Pfizer dokumenti razotkrivaju liječnika koji je povezan sa Zakladom Bill Gatesa, koji je uklonio sudionike iz ispitivanja nuspojava koje uzrokuju cjepiva protiv COVID-a

Gates - Pfizer
8 komentara

Argentinac koji je sudjelovao u Pfizerovim ispitivanjima “cjepiva” protiv koronavirusa iz Wuhana (COVID-19) doživio je ozbiljne posljedice, koje su izbrisane iz sustava liječnika, koji je povezan sa Zakladom Bill & Melinda Gates.

Dr. Fernando Polack, Pfizerov vodeći istraživač za argentinska ispitivanja, izvijestio je da je Augusto Roux, dotični sudionik, morao biti hospitaliziran iz razloga “koji nisu povezani s cjepivom”.

Najnoviji sudski nalog Uprave za hranu i lijekove (FDA) pokazuje da je Roux “osjećao bol i oteklinu u ruci odmah nakon injekcije”.

“Kasnije tog dana imao je mučninu, poteškoće s gutanjem i osjetio je mamurluk”, otkriva dokument.

Tijekom posjeta kliničkom ispitivanju 23. kolovoza 2020., Roux je klasificiran kao “štetni učinak 1. stupnja toksičnosti”. Unatoč tome, 09. rujna 2020. dobio je drugu dozu Pfizerove injekcije RNK (mRNK).

Na putu prema svom mjestu stanovanja, Roux se “počeo osjećati loše”, doživljavajući simptome kao što su kratkoća daha, bol i osjećaj kao da ga peče u prsima i ekstremni umor. Kada je došao kući, legao je na krevet i zaspao.

Usred noći, Roux se probudio s mučninom i groznicom i nije mogao ustati iz kreveta, jer je bio preumoran da bi se kretao. Sljedećih nekoliko dana Roux je prijavio visoku temperaturu i osjećaj delirija. 11. rujna 2020. ustao je iz kreveta kako bi otišao u kupaonicu i primijetio da mu je urin tamne boje, slično kao Coca-Cola.

“Osjećao se kao da mu se srce raširilo, iznenadno mu je nedostajalo daha i pao je bez svijesti na pod otprilike 3 sata”, napisao je bloger David Healy.

“Kada se oporavio, osjećao se umorno, bilo mu je neugodno, imao je visok broj otkucaja srca pri manjim pokretima, imao je vrtoglavicu pri promjeni držanja. Osjećao je bol u prsima, koja se širila na lijevu ruku i leđa“.

Bill Gates ne želi da svijet zna da su Covid-19 ubodi smrtonosni

Roux je primljen u bolnicu Alemán, gdje je ostao dva dana. U početku je mislio da ima Faucijevu gripu, ali su testovi bili negativni. Također je utvrđeno da njegovi simptomi nisu povezani s virusnom upalom pluća.

Nakon niza rendgenskih snimaka, CT skeniranja i testova urina, Roux je otpušten 14. rujna 2020. i postavljena mu je dijagnoza nuspojave zvane perikardni izljev, koju je uzrokovao Pfizerov ubod protiv COVID-a.

Međutim, nakon što se Polack uključio, Roux je pretvoren u “nestalog” pacijenta. Njegovi su zapisi u osnovi uklonjeni iz podataka ispitivanja kao da nikada nije primio injekcije i nikada nije razvio nikakve nuspojave.

“13. studenog [2020.] imao je negativne IgG i IgM SARS COV-2 (QML tehnika), što je neuobičajeno nakon cjepiva”, dodao je Healy o Rouxu, koji je na kraju izgubio više od 30 kilograma u otprilike tri mjeseca i nastavio patiti od groznice i napadaja bez daha tijekom nekoliko mjeseci nakon toga.

“Dana 24. veljače 2021. snimka jetre pokazala je manji stupanj abnormalnosti. U ožujku 2021. i veljači 2022. njegovi jetreni enzimi ostali su abnormalni.”

Polack je u međuvremenu naveden kao vodeći autor u studiji od 31. prosinca 2020. objavljenoj u New England Journal of Medicine (NEJM), koja je proglasila Pfizerov ubod protiv kineskog virusa sigurnim i učinkovitim.

Prema dr. Josephu Mercoli, Polack je slučajno konzultant FDA-ovog Savjetodavnog odbora za cjepiva i srodne biološke proizvode (VRBPAC) s mnogim financijskim vezama s Big Pharmom. On je također trenutni pomoćni profesor na Sveučilištu Vanderbilt u Tennesseeju.

“Svi su oni samo obični lopovi i pokvarenjaci u odijelima, prerušeni u ‘dobro cijenjene članove zajednice'”, napisao je komentator na Blacklisted News. “Oni su organizirani kriminalci.”

Bill GatesCOVID-19Pfizer
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
łedeno doba
1 godina prije

dr. sucharit bhakdi:

“Cjepivo ne samo da ne štiti od zaraze, već kroz efekt takozavnog “sheddinga”, može djelovati zarazno. Sve više necjepljenih osoba tuže se na simptome, nakon što su imali kontakte sa cjepljenim osobama..”

bitchute.com/video/mtIDR5w3bsxa/

dokumenti fajzera, otkrivaju dau samom Fajzeru znaju da su cjepljenje osobe potencijalni rizik za necjepljene osobe

legitim.ch/post/achtung-pfizer-befürchtet-geimpfte-sind-ein-potenzielles-risiko-für-ungeimpfte

Jovanovski M.
1 godina prije

*A na jesen opet zaključavanje.Ovi što su primali “covid cijeppiva” neka još jednom razmisle ŠTA JE TO ŠTO SU PRIMILI DO SADA.I šta će tek”primati”.

PRVI KARANTIN ZBOG MAJMUNSKIH BOGINJA Broj infekcija u svetu skočio na 92, evropska zemlja uvela OBAVEZNU IZOLACIJU
Izvor Blic . rs

22.05.2022. 12:14

Belgija je postala prva zemlja koja je uvela obavezni 21-dnevni karantin protiv majmunskih boginja nakon što su se zdravstvene vlasti u zemlji sastale u petak uveče kako bi razgovarale o odgovoru zemlje na širenje virusa.

Oni koji se zaraze virusom sada će morati da se samoizoluju tri nedelje, saopštile su belgijske zdravstvene vlasti, nakon što su zabeležena tri slučaja u zemlji.

Max
1 godina prije

Prikrivanje zločina.

tihobl
1 godina prije

Прошле године су Иницијатива за нуклеарну опасност (Nuclear Threat Initiative) и Минхенска безбедносна конференција организовале симулацију ширења ”смртоносне, глобалне пандемије посредством необичног соја вируса мајмунских богиња” која би узроковала ”преко три милијарде случајева и 270 милиона смрти широм света”.
Такође прошле – и не само прошле – године, љигаво-ауторитарни хуманитарац Бил Гејтс, стари пајтос покојног милијардерског подвођача и педофила Џефри Епстина, упозоравао је на опасност од нове пандемије коју би узроковале велике богиње (које су сродне мајмунским) и позивао на хитно формирање некакве глобалне пандемијске оперативне групе на нивоу Светске здравствене организације, која би организовала ”бацилне игре”, тј. симулације, вршљала по свету и, наравно, пропагирала масовно вакцинисање против свега и свачега.
А управо ових дана, гле чуда, министри Г-7 земаља – иначе најодговорнијих за садашњи и предстојећи светски хаос – такође су, уз благослов шефа СЗО, организовали симулације глобалне пандемије (опет) великих богиња, узрокованих уједом леопарда.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI