fbpx

Zuckerberg u jednom danu izgubio 7 milijardi $

Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg gleda kako mu se topi bogatstvo, izgubivši više od 7 milijardi dolara. Nekoliko tvrtki, uključujući Unilever i Coca-Colu, odlučilo obustaviti svoja ulaganja u oglašavanje na Facebooku, izvještava Bloomberg.

Osnivač Facebooka, Mark Zuckerberg , izgubio je gotovo 7,2 milijarde $ u jednom danu, nakon što je nekoliko tvrtki odlučio ne koristiti društvene mreže za svoje reklame do daljnjeg.

Dionice u toj kompaniji pale su za 8,3% 26. lipnja kada je div Unilever rekao da će prestati trošiti novac na Facebook, oglašavanje uključujući i Instagram, do kraja godine. Taj potez smanjio je bogatstvo Marka Zuckerberga na 82,3 milijarde dolara, prema Bloombergovom indeksu milijardera, i premjestio je izvršnog direktora Facebooka na četvrto mjesto liste najbogatijih ljudi na svijetu, a iza Bernarda Arnaulta, Jeff Bezosa i Bill Gatesa.

Nekoliko tvrtki obustavilo svoje reklamne spotove na mreži, vjerujući da Facebook nije dovoljno kontrolirao govor mržnje i dezinformacije na platformi kao dio vala demonstracija koje su prošle mnogim gradovima Amerike zbog smrti Afroamerikanca Georgea Floyda tijekom uhićenja.

Drugi gigant u prehrambenoj industriji, Coca-Cola, koji ulaže velike iznose u oglašavanje, također je 26. lipnja objavio da će obustaviti sve promocije na svim društvenim mrežama barem 30 dana jer “Nema mjesta za rasizam”.

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
24 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Sparkling
Gost
Sparkling
3 mjeseci prije

U PM, ali se je jadničak naradio za tih 7 miljardi. Dabogda sve izgubio i osjetio što to znači raditi da bi preživio.

Pdn😎
Gost
Pdn😎
3 mjeseci prije

🤣😂Haha boli ga kiki!! Dao Bog da imao pa nemao!!

tihobl
Gost
tihobl
3 mjeseci prije

Nesto kontam – ako toliko milijardi vrijedi FB koliko miliona kosta ovaj sajt.

Ivkopivko
Gost
Ivkopivko
3 mjeseci prije

Nula

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije

Joj vidi ga našeg Paje…! Ako ovo nije živi PA JE PATAK onda neznam šta je…Mora da su ga roditelji, dok su druga djeca igrala u vrtićima, parkovima, toboganima ovog ostavljala nasamo; nonstop kupovala lutke i crtiće o Paji i tako svaki božiji dan do puberteta. Kad ga mediji pokazuju, onda uvjek ovako sa otvorenm ustima, kao da hoće nesto da kaže a niko živ ga ne benda ni 1 posto ..

RENEW
Gost
RENEW
3 mjeseci prije

Kaj pa Gandi? No kaj je Gandi rekel o cepivih? To briše FB in zato je prav, da jih (od svojih) dobi po buči.

Venom
Gost
Venom
3 mjeseci prije

Nije jih mogao izgubiti, jer jih nije ni zaradijo.
Filozofski gledano, kad ti netko nešto ne da ,onda nisi na gubitku, jer sa svojim rado ili neradom, to nisi mogao ustvariti.

Definicija rada :
Rad je upotreba psiho-fizičnih sposobnosti, sa kojim napraviš neku materijalnu dobrinu, koja ima upotrebnu vrijednost i poslednično novčanu vrijednost,………. sve ostalo su manipulacije. ( nadam se, da sam dobro napisao, na slovenskom se kaže malo drugačije )

Sve u svemu, ” Šečerno-brdo ” nije ništa izgubijo !

Sparkling
Gost
Sparkling
3 mjeseci prije

Ha,ha. htio si reći da je ta spodoba izumila drveni šporet i na njemu zaradila. Samo postoji zagonetka? Tko su ti koji su nasjeli na njegovu laž?

Weteran
Gost
Weteran
3 mjeseci prije

Drug:
Šamac – Sarajevo
Železara Zenica
Čekić – nakovanj, plug – zemlja, ….
Da je tako kako kažeš, rudari i seljaci bi bili najbogatiji na Zemlji?!
XXI vek je, i ovaj Opsenar i Hipnotizer jeste izgubio velike pare!

Venom
Gost
Venom
3 mjeseci prije

Ako je on izgubijo velike pare, onda sam i ja izgubijo više od njega pa nitko ne piše o tome !
Firma Airbus, Siemens, GM, General Eletric i Gasprom, mi nisu htjele dati ukupno 725 milijardi evra, zato što nisam previše poznata ličnost.
A ja sam se toliko trudijo, da mi taj novac daju ( uložijo sam energiju i vrijeme, a oni……………….. neče da daju novac !

Uglavnom ,……pričaš gluposti !
Šečerno-brdo nije mogao izgubiti veliki novac, JER GA NIJE ULOŽIJO I NITI POTROŠIJO iz zato ga nemožeš izgubiti pa i da živiš u 835. stoleču !
“Ja sam mislijo ili, ja sam htijeo, ili moje želje su bile ” ne zarađuje i ne ustvaruje novčanu dobit i profit !

EU dismr
Gost
EU dismr
3 mjeseci prije

Jadničak, tužna gušterska faca ..

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

Reptilska sluga

Starina
Gost
Starina
3 mjeseci prije

To su samo njihove igre da bi se uvelo još više kontrole, još više cenzure, da bi se spriječilo da istina dopire do masa.
Sve uvode korak po korak, a sve je skriveno, i sve ispada logično stoki sitnog zuba, uopće nije sumnjivo. Pa, eto vidite moramo cenzurirati jer ćemo propasti, korporacije neće jadne s nama raditi, s nama još jadnijima.
Moš misliti kako im je stalo do istine, ljudima koje vodi laž, pohlepa i samo zle namisli.?!?!

Mrčikola
Gost
Mrčikola
3 mjeseci prije

Šuplji džepovi.
Nayebat će krojač kako i obično biva.

žrec
Gost
žrec
3 mjeseci prije

Činjenica je da mnogi koje je twiter i youtube izbrisao još uvijek su nekim čudom na facebooku. Zbog čega je Zuckerberg tako spor nije mi jasno, ali ovo mu je samo podsjetnica da se požuri. I niko ne komentira skandalozne pritiske od multinacionalki.

Ante
Gost
Ante
3 mjeseci prije

Ovo vam je primjer što će se sutra događati običnim ljudima kada se ne budu slagali sa politikom koju provodi određeni političari. Kada građani budu na forumima i na ostalim platformama iskazivali svoje neslaganje sa određenom politikom. Ili budu čitali zabranjene novine. Zato će se uskoro ukinuti papirnati novac i svo plaćanje će se vršiti preko kartica. Tako kada se ne budete slagali sa određenom politikom oni će vam jednostavno zabraniti da dižete iz banke vlastiti novac. To vam je budućnost.

sokre
Gost
sokre
3 mjeseci prije

još jedan u nizu lopina koji je dobro unovčio tuđe, isto kao i bill gates i mnogi…

soefvnioaewrvfrnerfviuaewrfvuewrfve
Gost
soefvnioaewrvfrnerfviuaewrfvuewrfve
3 mjeseci prije

Ovaj ne psojeduje ništa on je samo postavljen da upravlja nečim da zemljani misle kako je kapitalizam “uspješan”. Čitav planet je u vlasništvu desetak klanova koji štuju tatu stvora.

EU dismr
Gost
EU dismr
3 mjeseci prije

subaru, hebo im ti mater stvoricu .. 🙂 🙂

yidsfngvdsifndiua<cfa<udfcua<dca
Gost
yidsfngvdsifndiua<cfa<udfcua<dca
3 mjeseci prije

Ako je fizićka pojava zgodna što da ne…………….

EU dismr
Gost
EU dismr
3 mjeseci prije

subaru, 🙂 4WD i šišaaaj 🙂

Red Dog
Gost
Red Dog
3 mjeseci prije

A sta je najgore, zbog bojkota Antifa, BLM i ostalih kabalista 🙂
Udarac po dzepu je jezik koji razumedu kapitalisti :/

Makedonac
Gost
Makedonac
3 mjeseci prije

Ima loših transđendera, ima gorih, ima i naj-gorih transđendera.
Ovaj Zuckerberg je ot gorih transđendera, nije od ot onih naj-gorih zlikovaca.
U odnos narkodilerske radnje je isti kao ostalih, sa svojom liceknjigom kvari omladinu, odrasle, babe… Tera neku transđender, polit korektnu agendu. Kolko i da si pametan, sve ti povlija ta liceknjiga, ako si Zigmunt Frojd tada moze da učestvuješ u to, ti znaš sve to i Facebook ti ne povlijaje a ti praviš analizu njega, metode, šta ustvari oni rade…

Poenta mi je sasvim druga, ima jedan članak “Instituta Strategijske Konjukture” od pred 6 godina, autor je Aleksandar Sobjanin, nije prorok ali mnogo stvari su aktuelni danas. Konkretno ide rec o Vangard- sprut ili osinje gnezdo, firma svih firma jedna poluga globalizacije, tam su Google i Microsoft i Koka Kola….
Svaki od nas rešava, ne daješ ravno novac u džamiju i crkvu, obično daješ kod svojih, kod svojih da ne kažem neprijatelja a oponenata ne daješ ni paru. Zašto onda daješ svakog dana tim zlikovaca koje nas genocide. Koka kolu odavno ne kupujem, svih tih multi kulti, transđender brendova ne, danas je jasna kovid Banda, ali opet ideš i uzmeš neskafu.
Razume se ne treba biti i pešternjak, oni nas muze preko, danaka, struju, vodu, banke, MFV, kredite, ali onih sitnih stvara, koje vidimo da vlijaju, možeš da ih ne kupuješ, ne samo da ja makedonski proizvod a i da gazda nije od te grupe recimo Milka, Nestle, Kokakola, koliko znam i umem gledam gde dajem moj novac, neke lokalne marke, ako ne može tada iz suseda, ako mora onda od Vangard -AMD, Pentjum….

Prolaznik
Gost
Prolaznik
3 mjeseci prije

a ovi traže cenzuru ?

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
24
0
()
x