fbpx

Medicinsko osoblje u Francuskoj se nerado cijepi: opasna neodgovornost ili legitimno nepovjerenje?

AstraZeneca vakcina

Rasprava o obveznom cijepljenju medicinskog osoblja u Francuskoj ponovno je na dnevnom redu. Čini se da je spominjući ovu “mogućnost” Gabriel Attal pojačao nepovjerenje medicinskog osoblja, od nepovjerenja prema vlasti do zabrinutosti zbog nuspojava cjepiva. Slijede objašnjenja profesora Andréa Grimaldija, suosnivača kolektiva Inter-hôpitaux.

“Govoreći o obvezi cijepljenja, vlada neće uspjeti izbrisati vlastite dosadašnje kontradiktorne komentare”, odmah je izjavio André Grimaldi, renomiran profesor dijabetologije u Sveučilišnom bolničkom centru CHU Pitié Salpêtrière.

Suosnivač kolektiva Inter-hôpitaux poziva se na komentare koje je u tisku Le Parisien dao glasnogovornik vlade. Gabriel Attal doista je u ponedjeljak 8. ožujka govorio o mogućnosti da cijepljenje medicinskog osoblja postane obvezno: „Bilo bi neodgovorno odbiti cijepljenje kada ste član medicinskog osoblja. Znači li to odmah da cijepljenje postaje obvezno? Prvo odabiremo opciju povjerenja, ali to i dalje ostaje mogućnost”, upozorava.

Prema javnom zdravstvu u Francuskoj, cijepljena je samo trećina medicinskog osoblja. Predsjednik Republike već je tijekom Vijeća za obranu spomenuo ideju generaliziranja cijepljenja za zdravstvene radnike. U tom je procesu ministar zdravstva pisao medicinskom osoblju, “potičući ih” da zasuču rukave za “našu kolektivnu sigurnost”. Dakle, ideja dobiva na važnosti u najvišem sloju države. “Ako stopa cijepljenja nije dovoljna, morat će se postaviti ovo pitanje, da”, priznaje dr. André Grimaldi. Liječnik unatoč tome tvrdi “da razumije zašto vlada toliki skepticizam oko cijepljenja.”

Zaštititi sebe i one koje liječimo.

Moje pismo medicinskom osoblju o cijepljenju. pic.twitter.com/GBlAuv1qRu

Razlozi tog nepovjerenja

“Ako još niste cijepljeni, učinite to brzo”, stoji u pismu koje je medicinskom osoblju 5. ožujka poslao ministar zdravstva. Olivier Véran je čak spomenuo dan prije, tijekom svoje tiskovne konferencije, mogućnost “upućivanja na Nacionalno savjetodavno etičko vijeće koje bi imalo pravo reći nam moramo li ići dalje”. Shvatite to, prijeđite na obvezu cijepljenja. Mjeru koju bi Vlada opravdala zbog položaja na fronti liječnika, medicinskih sestara, primalja i njegovatelja u borbi protiv epidemije.

André Grimaldi, koji zagovara cijepljenje protiv Covida-19, ipak se predaje pred našim mikrofonom spominjući popis učinjenih grešaka od državnog vrha. “U početku se govorilo da nije poznato da li cjepivo smanjuje zaraženost”, objašnjava. I vlada se iznenadila što su najmlađi njegovatelji, a time i najmanje izloženi riziku, smatrali “da je nošenje maske i pranje ruku dovoljno”. Ali u redovima prvih zainteresiranih takvi komentari prolaze loše.

“Vlada je također od samog početka tvrdila da medicinsko osoblje nije prioritetno za cijepljenje. Nakon toga se spomenuta Vlada vratila svojim riječima. O cjepivu AstraZeneca da se i ne govori, koje se prodalo kao neučinkovito, a potom namijenjeno medicinskom osoblju. Sve je to uzbudljivo”, ironično kaže André Grimaldi.

Toliko kontradikcija i pogrešaka izvršne vlasti koji bi vrlo vjerojato mogli biti uzrok nastalog nepovjerenja koji danas vlada u bolnicama. Pogreške, čak i laži, o zalihama dostupnih maski i njihovoj uporabi također su krivi za nastalu situaciju. Baš kao i organiziranje testiranja i cijepljenja, koje naš sugovornik smatra “kaotičnim”.

“Pogotovo kad te neuspjehe smatrate uspjehom”, dodaje André Grimaldi, za kojeg “povjerenje također znači priznati pogrešku i ostaviti se pretjeranog vlastitog ponosa.”

Zlo se, međutim, nalazi još dublje. Raspoloženje medicinskog osoblja odražava trend koji prelazi cijelo društvo, prema riječima koautorici Santé: urgence (Ed. Odile Jacob):

“Njegovatelji nisu imuni na društvo u kojem žive. To jest prevladavajući relativizam koji mnogima izaziva gubitak povjerenja u političke vlasti ili čak u farmaceutsku industriju, optužene za neprestano iznošenje lažnih priča”, žali André Grimaldi.

Mediji bi također imali svoj dio odgovornosti, “davanjem prava glasa svima i bilo kome”. “Anti-sustav dobiva na važnosti na medijskoj sceni, to je svima poznato”, izjavljuje liječnik u naš mikrofon.

Stavljanje u pitanje cjepiva AstraZeneca

Je li stoga “antisustav” isticati da cjepivo namijenjeno njegovateljima ima lošu reputaciju? 6. ožujka, Thierry Amouroux, glasnogovornik nacionalnog sindikata medicinskih sestara, prilikom sudjelovanja u radijskoj emisiji Europe 1, doista je ukazao na neučinkovitost cjepiva AstraZeneca, koje se pruža skrbnicima mlađim od 65 godina od početka veljače.

Nekoliko bolnica, posebno na zapadu, također se žalilo na njegove nuspojave (visoka temperatura, glavobolja…). Oni su prisilili bolničke službe da obustave cijepljenje ili ih prebace, ovisno o raspoloživom osoblju. Međutim, te nuspojave nisu ništa drugo nego “simptomi slični gripi tipični za cjepiva”, “nesrazmjerni učincima Covida-19”, relativizira dr. André Grimaldi. Prema njegovim riječima, “AstraZeneca se uglavnom slabo prodaje”.

“Jednako je učinkovit kao i druga cjepiva, a nekoliko je istraživanja pokazalo da smanjuje hospitalizacije i teške oblike jednako, ako ne i više od onih zasnovanih na glasničkoj RNA”, dodaje. S druge strane, manje je učinkovit za južnoafrički soj koji, srećom, pogađa samo određene regije.”

Jedno je, međutim, sigurno za suosnivača kolektiva Inter-hôpitaux: ono što bi medicinskom osoblju najviše trebalo je cjepivo protiv destruktivne poduzetničke politike koja vlada u bolnicama već četrdeset godina.

Profesor André Grimaldi tako gorko osuđuje “dislokaciju bolničkih timova”, u ime “mobilnosti, svestranosti i logike protoka”. Prema njegovim riječima, javna bolnica sada plaća cijenu “proceduralne i menadžerske dogme” koja proizlazi iz “tržišne vizije” medicine.

“Imate povjerenja u ljude s kojima radite. Međutim, u Francuskoj više nema timskog rada. Sestre su tamo šest mjeseci ili godinu dana i odlaze drugdje. Prije ste za savjet pitali liječnike tima, tada bi  došlo do bogate razmjene članova koja bi lako raspršila nepotrebne zabrinutosti”, zaključuje André Grimaldi.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
190 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Asterix
Gost
Asterix
1 mjesec prije

Legitimno nepovjerenje! Logično zar ne?

pits
Gost
pits
1 mjesec prije
Reply to  Asterix

Organi reda i mira koji ulijevaju sigurnost i povjerenje se nisu cijepili.

Logično zar ne?

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Asterix

I te kako legitimno… Samo ludjak lobotomirani se moze odluciti na “vakcinisanje” (tj programiranje vlastitog genoma) totalno nepoznatim i ocito cak i pri samom davanju izuzetno otrovnih materijala u tijelo – a sve zbog LAZNE “pandemije”… Samo Glupak – najgoreg soja… Evo zanimljivog clanka, kojeg je neki dan objavio Sergej Ivanov (nekadasnji Ruski premijer): https://www.americanthinker.com/articles/2021/03/putins_former_chief_of_staff_calls_trump_a_champion_against_new_world_order.html Uglavnom Ivanov kaze: cijeni Trumpa izuzetno za nevjerovatan uspjeh koji je postigao u kratkom vremenu… jedan je od rijetkih koji je imao ogromnu podrsku naroda, a koji je bestijalno pokraden – pred ocima cijelog svijeta – jer se nike uklapao u Agendu “filantropa“… sve nekadasnje “teorije zavjere” koje su prodavane idiotiziranoj svjetini (od one male kamatarske-globalisticke klike) – pokazale su se kao – apsolutno tacne. za kraj Ivanov kaze (idiotiziranom goyimima) : “Gledaj i bori se za svoju buducnost…” … Mislim da ce mnoge rusofile ovaj clanak obradovati… Premda ima tu jos mnogo toga – generalno Ivanov je poprilicno u pravu, ako nista u zadnjoj recenici… Da li ce najveci dio ljudi (ukljucujuci izuzetno otrovne i idiotizirane kerove tzv “policiju” i judaizerske placenike) – ostati do smrti idiotiziran – to niko ne moze reci… Licno sumnjam… Sve su prilike da ce idioti (glupavi i najvazniji… Pročitaj više »

.....
Gost
.....
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Imas li kakve linkove,clanke,studije o dr Beschampu i njegovom razlazu s Pasteurom po pitanju teorije klica i te stvari?
Ako imas stavi ovdje gdje da nadjem to.
Hvala

Dinarosaurus
Gost
Dinarosaurus
1 mjesec prije
Reply to  .....

Ukucaj :Beschamp or Pasteur history of
PDF je bio
dostupan.

.....
Gost
.....
1 mjesec prije
Reply to  Dinarosaurus

👍

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Istražuj, policijot ima svoj identitet u toj uniformi, štoljpiju, znački, pendreku, kapi sa grbom, osjeća ugodu jer je sebe našao identificirajući se sa ulogom. On ne može sagledati dugoročne implikacije njegovog djelovanja na ljude oko sebe, narod, zemlju, samog sebe, svoju bližu rodbinu, on se nastavlja hraniti svojom identifikacijom dok ga robot ne smjeni, uskoro. Naletio sam jednom na komentaru onih tisuća videa što sam gledao komentar jednog policijota koji je progledao što radi i za koga, otišao je u zabit jer više nije htio biti dio sistem represije nad ljudima, takovi su rijetki. Ovi mlađi se drogiraju adrenalinom kad tuku ljude i lijeće svoje komplekse kojih nisu ni svjesni. Drago mi je da si nadošao na isti zakljućak.

RENEW
Gost
RENEW
1 mjesec prije
bumbar
Gost
bumbar
1 mjesec prije
Reply to  RENEW

To istraživanje je provedeno još 2018.,pa nam stožeraši ne mogu danas reći da nisu znali.
Kakva tehnologija leži u mRNA cjepivima, vrlo jasno je objasnio Modernin glavni medicinski dužnosnik Dr. Tal Zaks, još 2017. u TV emisiji Ted Talk gdje objašnjava kako mRNA “cjepivo” djeluje, gdje kaže “mi hakiramo software života”.
Naravno, s ciljem da “poboljšaju” ljudsku DNK, jer što Priroda/Bog zna u odnosu na velike umove BigTecha i farmaceutske industrije?
https://www.youtube.com/watch?v=FU-cqTNQhMM

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  bumbar

bumbar tako je mRNA šamara DNK kad nešto krivo zabrije tako kad ti netko ubrizga mRNA sa nekom porukom za DNK zanima me kojom a astrazeneca je adeno cjepivo zato bježe od njega mamu im

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  bumbar

Odličan.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  bumbar

Strasno.
Cak izgleda da ivaj smrad vjeruje u ovo sto prica…
Koja lazljiva stoka.
Uzgred – ovu judaizersku njusku je tesko promasiti…

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Ja ih frenološki prepoznajem odmah.

Picajzl
Gost
Picajzl
1 mjesec prije

Pa ako i u SAD vojsci masovno odbijaju, a mogu jer je EKSPERIMENTALNO, te ga ne mogu nametnuti, onda je više nego jasno o čemu se radi:
https://www.forbes.com/sites/roberthart/2021/03/05/fauci-says-military-who-refuse-covid-19-vaccine-are-part-of-the-problem-after-high-rate-of-service-members-refuse-jab/?sh=6c97ae2fbb4a

Shumadinac
Member
Noble Member
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

Ako lekar jutros na TV kaže da nismo zaštićeni posle prve vakcine ali da nismo potpuno zaštićeni ni posle revakcinacije – ni posle 10 dana pa se proporučuje poštovanje ostalih mera ali i vakcinacija?!? Ako lekar izjavi na samom početku vakcinisanja da je sve jedno koju vakcinu primite, da su sve istog kvaliteta – iako se radi ne samo o različitim vakcinama (što je dovoljno za dilemu) nego i o različitim tehnologijama po kojima se dobijaju?!? A da ne govorimo što je taj lekar “siguran u tvrdnju” iako ni jedna vakcina nije prošla obavezan vremenski period testiranja!!! Na osnovu čega to tvrdi? Je li vidovit? Radi se o onome na šta odavno ukazujem – na širenju haosa! Ali ne od strane vlasti koje su na to uslovljene od strane nekih “viših instanci” ili od strane lekara na koje pritisak vrši vlast. Svi oni pritisci koje smo i do sada videli kada vlast radi nešto što ni njima ne ide u korist su sada “okrenuti na maximum”. Naravno da će nepoverenje u lekare, u vlast – u ljude oko nas samo da raste ali to i jeste cilj ove agende. —————————- I bez obzira što sam svestan ovoga ne znam kako… Pročitaj više »

Picajzl
Gost
Picajzl
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Poznajem dosta liječnika, medicinskih biokemičara, itd……večina se slaže kako je ovo neviđen napad na znanost i zdrav razum, sami ne izlaze (osobni interesi), priznaju kako im ova znanost nije jasna, kontradiktorna u svemu, kako ne razumiju gdje je nestala obična dijagnostika i normalno kliničko liječenje. Kako i kod njih ruši povjerenje u znanost, samim tim što su stvari preuzele grane koje su upitne, npr. infektolozi, koji pacjeta nisu vidjeli od studija. Imunologija se prodala za par zlatnih dukata, ne samo kod nas već i u svijetu. Ali poznam i neke od njih koji su pravi vjernici i ne skreću s puta, psujem im sve po spisku kad diskutiramo, ali obraz im je isti, nemaju ga.ITD:::::::::::::::ITD

Shumadinac
Member
Noble Member
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

Da bi uspeo da se izboriš sa svom propagandom i svim pritiscima moraš ne samo da budeš psihološki jak kao stena (kakvih je ekstremno malo) nego i da u velikoj meri budeš nezavistan (kakvih takođe nema puno a kombinacija ovo dvoje je zanemarljiva).

Ako cilj agende gledaš kao širenje haoca u svrhu sluđivanja ljudi da bi psihološki obrađivali (bez obzira na razlog) onda se sve uklapa.

Picajzl
Gost
Picajzl
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Razumijem što želiš reči, ali sve jedno …..***** po spisku toj bandi.

Picajzl
Gost
Picajzl
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

Pogledati dok nije izbrisano:
https://www.youtube.com/watch?v=kEQzosuVIGI

Shumadinac
Member
Noble Member
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

Uh, otišlo je i dalje nego što sam mislio.
Hvala na linku, materijal je odličan. Sve što govore su u pravu ali ne treba zanemariti i činjenicu da je materijal vrhunski obrađen sa tehnološke strane a sa psihološke još bolje – ubacili su nam mozak u cenrtifugu i okrenuli najbrži program. Doveli su nas tačno tamo gde su želeli i mi ćemo radosno da odradimo ono što nam upravo programiraju.

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

A što ti predlažeš, da ostanemo doma sjedit?

Shumadinac
Member
Noble Member
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

Ne, nego da ne srljamo kao goveda bez ikakve ideje – složićeš se da je to vrlo opasno?
Vidim da nas negde vode i ne znam gde a iz iskustva znam da nam ne misle dobro. Da li je onda pametno nastaviti putem kojim nas nagone ili je bolje da bar ovako dođemo do ideje šta dalje?

Ali to bi moglo samo ako bi i ti prihvatio da uz disciplinovano nošenje kvalitetnih maski (na kraći rok) sada ne bi bilo ni potrebe ni opravdanja za masovnom vakcinacijom. Međutim, znali su sa kim imaju posla…

rimtu
Gost
rimtu
30 dana prije
Reply to  Shumadinac

Mene nigdje ne vode, a ovo sa kvalitetnim maskama više ne bi ni netko intelektualno potkapacitiran napisao.

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

Mogu se kladit da 90% komentatora uopće ne zna za 20.3.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

marčanska bura

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

Pogodak u centar.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

Ne moze stoka sve izbrisati…
Vec je poziv odalsna na svim pletformama…

https://2020electioncenter.com/watch?id=60487a1fe2b8053843762834

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

ne vjerujem u te svijetske zavjere….. farma ce zaraditi kakvih 50 milijardi, a na drugoj strani su gubici na tisuce milijardi…. ne ide to skupa, da bi nekoliko farmacevta vozala sad, kinu, eu, rusiju… indiju…… itd. …. za neku siču u svijetskim razmerama…

nemaj ne štima!…. 😒

Em Devet
Gost
Em Devet
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Bogate se oni za koje je planirano da se bogate (Google, Amazon, Microsoft, Apple itd), a siromase se oni za koje je planirano da se siromase. Znaci, tisuce milijardi gubitaka onih koji ne trebaju imati te pare (turizam, ugostiteljstvo, mali privrednici…), a kako bi se njihova imovina kasnije kupila za male pare. Misle li nas stvarno potamaniti da bi nas kasnije zamijenili masinama, to ne znam, ali do sada gotovo sve covid “teorije zavjere” nekako se pokazuju ispravnim, pa nekako ne bih riskirao da je i ova tocna.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Em Devet

Beretta 92-uscioarmi M9.

promatrač
Gost
promatrač
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Koga zanima što to vjeruje jedan jeftini trolčič

Busola
Gost
Busola
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

Najžalosnije je gori su ovi prvi , i realno ako ćeš ikoga prozivati prozivaj ove koji znaju stanje i kako su sve to laži a zbog osobno uskog interesa sve štite i šute.

PS. preko mi glave kukavica u današnjem svijetu…

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Busola

ajde nemoj se jutit pribit ćemo im mi kučmu

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

Kas su i pitanju doktori trebamo se pitati iz kojih razloga medicinski fakultet traje duže od drugih fakulteta?! Pa onda još specijalizacija.. Baš zato jer im se mora mozak isprati čim više. Uči mjesec dana Farmakologiju po 8 sati, onda ju položi, i sutra dan nema pojma ništa od toga. Onda im još daju poslije seminare da se slučajno ne bi “zagadili” istinom, prirodom, suosjećanjem, program ispiranja mozga ide do kraja života.. To je jedna stvar koja im uništi razum. Drugo i još važnije su oni sami, njihovi motivi zašto postaju doktori. Još krajem osamdesetih profesor sociologije Letica pita cijelu prvu godinu medicinara zašto hoće bit doktori. 95% je odgovorilo zato što su im roditelji doktori, zato jer to donosi ugled i dobru lovu. Samo par posto jer voli pomagati ljudima i voli znanost. Kakvu pomoć očekivati od takve grupe ljudi??! Da nema pohlepe i konformizma medicinara ne bi pLandemija opstala 8 sati!!!! Ali grdo se varaju ako misle da će ih sotonisti sačuvati jer im vjerno služe. Ne, ne, ni njih neće žaliti da dođu do svojeg cilja. Uostalom kad manje bude stoke sitnog zuba šta će im višak doktora. U Njemačkoj se zatvorilo 20 klinika za ovih godinu… Pročitaj više »

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Starina

završe medicinu pa završe u saboru dižu ruke

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Doće vrag i po njih pa nek se “liječe” tada “znanošču” to jest programu u njima, hebem im svima, kurtonašima, terma.

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Mislim da si zelio reci NE povjerenje o ovoj recenici:
Naravno da će poverenje u lekare, u vlast – u ljude oko nas samo da raste ali to i jeste cilj ove agende.”
I opet moram da ti kontriram, nazalost.
Mislim da CILJ ove agende nije stvaranje nepovjerenja ili haosa ili, sto bi rekao sheik Imran, a i Alen, vrijeme smutnje.
To dolazi by defoult.
Sta je CILJ to, naravno, mozemo samo spekulisati, a moj doprinos spekulacijama je baziran na kratkoj razmjeni par postova sa nonwo neki dan, gdje smo se slozili (nadam se) da se tehnologija izmjene DNK (za koju je nedavno dodjeljena Nobelova nagrada…tzv genetske makazice) ne moze koristiti u vazduhom prenosivim virusima, bakterijama,nazovite kako zelite i da se mora probiti nas zastitni oklop, koza, da bi se to ucinilo.
Kako se probija koza?
Ujedom zmije, ubodom zardjalog eksera, ujedom psa. Ili necim drugim.
Tada se strana materija mjesa sa nasom genetikom bez problema.
Nikakve kiseline kojima nase tjelo ubija sve strano i nepotrebno, u tom slucaju, ne djeluje.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Stock

Opet si na dobrom tragu Stock .
Jedini otrov(virus) koji ciljano dijeluje :je onaj u šprici.
Gdje smo za 5 godina,ako se teror nastavi? A prekinuti igru izgleda mogu jedino oni koji sujei započeli(who un i renominirane institucije u filantropskom vlasništvu).
Zato je i cilj cijepiti sve:osim par probranih na vrhu.
Do tada pranje mozga (ubijanje imuniteta) strahom i maskenbalom.
Koji će do ljeta kulminirati u novonastale”sojeve”…sve po potrebi.
Za njih će biti kriva malena procjepljenost i počinje otvaranje “rehabilit.centara”.

Neslužbeno sam doznao:pruje 10ak minuta -da,sve one teorije,o kojima smo pisali prije nekih godinu dana,imaju za plan:Depopulaciju kao dugoročni cilj.
Od 100 kolega iz firme…skupila su se 4 zamorca,koji su nasjeli na iglenu igru.Da ih dugo poznajem,nisam ništa drugo ni očekivao,od osoba koje imaju debele dosjee (sociopati,komplekse manje vrjednosti),jednostavno nisu naučili upotrebljavati glavu.
Već se prave liste onih koji žele-automatski nastaju i one druge liste.
(A la Schindlerova).

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  CAN

Izvrstan snajper u budučnost.

Shumadinac
Member
Noble Member
1 mjesec prije
Reply to  Stock

Greška naravno – ispravljena. Drago mi je da pažljivo čitaš 🙂

Virusi ne da mogu nego menjaju našu DNK, to je proces koji se neprestano odvija. Zna se koji su virusi ko zna od kada već ugrađeni u našu DNK (informacija na osnovu gledanja naučnog programa) ali je možda cilj ubaciti tačno određene sekvence za koje se zna kako se mogu kasnije iskoristiti.

Ali i teorija da je korona samo opravdanje za vakcinu pije vodu…

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

pa gledaj…. nijedno cijepivo nije 100%…su od 70 do 95….
….. 😒

Faust
Gost
Faust
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Ovo uopće nije cjepivo.To je geno… neusporediv s bilo kojim u poznatj povijesti.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

“… Radi se o onome na šta odavno ukazujem – na širenju haosa! …” Pa bolan, ovdje ima zasigurno nekoliko ljudi koji su od prvog dana tvrdili: sve je organizoavno iz jednog centra i izgleda da im treba haos ako se goyimi pobune…(ili ako se goyimi ne pobune – onda mirno klanje)… radi se o namjerno izazivanju haosa – koje ce se poklopiti sa toboznjim “ispunjenjem religioznih prorocanstava“… upravo zato – ovi judaizeri/kamatari – insitiraju na “zigu zvjeri“, a mnogi padaju na tu foru… sa jedne strane imamo “ZLI novi svjetski poredak” olicen u zapadnim korporacijama (“globalisti“), a sa druge “DOBRI novi svjetski poredak” (“suverenisti“) olicen u Rusiji (a za neke i u Kini)… bez obzira na sve – cinjenice pokazuju da i “ZLI i DOBRI novi svjetski poredak” masovno saradjuju u vezi lazne “pandemije” a specijalno na polju vakcina protiv – nepostojece pLandemije….. Oba ova poretka se kao nesto “bore” – preko idiotiziranih Goyima diljem svijeta – ali i jedan i drugi – se pozivaju na “vodecu ulogu” Rockfellerovog UN… Sta vise Nosferatu je ponudio i rusku vojsku kao okosnicu “novog muli-ovo-ono-UN“… Sve lici na prosto i “drevno” judaizersko manipuliranje – Problem, Reakcije, Rjesenje… To prosjecno inteligentnom covjeku –… Pročitaj više »

Shumadinac
Member
Noble Member
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Samo hejtuj kao do sada i idi dalje – registrovao sam se iz zahvalnosti redakciji što je omogućila da mogu da vidim ko je kakav.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Reakcija na redakciju vodi u dopaminsku erekciju !?;)
Ko je kakav,ne rreba ti redakcija omogućizi spoznaju.spoznajemo i sami ,a svejedno “ideš po potvrdu”? Ego?

Ljudi moji:urazumimo se,dok je još poželjno/dozvoljeno rezonirati !
Metafora:
Oba sjedite (skupa sa par nas) negdje na vrhu planine i svi gledatmo u različitim/ponekad istim smijerovima,.
Viditmo različito jednu (prekrivenu) stvarnost-što vodi zdravijem prosuđivanju…a ne djeljenju lekcija u suho.
Ja sam puno novog naučio-od obojice i još par dobrih ljudi ovdje.Kako to mogu iskoristiti i za koji cilj…ne pita se samo mene.

Živili

Shumadinac
Member
Noble Member
1 mjesec prije
Reply to  CAN

Vidi jučerašnje hejtovanje pa će ti biti jasno.
A evo ti jedan za erekciju i planinu – bez injekcije (vakcine?)

Čuo novinar za nekog stogodišnjaka visoko u planini pa odluči da ode da ga intervjuiše.
Nađe novinar selo, nađe i kuću i na pragu kuće ga zatekne kako plače.

“Šta je bilo starino, zašto plačeš – kakva te nevolja snašla?”
“Ma pusti – dobio sam batine od oca.”
Novinar se tu nađe u čudu: “Otac ti je živ? Pa koliko je on star?”
“Ima oko 120 leta.”
“Ali zašto te je tukao ako Boga znaš?”
“Zezao sam dedu!”

Tu novinar puče ko kokica: “Čekaj, ti imaš 100 godina, tvoj otac još živ sa 120 a živ ti je i deda – pa koliko je on star???”
“Ih, ima preko 140.”
“Pa zašto zezaš tako starog čoveka?!?”
“Zato što se ženi!”
“Čekaj, hoće da se ženi sa 140 godina!?!”

Starina razvuče osmeh od uva do uva: “E, u tome i jeste stvar – ne bi on da se ženi ali mora!”

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Pa mogao si to napisati i prije godinu dana.Rekao si više nego sa…
😉
To kao onaj s Brača :
prestao u 106 godini pušit, zbog curtone…
zatvorili mu birtiju,pa ne može na karte da baci i jednu o drugu užegava.

Shumadinac
Member
Noble Member
1 mjesec prije
Reply to  CAN

Pre godinu dana vic ne bi imao efekta – akteri su bili celih godinu dana mlađi 😉

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

već snimljen film maratonci trče počasni krug

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Nemoj podcjenjivat…snagu vica.koštalo me došta u životu-pa radije od tada precenjivam.
čuo sam ga dosada samo jednom: prije nekih 15ak godina …ne samo da me nasmija -izazvao je kod mene promijenu i upišem zbog vica novi cilj na karti…a sve zbog toga vica.-u kojem nisu (jedina) poanta kalendarske godine,daleji od toga-nego oni koji mjenjaju životni put…a sve zbog jednog vica!!!
I da se takvi vicevi češće razumnije dožive-nebi onaj Morenov moreplovac se cjepio da plovi za kinu(navuka se -jer je u điru?).
Već bi svi imali ;
Mir No More

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

ja sam odma mislio da su pantelići

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Za stvora rade svi i svi nam rade o glavi. Razbatalio si Đumija ko beba zvečku, nek kmeči šesterokrake suze.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Šumija razbotalit?!?
-treba nam Mikroskop…laboratoriji….NEZAVISNE studije…do tada-možemo samo “čeprkati po logici”, koja je ograničena.
Primjer?!
Logično ima naslov…od juče mislim:
Antimaskeri pale maske pred kaptolom…
Tucker im je dao više nego solidnu opasku.(meni je naslov promakao na prvu).
To je onaj moment,kad nešto podsvjesno progutaš:a i ne osjetiš.

P.S.u ovom trenutku su psihijatrije punije no ikad…i svi su izgledi da će kapaciteti slijediti klijente….dakle popucati…a onda?
Vojska smiriva stvar?
Kako?

Shumadinac
Member
Noble Member
1 mjesec prije
Reply to  CAN

Ako ti “razbotalit” nije greška u pisanju onda si time prevazišao i Umpyja :)))))))))))))))

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Umpy je ko rječnik:mogu ga u ovom slučaju smo pokušati nadopunit.
Na posebne riječi obratim pažnju..a za gramat.krivopise nisam uračunljiv…šta”š:
RAZ BOT ALI LIME

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  CAN

U pravu si za taljenje, Đumi je terminator, treba ga u vruće željezo istopiti da postane izotop kad nije htio biti biotop sa nama.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  CAN

buraz ne treba bježati od psihijatrije malo ti pomognu kažu ti šta ti je da se ne čudiš ko budala a da mi je viditi taj famozni čičak virus mikroskopski kako napada stanicu a ne ove animacije sad je florescentan presijava

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Virus izgleda ko konan barbarin..a .ove mikro PCpahuljice su manje (po prirodnom pravilu) napasne od mekdonalsa.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  CAN

batali razbatali raspameti numeruj

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Živio sam do jičer pored jedne…pa uz kavu promatram.
Ludilo brale 😉

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  CAN

Hahaha, razbo-talit, dobra berlinčaninu sa sela. Đumi je brat dr Kona radi za biu hehehe.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  CAN

Znaš i sam sve što slijedi, vidiš budučnost u kojoj več živimo.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Kako neocekivan potez satanista, nece ljudi moci na posao bez cjepiva u sebi?

Pa ljudi dragi, o tome pisemo vec godinu dana!

Da, ucjenit ce vas cjepljenjem ako zelite putovati!
Da, ucjenit ce vas cjepivom ako zelite zadrzati bilo koji posao.
Da, ucjenit ce vas da necete moci kod zubara bez cjepiva!
Ni u trgovinu,niti na pijac, ni u taxi, autobus, NIKAMO!

Za kraj ce one najupornije i najsposobnije da se sakriju pohvatati i ubacit doslovno u logore i tamo ih ko stoku cjepit ili pogubiti!

Naravno, vas to nije briga…
Naravno za vas je to teorija zavjere..
Naravno bitniji je sport, farma, koja starleta nosi gacice ili tko je povecao usne..

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije

samo ti njih lozi, pa kad ti jednom u ranu zoru banu pred kapiju naoruzani armonikom i sljivovicom, bice tebi ljudi dragi;)

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije

Oni koji se vakcinisu ce nastaviti jedno vrijeme da zive normalno,ovi drugi ce u ilegalu,ko stigne prije nego ga uhapse i to ti je to otprilike.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Da.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Kakva ilegala?
Zabluda je da ce se moci sakriti…

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije

Pa tko kaže da on misli da će se moći sakriti, čovjek hoće izbjeći ono što je doživio ko dijete, instikt mu govori da bježi iz grada a što će tamo na selu biti otom potom, pružit će otpor nije čkapi.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

nije na silu

promatrač
Gost
promatrač
1 mjesec prije

I ti se sramotiš godinu dana i VELIKO NIŠTA

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

jedan švicarski bolničar, (zaboravio sam ime), koji je prije radio u Pfizeru, upozorava kolege, da se ne cjepe, jer kaže on, to nije cjepivo već genska terapija. On je stvorio organizaciju koja okuplja bolničko osoblje u Švicarskoj, koje se protiv cjepljenju

Mölltaler
Gost
Mölltaler
1 mjesec prije
Reply to  Željko

Taj članak je prepun laži.
Nema šanse da se je cijepilo pola zaposlenih u bolnicama.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Mölltaler

Pronicljivost je vrijednija od zlatnog teleta.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  CAN

Hehehe, oduvjek je.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Mölltaler

Tako isto zeks mediji rade za vrijeme “izbora” koje će pseto vladati za tamu pa nabrijavaju masu da je ovaj neki u ogromoj prednosti i tako ih programiraju, one koji vjeruju u “izbore”.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije

ej danas su rekli da će sutra u splitu biti trodupla cifra u odnosu na danas jebote oni ko da rade sutrašnji meni za ručak pa već znaju koliko će biti gostiju

The Beatles
Gost
The Beatles
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

ajde Đuro odj.. više

promatrač
Gost
promatrač
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Koji veleum. Mora da ti je mozak teži od stomaka.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

https://www.theepochtimes.com/adverse-incident-reports-show-966-deaths-following-vaccination-for-covid-19_3723384.html u SAD-u, prema službenim podatcima, dosada je umrlo 966 osoba nakon cjepljenja. To su podatci od VAERS-a do 19. veljače. 85% od ovih 966 su osobe starije od 60 godina. Dvadestoro od umrlih imali su oko 40 godina, osmoro u dobi između 30 i 39 godina i petoro u dobi između 20 i 29 godina. zan se da je ovo samo vrh ledene sante i da se dojavljuje samo mali broj smrtnih slučajeva i nuspojava. Ipak, i ovi službeni podatci su zastrašujući, kada se usporede sa brojem smrtnih slučajeva, nakon cjepljenja protiv gripe u SAD, ranijih godina. 2019. bilo je 45 smrtnih slučajeva, a sada, nakon okrugo samo 2 mjeseca cjepljenja, već 966 smrtnih slučajeva (prijavljenih). slični podatci mogu se vidjeti i u drugim državama, U njemačkoj, kako se moglo vidjeti na grafičkim prikazima, pod linkom, koji sam postavio prije 2 dana, — u podatcima o broju umrlihu u staračkim domovima… iz tih podataka dse vidi da je za dva i pol mjeseca od kada u NJemačkoj traje cjepljenje, dosada umrlo već toliko ljudi u staračim domomovima, koliko u cijeloj protekloj godini dok nije bilo cjepljenja. Dakle, “nakon cjepljenja” je domovima za 2 mjeseca i nešto., umrlo toliko osoba,… Pročitaj više »

promatrač
Gost
promatrač
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Požuri se i ti cijepiti.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Pazi da te stožerski bećarac zbog pogrešnog tumačenja tvog napisa ne otprti u pržun,a tamo u vlažnoj ćeliji-virusi kolo vode.Tu ni Zeneka ni Seneka više ne pomažu
P.S.Dam ti par sati tečaja bosanskog humora u zamjenu za par litara domaćeg.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Marš u tri čkepi ……………

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije

Svj. zdrastven org. , od covid cjepiva se dobivaju simptomi gripe. Koja logika ?!!
Da nebi obolil od prehlade/gripe/covida(naravno nisu ga izolirali) bumo dobili gripu. Stvarno moras biti ‘jednostavan’ da ce cijepis dobrovoljno !

https://www.rt.com/news/517545-who-covid-vaccine-influenza-illness/ , 2021-03-08

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

nešto mi pade na pamet u vezi sa “šampionom cjepljenja”, Izraelom…

ako se tamo dosada navodno cjepilo već 51% stanovništva, zašto onda već sada prave cijeli taj cirkus i prave pritisak na stanovništvo? prvi su smislili “žigosanje”, prvi su uveli, da na koncerte i ostalo se može samo sa žigom, itd..

Dakle, ako je odaziv stanovništva, navodno tako velik, da se za 2 i pol mjeseca cjepilo više od polovice, — onda gospodari ustavri ne bi imali razloga za zabrinutost i pravljenje cijelog ovog cirkusa…jer ide kao podmazano…
ali je li baš tako?
uvijek kažem, treba sumnjati u sve… službene podatke..a ovdje se nameće sumnja sama od sebe…
da li je u stvarnosti broj cjepljenih u Izraelu daleko manji…pa su zato već sada počeli praviti pristike i ucjene?

Shumadinac
Member
Noble Member
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Zašto pritisak – i to vrlo agresivan da se svi vakcinišu?
Insistiranje na vakcinaciji protiv bolesti koja je dobro poznata, sa vakcinom čije je delovanje i nus pojave poznato je normalna medicinska praksa. Pa i tada se zna da rizici postoje ali oni moraju biti prihvatljivi da bi se pribeglo masovnoj vakcinaciji (govorim o normalnoj prqaksi gde ruzike ne određuje proizvođač vakcine već zaista kvalitetno a nezavisno državno telo).
U ovom slučaju ništa nije poznato a ipak se insistira…

Ja sam odavno izneo pretpostavku da će doći vreme obavezne vakcinacije koja će zaštiti protiv nečaga što tek dolazi – što mi je i dalje najverovatnije.

Čipovanje kroz vakcinu se više gotovo ni ne pominje što je prema mom mišljenju opravdano.

Rad na genetskoj modifikaciji populacije takođe neje previše verovatan jer se mnoge države okreću i ruskoj i kineskoj vakcini (Italija najavljuje pokretanje proizvodnje Sputnjik V – a biće ih još)
————————–
Ima li neko neku drugu ideju?

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

sad je kasno za ideju, da se mene pitalo instalirao bih na vrijeme vlast po
volji naroda, u koju narod ima povjerenja a onda se rijesio i jednih i drugih;)

Shumadinac
Member
Noble Member
1 mjesec prije

Zar ove nismo mi birali?
Rekao bih da mora da se uradi mnogo više od “postavljanja prave vlasti”.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

uff, sorry, zaboravio sam;)
da, a za to mnogo vise trebaju nam novi ljudi, ljudi koji su vec medju nama i kojima ne treba vlast.

Shumadinac
Member
Noble Member
1 mjesec prije

Problem je što većina misli tako i očekuje pozitivne promene kod zamene kadra.
Ali tako ne biva. Čak i oni koji su na početku pošteni i patriote vremenom dolaze pod pritisak i menjaju se i završavaju kao tirani.
Neki zaista misle da sprovedu pozitivne promene ali ih Sistem “veže u čvor” (recimo Tramp).

Sve dok se populacija aktivno ne uključi a vlast ne postane samo servis za izvršenje volje naroda neće biti bolje! Ali da bi se to postiglo narod mora da postane svestan svoje odgovornosti… a narod to neće. Zato se ništa i ne menja, promeniće se tek kad ne bude izbora.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

dugo se cekalo na narod, al’ uzalud, sad sledi vreme haosa a potom reda i ko ne bude kompaktibilan sa programom vestacke inteligencije ne gine mu mnogo toga, da, a pogubno je i sto se mnogi previse rano poradovase da su razumeli buducnost;)

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Koji kopernikanski obrat, kako bljuješ ono što bi trebalo obmanuti, što ti bi, od kud promjena smjera, zar cjepljenje itd. nije tvoj narativ, što sad kakaš druge kvake na kloaku maximu, što se sad dodvoravaš narativom kojeg si se gnušao i bio svih ovih godinu dana na kurtona pravcu, Đumi ti si perverzan do daske, da nisi iz Bie………….mora da ti je dr Kon nešto u rodu Đumi………….

Shumadinac
Member
Noble Member
1 mjesec prije

“od kud promjena smjera, zar cjepljenje itd”

Nemoj da se sramotiš, ovako samo pokazuješ da uopšte ne čitaš šta pišem. U poslednje vreme ne pokazuješ samo nekulturu već i bahatost.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Đumi Đumi al mutiš morat češ na “đumu”………

KISIK
Gost
KISIK
30 dana prije
Reply to  Shumadinac

Zašto sramota? Pa interpretirao je pročitano kao I ja.Ima drugačije mišljenje?
Da su ti postovi do prije mjesec dva bili nedorečeno dvosmisleni-JESU.
Pogotovo kad se vidi cijeli kontekst pod člankom.

Skoro svi postovi se daju pronaći koga zanima,a ima vremena I živaca
Jednostavno gore u tražilicu (povećalo simbol) upisat npr. Nadimak od komentatora I preletit do Maj ili npr.juni 2020.

promatrač
Gost
promatrač
1 mjesec prije

Nema veze koga češ ti birati na izborima. Odabran če biti onaj koji oni odluče. Upravo več viđeno negdje…

Alen
Gost
Alen
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Stvar je u kontroli , a strah je najbolji način kontrole , radi se o proizvodnji straha i preko njega i kontroli.. Ovaj virus je taman odmjeren za tu svrhu..
No ako se ne proizvede dovoljno straha za kontrolu , krenuće i ” mutirane ” verzije …

Shumadinac
Member
Noble Member
1 mjesec prije
Reply to  Alen

Ne samo srah već i zbunjenost, dezorijentisanost, bes, apatija – nisu ništa prepustili slučaju ili mogućnosti izlaska iz matriksa.

Alen
Gost
Alen
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Sve gore što si naveo su ti posljedice straha , strah je moćan inicijator ..

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

šta se ti sekiraš to je ionako samo onako

promatrač
Gost
promatrač
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Zarazi se pa nam posle ispričaj. I ne žuri, uzmi si vremena.

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Imam ja, da se odlogiraš i poštediš nas svoje verbalne dijareje.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

šta ti misliš nosi li opanke navija li za zvezdu

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Za opanke nisam ziher jer ima izraženu taštinu, a za zvezdu, sigurno.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

Hehehe…………..

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

Hehehe………

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Jim Stone kaže da su svi ti izraelski brojevi fiktivni i da su predstava kako navodno treba izgledati cijepljenje populacije i da bi se kao svi ostali “ugledali na njih”.
Zato Izrael toliko abnormalno odskače u brojevima cijepljenih (53 %) u odnosu na ostale zemlje.

jomla
Gost
jomla
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Mislim da bih se mogao složiti s tim stavom.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Da.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije

izraelci su već na božić imali plan cjepljenja i zdravstena stanja pojedinca u svakom selu tko je dijabetičar tko alergičar tko smije tko ne i nisu u dilu djeljenja nego su za božić naručili cjepivo na rizik i to još su ga platili

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Varanska posla.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije

ali tako je samo što mi ne znamo šta se tamo događa oni su podjeljeni žešće nego šiti i suniti

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Ništa ti ne brini za njih, onaj koji ih je poslao dolje zna što će sa njima, mi čemo nahebat.

Ana
Gost
Ana
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Upravo to sam i ja pomislila kad sam jučer čitala o Izraelu. Vrlo je vjerojatno da Zlu ne ide sve po planu pa pojačava propagandu. Nema savršenog zločina! Pogotovo na svjetskom nivou. Prerazličiti smo da bi njihov plan svuda uspio. Zato ipak vjerujem da će Dobro pobijediti. Kao i do sada tokom povijesti. Ali ćemo do tada, nažalost, podnijeti nemale žrtve.

.....
Gost
.....
1 mjesec prije
Reply to  Ana

Upravo to.
Nema savrsenog zlocina i nema savrsenog plana na svjetskom nivou.
Dovoljno prostora da se spasu oni koji to zele.
Bice rupa u planu i dovoljno prostora da se improvizuje i da oni koji su zaista prepoznali o cemu se ovdje radi,eskiviraju i ne budu dio sotoniaticke agende.
Uz to pozivati one koji jos hoce da razmisljaju svojom glavom kako bi i nama bilo lakse a oni koji su dobrovoljno pristali na Agendu….pa sretno im.
Na kraju krajeva ima ona narodna,kad nece covjek da shvati jasne stvari i da vidi ono ocigledno…. svako za sebe.
Spasavaj se ko hoce

promatrač
Gost
promatrač
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Nemoj, mnogo je to za tebe.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Jedino u što vjerujem je da minhauzeni lažu čim zinu, vjera mi je čvrsta kad vidim što rade i obmanjuju, milenijima.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Pustimo Francuze, hrvatski stožeraši su već najavili certifikate cijepljenja, to podržava i cjela turistička industrija Hrvatske, pomorci se već od kraja prošle godine uredno cijepe kako bi se ukrcali i traže prvenstvo pri cijepljenju kao umirovljenici i zdravstveno osoblje.
Velike globalističke korporacije također uvode obavezu cijepljenja bez obzira na državu u kojoj operiraju što znači kako su već preuzele kompetencije država i legaliziraju pravno stariji status od država što nije ikakva novost jer taj proces traje već godinama. Na prošlim izborima u Hrvatskoj lani u srpnju velika većina građana s pravom glasa na to dala je svoj pristanak.
Sve smo znali i lani pri uvođenju maski koje su bile u prvom redu trening poslušnosti koji nema veze sa stvarnom zaštitom od virusa. Većina nažalost još uvijek živi u inverziji stvarnosti bez nekih naznaka za izlazak iz te inverzije. Čekanje spasitelja ili nekog vođe je ekvivalentna čekanju spasa u meteoru primjerenih dimenzija koji bi udario zamlju kako bi je malo protresao.

Perica
Gost
Perica
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Sorry al jos nitko od pomoraca ne trazi da se cijepe,koliko je meni poznato, jer jednostavno nisu dosli na red.Mozda neki debil preko veze. A to prvenstvo su trazili idioti iz tzv. Udruge kapetana. Mene je mimoislo ovaj put,zbog kasnjenja hehe, ionako mi je zadnji ugovor…

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  Perica

Jedan moj poznaniuk se morao cijepiti kad se odmah iza nove godine trebao ukrcati u Singapuru odakle je brod išao u Kinu. Nije pomogao negativan test.
Tako je i u turizmu, većina iznajmljivača se nebi cijepila, ali iz vrha najavljuju kako će Hrvatska biti sigurna i kako će primati samo cijepljene ili negativne goste.
Nema tu logike jer i cijepljeni mogi biti prijnosnici virusa kako govore ovi s vrha.
Nisi cijepljen pa nisi siguran što znači kako nemaš goste, ali zato imaš kredit 🙃🙃🙃
Pa ti pjevaj borbene 🙃🙃🙃

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Spacevoodoo
Ako naši stožeraši uvedu certifikate cijepljenja za turiste, mogu zaboravit na Nijemce. U Njemačkoj se nije cijepilo ni 5% populacije…

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Možda budu” plaćali u cjepivu”…doza po noćenju?

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Igra je više nego složena jer je sve koordinirano s vrha globalne piramide moći jer između jednog Njemca i operatera smještaja u Hrvatskoj stoje još njemački i hrvatski stožer, aviokompanije, turističke agencije itd i jednom Njemcu je dovoljno spomenuti kako nemože dobiti putno osiguranje ili osiguranje povrata novca zbog nerealiziranog bookinga kojem je razlog bilo koja od mjera u lancu, 90% Njemaca je na koljenima spremno polizati đon od cipela bilo kome. Njemci su uz Japance najdiscipliniraniji vojnici kontrolnog sistema na svijetu. Njemcu kad spomeneš osiguranje u njegovoj glavi se događa black out.
Ako se na primjer Balkanci ili Francuzi ponešto i opiru, s Njemcima to nije slučaj.
To što ti pišeš je logična racionalizacija međutim globalni igrači upravo na to igraju. Hoćeš ili nećeš većini čovječanstva, uključujući i Njemce, razum je totalno sjeßan. To vidimo oko sebe gdje god pogledali.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Kineze i singapurce, koji su isto kinezi, si zaoboravio po rejtingu disciplinarosti.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

Baš će biti zanimljivo vidjeti da li će hrvatski masonski pilićari dozvoliti da propadne turistička sezona kada im normalni necijepljeni ljudi ne dođu na more.
Ako tako unište i ovu sezonu, ljudi će masovno krenuti u Zagreb da potaracaju Bandu.
Već sada su svi bijesni na masonske kopilandere i samo se čeka da robovi konačno krenu na ekipu dežurnih luđaka.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Nemoj mu se podsmijavati, doći će on, ako za svemir nisu lagali minhauzeni.

Alen
Gost
Alen
1 mjesec prije

Još malo i znaćemo kako je palestincima , sjeverna koreja će još ličiti na ljubav i demokraciju kakve metode kontrole će se primjenjivati na zapadu..Treba razumjeti da to tako mora , jer u igri je status zapada kao ” mjesta odakle sunce sija ” i njegovo cepanje..Veliki ulozi , radikalna rješenja…

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Alen

imaš pravo! na zapadu se ide da je sve pod kontrolom ; od rođenja kad dobiješ svoj ID, do zadnjeg izdisaja i pražnjenja konto /žiro računa. hebeš društvo gdje je sve bazirano na profitu i čistoj računici a čovjek samo ID broj

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  piždro

piždro, niti biološka smrt se već odavno ne priznaje kao “smrt”.
Mozak se uredno “ugasi”, “čuka” prestane kucati, duša napusti tijelo ali sve je to za kuracs…nisi mrtav dok se uredno ne odradi papirologija i preko posrednika proslijedi vlasnicima života.
Iz matrixa ne možeš izaći biološkom smrću, već samo odjavom, a filozofi i pjesnici još uvijek pišu i poje o, tamo, nekoj slobodi…u kakav se, uopće, kontekst može dovesti pojam sloboda sa vremenom kojeg provedemo između strašnih ljudima nametnutih okova… rodnog lista i smrtovnice.
Slobodnim bi se mogao nazvati samo poneki “aljkavi” pojedinac koji je bio blagoslovljen roditi se van dohvata “civilizacije”, a, eto, “slučajno” nije našao “slobodnog” vremena da se okuje osobnim, zdravstvenim, bankovnim, telekomunikacijskim i svima drugima “civilizacijskim tekovinama”.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Hehehehe……….

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Sve si Mrči ispisa šta je i kako je da se nema šta dodati ni oduzeti hehe. al evo ja ćo mal dodat ~ Izuzev što se imalo ’70 ‘ 80 pa i do ’90 osjećaj slobode, bar se tako meni činilo a i mnogima.. nakon vjetnamskog rata došao je novi val sa zapada: joint kult, rock’nroll, hippie moda putovanja… tad se zapad dokazivao da je bolji od ‘željezne zavjese. bilo je nekog takmičenje, dokazivanja I sloboda.. u nas koji smo imali ‘samoupravni’ sistem i bili pomodni za zapadom, al da istok ne povrjedimo – isto smo imali prilično slobodna vremena i duha. radilo se do dva, tri ostalo jako puno uri za fuš, naobrazbu, sport, privatnost, odmor. onda ti umjetnici, muzicari, filmadžije, kultrnjaci, sportisti davali su ton, da se živjelo dobro. padom željezne zavjese i berlinskog, svi su se ponadali dolazi baš prava milenijumska sloboda i procvat sveg i svačega, a ono baš suprotno! tako suprotnono, da je nakon privatizacije koja je nazvana “pretvorba”( isto ko u kani galilejskoj) i perestrojke stvoren planski novi protivnik. jer se zapad više nije ima s kim takmičit i dokazivat; zajedničko se preko noći pretvara u privatno, firme nestaju, i lijepo što je… Pročitaj više »

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Kurtona je kraj čovječanstva kakovog poznajemo, ende………

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  piždro

piždro, opisao si kako je to išlo i sve se čini da je ovo ende, kako je Subaru vidim nadodao.
Bez obzira što već dugo, “amaterski”, promatram funkcioniranje svijeta i ljudsko ponašanje iz drukčije perspektive, ne mogu se načuditi ljudskom ponašanju u ovim okolnostima.
Većina izgleda kao da se ravna po onoj Krležinoj: “Nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda ne bu da nam nekak ne bu”, ali ne bi Krleža bio Krleža da je stvari postavljao tako jednostavno.
Pada mi ovdje, za usporedbu, na pamet ponašanje divlje svinje kada je namame kukuruzom i uhvate u zamku.
Ona se jedno se vrijeme malo “batrga”, a onda nastavi jesti kukuruz kao da se ništa ne događa i kao da ne sluti opasnost koja joj prijeti, ili možda sluti ali se pravi “toša” misleći da će opasnost na taj način nestati.

Nego, piždro, sva je sreća da je ostalo krasnih uspomena iz 70-ih i 80-ih pa ih možemo povremeno osvježiti vračajući slike i zvukove, i evo, dok čitam komentare i ovo pišem, u pozadini slušam koncert Jasne Gospić u Domu Mladih iz 2017.
Iako svjestan svekolikog jada kojim smo okruženi, sa pravim uživanjem slušam nju i njene goste.

piždro
Gost
piždro
30 dana prije
Reply to  Mrčikola

Mrči neznam šta da kažem ..ova tvoja krležina doškočuca i metafora sa svinjama isto daju odgovor. baš ko da smo se odnekud odjednom našli svi u orvelovoj živitinjskoj farmi…imam jedan stručni članak koji se pita: ‘ gdje su najednom nestala naša ljudska prava’ (postavit ću kad bude prikladno, da vide više logičara) – kao da su svi izhipnotizirani … jedni još računaju kao puki; da negativci nemaju nikakvi šansi- sad il se sam hrabri il veliku nado pridaje ovcoidima, il vidi malo dalje od drugih. dok buraz Subaru tvrdi da je sve pod stvorom kontrolom na planeti i da je jedino rešenje jači meteor il solar elejtromagnetne erupcije, pa da se iskopčaju binarni uređaji .. u svakom slučaju ja se djelimični osjećam ka da sam sanjao i da ovo nije stvarno , mada znam da je pozz

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Alen

Već se debelo primjenjuju. Upravo su djelatnici (vrtći i škole na redu).
Atmosfera je bolesna,a zrak skup.
Bidermanova tabela u punom sjaju.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Alen

Heheheh, dobra usporedba sa palcima.

Krmak
Gost
Krmak
1 mjesec prije

Masoncine ce za saku sekela i majku ubost eksperimentalnim sranjem. Tuzno, jadno malo jaca gripa sta jedan doktor kaze.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije

Hehehe…ponuda koju ne smiješ odbiti.
Baš me Mori pitanje kako će ih uvjeriti?!
Ista metoda posvuda.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije

novo normalno krmak, novo normalno, nego pisi brze suska se da ce i komentare naplacivati, dà, samo ne znam prije il’ kasnije;)

Zagor
Gost
Zagor
1 mjesec prije

+

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Po dužini ili sadržaju.?

jomla
Gost
jomla
1 mjesec prije

Svi ste već zaboravili chemtrailse?
Kemijska zagađenja hrane?
Fluorizaciju?

Ova vakcina/cjepivo je završni korak!
Zato je takva frka!

Hercegovac
Gost
Hercegovac
1 mjesec prije
Reply to  jomla

Nije zavrsni korak nije zadnje cjepivo ako nisi gledao video od Festv od prije 3 dana preporucio bih ti da pogledas video je u 2 dijela

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Hercegovac

taj srbin sere majkemi ispočetka mi je bilo zanimljivo a poslje tipična srpska priča limo driver ma moš mislit

Hercegovac
Gost
Hercegovac
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Trebao si odgledati do kraja i drugi video zanemari nacionalnost

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Hercegovac

jesam brate zato i govorim šta govori o levitiranju

Hercegovac
Gost
Hercegovac
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

👍

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Pogledaj video sa liječnikom Stefanovićem-Blumentaumom, ima tri dijela, 1+2, taj je dobro sintetizirao stanje.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije

budem samo mi reci vrti li se ista priča kao ove sa žigom nanočesticama 5 g ili ima smisla ovo što rade mislim ja još uvijek nisam svog psa izdresirao kako sam zamislio

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

To traje par sati bez prekidanja.

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije

Po tom drugom cvjetnom prezimenu rekao bih da je rodom sa Kopaonika.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Stock

Da, hehehe, priznao je da su mu preci židovi, došao mu djed iz Rusije čini mi se. svejedno pogledaj, poučan je.

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  jomla

Da.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije

haha

nekoime
Gost
nekoime
1 mjesec prije

Hoće li slijedeća faza biti uvođenje obaveznih plavih očiju zdravstvenih radnika ?

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  nekoime

Nadam se da ne.
Ja bih odmah bila podložnija uvjeravanjima i sugestijama…🤩

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Luce kolegice draga ,koja to žena ne bih voljela da je “cijepi”mladi doktor sa plavim očima? Nebi ih tribalo puno uvjeravat na korist od cijepljenja pa i po mogućnost učestalog.😄😄😄

Hercegovac
Gost
Hercegovac
1 mjesec prije

Preporučujem vam da pogledate tko nije gledao na you tubu zadnji intervju na Festv koji je u dva djela prvi je na you tubu drugi dio je na platformi Odysee Festv. Jako zanimljiv intervju . postavljen je prije 3 dana.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Hercegovac

opet kažem šta je tebe tamo fasciniralo osim ako nisi srbin koga je imalo zanimalo od početka ove agonije to već zna to što govori u drugom dijelu molim te mandrak drogiran ti na metu priča ono kužiš sad ću te šokirat tipično ej 40 dana sam bio 30 metara od njih pišao i srao u gaće paštetu sam otvarao sat vremena

Hercegovac
Gost
Hercegovac
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Nisam srbin i nema to nikakve veze kazem video je interesantan

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Hercegovac

kako možeš biti srbin iz lištice molim te ja sam se rodio u staroj bolnici u mo

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Hercegovac

buraz nije mi bilo jasno kad je počelo frcat oko glave kad su počele padat granate kad je susjed susjeda kojeg zna cjeli život zaklao kad si mislio da je napokon prestalo pucati počet živiti normalno nož u ljeđa toliko izopačenih iskrivljenih ljudi lopova prevaranata lažova i onda mi kažeš da je ovo problem cjepivo molim te gruhalo je osiromašenih granata svi smo ozračeni nema da vidiš napredak koji čekaš 25 godina i onda je korona problem cjepiva brate mi smo svoje posrkali nije ovo naša juha

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

istok će isto doć ako budu sljedili globalnu agendu i raspad tradicija. al oni i jug još nisu na tom antihumanom tehnološkom nivou, izuzimajući japan,
j. koreju i sad po novom kinu. no kod njih nacionalna svjest je jaka, nema otvorene granice i ubacivanje drugi rasa naroda

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

“Srbija, zvanično čak 1.300.000, slovima milion i trista hiljada vakcinisanih, plus preko milion imalo koronu, najmanje milion imalo da ne zna, ostali je neće imati nikada zbog mladosti ili imunog sistema, godinu dana maske i mere.
Kažete korona se razbuktava, terajte se u 3 p.m.(tri popodne) i krizni štab i paralelni krizni i sve vlasti sveta i oni lekari koji ćute o ovom ludilu.
Ne oni koji su povukli potpise i javno govore, cenzurisani zbog ukazivanja na masovno širenje panike, lošim posledicama vakcinacije i katastrofalnim protokolima lečenja, zbog potreba svetskih interesnih grupa.”

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Obično je medicinsko osoblje izuzev što vole keš, je na strani naroda! Oni i znaju posljedice i štetnost cjepljenja… Nije neodgovornst – kad njihov nobelovac Luc Montagnier kaže: neću se cijepiti, kad rnk cjepiva izazivaju rak. A Didier Raoult kaže, klorokin je dovoljan. Na kraju kome ćeš vjerovat ? Kome još radi štitnjača i hipofiza – vjerovat će ovakvim poštenim ljudima autoritetima, a ne jebennim potkupljenim političarima, njihovim stožerima i fake msm medijima.. Sva tz ‘antikorona cijepiva’ ruše obrambeni firewall zid, što nam je ostavila priroda i viša sila

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  piždro

.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  piždro

piždro moreš mi dati savjet tj svitovat 25 god radnog staža 40 % hrvi tribam li ja ić u mirovinu ne mogu više delati pao sam

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

pod hitno moj bauštelac! sređuj to dok je još vrjeme i dok si još relativno cijel. jer bauštela da je pravde, trebalo bi beneficirani r. staž.. da moš poslije ako ti se radi; vrta, njiva, vinograd, pijaca,uzgoj il neki hobi.. pozz

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  piždro

hvala piždro tebe sam pitao zbog toga jer taj izraz piždro u tvojem kraju znači nešto tako da mi svituješ onak dubinski ne ide više a bed mi je

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

he he evo gosp. CAN se solidarno pridružio a i Subari, Mrči, Moreno bi isto to znam savjetovali. jer moraš malo ostavi i za sebe vremena i života

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  piždro

U mirovinu nego šta, ja sam cijeli život u “mirovini”. Sjetim se od prijatelja hercegovca stari cijeli život radio u Minhenu po bauštelama, pošto je jake prirodnim odabirom selektirane krvi, 4 braće i sestara umrlo, nije mu mogla bauštela na minus 30 i plus 40 ništa, zaradio mirovinu svojim rukama zahebao varane švapske.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

hehehe al i ti si natürlich šaman! evo tastatira bila na njemačkom pa neću da ispravljam

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Dobro je Krešo rekao, mi “prosvjetljeni” stalno imamo osječaj da predviđamo budučnost, njemu se dešava isto što i meni, poslušaj: “Tribal Rhythm – Deep Bass & Drum – Tribal Spiritual Music”,”Gentle Awakening || Tribal Rhythm – A Trip Into Deep Music || Powerful Trance Drums ||”

piždro
Gost
piždro
30 dana prije

da znam, ti imaš urođeno i intuitivno to.. hoću budem to pogleda. evo i žile de pojavio pozz

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Evo da se uguram….
Penzija buraz.bez dileme .

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  CAN

CAN ti si jedan od onih koji zaslužuje moj duboki naklon prema tebi sve su ti suvisle

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Jesu, visprene su mu sve, vidi se da ima balkanski kvantni um.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  CAN

svašta ima tu po portalu gdje su nestali subaru moreno ona legenda iz kaštela nešto vgz tako nešto son on alerik itd

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Čuvaju živce uz pivce.nadam se.
Buraz

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  CAN

buraz

rimtu
Gost
rimtu
30 dana prije
Reply to  bauštelac

“gdje su nestali subaru moreno ona legenda iz kaštela nešto vgz tako nešto son on alerik itd”

Pa sa Subaruom si upravo komunicirao. 🙂
fvneiufvuewfvuewofvr ti je Subaru, ali niz slova se mijenja redovito.
Moreno i SOA su isto ovdje i povremeno komentiraju.

Dokurčilomi
Gost
Dokurčilomi
1 mjesec prije

Priziv savjesti.

Max
Member
Famed Member
Max
1 mjesec prije

To je zlo inače nas ne bi na to tjerali kao židove pod tuš.

Karma
Gost
Karma
1 mjesec prije

ZAKAJ SE MORAMO LOGIRATI ZA DATI PLUS NEKOME? ZNACI LI TO DA JE DR FAUCI OTEO LOGICNO?

Zorule
Member
Zorule
1 mjesec prije

Za admine, u cemu je problem sa sekcijom za komentiranje? svako malo me trazi da unesem login podatke, a uopce ne funkcionira kreiranje samog racuna

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Zorule

zaštiti se

Zorule
Member
Zorule
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Da I? Kako da kreiram račun kod to nije omogućeno na samom portalu?

Zorule
Member
Zorule
1 mjesec prije

Zabrinjavajuci slucajevi umrlih po starackim domovima u Njemackoj, svakako pogledati video

https://childrenshealthdefense.org/defender/german-nursing-home-residents-died-pfizer-vaccine/

fvneiufvuewfvuewofvr
Gost
fvneiufvuewfvuewofvr
1 mjesec prije
Reply to  Zorule

Bolje da ne gledam, znam točno svoju reakciju, faširanac bi napravio od ovih………..

Frodo
Gost
Frodo
30 dana prije

Oni raspolažu s necenzuriranim podacima. Vlastodršci gaze preko naših glava. Star sam ali ne žalim sebe. Žao mi mladih! Mladi poduzmite nešto za sebe, podržat ću vas!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik