Bernarda d.o.o. iz Puščina u Međimurju – izrada kreveta i madraca

bernarda-naslovna
0
0

Trgovačko društvo Bernarda, osnovano je 9. 7. 1998.

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja raznih tipova kreveta i madraca, a tvrtka je registrirana i za trgovinu i prijevoz. Tvrtka je organizirana kao jedinstvena proizvodno-tehnološka cjelina sastavljena od organizacijskih dijelova u kojima se obavljaju određene faze poslovanja (proizvodnja, nabava, prodaja, računovodstvo i financije).

Firma je počela s radom na današnjoj lokaciji dana 1. 9. 1998. godine u iznajmljenom prostoru. Na početku je u firmi radilo 13 radnika i proizvodili su samo pet tipova kreveta za izvoz. Broj zaposlenih radnika se od osnutka stalno povećava te je danas u poduzeću zaposleno oko 150 radnika.

Već početkom 1999. godine počinje proizvodnja madraca i obrada domaćeg tržišta, tako da je te godine na domaćem tržištu ostvareno oko 30% od ukupnog prihoda te godine.

Tijekom 2000. i 2001. godine firma ulaže značajna sredstva u proširenje radnog i skladišnog prostora (gradnja skladišta od 600 m2).

Kroz cijelo razdoblje od osnutka do danas stalno se vodila politika ulaganja u nove kapacitete. Tim ulaganjima pribavljena su nova trajna sredstva (objekti i postrojenja).

Kao što je vidljivo iz iznesenih podataka tvrtka vodi politiku razvoja i kroz investiranje u nove tehnologije i kroz razvoj novih proizvoda.

Tvrtka danas proizvodi 11 tipova kreveta, 25 tipova madraca i 10 vrsta ostalih proizvoda, s tendencijom stalnog širenja asortimana, te raspolaže s poslovnim objektima u kojima se odvija poslovanje (oko 2200 m2 iskoristivog prostora).

Svoje mjesto na tržištu tvrtka je našla kroz širok asortiman, visoku kvalitetu i konkurentne cijene.

Bernarda d.o.o.
http://www.bernarda.hr

cijeneinvestiranjekrevetikvalitetmadracirazvojsredstvatehnologijatržište
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI