Liječnik američke vojske upozorava na otrovne sastojke koji se nalaze u cjepivima protiv COVID-a

Vakcinisanje americke vojske

”Korištenje cjepiva na bazi mRNK u našim oružanim snagama predstavlja rizik neodređenog opsega u populaciji u kojoj je manje od 20 djelatnika na dužnosti, od 1,4 milijuna, umrlo od temeljnog SARS-CoV-2.”

Ovaj članak govori o nevjerojatnoj hrabrosti liječnika i višeg vojnog časnika koji napada zlu glupost i protuznanstveni karakter ustanove javnog zdravstva. Suočavajući se s prisilnim mandatima da prisilimo cijepljenje protiv COVID-a za velike segmente stanovništva koji imaju daleko više rizika nego koristi od njih. Posebno djeca, ona s prirodnim imunitetom i zdravo, mlado vojno osoblje. Ovaj heroj treba ogromnu podršku javnosti. Ona bi trebala postati svijetli primjer za sve liječnike u borbi za slobodu liječnika i istinsku znanost.

U ovoj pandemiji u kojoj su istine istisnute propagandom i političkim ludilom, od kritične je važnosti vjerovati zaista izuzetnom dokumentu hrabrog medicinskog djelatnika.

Ovdje su istaknuti dijelovi takvog dokumenta vrijedni pažnje svih onih koji su doista zabrinuti zbog aktualnih cjepiva protiv COVID -a.

Liječnica i potpukovnica vojske Theresa Long rijetka je, hrabra govornica istine spremna vjerojatno ugroziti vojnu karijeru za opće dobro. Pokušati usmjeriti Ministarstvo obrane na politike koje štite vojno osoblje od opasnih i nepotrebnih cjepiva protiv COVID-a i brane našu nacionalnu obranu.

Evo početnog zapažanja: „Korištenje cjepiva na bazi mRNK u našim oružanim snagama predstavlja rizik neodređene veličine u populaciji u kojoj je manje od 20 djelatnika na dužnosti od 1,4 milijuna umrlo od temeljnog SAR-CoV-2.” Državni službenici koji loše upravljaju pandemijom rutinski ignoriraju statističke istine.

Doktorica Long usredotočila se na sada široko priznati utjecaj trenutnih cjepiva na COVID na zdravlje, rekavši da “cijepljenje mRNK cjepivima povećava rizik od miokarditisa”. “Istraživanja pokazuju da većina osoba s miokarditisom nema nikakvih simptoma. Komplikacije miokarditisa uključuju proširenu kardiomiopatiju, aritmije, iznenadnu srčanu smrt i nose stopu smrtnosti od 20 % u jednoj godini i 50 % u petoj godini. Prema Nacionalnom centru za biotehnološke informacije američke Nacionalne medicinske knjižnice, “unatoč optimalnom liječenju, ukupna smrtnost se nije promijenila u posljednjih 30 godina.”

“Moramo uspostaviti program ‘screeninga’ kako bismo identificirali one s povećanim rizikom od miokarditisa, tj. one koji su primili cjepivo mRNK s [Pfizerom] ili Modernom ili imaju bilo koji od sljedećih simptoma bol u prsima, otežano disanje ili lupanje srca”.

Što se tiče cjepiva Pfizer: “Jedan od primarnih sastojaka sustava isporuke lipidnih nanočestica je” ALC 1035. ” Ovo je otrovan materijal. Sastoji se od 30-50 % ukupnih sastojaka.

Među brojnim ozbiljnim mogućim učincima je i ova stvarnost: „Oprez: Proizvod nije u potpunosti odobren za medicinske primjene. Samo za istraživačku upotrebu.” Također je primijećeno: “Drugi časopisi i znanstveni radovi također označavaju da se ovaj sastojak nikada nije koristio kod ljudi.”

“Moja je procjena da je ALC 1035 poznati otrov s malo studija, posebno ograničen na samo istraživanje “i da za njega nema povijest [medicinske] uporabe.”

Drugi sastojak cjepiva je poznata otrovna kemikalija: “Polietilen glikol je aktivni sastojak u antifrizu.” Bilo je nebrojeno mnogo slučajeva u kojima su ljudi bili smrtonosno otrovani ovom kemikalijom. Ovaj pukovnikov komentar posebno je dojmljiv: “Ne mogu razabrati koji su oblik alkemije Pfizer i FDA otkrili da bi od antifriza postalo zdrav lijek za ljudsko tijelo.”

Druga važna stvar je da je „ključni sastojak Moderne, SM-102 … znatno opasniji od Pfizer ALC 3015“. Primijećeno je da je „ovaj sastojak Moderne smrtonosan“.

“Također sam pregledao znanstvene podatke i recenzirane studije koje raspravljaju, analiziraju rezultate i zaključuju da je prirodni imunitet barem jednako dobar, ako ne i daleko bolji od bilo kojeg cjepiva protiv Covida koji je trenutno dostupan.”

Točno tako. Napominje se da “prirodni imunitet pruža 13 puta bolju zaštitu od infekcije Covidom 19 od bilo kojeg trenutno dostupnog cjepiva protiv Covida 19″. Pukovnik ističe da je Ministarstvo obrane nezainteresirano priznati da je „prijašnji [prirodni] imunitet vojnog pripadnika na Covid 19; čak i tamo gdje se to može dokazati nedavnim testom na protutijela.”

Ovdje je pukovnica detaljno ispričala nedavne empirijske dokaze o kojima je ona osobno informirana u pogledu stvarnih zdravstvenih učinaka cjepiva protiv COVID-a na vojnike. Zaista vrijedi pročitati:

“Osobno sam promatrala fizički najsposobniju vojnikinju koju sam vidjela u više od 20 godina u vojsci, od obuke športaša na razini Colligatea za školu Ranger, do fizičke iscrpljenosti zbog srčanih problema, novootkrivenog tumora mozga hipofize, disfunkcije štitnjače. Svi ovi problemi nastali su nekoliko tjedana nakon cijepljenja. Nekoliko vojnih liječnika podijelilo je sa mnom svoje iskustvo koje uključuje značajno povećanje broja mladih vojnika i vojnikinja s migrenama, menstrualnim nepravilnostima, rakom, sumnjom na miokarditis i prijavom srčanih simptoma nakon cijepljenja. Brojni vojnici i civili govorili su mi o tome kako su bili bolesni, prikovani za krevet, oslabljeni i nesposobni za rad danima ili tjednima nakon cijepljenja. Nedavno sam pregledala i medicinsku dokumentaciju tri člana letačke posade, a svi oni predstavljaju i značajne i agresivne sistemske zdravstvene probleme. Danas sam dobila informaciju o jednoj smrtnoj žrtvi i dva slučaja intenzivne njege na Fort Hoodu; pokojnik je bio vojni pilot koji je u to vrijeme mogao letjeti. Sva tri događaja plućne embolije dogodila su se unutar 48 sati nakon cijepljenja. Ne mogu pripisati ovaj rezultat ničemu drugom osim cjepivima protiv Covida-19 kao izvoru ovih događaja. Svaka osoba bila je u najboljem fizičkom stanju prije cijepljenja i svaka je doživjela događaj unutar 2 dana nakon cijepljenja. Korelacija sama po sebi nije jednaka uzročnosti; međutim, postoje značajni uzročni obrasci koji povezuju korelaciju u vjerojatni uzrok, a teret dokazivanja suprotnoga pada na tijela poput CDC-a, FDA-e i proizvođača lijekova. Smatram da su bolesti, ozljede i smrtni slučajevi neposredni i uzročni učinak cijepljenja protiv Covid-19″.

Kad bi se samo više liječnika usudilo dati komentare utemeljene na medicini i znanosti.

Ova izjava je također važna: “Mogu izvijestiti da poznajem više od petnaest vojnih liječnika i pružatelja zdravstvenih usluga koji su podijelili iskustva o zanemarivanju svojih sigurnosnih briga i diskriminiranju zbog izražavanja ili prijavljivanja zabrinutosti za sigurnost u vezi s cijepljenjem protiv COVID-a.”

Slijedi nekoliko točnih zapažanja o štetnim učincima cjepiva: “Nijedno od naručenih cjepiva za hitnu upotrebu za Covid-19 ne može, niti će pružiti bolji imunitet od osobe koja se oporavila [s prirodnim imunitetom]. Sva [trenutna] cjepiva u dobnoj skupini i razini kondicije mojih pacijenata rizičnija su, štetnija i opasnija od toga da uopće nemaju cjepivo, bilo da se osoba oporavila ili se suočila s infekcijom Covida-19. Izravni dokazi postoje i ukazuju na to da su sve osobe koje su primile cjepivo protiv Covida-19 oštećene u svom kardiovaskularnom sustavu na nepopravljiv i neopoziv način. Zbog proizvodnje bjelančevina šiljka koji je ugrađen u korisnikov genom, svaki takav primatelj cjepiva protiv Covida-19 već ima mikro ugruške u svom kardiovaskularnom sustavu koji predstavljaju opasnost po njihovo zdravlje i sigurnost. Da će takvi mikro ugrušci s vremenom postati veći ugrušci zbog same prirode oblika i sastava bjelančevina šiljka koji se proizvode, a te se bjelančevine nalaze u cijelom tijelu korisnika, uključujući i mozak.”

Što se tiče opasnosti od cjepiva za vojno osoblje, pukovnik je odgovoran za: “Letačke posade predstavljaju izvanredne rizike za sebe i druge s obzirom na opremu kojom upravljaju, streljivo koje nosi i područja djelovanja u neposrednoj blizini naseljenih mjesta.”

I najvažnije: “Ovim preporučujem ministru obrane da svi piloti, posada i letačko osoblje u vojnoj službi, koji su trebali hospitalizaciju nakon injekcije ili primili cijepljenje protiv Covida-19, budu zadržani na daljnjim promatranjima.

Pukovnik je, poput nekih drugih hrabrih i poštenih medicinskih djelatnika, također naglasio ovo: “Moramo procijeniti i odmah primijeniti alternative za cjepiva protiv mRNA, uključujući Ivermektin (FDA odobrila 1996.) … i Hidroksiklorokin (odobrila FDA 1955.).”

Ukratko, imamo visoko obrazovanog i ovlaštenog visokog vojnog časnika koji će ispričati onima iznad i javnosti o velikim rizicima cjepiva protiv COVID-a za vojno osoblje.

Ovom liječniku jako je potrebna podrška javnosti u borbi za pandemijske istine. Ono što je zaključio jednako je važno za javnost kao i za vojno vodstvo i osoblje.

Autor: Joel S. Hirschhorn

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
26 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
nonwo

Jedva izvučeš živu glavu iz ratnih sukoba i onda te ubije vlastita vlada jednim ubodom.
Pilotima koji podnose ogroman visinski pritisak i ionako su podložni trombozi dati “kemiju” koja to pojačava je vrhunac ludila.

neznanje

Koliko sutra, na tržištu će se pojaviti m-RNA cjepiva protiv raznih bolesti među kojima se nalaze cjepiva protiv ~50 vrsta karcinoma. Baš me interesira tko će od vas ser.nja odbiti to cjepivo kad voda dođe do grla.

neznanje

h ttps: //www.nature.com/articles/nrd.2017.243?

neznanje

h ttps://w ww.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7250668/

Emiliano Zapata

Spremna ugroziti vojnu karijeru???
Kakva je to karijera?
Ko da Dzelat napise da se boji napustit posao krvnika…
Dok je novca i vojske nikad slobode nece biti…

Jery

Veči kreten je onaj koji prima nego onaj koji daje! A kretene je potrebno j….! A kreten je i onaj ko se za takvu drzavu bori u kojoj vladaju psihopati i sociopati!

Muppet shou

FAUCI I NJEGOVI KABALA STAKORI SU MEGA HITLERI. TO SU MENTALNI BOLESNICI MEGA KALIBRA.
STRELJATI I ZAPALITI GAMAD STO PRIJE. TO SU ZLOCINCI OPASNI PO PLANETU

Max

Naklon do poda

Velikimeštar

Kad prisiljavaju vojnike na to cjepivo, to samo može značiti da je AI toliko dobar i razvijen da im više vojnici ne trebaju. Barem ne u tolikom broju.

Greven

Došlo vrijeme da je ludost i hrabrost istinu reći.

Grozomorni

Meni je žao svakog živog čovjeka, no postavljam si pitanje treba li žaliti onoga tko bespilotni izvršava naređenja i tako spusti bombu koja u sekundi unije 50 ili 100 ljudi. Treba li žaliti onoga tko bespogovorno izvršava neređenjs o ubijanju civila dijece, starih i nemočnih?

POVEZANE VIJESTI