Vatikan i dalje zahtijeva Covid potvrde i nošenje maski

Vatikan o vakcinama
57 komentara

Vatikan je zadržao zahtjeve za koronavirus (COVID-19), kao što su Covid potvrde i maske, iako ih je Italija već odbacila

Vatikanski državni tajnik kardinal Pietro Parolin ponovio je trajne zahtjeve u uredbi izdanoj 20. travnja. Kardinal se poziva na raniju uredbu, koju je 30. ožujka izdao nadbiskup Fernando Vergez Alzaga, predsjednik Papinske komisije za državu Vatikan. Prema Alzaginom dekretu, ograničenja COVID-19 u Svetoj Stolici koja se odnose i na osoblje i na posjetitelje produljuju se do kraja travnja.

Parolin je rekao da je dekret izdan zbog kontinuirane situacije s pandemijom koja “zahtijeva posebne izvanredne i iznimne mjere za suzbijanje i osiguravanje sigurnog provođenja aktivnosti”, izvijestio je Nacionalni katolički registar.

Međutim, razlog za izdavanje edikta bio je nejasan, jer je ostalo samo 10 dana do roka navedenog u Alzaginoj uredbi od 30. ožujka.

Unatoč tome što nije prijavio nijedan smrtni slučaj od COVIDA-19 od početka pandemije u ožujku 2020., Vatikan je nametnuo neke od najstrožih smjernica za suzbijanje COVIDa-19.

Od 23. prosinca 2021. “cjelokupno osoblje, vanjski suradnici i posjetitelji” moraju pokazati svoju ”Super Green Pass” (”Super Zelenu potvrdu” za Covid), za ulazak u urede ili druge zgrade u Vatikanu. ”Super Green Pass” izdaje se osobama koje su primile tri doze cjepiva protiv COVIDa-19 ili su se oporavile od COVIDa-19 u posljednjih šest mjeseci, ali ne i onima koji mogu pokazati samo negativan rezultat testa na COVID-19.

Iako Vatikan dopušta ograničena zdravstvena izuzeća od cjepiva protiv COVIDA-19 od slučaja do slučaja, vjerska izuzeća nisu dopuštena. Za zaposlenike Vatikana koji ne uspiju dobiti ”Super Green Pass” smatra se da su počinili “neopravdani izostanak”, što dolazi s kaznom suspenzije plaće. Maske FFP2 ili N95 ostaju obvezne u svim zatvorenim prostorima u Vatikanu. Oni koji sudjeluju na misama i sudjeluju u papinskim audijencijama u bazilici svetog Petra također su dužni nositi maske. Posjetitelji Vatikanskih muzeja, Vatikanskih vrtova, papinog ljetnog doma koji je postao muzej Castel Gandolfo i papinskih vila moraju predočiti ”Green Pass” za ulazak. Oni koji mogu pokazati dokaz o negativnom testu mogu dobiti ”Green Pass”.

Čak i trostruko cijepljene kardinale Covid-19 nije poštedio

Najava Vatikana stigla je gotovo mjesec dana nakon što je Italija 31. ožujka ukinula izvanredno stanje. Dok njezin mandat maski za zatvorene prostore prestaje 01. svibnja, druga ograničenja ostat će još mjesecima.

Restorani i druge rekreacijske ustanove i dalje zahtijevaju Super Zelenu potvrdu, ali rijetko to nameću. U međuvremenu je Green Pass i dalje potreban za prijevoz na velike udaljenosti; turistima je sada dopušteno i predočiti vlastiti dokaz o cijepljenju. Međutim, talijanske zdravstvene vlasti počele su kažnjavati necijepljene osobe u dobi od 50 i više godina sa 100 eura (108 dolara) početkom travnja.

Talijansko ublažavanje zahtjeva ne odnosi se na Vatikan zbog Lateranskog ugovora iz 1929., kojim je ustanovljena neovisnost Vatikana.

Oslabljeni zahtjevi za COVID-19 također su se poklopili sa širenjem zaraznije, ali blaže varijante omikrona B11529, u Italiji i drugim europskim zemljama. Vatikanske dužnosnike omikron nije poštedio, unatoč tome što su cijepljeni.

Sam Parolin se zarazio virusom posljednjih mjeseci sa svojim zamjenikom nadbiskupom Edgarom Peñom Parrom, koji služi kao zamjena za opće poslove državnom tajniku. Obojica su proveli nekoliko dana u karanteni s blagim simptomima, ali su se od tada oporavili.

Dvojica vatikanskih dužnosnika primila su tri doze cjepiva. Istog dana kada je Parolin izdao svoj edikt, njemačka katolička novinska agencija KNA izvijestila je da nadbiskup Georg Gänswein ima COVID-19 od 11. travnja. Gänswein, osobni tajnik pape emeritusa Benedikta XVI., također je primio tri doze cjepiva protiv COVID-19. Ostaje u karanteni jer je i dalje pozitivan na COVID-19.

COVID-19mjereVatikan
Pretplatiti se
Obavijesti o
57 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Praetorian
2 godine prije

Ove sluge sotone ce platiti za sve, ovaj odvratni kabalist sluga kule Babilona i Lucifera osobno ce gorjeti u paklu u onom najdubljem dijelu.

Zoran
2 godine prije

Ja neznam koji kreten moraš biti da uzmeš otrov i staviš brnjicu da bi išao gledati i slušati sotonu

Otpornik
2 godine prije

Odlučili se pridružiti NWO pa će dobiti nešto. Ne shvaćaju da su suvišni jer vuše ne treba plašiti ljude s paklom. Plaše ih s respiratorom.

Ivo
2 godine prije

U kojeg boga ove sotone vjeruju? U corona vjeru vjerojatno!!!!!

Mrčikola
2 godine prije

Znaju Vatikanci da se za par mjeseci sve vraća u “normalu” pa što bi radili pustu papirologiju.😁

Schwarze Hunderte
2 godine prije

Ovaj . Ima li tamo jos tko , preostao a da vjeruje u Boga ? Zna li tko od skoranjih posjetilaca tog .. Sto li vec ?!

Mali zloco
2 godine prije

Papak bljzga bzvz,nek nabije sebi masku u paksu.

Tony
2 godine prije

Pa zar ih ne štiti nihov veliki šef (Manitu ili kome se već klanjaju)?

Pera Detlic
2 godine prije

Pupa Vranjo. Njegov gospodar mu već proizveo anus eucaliptus. Na posljednje putovanje će krenut u svojim omiljenim crvenim cipelicama. Tko još šljivi tog Luciferovog obožavatelja i sljedbenika?

Tim Kunić
2 godine prije

Zar tako malo vjeruju u Boga da rađe zastupaju đavolju agendu?

nekoime
2 godine prije

Evanđelje po Bergogliu: Isus je umro od Covid-a, nakon 33. doze.

NeBudiOvca
2 godine prije

Ocekujem da Pfizer ubrzo izbaci cjepivo koje štiti od gladi i smrzavanja. Naravno odmah će objaviti da niti jedno cjepivo ne štiti 100%, pa tako i njihovo štiti samo98%.
Ubrzo nakon toga objaviti ce da cjepivo štiti 80%, pa nakon toga 70% i zatim da ono ustvari stiti od težih posljedica gladi i smrzavanja uz uvjet da dnevno pojedete dva obroka i budete na temperaturi od minimalno 10 stupnjeva.
Ako gornji uvjeti nisu ispunjeni tada cjepivo štiti samo od smrtnog ishoda od gladi i smrzavanja, uz uvjet da dnevno pojedete jedan obrok i budete na temperaturi iznad 0 stupnjeva i dobro obučeni.
Vec zamišljam ovcoida kojem zbog gangrene odsjeku prste kako govori “sva sreća da sam se cijepio, inače bi umro”😂

Keki
2 godine prije

Vatikan je na izdahu, ovo su mu zadnji trzaji.

Krkić
2 godine prije

Zna se tko je glavni provoditelj globalističke sotonske agende

łedeno doba
2 godine prije

evo nekoliko naslova i linkova sa portala hrvatski krsni zavjet. To je nezvisni katolički portal katoličkih tradicionalista, protivnika pape Bergoglija (nadam se da će admin pustiti linkove)

Bergoglio održavao tajne sastanke sa šefom Pfizera i s Melindom Gates pred sam početak korone!
hrvatskikrsnizavjet.com/bergoglio-odrzavao-tajne-sastanke-sa-sefom-pfizera-i-s-melindom-gates-pred-sam-pocetak-korone/

Jurišnik lažnoga proroka u Zagrebu: Blase Cupich u kontroli uvođenja nove, lažne crkve!
hrvatskikrsnizavjet.com/jurisnik-laznoga-proroka-u-zagrebu-blase-cupich-u-kontroli-uvodenja-nove-lazne-crkve/

Preobrazba svećeništva u promjeni epohe’: Bozanić javno uvodi lažnu crkvu

hrvatskikrsnizavjet.com/preobrazba-svecenistva-u-promjeni-epohe-bozanic-javno-uvodi-laznu-crkvu/

Bergoglio i nova hereza: bogohulnici i progonitelji Crkve su sveci

hrvatskikrsnizavjet.com/bergoglio-i-nova-hereza-bogohulnici-i-progonitelji-crkve-su-sveci/

Ico
2 godine prije

Hrvati će prije nestati, nego shvatiti da im je Vatikan najveći neprijatelj na kugli zemaljskoj

łedeno doba
2 godine prije

Vatikanski državni tajnik kardinal Pietro Parolin, sudjelovao je na godišnjem skupu Bilderberga 2017. zajedno sa Anom Brnabić.

Lenko
2 godine prije

Palo je puno teških riči, puno duša nagrđeno, previše osuda i isto tako krivih osuda, a sudac jedino ONAJ KOJI JEST. Može li ovako, ne znam da li ste vjernici i virujete li privatnim objavama, evo doli tekst ako Logično objavi.Logično u bilo kojem slučaju, šta god odlučite HVALA. Isus, Alicji Lenczewskai (1934.-2012.), učiteljici iz Poljske. Moji mnogi svećenici ne svi, su ocrnili i koristili Moje Presveto Ime da bi iznijeli hereze i bogohuljenja. O, kako će velika biti njihova bol! Danas ima mnogo onih koji se nastoje učiniti kraljevima svojih kraljevstava. Oni koji žele dobiti moć i djelovati kao Pilat. Dans ima mnogo mjenjača koji se zadržavaju unutar zidova Moje Crkve koji govore kao da Ja govorim kroz njih, ali njihovi jezici ne govore istinu. Postoje oni unutar zidova Moje crkve koji nastoje isklesati samu stijenu na kojoj Sam sagradio Svoju Crkvu. Zemlja će se ljuljati i drhtati. Ovi… Čitaj više »

Emiliano Zapata
2 godine prije

Stovatelji Lucifera!

CAN
2 godine prije

Vatikan NIJE s božje strane,i
AMEN.

Властимир
2 godine prije

То ништа није чудно Ватикан је сарадник либералне масонске организације из САД-А,само се скрива.Свака част поштеним католичким свештеницима као што су Архибискуп Карло Вигано,Кардинал Доналд Вуерл из Вашингтона и други, који се боре против ватканског зла

ZriBra
2 godine prije

Navješćuju život vječni ,a promiču bijedni!

čudila se aman ja
2 godine prije

…odbojni su mi svi obredi, ono gdje se ljudi predstavljaju drugim nego jesu, počevši od proslave maturalnih večeri, meni je sve to maškaranje, a crkve su predvodnici svega maškaranja na svijetu,ni Holivud im nije ravan. U stvari sam htjela spomenuti to kako sam prije neki dan vidjela ovu sliku na ekranu -papa stoji kraj nekog povišenog,zlatnog panja,ono panj kao u starinskim mesnicama,samo “zlatan” , i pristupaju mu vjernici,polažu glavurde na to, a on ih posipa vodom.To je kao neki obred,znam,ali mene asociralo na naprave koje učestalo spominje naš E.Z. ( P.S.Svaki put kad spomenem da sam nešto vidjela na tv, moram napomenuti “ne mojom krivnjom”- tv i jedini operater na njemu, muž, na mom su,kuhinjskom teritoriju…)

Perun
2 godine prije

Sveti papa…k i iz Vatikanistana ( citaj pedofilskog pedersk..og raja ) ….radi tog gaucha pola evrope trazi izopcenje iz katolicke crkve ….on nije ni ..k.. od katolika i kardinala ….

Bauštelac
2 godine prije

Dante pakao 8 krug pakla 5 kanal licemjerje najgori grijeh nema gorih ljudi

Max
2 godine prije

Vrag je pružio papke tamo. Neka ga Bog istjera.

Ady Hus
2 godine prije

bilo bi vrijeme poslije tolikih godina terora ,lazi i manipulacija , da ih se poravna , jednom zauvijek i da se njihovo bogatstvo podijeli sirotinji..

Vatikan - nitko umro
2 godine prije

U Vatikanu još nitko nije umro od covida.

Sotona je negsje drugdje trenutno zabladao. Vatikan se obranio od Sotone.

Vatikan - nitko umro
2 godine prije

U Vatikanu još nitko nije umro od covida.

Sotona je negsje drugdje trenutno zavladao. Vatikan se obranio od Sotone.

Tragac
2 godine prije

Zar ta kobra jezuitska jos gmize, izgleda da ga ni sotona ne zeli u svojim dvorima

tihobl
2 godine prije

Znaci Vatikanu vise nije vazno da li si katolik vec da li imas Super Green Pass.

Jakov
2 godine prije

Oduvijek sam tvrdio da su “crkve” sklonište sotone, a popovi sotonističke sluge…odlazak u crkvu sam uvijek smatrao svetogrđem…

abc
2 godine prije

Vatikan je pljačkaška organizacija, koja vjeru koristi kao sredstvo pljačkanja i ubijanja ljudi po celom svetu. U njemu nema i ne postoji ništa božje.

Rimtutituki
2 godine prije

Kakav papa,inpostor il Papa je Benedetto xvi Ratzinger, gog i magog= Armagedon

abc
2 godine prije

Sad je vaš gospodar vakcina, a covid pasoš je znak pripadnosti gospodaru sotoni, koji može s vama činiti šta želi.

Jocker
2 godine prije

Seme im se sotonisticko zatrlo

Sve samo HDZ NE
2 godine prije

Tko jednom postane papan ta o tome kao papan.

niraM
2 godine prije

Prokleti reptili !

Ime
2 godine prije

Đavoli

ime
2 godine prije

Ja sam sada u Italiji i jucer mi je u jednom trznom centru trazen green pass. Italija nije odbacila nista, sve to ide polako, jer ne mogu se tek tako omeksati fasisticke mjere.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI