Zaposlenici Pfizera primili su “posebne serije” injekcija protiv Covida koje su bile drugačije od onoga što je dobila javnost

Pfizer
42 komentara

Nisu svi koje je Pfizer “cijepio” protiv Wuhanskog koronavirusa (Covid-19) primili iste injekcije mRNA, potvrdili su dužnosnici kompanije.

Tijekom nedavnog zakonodavnog saslušanja u Australiji, rukovoditelji Pfizera otkrili su da su zaposlenici tvrtke primili vlastite “posebne serije” cjepiva protiv gripe Fauci koje su se razlikovale od onih koje su distribuirane široj javnosti.

“Pročitali smo da je vaš [zaposlenik] koristio vašu vlastitu seriju cjepiva posebno uvezenu za Pfizer, a koje nije testirao TGA”, rekao je senator Malcolm Roberts iz populističke stranke One Nation, misleći na terapeutska dobra Administration (TGA), australski ekvivalent američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

“Je li to točno?” Roberts je potom upitao.

“Uh, senatore, dakle, Pfizer se obvezao uvesti seriju cjepiva posebno za program cijepljenja zaposlenika, i to kako se cjepivo ne bi uzimalo iz državnih zaliha koje se isporučivalo klinikama po potrebi”, potvrdio je predstavnik Pfizera.

Kada su zatim upitani je li netko otpušten iz Pfizera jer je odbio primiti njegove injekcije za covid, čelnici tvrtke su se ljutili prije nego što su izjavili da je “mali broj kolega napustio tvrtku” nakon što su odbili primiti injekciju.

Pfizer je nepouzdana farmaceutska tvrtka koja se izvlači s ubojstvom

Saslušanje se zatim bavilo odštetom koju je Pfizeru dodijelila australska vlada – odštetom o kojoj su zaposlenici Pfizera odbili razgovarati. Nisu čak ni potvrdili hoće li spomenuti ugovor o odšteti biti negativan u slučaju da se potvrdi da je Pfizer “počinio zločin kao što je lažno postupanje s podacima o ispitivanju.”

Pfizerovo odbijanje da odgovori na bilo kakva pitanja o svom ugovoru o odšteti sugerira da je, baš kao i u Sjedinjenim Državama, farmaceutski div zaštićen od svake odgovornosti za ozljede ili smrti uzrokovane njegovim injekcijama otrova.

Jedan predstavnik Pfizera tvrdio je da se tvrtka “uvijek pridržava svih zakona i propisa tržišta na kojima posluje”, iako je to činjenično netočno na temelju milijardi dolara koje je tvrtka morala izdvojiti u kaznama i nagodbe za ilegalno promoviranje droga, davanje lažnih tvrdnji i počinjenje drugih zločina.

Ukratko, Pfizer je u najboljem slučaju sumnjiva tvrtka, koja je dogovorila posebne klauzule o odšteti povezane s davanjem injekcija protiv covida, za koje sada znamo da su vrlo smrtonosne. Tvrtka je također proizvela jedan set injekcija za svoje zaposlenike i drugi set za širu javnost.

“Bolesno je gledati ove ljude kako neprestano lažu i izbjegavaju pitanja”, napisao je jedan promatrač koji je pratio gornje ročište.

“Odbijanje odgovora na jednostavna pitanja s da ili ne dok ste pod prisegom trebalo bi se shvatiti kao priznanje krivnje”, napisao je drugi. “Ove kriminalce treba optužiti za zločine protiv čovječnosti. Oni su lažljivci vrijedni prezira kojima je mjesto iza rešetaka.”

“Trebalo bi biti kazneno djelo ne odgovarati na pitanja Senata”, rekao je netko drugi, ponavljajući opće mišljenje javnosti u vezi s tim direktorima korporacija dilača droge.

“Nikada ne zaboravljajući i ne opraštajući političarima, liječnicima, farmaceutskim kompanijama i poslodavcima koji su nametnuli ovaj otrov drugim ljudima, treba ići u zatvor, a sva njihova imovina prodana kako bi se ljudima nadoknadila šteta”, rekao je netko drugi.

“Ovo je prvi put da sam vidio štakore iz Pfizera i tiranskog establišmenta kako se realno ispituju i žare”, naglasio je drugi, odajući priznanje australskim političarima jer rade mnogo bolje od američkih političara kada je u pitanju pozivanje Big Pharme na odgovornost.

cjepivomRNAPfizervakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
42 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan
3 mjeseci prije

Sve te stakore treba javno povjesati po banderama..

Tupko Glupko
3 mjeseci prije

Drugim riječima, Pfizerovi radnici su dobili injekcije u obliku fiziološke otopine, jer su vrlo dobro znali koliko je štetno njihovo cjepivo.

Lucija, prva
3 mjeseci prije

“…milijardi dolara koje je tvrtka morala izdvojiti u kaznama i nagodbe za ilegalno promoviranje droga, davanje lažnih tvrdnji i počinjenje drugih zločina.”

Aha.
A…to se nije znalo prije? Prije prihvaćanja njihovog cjepiva?

Samo u jednom slučaju 2 milijarde.
Btw, ugovori teško da su pravovaljani.
Od toga treba krenuti.
I od optužbi za korupciju.

Anik
3 mjeseci prije

Prije “pandemije” Pfizer je bio v crvenim brojkama. Napola propala firma koja je za pare uradila posao za američki režim.

Netko
3 mjeseci prije

Ajme nemoguće. Šok i vjeverica. Nemojte još reći i da zubić vila ne postoji?!

Slow Motion
3 mjeseci prije

Portal..podosta kasnite s pojedinim vijestima, kao i ovom.
Previse ste optereceni ratom..

Biti-ili-ne-biti
3 mjeseci prije

Ima snimak gdje se vidi da je srpski Aleksandar Vulin dobio “ubod injekcije” kroz rukav, a više puta se vidjelo da su na djelu bile i filmske injekcije kojima se igla uvlači.
Tako je pao sav taj njihov fiktivni cirkus sa javnim cijepljenjem političara.

Pero
3 mjeseci prije

Ovaj članak je istinit,ali ja sam to znao i prije jer mi je kazao kolega kojemu sin radi u Pfizeru.Zanimljivo je da mu sin nije imao coronu a ostala obitelj koja je cijepljena ovim cijepivom za sve je imala.

Schroder
3 mjeseci prije

SVE TE ZLOCINE OSUDITI NA DOZIVOTNI PRITVOR: Politicare i lijecnike koji su u ovome ucestovali OSUDITI OSUDITI: SRAM IH BILO . Gdje su danas ti silni placenici koji su nas plasili sa TV ? zlocinci ,zlocinci

Ivan Bgd
3 mjeseci prije

Pojedine istine koje saznajemo pokazuju da su “teorije zavera” u stvari bile tacne informacije o tome sta se radi i sprema, medjutim to nam je samo moralna satisfakcija, jer agenda se sprovodi i dalje, i sve vlade u svetu cvrsto stoje iza vakcinacije kao JEDINOG validnog sredstva za zastitu od virusa koji ce biti izmisljeni.
Tako da nama nisu problem neki direktori Pfizer-a vec nase vlade, i duboka drzava, tj zlikovci koji stoje iza celog ovog plana kojim cine zlocin protiv covecanstva.

Ivan
3 mjeseci prije

Samo smrtna kazna za sve sudionike cjelokupnog projekta covid.. ništa manje

Max
3 mjeseci prije

To govori sve.

dfgfttkkklluuiopp
3 mjeseci prije

a.šebalj ima svjedočanstva o posebnim serijama cjepiva u merkuru zg…svi šute i u dosluhu su . ..a ovih dana opet pune osmrtnice mlađih ljudi od iznenada. …..otpor!

ime
3 mjeseci prije

debeli, mladen i hibler, jel vam jasno da niste zaposlenici pfajzera?

trajko
3 mjeseci prije

Pun svijet prisilnih budala koji su si smanjili jedinu životnu priliku.Smrt je uvijek bila bliska opcija pristanka, pritisaka i odgovornosti. Sve treba zapaliti da bi se dezinficirao rod .

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI