940e-eb619af1af4c
https://jubitu.com/videos/watch/3546491b-20df-4853-8c24-a2c5b529e971

Nakon ovog filma 4 njemacka doktora koja su ga sastavila kao dio njihovog velikog naucno-istrazivackog rada, kao i izumitelj ovog genijalnog mikroskopa, sa razlogom su ocekivali:

 • da se cjelokupna (idiotska) “teorija zaraze” – odbaci kao zadnje smece…
 • da sa pravom dobiju Nobelovu nagradu – za izuzetne zasluge na polju mikrobiologije… (A izumitelj mikroskopa, Kurt Obreit, da pored slave, stekne i bogatstvo sa ovim nevjerovatnom mikroskopom...)

Sta se desilo nakon prikazivanja – zavrsnog rada (u zivo) u Londonskom simpozijumu, prije 40 godina…?
NISTA.
I ovi doktori su bukvalno pali u “zaborav” idiotske pseudo-nauke tzv “epidemiologije”, a Kurt (tj njegovi nasljednici) su morali prebaciti firmu u SAD, te se umjesto na pseudo-nauku “medicinu” bazirati na – industriju… (manje opasno, jer Rockfellerovski zlocinci i pseudo-naucni talibani, ne pale lomace na industiji...)

DJ Krmak
Gost
DJ Krmak
9 dana prije
Reply to  Istražuj

Kako u svjetlu teorije koju zastupas tumacis poznati fenomen ne tako rijetkih smrti koje se dogadaju u bolnicama najcesce kod pacijenata koji su bili podvrgnuti nekom operacijskom zahvatu, a kao posljedica infekcije tzv. bolnickim super-bakterijama (bolnicka sepsa)? Uz sve mogućnosti liječenja, veliki izbor antibiotika i suportivne terapije, oko 50% bolesnika oboljelih od sepse razvije sliku septičkog šoka, kojeg je smrtnost, ovisno o seriji, od 50 pa i do 90%.

Istražuj
Famed Member
Istražuj
9 dana prije
Reply to  DJ Krmak

“… Kako u svjetlu teorije koju zastupas tumacis poznati fenomen ne tako rijetkih smrti koje se dogadaju u bolnicama …”

A cujte kolega,
Ja vam o tome znam koliko i vi…
Ono sto znam podijelio sam i dijelim, a spoznam dosta i kroz diskusiju i dodatne poveznice…
Na zalost – zivimo u “mracnjastvu srednjeg vijeka” sto se tice tzv “medicine”…
Mi smo svi mislili da je tzv “medicina” nesto sto pomaze ljudima – sve do ove pLandemije…
Sada je kristalno jasno – da je to ogromana zablulda…

Tzv “medicina” jeste obicni satanisticki Kult – i kao takav imai sve karakteristike Kulta… pocevsi od ispiranja mozga kroz dugogodisnje “skolovanje” (debiliziranje), pa preko vojnog-piramidalnog ustroja, do “zakletve” koju daju na pocetku pristupanja Kultu…

Ipak sto se tice ovog sto ste vi opisali, a u svjetlu Bechampove teorije “Terena” (tj stanja organizma) – mogu samo predpostaviti – da su mikroorganizmi koji su oduvijek u celijama svih ljudi (pa i tih pacijenata) – zbog izvjesnog razloga (hemijski, psihicki, elektromehanicki….) presli masovno – iz stanja simbioze u stanje parazitizma… (iz stanja “zdravlja” u stanje “bolesti”…)

Naprosto, ne poznajuci UZROKE bolesti (a satanisticki Kult tzv “medicine” nikad nema pojma o UZROCIMA bolesti) – jasno je da i sa svim “antibioticima i suportivnom terapijom” ti bukvano zaglupljeni pripadnici Kulta – nisu imali ni mogucnost spasavanja tog covjeka…

Ovdje sam na drugoj diskusij sa Shumadincem, dosta toga napisao, pa da se ne ponavljam:
https://www.logicno.com/politika/kapije-za-spas-osnivac-microsofta-predstavio-je-uzviseni-plan-za-okoncanje-klimatskih-promena-u-novoj-knjizi.html

Eto i mene
Gost
Eto i mene
9 dana prije
Reply to  DJ Krmak

Kad covjek ponudi alternativni pogled na neka ionako nedovoljno objasnjena saznanja pa ga se odmah zaspe strucnim pitanjima da sve objasni…
Puno toga mi ne znamo…
Ali, gledajuci filmic o pleomorfizmu, mene je to podsjetilo na gljive. Micelij gljiva je uvijek tu, iako ga mi ne vidimo,a kad se stvore odredeni uvjeti, pojavi se i plod – gljiva. Nije iskljuceno da se u bolnicama stvaraju odredeni uvjeti za transformaciju mikroba iz simbionta u parazita… Jer bolnicke bakterije se, eto nekim cudom, ne sire bas nesto van bolnica i ne napadaju ni sve pacijente… Osim toga, kad vec ide paralela s micelijem, stabla koja rastu u sumi komuniciraju preko micelija gljiva koji se nalazi izmedju njih, iako se fizicki ne dodiruju. Da li mi znamo na koje sve nacine ljudi komuniciraju? Pa do prije 40ak godina nismo znali ni da tijelo unutar sebe komunicira endokanabinoidima…. Ovime ipak ne bih opravdala teoriju zaraze, jer iako postoji sansa da “komuniciramo”, opet ne znam da li tom komunikacijom prenosimo i mikrob ili samo neku informaciju i sugestiju za transformaciju simbionta u parazita…
Slobodno me popljuj, ja ionako ne znam dovoljno o ovome, ovo su samo moja razmisljanja, jer mi je tema jako zanimljiva ali ni izbliza istrazena koliko se nama predstavlja…

Kera Kokot
Gost
Kera Kokot
9 dana prije
Reply to  Eto i mene

Covek postavlja pitanja pa ako znas odgovor znas ako ne znas dobrodoslo je i tvoje nestrucno razmisljanje, nema mjesta paranoji, zasto bi te neko pljuvao zato sto si iznio/iznijela svoje misljenje?

xxx
Gost
xxx
10 dana prije

Certificate Of Vaccination ID 1 {Artifical] 9 {Inteligence]

https://prepareforchange.net/2020/08/16/luciferase-chain-reaction-to-id2020/

ledeno doba
Gost
ledeno doba
10 dana prije

divno, cjepivo sadrži glifosat, inače jako zdravu materiju, poznatu kao pesticid koji proizvodi Monsanto za špricanje biljaka

ledeno doba
Gost
ledeno doba
10 dana prije

zanimljiv članak objavljen je u siječnju na portalu Russia Today za inozemstvo

Još jedan primjer nevjerojatnog zločina. u režiji gospodara kaosa.. Zločina za koji nitko nije odgovarao (izuzev jednog pakistanskog liječnika)

O otporu stanovništva u Pakistanu i Afganistanu protiv kampanja cjepljenja protiv bolesti polio-dječje paralize u ove 2 države zadnjih godina.
Posebno u seoskim područjima, stanovnici oružjem tjeraju ekipe za cjepljenje i ne dopuštaju im da sprovode cjepljenje. Prema podatcima zapadnih propagandih medija, zato su ove 2 države, navodno jedine 2 na svijetu, gdje bolest polio još nije iskorjenjena.
Ekipe za cjepljenje, iza kojih stoje zapadni “filantropi”, ne usuđuju se dolaziti u zabita seoska područja Pakistan, bez pratne policije i vojske.

 Zadnjih nekoliko godina, mnogi suradnici tih ekipa su ubijeni u napadima pobunjenih stanovnika, koji ne dopuštaju akcije cjepljenja svoje djece. Zadnji takav slučaj, bio je 12. siječnja u blizini grada Karak. Jedan policajac koji je trebao štititi “cjepitelje”, ubijen je iz vatrenog oružja.
Odkuda dolazi nepovjerenje prema akcijama cjepljenja? Indijski list na engleskom “Times of India” u siječnju je objavio jedan članak o tome u kojem se kaže: “Islamski otpor protiv cjepljenja porstao je onda, kada je CIA organizirala lažnu akciju cjepljenja, sa cilljem da pronađu Bin Ladena, koji se tad krio u gradu Abotabadu”. To je bilo dakle, prije nekih desetak godina.

Na ovo je reagirao američki (državni) kanal CBS News na svom portalu u članku od 16. siječnja. Oni su u tom članku ocjenili ovu tvrdnju iz “times of INdia”, kao teoriju zavjere, za koju su odgovorni antiamerički nastrojeni islamski klerici i plemenske vođe u tim područjima. Posebno, ako su akcije cjepljenja potaknute iz SAD-a. Ti klerici i vođe tvrde, da je se tim cjepivom muslimane želi sterilizirati, da je to zavjera Zapada protiv muslimana.
I u tom članku CBS-a kaže se, da je širenju “teorija zavjere” o cjepeljenju djece, potaklo to, kada je neki pakistanski liječnik, optužen da je provodio lažnu kampanju cjepljenja, da bi pomogao CIA-i u potrazi za BIn Ladenom.
Međuim, kako vjerovati CBS-u, kao jednom od glavnih američkih mainstream medija, koji šire ovakve “fake news”. Jer, 2014., čak je Bijela kuća priznala da je istina, ono što CBS naziva “teorijom zavhere”.- dakle da je doista postojala lažna kampanja cjepljenja od strane CIA-e. CBS je lako mogao provjeriti tu informaciju i napisati to, ali umjesto toga CBS je beskrupuloznu akciju CIA-e 2010./11 proglasio “teorijom zavjere”.

Jer, 16. svibnja 2014., tadašnja Obamina vlada je i službeno priznala da je postojala ova akcija cjeplenja od strane CIA-e. Čije su posljedice bile katastrofalne: broja pakistanska djeca su umrla ili su zadobila teške tjelesne posljedice.

The Guardian je izvjestio o svemu 11. 6. 2011. 3 mjeseca nakon akcije ubojstva Bin Ladena. Guardian je tada objavio da je CIA u pakistanskim selima provodila lažnu akciju cjepljenjea. Cjepljena su djeca i starije osobe- ali ne protiv polia, kako su bili naveeli, već su toj djeci i starcima uzimali genetski materijal, da bi tako saznali njihov DNK. Na taj način, CIA je htjela pronaći, da li se među cjepljenima nalaze rođaci odnosno srodne osobe Bin Ladena, da bi ga tako mogli pronaći. Nakon što su sve više tragova ukazivali na grad Abotabad, kao vjerojatno mjesto gdje se krije Bin Laden, CIA je unajmila poznatog pakistanskog liječnika dr. Shakila Afridija da pod plaštom međunarodne dobrotvorne akcije, sprovede lažnu kapmanju cjepljenja. Da bi kampanja izgledala uvjerljivije, najprije su je započeli u sirotinjskim četvrtima toga grada, pa onda u onim imućnijim četvrtima.

Nekoliko mjeseci nakon ubojstva Bin Ladena od strane američkih komnadosa, dr Afridi je uhapšen od strane pakistanske službe za obranu od špijunaže. Afridi je na sudu priznao da je radio za stranu obavještajnu službu i osuđen je na 33 godin zatvora. Nakon presude, vijest od tom se brzo proširila po tim pakistanskim područjima i onda su započeli oružani napadi na sve kasnije stvarne akcije cjepljenja i ekipe za sprovođenje tih akcija.
Zato seoske vođe i stanovništvio u tim područjima do danas nepovjerljivo i neprijateljski posmatraju akcije za cjepljenje djece, sprovođene od strane Zapada. I sumnjaju da se te akcije koriste i za špijuniranje, da bi se tako bolje locirao položaj tih područja, za kasnije moguće napade dronama.

Cassia
Gost
Cassia
10 dana prije

Moj stav je jasan, ni ispitana(?)Ni ne ispitana cijepiva ne idu u mene, niti nisu niti će. Od osnovne škole a to je bilo davno nisam nikada ni pomislila na tako nešto. Bogu hvala zdrava, krvna slika odlična, vitamini i minerali svi u granicama normale. Ne pijem nikakve lijekove samo priroda ako baš zatreba negdje. I doktori,.hmm 🤔 u njih odavno nemam povjerenja. Postali su plaćenici farmako mafije imam loše iskustvo u obitelji, guraju ti te otrove i kad treba i ne treba. Čast izuzecima ali malo ih je, drugi su se prodali na ovaj ili oni način. Pa konačno oni im plaćaju seminare, ma seminarima dobivaju bodove da mogu produžiti licencu. Pitam se koliko kretenoid moraš biti da primiš nešto u svoje tijelo što nije ispitano, ne treba ti tu nikakva studija samo logika.

Mladen
Gost
Mladen
10 dana prije
Reply to  Cassia

Kolegice draga koliko si puta do sad obojala kosu ,s kakvim bojama i dali su boje i njihovi sastojci klinički ispitani i zdravi ,da ne govorim o kozmetici koji svaki dan nanosite na sebe.Dali stepitali opticara kad ste kupovali dizajnerske sunčane naočale dali imaju certifikat ili labaratorijski test o Zaštiti od sunca i propusnosti stakala i neskodljivosti za oci Tako da je ovo cijepivo mačji kašalj u usporedbi sa kozmetičkom industrijom i modnim dodacima za koje nitko ne postavlja pitanja niti traži odgovore.

Cassia
Gost
Cassia
10 dana prije
Reply to  Mladen

Da, jesam upotrebljavala sam šminku, ali gle čuda nije mi naškodila, upotrebljavan Lush prirodne proizvode, sapun prirodni nikakve šampone i naravno da mi naočale i dioptrijske i sunčane imaju zaštitu zato i jesu papreno skupe a dragi kolega zaboravili ste na proizvode za sunce i tu prirodno radi svoje. I u hrani umjereno naravno bez salama i sličnih proizvoda eventualno samo domaće. I neće trebati nikakvih cijepiva ja prošle godine pa sve do sada ni šmrcnula nisam a masku ne nosim osim kad baš moram na kratko da izbjegnem sukobe ne želim si uskraćivati kisik i znamo što to znači a ne štiti. Dapače kad kihneš ili se zakašljaš pristojan čovjek stavi ruku pred usta ili maramice i okrene glavu a i nebrojeno puta vidjela kako kišu i kašlju kroz masku bez ruke ispred…fuj. Jednom sam čak vidjela osobu kako kašlje a pri tome povuče masku dolje na bradu!!

Mladen
Gost
Mladen
10 dana prije
Reply to  Cassia

Kolegice, kćer mi je medicinski kozmetičar i njena preporuka je isključivo Zagrebački melem.najbolji i naj zdraviji na našem tržišu.PS nema nikakvu proviziju za ovo.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
9 dana prije
Reply to  Mladen

Slažem se, Melem koristimo od kad su djeca bila bebe kao i Bekutan. Nivea mlijeko.
Ništa drugo. Koje kreme za sunčanje, nikako, to je tek zlo.

Drago
Gost
Drago
10 dana prije

Nisu sigurne i ne smije ih biti. Cjepivo je besmislica, jer je cijeli projekt “covid” kriminalna laž.

piždro
Gost
piždro
10 dana prije

Nano čestice će biti kad se aktiviraju sa 5G i 6G mali programi apps koji će slat poruke o žrtvi big Brothersima i matrixu..

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
9 dana prije
Reply to  piždro

Tako je, to je plan.
Sutra priča o tome.

Max
Member
Max
10 dana prije

Ne nije sigurno jer je otrov.

Weteran
Gost
Weteran
10 dana prije

Čekam da me, za par dana, pozovu na vakcinisanje!
Prijavio sam se i čekam Sputnik !
A vakcinisanje:
Najviše vakcinisanih ima Izrael !?

Coca Corona
Gost
Coca Corona
10 dana prije
Reply to  Weteran

Izraelska patka na kabalistički način,sa western sosom za weterinare.?
Sretno

mRNA - 21
Gost
mRNA - 21
10 dana prije

Oni kojima su poznate ove činjenice a pozivaju druge da ubrizgaju u svoje tijelo taj sadržaj, zašto to rade?????

Lucija
Gost
Lucija
10 dana prije

molekularni biolog objašnjava sve o MRA i DNK vakcinama: https://archive.org/details/dr-louise-explains-messenger-RNA-and-RNA-vaccines

rimtu
Gost
rimtu
9 dana prije

“Želite da vam pH bude oko 7”

Ph ne bi trebao ići ispod 7.6, idealno oko 8.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
9 dana prije
Reply to  rimtu

Zeolit, sjajna priroda,sve je u njoj.

Malimali
Gost
Malimali
9 dana prije

Najveća budalaština oko vakcina je to da postoje jeftina i efektivna sredstva protiv koronavirusa, koja su neposredno prije početka kampanje maknuli iz proste prodaje, a to su hidroklorokin i ivermektin, po potrebi u kombinaciji s azitromicinom (sumamedom) i još nekim lijekovima.

Medjutim razlika izmedju vakcine i lijeka je u tome što treba vakcinirati štoviše ljudi, najbolje sve (mada to u potpunosti nikad ne uspijeva), a lijekovi se daju samo stvarno bolesnima. Znači broj potrebnih vakcina će iči u milijarde, a broj bolesnika s kovidom će biti par milijona. Par milijona puta 15 € je zna se koliko, a 2-3 milijarde puta dva puta (makar i ista cijena) 15 je 30 – 45 milijardi. Uz sposobne medije i suradnju političara i više.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
9 dana prije
Reply to  Malimali

..I to sve samo u prvoj turi?

Luigi
Gost
Luigi
9 dana prije

Zeolit klinoptilolit je idealan za čiščenje tjela od raznih toksina, bakterija, virusa i svih nanočestica, raznih metala…. i utječe na razne psihičke bolove i u organizmu.

CAN
Gost
CAN
9 dana prije
Reply to  Luigi

Kakva su vremena,vjerujem ti više nego dokkktoru.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik