Ako budu izabrani u Bijelu kuću, demokrati obećavaju zabraniti motore na izgaranje, mesne proizvode, transport i poljoprivredu, gurajući Ameriku u glad

apokalipsa
50 komentara

U kandidaturi za predsjedništvo Demokrati sada daju šokantno velik broj obećanja namijenjenih potpirivanju zabluda fanatične ljevice. No, izgleda kako ljevičari nemaju stvarno saznanje o tome kako svijet funkcionira, zbog čega naslijepo gutaju prijedloge i zahtjeve koji bi u konačnici doveli do masovne gladi i istrebljenja većine gradskih stanovnika širom Amerike.

Ako demokrati budu odgovorni za sve, drugim riječima, oni će pretvoriti čitave SAD u upravo ono što su već učinili San Francisku, Los Angelesu, Chicagu, Seattleu, Portlandu i drugim ljevičarskim gradovima. Svi se bez izuzetka urušavaju u septičke jame pune prljavštine, bolesti, beskućništva, zloupotrebe supstanci, nasilnog kriminala, bezakonja, napuštenosti i ludila.

Sada, demokratski kandidati za predsjednika stavljaju sve karte na stol, obećavajući kako će srušiti cijelu naciju i dovesti u doba masovne gladi, bolesti i ekonomskog kolapsa … sve kako bi umirili sve luđe ljevičare koji Twitter koriste kao odlagalište za svoje masovne mentalne bolesti i zajedničku psihozu.

Evo samo nekoliko stvari koje demokratski kandidati poput Bernieja Sandersa, Elizabeth Warren, Kamala Harrisa, Joea Bidena i Petea Buttigiega obećavaju da će biti odbačeni ako netko od njih postane predsjednik:

MOTORI SA IZGARANJEM: Više neće biti dopušteni motori s izgaranjem nigdje u Sjedinjenim Državama, uključujući motore koji rade na poljoprivrednim vozilima, zrakoplovima, transportnim kamionima, javnim školskim autobusima i osobnim automobilima.

Ovo je dio „Novog zelenog posla“ kojeg gura Alexandria Ocasio-Cortez. Ova suluda shema zabrane motora za izgaranje, naravno, rezultirala bi trenutnim i potpunim kolapsom američke poljoprivrede, transporta, logistike slobodnog tržišta, turizma i obrazovanja, što bi dovelo do masovnog gladovanja, bolesti i depopulacije SAD-a.

Činjenica kako nitko od kandidata, koji potiču ovu suludu zabranu motora s izgaranjem, zapravo nije svjestan što bi moglo biti rezultat njihovih akcija, samo ukazuje na zabludu i psihozu koja sada karakterizira gotovo sve demokrate.

PLASTIČNE SLAMKE: Slamke su nužni alati za tjelesno onesposobljenje, uključujući mnoge žrtve moždanog udara koji ovise o slamkama za konzumaciju hrane i pića. Iako je onečišćenje mikroplastikom pravi problem, izravna zabrana slamki za sve je izravan napad na invalide. Ali opet, izgleda kako nikog od demokrata nije briga. Zapravo postoji mnogo bolje rješenje za ovaj problem, a to je korištenje slamki izrađenih od biljnih vlakana koja se mogu kompostirati. Djeluju baš poput plastike, ali mogu ih konzumirati bakterije pronađene na odlagalištu.

MESNI PROIZVODI: Optužujući “kravlji prdež” za problem “klimatskih promjena”, demokrati zapravo žele da vlada kaže kako je jedenje mesa loše. Imajte na umu, da svi ljudski prdeži koji izlaze iz gradova zaraženih izmetom poput San Francisca, nikad ne ulaze u misli tih istih ljudi koji krive krave za svjetske probleme. Liberalni gradovi poput Seattlea, Portlanda i Austina ne samo što proizvode ogromne količine ljudskih prdaca, već sakupljaju, koncentriraju i izvoze sav svoj ljudski otpad (u obliku biološkog otpada) te ga odlažu u ruralnu Ameriku čime zagađuju farme, rijeke i potoke. Ako liberali žele napraviti zbrku zbog izmeta i nadutosti, trebali bi započeti tako što bi prvo doslovno preuzeli vlastiti izmet i prestali ga bacati u ruralnu Ameriku.

ORUŽJE U RUKAMA CIVILA: Ako demokrati preuzmu vlast u Americi, obećavaju oduzimanje oružje oduzeti silom. Sigurno, oni to zovu “program obveznog otkupa”, ali to je samo još jedan način oduzimanja pištolja. To nije “ponovni otkup” jer oružje nije prvotno kupljeno od  vlade.

Usput, ti isti demokrati koji tvrde kako je oružje loša sada obećavaju da će koristiti naoružane vladine agente da dođu i oduzmu oružje civilima, što znači kako ipak vjeruju u moć oružja. I upravo zbog toga ne žele da građani posjeduju oružje.

Drugi amandman, koji nije poznat Europljanima, zapravo govori o ravnoteži snaga, osiguravajući da se vlada boji onoga što bi narod mogao učiniti ako postanu previše korumpirani, tiranski i bezakonski.

Sada je već puno jasnije zašto Amerikanac želi i voli oružje u kući. Ono mu nudi, ustavnu sigurnost i zaštitu od političara-manipulatora. Žuti prsluci u Francuskoj traže RIC, Amerikanac želi oružje.

Mnogi Amerikanci mogu potvrditi da smo već tu, s obzirom na to da Hillary Clinton još uvijek nije procesuirana, Jeffrey Epstein je ubijen dok je bio u rukama vlade. Ako je ikada bilo pravo vrijeme da civili trebaju posjedovati oružje u Americi, to je sada.

Demokrati kažu kako su krave štetne za okoliš, ali nikad ne spominju GMO, pesticide ili glifosat

Zar nije zanimljivo što se demokrati nikada ne trude spomenuti razornu štetu koju GMO, glifosati, pesticidi i hormoni? Atrazin je kemijski katalizator. On interferira s hormonima i uzrokuje dvostruku ekspresiju spolnih organa kod vodozemaca. Kod sisavaca poznat je kao “kemijski kastrator” koji rezultira masovnom neplodnošću i feminizacijom hormona endokrinog sustava. Ipak, nema niti jednog demokrata koji bi se kandidirao za predsjednika koji ikad spominje opasnosti od pesticida, herbicida i GMO-a.

Umjesto toga, svaljuju krivnju na krave. Demokrati guraju genetski modificirane, kemijski ubrizgane sojine burgere, napravljene od GMO soje koja se raspršuje glifosatom i umjetno navodnjava pomoću pumpi gladnih snage koje troše ogromne količine energije.

Ako je ikad bilo usjeva koji je loš za planet, to je soja – koja je također uključena u uništavanje Amazonske prašume, tako da brazilski poljoprivrednici mogu proizvoditi više soje. Sojini burgeri daleko su gori za okoliš od običnog goveđeg hamburgera dobivenog od krave iz slobodnog uzgoja. Ali nijedna od ovih činjenica nije bitna za demokrate, jer su svi postali dječaci iz soje (i djevojčice), konzumirajući kemijske pripravke obložene herbicidima koji uzrokuju rak, a tvrde da su “ekološki svjesni.”

(Očigledan) problem sa zabranom korištenja fosilnih goriva i motora s izgaranjem

Da biste vjerovali bilo čemu što danas govore ovi demokrati, praktički morate proći kiruršku lobotomiju. Svaka normalna osoba bi gotovo odmah shvatila katastrofalne posljedice zabrane motora za izgaranje i fosilnih goriva diljem Amerike.

Za početak ne postoje traktori na baterije koji mogu proizvoditi hranu.

Sigurno, postoji nekoliko majstora koji su privezali solarne panele na krov traktora i skupili neke baterije za golf kako bi pokrenuli stroj na dvije minute, ali to su predmeti izrugivanja i zabave, a ne ozbiljna poljoprivredna oprema za proizvodnju hrane.

Ne, ova izmišljotina neće hraniti svijet. Zapravo, solarna ploča na vrhu traktora je šala. Vjerojatno proizvodi manje od 400 W snage, što je mali dio onoga što traktori trebaju za rad. Hrana se mora proizvoditi i u oblačnim danima. A budući da ljevičarski globalisti sada snažno guraju planove zatamnjenja sunca geoinženjeringom (oslobađajući ogromne količine zagađenja u stratosferu), odmah se zapitate kako će funkcionirati svi oni solarni paneli kada je nebo zagađeno zahvaljujući zagovornicima depopulacije.

A u to se čak i ne ubraja nedavni zahtjev Bernieja Sandersa kako bi američki porezni obveznici trebali financirati ubrzane pobačaje u zemljama koje su naseljene ljudima druge boje lica. Možete li zamisliti negodovanje da je Trump zahtijevao ubrzane pobačaje crnih i smeđih beba širom svijeta? Sanders to nekako zagovara, a postoji i nulto zgražanje oko njegovog stava koji se može nazvati samo bijelim nadmoćnim eugeničkim programom da se riješi svijet crnih beba.

Ako uživate u gladovanju ili vas navodno “hrani” samo sunčeva svjetlost, demokrati su vaš spasitelj. Svaka zabrana motora za izgaranje gotovo bi trenutačno urušila američku opskrbu hranom i izazvala plimni val bankrotiranja farmera, pretvorivši Ameriku u zemlju trećeg svijeta gotovo preko noći.

“Pogledajte mi u oči…garantiram vam, prestat ćemo s fosilnim gorivom”, rekao je Joe Biden na nedavnom sastanku s ekolozima.

Joe Biden će uskoro otkazati utrku. Gotovo je za Joea. Najvjerojatnija kandidatkinja u ovom trenutku je Elizabeth Warren, lažna Indijanka. Ali nemojte se iznenaditi ako se Michelle Obama pojavi u posljednjem trenutku kako bi pokušala “spasiti” Demokrate od vlastite propasti.


Izvor: Alternativni mediji iz SAD-a skloni Donaldu Trumpu

Američki "Odred"američki izboripredizborno obećanje
Pretplatiti se
Obavijesti o
50 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nepoželjni
4 godine prije

“Izvor: Alternativni mediji iz SAD-a skloni Donaldu Trumpu”
…kada sam na kraju članka ugledao ovu rečenicu, u trenutku mi je cijeli tekst odjednom postao smislen i ne trebam ga komentirati (iako sam čitajući naslov već bio zagrizao mamac)

ad astra
4 godine prije

Izvrstan članak. Egzemplar istraživačkog novinarstva. Toliko činjenica i teza koje u startu nemaju potrebu za provjerom. To su članci koji privlače čitaoce i reklamiraju portale. Pretpostavljam da je ovaj članak preneslo sijaset novinskih agencija i da se mnoge informativne kuće pozivaju za analize iz ovog članka. Autoru bih poželio još puno ovakvih članaka. Uopće ne sumnjam da će autor članka konkurirati za Pulitzerovu nagradu, pardon, mislim da je on već ima. I na kraju, zaista mi nije jasno što ti fakulteti novinarstva rade ili ne rade? Kakvi to novinari izlaze s fakulteta? Da li je stvarno moguće da neki autori tekstova mogu toliko podcijeniti čitalačku publiku? Prvo Švedska i ideja o kanibalizmu, a sad ovo. Strava. Je li nekome iz redakcije palo na pamet da malo razmisli o objavi ovakvih članaka? Lijepo je Einstein kazao, “Samo su savemir i ljudska glupost beskonačni, s tim da za svemir nisam siguran”.

Miki
4 godine prije

HA HA HA… kad sam pre dve godine pisao ovde u komentarima o ljevičarskoj ludosti bio sam baniran. Nije da mi je sad drago da sam bio u pravu ali ipak mi je toplije pri srcu da se ljudi prosvetljuju. Sada dolaze na red za otrežnjenje jugonostalgičari i revizionisti Jugoslavje, koji bi da se još jedanputa ponovi klanje, kao da ga nije bilo dosta. Nije baš racionalno nešto sastavljati koje se pokazalo kao slabo.

Admin
4 godine prije

Ne nestaju, nego ste uporabili riječi koju sustav blokira. Evo komentar je online.

Laki Topalović
4 godine prije

Alexandria Ocasio-Cortez i Sanders, ako pobijedi klan Clinton, onda imamo , .. znamo,što, No, ovi puno lupetaju, a napravit će ništa. Kao ona Nova monetarna politika, Upaliti strojeve i štampati dolare, koju zagovara Cortes. Nevjerojatno, ko moja baba, kad je govorila “Zašto drug Tito ne napravi dinara koliko kome treba i podijeli”

Laki Topalović
4 godine prije

Ali isto tako, sjetite se svih Trumpovih obećanja. Nijedno nije ispunio. Malo Mexico i zid, ali još nije počela gradnja i sporazum s Iranom, Samo je to napravio. Ništa od ničega. Kod američkih izbora bi najmudrije bilo pristupiti kao Hamnei: “Ne zanimaju me. Oni su to što jesu i takvi će ostati, barem s postojećom starom i mladom političkom elitom” Ništa se tamo neće promijeniti, ni s Trumpom, ni s ovom konobaricom Cortes. Pa sjetimo se samo Obame, koji je na trenutak kada je pobijedio čak i mene uspio prevariti i “raznježiti”, na kraju se pokazao, po brojkama, veći zločinac od Busha W. Za Trumpa sam navijao samo zbog mržnje prema Hillary, jer se to zlo ne može nego mrziti. Ali sam odmah sumnjao u iskrenost namjera. No, samo da ne gledam Hillary, rekoh, daj Bože nek pobjedi.

Laki Topalović
4 godine prije

I konačno, džaba priča. Bernie Sanders, Cortes i demokrati svi do jednog nisu i ne mogu biti “ljevičari”. Osim ako je “ljevica” ono što liberali tvrde da je danas ljevica, a ljevica i liberali su “drveni šporet”, ako govorimo o pravim ljevičarima, ne o zapadnom “ljevičarenju”, kako se to inače kaže No, to je malo kompleksnija tema…

Splićo
4 godine prije

Za demokrate glasuju većinom siromašniji slojevi stanovništva!

Brainstorm
4 godine prije

naslov ti je potpuno fals. demokrati su ozbiljna politicka stranka.

jewfgijwegrerwfnewpfpqurnqewfr
4 godine prije

Pa što ste dirali indijance kad su oni, životinje, priroda bili održivi kroz milenije. Pobiše 150 miljuna bizona desetine milijuna indijanaca da bi skužili da su indijanci pametniji. Pa tko ne uviđa da su aboriđani, amazonksi indijanci, bušmani i isvi ostali slićni njima jedina bića na dvije noge koja zaslužuju planet a ne ova stoka koju uzgaja stvor za svoj megaUFC zemaljski, onda je budala. Stvorili su problem sad ko fol spoznali rješenje, pa nismo trebali izlaziti iz pećina terma vam bemje. Kaubojima trebaju biti uzor amiši kad su već indijance pobili i ubijaju ostale indijance po planetu za stvora.

Nije bitno tko
4 godine prije

USA se urušavaju u vlastiti prdež i izmet.

samo tako
4 godine prije

Takva vrsta alternativnih medija zacijelo ima mnogobrojnu publiku 😆😆

Siniša
4 godine prije

Pratite li izbore u Rusiji?
Vele Putinova Jedinstvena Rusija u Moskvi izgubila izbore, od 45 dobili 20;međutim čitam da su neki “pobjednici” u stvari iz njegove stranke a kandidovali su se kao nezavisni kandidati. Zabilježen je veliki napredak Komunista, skoro 3 puta bolje nego zadnji put…sa 5 na 13.

Ad astra
4 godine prije

Pali na guranje, a nije dao kontakt.

Siniša
4 godine prije

Ministri spoljnih poslova i odbrane Rusije Sergej Lavrov i Sergej Šojgu odgovorili su na izjavu svog američkog kolege, koji je pozvao Rusiju da bude „normalna zemlja“ i da deli zapadne vrednosti. „Ako je on to rekao, onda napominjem da nas je pozvao da se ponašamo kao normalna zemlja, a ne kao Sjedinjene Američke Države, jer bismo u protivnom, postupajući kao Sjedinjene Američke Države, morali da bombardujemo isti onaj Irak i istu onu Libiju, kao najgrublje narušavanje međunarodnog prava, a državni budžet bi morao da izdvaja milione za mešanje u poslove drugih zemalja, kao što je to učinio Kongres, naredivši Stejt departmentu da troši 20 miliona dolara godišnje kako bi ’promovisao demokratiju‘ u Rusiji, i verovatno bi trebalo da podržavamo državne prevrate — neustavne i oružane, kao što su to činile Sjedinjene Američke Države sa svojim najbližim saveznicima u februaru 2014. godine, kada je ukrajinska opozicija, pod pritiskom ekstremista i neonacista,… Čitaj više »

Max
4 godine prije

Demokrati iRepublikanci su lice i naličje iste priče.

Mat
4 godine prije

Cenzura ili………???

Euro
4 godine prije

Najveca steta za nas okoliš su političari.

Saddam Panonski
4 godine prije

To Nermine, reci im ti!
Mejk Amerika Grejt Agejn!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI