Pogledajte šokantnu usporedbu Australije i Nigera u broju cijepljenih i umrlih

Smrtnost od cjepiva
60 komentara

Del Bigtree iz emisije Highwire objavio je zanimljivu usporedbu Australije i afričke zemlje Niger po broju cijepljenih, umrlih i oboljelih od Covida. Niger je izabran jer se radi o zemlji koja je najsličnija Australiji po broju stanovnika (oko 25 milijuna) i također po klimatskim uvjetima koji su vrlo topli u obje zemlje.

U Nigeru su stope cijepljenja mizerne, dok su u Australiji vrlo visoke stope cijepljenih sa dvije ili tri doze, zahvaljujući agresivnoj propagandi i ucjenjivačke politike tamošnjih vlasti koje su praktički onemogućile normalan život necijepljenima.

I koje su posljedice? Video je to vrlo lijepo prikazao sa grafom u kojem stopa vakcinacije u Australiji raste, dok u Nigeru stagnira. Nakon toga stopa oboljelih (ili bolje reći pozitivnih) od Covida u Australiji potpuno eksplodira, na trenutke čak dosegne 100.000 prijavljenih slučajeva na tjedan, dok u Nigeru skoro da nema slučajeva.

Sa smrtnim slučajevima je još gore, nakon svake doze broj umrlih u Australiji dramatično naraste, dok u Nigeru skoro da i nema umrlih. Pogledajte video i zaključke izvedite sami:

australijaCjepivaCovidNiger
Pretplatiti se
Obavijesti o
60 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nepoželjni
1 godina prije

Da sam “naučnik” zaključio bi da u Niger treba pod hitno uvesti australijski model depopulacije jer se iz grafikona jasno vidi koliko je ubadanje efikasno…
Mislim…zar moram biti “naučnik” za takav zaključak ? …pa to i dijete vidi.

1 godina prije zadnji put uredio dzabaludin
nepoželjni
1 godina prije

PS.

Da se ne zahebavam, ….https://www.logicno.com/politika/sto-se-stvarno-dogada-i-sto-nas-ceka-na-zimu.html
(pisano pred godinu i mjesec dana)

Klajiću gdje si, dugo te ne vidjeh ?

ivan sever
1 godina prije

Dosta davno sam postavio tezu da je osnovna suprotnost svijeta BOGATI – OSTALI i da se bogati Zapada razlikuju od bogatih Istoka po svom utjecaju na politiku i (ne)odgovornosti za svoje nacione. Naime bogati Zapada predstavljaju tzv. duboku državu i svoje države koriste u svakom pogledu (politički, vojno, gospodarski, financijski, kulturno, zdravstveno, obrazovno idr.) isključivo za svoje bogaćenje pri čemu uopće ne plaćaju porez, smislili su porezne oaze, virtualne burze, fondove, štampanje novca, zaduživanje država, držanje rezervi u svojim bankama, kamate, privatizaciju cijelih sektora, dolarizaciju (sa inflacijom) itd.itd.itd. pri čemu uopće ne vode računa o općim interesima i javnim potrebama ni svojih ni tuđih država prisiljavajući države da se zadužuju za opće potrebe i to upravo kod njih i upravo novcem tih istih država koji je prethodno opljačkan dolarizacijom i drugim opisanim sistemima. Dakle bogati su smislili samoodrživ ili perpetum mobile sistem (u njihovu korist) za pljačku ostatka svijeta (i… Čitaj više »

NeBudiOvca
1 godina prije

Razloga je sigurno vise. Em cjepiva očito rade dobar posao (uništenje imunološkog sustava, krvni ugrušci, miokarditis i sl.), em u Nigeru manje koriste papaja test, em ne primjenjuju toliko revno metodologiju WHO za odredjivanje uzroka smrti, pa čovjeka kojeg pregazi nosorog ne pišu kao preminulog od covida ako je 20 dana prije bio pozitivan na papaja/coca cola testu.

Gorki šećer
1 godina prije

Tko ima uši neka čuje, ali sve je manje takvih.

Krah civilizacije
1 godina prije

Klaus je u svojoj knjizi napisao da ce prvo probat istrijebit bijelu populaciju. Kanada ono bijelaca po SAD zatim australija novi zeland i europa.

Otac Zico
1 godina prije

Visok zivotni standard, kvalitetno skolstvo i zdravstvo, sigurne i pristojne penzije, drzava vodi racuna o svemu … i onda dodje COVID. Jadni kenguri. Ni na kraj pameti im nije da im drzava radi stetu.

no.vactin
1 godina prije

Zasto je logicno.com zamagljena? Traje 20 sekundi. Znal tko?

DEDA
1 godina prije

OVCE ĆE POKRENUT RAT!

Kobac
1 godina prije

“Čovjeka ćete najbolje upoznati ako ga promatrate kako se ponaša kad se nešto dijeli besplatno.”

  • -Ivo Andrić
ZriBra
1 godina prije

Sky News Australia opet dobio dozvolu do daljnjeg za postavljanje razumnih pitanja, tj.slobodno razmišljanje.,

Probuđeni
1 godina prije

Kaze Google
Ocekivani zivotni vijek Nigera je 62 godine
Australija – 83 godine

Ali, u nigeru ljudi umiru zdravi 😀

Segota
1 godina prije

Nigerija ima 25 milijuna stanovnika!!??😳
Jeli ovo skrivalica zagonetka??? Nigerija ima najmanje 220 milijuna stanovnika , a broj konstantno raste!!

ad astra
1 godina prije

E jeste našli koje dvije države ćete usporediti. U Nigeru je vrlo skromna medicinska skrb i sumnjam da se vodi briga o umrlima od COVID-a. Predlažem da usporedite Francusku i neko od 800- tinjak plemena s Papue. Zar stvarno mislite da ovakvi članci mogu pobuditi sumnju kod pametnih ljudi? One druge be trebate uvjeravati.

Mata
1 godina prije

Niger i Australija baš i nisu za usporedbu. Provjerite testiranja u jednoj i drugoj zemlji!
Pa ovdje je mnogo puta rečeno – Nema testiranja – nema korone!

mrdo
1 godina prije

Nakon toga stopa oboljelih (ili bolje reći pozitivnih) od Covida u Australiji potpuno eksplodira, na trenutke čak dosegne 100.000 prijavljenih slučajeva na tjedan, dok u Nigeru skoro da nema slučajeva
———————

Ne eksplodira “stopa oboljelih (ili bolje reći pozitivnih) od Gejtsove kijavice u Australiji”, već eksplodiraju posljedice trovanja otrovom koji NIJE vakcina. Papaja test je beskoristan. To bi do sada i najtupljem vjerniku u kovid bajku trebalo da bude jasno.

“U Nigeru skoro da nema slučajeva” jer se populacija nije otrovala Gejtsovim otrovom koji NIJE vakcina.

1 godina prije

Meni nije jasno kako je ova država uspjela zadržati ime???

Max
1 godina prije

U Nigeru je manje otrovanih.

tihobl
1 godina prije

Niger, gdje to bi?
Doslo je vrijeme da je nabolje zivjeti u zaboravljenim drzavama kao sto su Niger, BiH, Madagaskar …
Na jesen bice ko se nije skrio magarac bio. Na jesen krece trostuki udar – pandemija, nestasice i reastrikcije. Pandemijom stjerace ljude u kuce, a onda isklucice im struju i grijanje, a zbog nestasice hrane dijelice se centralizovano iz skladista hrane.

U zaostalim zemljama kao sto je BiH nece biti iskljucenja struje. A ni korona mjere nece se provoditi zbog nefunkcionisanja vlasti, bez obzira na naredbe iz ambasade. Ko je pametan pobjecice na selo ili u neki manji gradic koji spada u nerazvijene opstine BiH. Od kulturnog sadrzaja imace svnjokolj i druznje uz rakijski kazan – ove godine voce je prerodilo pa se do nove godine nece ispeci sva rakija.

Гавран
1 godina prije

Iz emisije aktuelnosti. Izvršene su vežbe za simulaciju velikih boginja. Očekuje se da će se pojaviti 2023. Ništa nisam našao na netu. Pošto su smrtonosne, odličan povod za obaveznu vakcinaciju.

Samo_Đuro
1 godina prije

“… objavio je zanimljivu usporedbu Australije i afričke zemlje Niger po broju cijepljenih, umrlih i oboljelih od Covida. Niger je izabran jer se radi o zemlji koja je najsličnija Australiji po broju stanovnika (oko 25 milijuna) i također po klimatskim uvjetima koji su vrlo topli u obje zemlje…”

Na brzinu skupljeni podaci o ovim najsličnijim državama:

Australija
Stanovništvo 23.401.892
Mlađih od 15 godina 21%
Stariji od 60 godina 14%
Srednja dob 38,7 godina
Očekivano trajanje života 82 godine
Stopa smrtnosti 7,07‰
Smrtnosti dojenčadi 3,6‰

Niger
Stanovništvo 11.665.937
Mlađi od 15 godina 47%
Stariji od 65 godina 2%
Srednja dob 15,4 godina
Očekivano trajanje života 42 godine
Stopa smrtnosti 11,80‰
Smrtnosti dojenčadi 80,4‰
Opća smrtnost 22‰

.. svi u NIger!!!

Autor bi imao solidne izglede da ne poživi dugo nakon rođenja, a do sada bi vrlo vjerojatno umro necijepljen!

Gogo
1 godina prije

Pa mozda ta depopulacija i nije tako losa, da se rjesimo te zapadnjacke gamadi…. dalo bi se o tome razgovarat zar ne?

1 godina prije

https://kanekoa.substack.com/p/twitter-censors-pfizer-injured-israeli

Interesantno s obzirom na zanimanje, čin, državu, 3 nabadanja…

Praetorian
1 godina prije

Ma mora bit jer je zdravstveni sustav Nigera bolji nego Australski i jer maske djeluju..ovaj..pelc..ovaj..pa kako to, kako to?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI