84 Palestinca ubijena su u 8 masakra od strane Izraela u Gazi u posljednja 24 sata

Genocid nad Palestincima, Gaza
3 komentara

Izraelske okupacijske snage počinile su osam masakra nad obiteljima u Pojasu Gaze u posljednja 24 sata, što je rezultiralo dokumentiranim ubojstvom najmanje 84 Palestinca i ranjavanjem 106 drugih, prema medicinskim izvorima.

Lokalne zdravstvene vlasti potvrdile su da se broj palestinskih žrtava u izraelskom napadu od 7. listopada popeo na 32.226 prijavljenih smrtnih slučajeva, s dodatnih 74.518 osoba koje su zadobile ozljede. Većina žrtava su žene i djeca.

U međuvremenu, hitna pomoć i spasilački timovi još uvijek ne mogu doći do mnogih žrtava i mrtvih tijela zarobljenih pod ruševinama ili razbacanih po cestama diljem ratom razorene enklave, dok izraelske okupacijske snage nastavljaju ometati kretanje medicinskih timova i timova civilne zaštite.

Istovremeno, izraelske okupacijske snage nastavljaju svoju ofenzivu u medicinskom kompleksu Al-Shifa zapadno od grada Gaze sedmi dan zaredom.

Pacijenti i raseljene osobe u bolnici pate od nedostatka zdravstvenih usluga, hrane i vode zbog blokade koju su izraelske snage nametnule na bolnicu posljednjih sedam dana.

Jučer je pet opkoljenih ranjenika podleglo ranama u medicinskom kompleksu Al-Shifa zbog nedostatka zdravstvenih usluga, hrane, vode i nestanka struje u jedinicama intenzivne njege.

Ovo je drugi put da su izraelske snage upale u kompleks Al-Shifa od početka napada na Gazu 7. listopada prošle godine. Prethodno su upali 16. studenog nakon jednotjedne opsade, tijekom koje su uništena njegova dvorišta, dijelovi zgrada, medicinska oprema i generatori struje.

gazagenocidIZRAELPalestina
Pretplatiti se
Obavijesti o
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 mjesec prije

Vapim prema Bogu neka zaustavi pokolj!

Ivek
1 mjesec prije

I meni je fascinantno da pokraj tog režima u njihovom susjedstvu naoružanog do zuba, palestinci imaju djecu. Pogledajte tu gazu, tam je kuća na kući, nema ni jednog drveta.
Šta oni jedu uopće kad nema ničeg.
Jedina im je opcija put pod noge i u uk, ameriku koji su stvorili multi kulti.

FELIX
1 mjesec prije

VECINA UBIJENIH JE BILA U BOLNICAMA, TO SU BILI SIGORNO BRANIOCI RANJENIH I BOLESTNIH, ISRAELCI SE CAK I LAZU DA SE JIM JE PREDALO SKORO 500 PRIPADNIKA HAMASOVIH ORUZANIH SNAGA, TO JE SIGURNO OPET JEDNA ZIDOVSKA LAZ, KAO I ONA DA NISU SILOVALI DEVOJCICE NEGO SU JIH SAMO UPUCALI, TO JE BILO ZVANICNO. NIGDE SE NEPRIKAZUJU SNIMCI SNIMLJENI OD SAMIH NAPADACA NA KONCERT I NASEJA U BLIZINI GRANICE SA GAZOM, ISRAELCI SU OD NEKIH ZAROBILI TELEFONE SA DOKUMENTARCIMA SNIMLJENIMA U PROPAGANDNE SFRHE I DOKAZE KOLIKO SU ONI ZIDOVA MASAKRIRALI.,

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI