fbpx

Ako budu izabrani u Bijelu kuću, demokrati obećavaju zabraniti motore na izgaranje, mesne proizvode, transport i poljoprivredu, gurajući Ameriku u glad

apokalipsa

U kandidaturi za predsjedništvo Demokrati sada daju šokantno velik broj obećanja namijenjenih potpirivanju zabluda fanatične ljevice. No, izgleda kako ljevičari nemaju stvarno saznanje o tome kako svijet funkcionira, zbog čega naslijepo gutaju prijedloge i zahtjeve koji bi u konačnici doveli do masovne gladi i istrebljenja većine gradskih stanovnika širom Amerike.

Ako demokrati budu odgovorni za sve, drugim riječima, oni će pretvoriti čitave SAD u upravo ono što su već učinili San Francisku, Los Angelesu, Chicagu, Seattleu, Portlandu i drugim ljevičarskim gradovima. Svi se bez izuzetka urušavaju u septičke jame pune prljavštine, bolesti, beskućništva, zloupotrebe supstanci, nasilnog kriminala, bezakonja, napuštenosti i ludila.

Sada, demokratski kandidati za predsjednika stavljaju sve karte na stol, obećavajući kako će srušiti cijelu naciju i dovesti u doba masovne gladi, bolesti i ekonomskog kolapsa … sve kako bi umirili sve luđe ljevičare koji Twitter koriste kao odlagalište za svoje masovne mentalne bolesti i zajedničku psihozu.

Evo samo nekoliko stvari koje demokratski kandidati poput Bernieja Sandersa, Elizabeth Warren, Kamala Harrisa, Joea Bidena i Petea Buttigiega obećavaju da će biti odbačeni ako netko od njih postane predsjednik:

MOTORI SA IZGARANJEM: Više neće biti dopušteni motori s izgaranjem nigdje u Sjedinjenim Državama, uključujući motore koji rade na poljoprivrednim vozilima, zrakoplovima, transportnim kamionima, javnim školskim autobusima i osobnim automobilima.

Ovo je dio „Novog zelenog posla“ kojeg gura Alexandria Ocasio-Cortez. Ova suluda shema zabrane motora za izgaranje, naravno, rezultirala bi trenutnim i potpunim kolapsom američke poljoprivrede, transporta, logistike slobodnog tržišta, turizma i obrazovanja, što bi dovelo do masovnog gladovanja, bolesti i depopulacije SAD-a.

Činjenica kako nitko od kandidata, koji potiču ovu suludu zabranu motora s izgaranjem, zapravo nije svjestan što bi moglo biti rezultat njihovih akcija, samo ukazuje na zabludu i psihozu koja sada karakterizira gotovo sve demokrate.

PLASTIČNE SLAMKE: Slamke su nužni alati za tjelesno onesposobljenje, uključujući mnoge žrtve moždanog udara koji ovise o slamkama za konzumaciju hrane i pića. Iako je onečišćenje mikroplastikom pravi problem, izravna zabrana slamki za sve je izravan napad na invalide. Ali opet, izgleda kako nikog od demokrata nije briga. Zapravo postoji mnogo bolje rješenje za ovaj problem, a to je korištenje slamki izrađenih od biljnih vlakana koja se mogu kompostirati. Djeluju baš poput plastike, ali mogu ih konzumirati bakterije pronađene na odlagalištu.

MESNI PROIZVODI: Optužujući “kravlji prdež” za problem “klimatskih promjena”, demokrati zapravo žele da vlada kaže kako je jedenje mesa loše. Imajte na umu, da svi ljudski prdeži koji izlaze iz gradova zaraženih izmetom poput San Francisca, nikad ne ulaze u misli tih istih ljudi koji krive krave za svjetske probleme. Liberalni gradovi poput Seattlea, Portlanda i Austina ne samo što proizvode ogromne količine ljudskih prdaca, već sakupljaju, koncentriraju i izvoze sav svoj ljudski otpad (u obliku biološkog otpada) te ga odlažu u ruralnu Ameriku čime zagađuju farme, rijeke i potoke. Ako liberali žele napraviti zbrku zbog izmeta i nadutosti, trebali bi započeti tako što bi prvo doslovno preuzeli vlastiti izmet i prestali ga bacati u ruralnu Ameriku.

ORUŽJE U RUKAMA CIVILA: Ako demokrati preuzmu vlast u Americi, obećavaju oduzimanje oružje oduzeti silom. Sigurno, oni to zovu “program obveznog otkupa”, ali to je samo još jedan način oduzimanja pištolja. To nije “ponovni otkup” jer oružje nije prvotno kupljeno od  vlade.

Usput, ti isti demokrati koji tvrde kako je oružje loša sada obećavaju da će koristiti naoružane vladine agente da dođu i oduzmu oružje civilima, što znači kako ipak vjeruju u moć oružja. I upravo zbog toga ne žele da građani posjeduju oružje.

Drugi amandman, koji nije poznat Europljanima, zapravo govori o ravnoteži snaga, osiguravajući da se vlada boji onoga što bi narod mogao učiniti ako postanu previše korumpirani, tiranski i bezakonski.

Sada je već puno jasnije zašto Amerikanac želi i voli oružje u kući. Ono mu nudi, ustavnu sigurnost i zaštitu od političara-manipulatora. Žuti prsluci u Francuskoj traže RIC, Amerikanac želi oružje.

Mnogi Amerikanci mogu potvrditi da smo već tu, s obzirom na to da Hillary Clinton još uvijek nije procesuirana, Jeffrey Epstein je ubijen dok je bio u rukama vlade. Ako je ikada bilo pravo vrijeme da civili trebaju posjedovati oružje u Americi, to je sada.

Demokrati kažu kako su krave štetne za okoliš, ali nikad ne spominju GMO, pesticide ili glifosat

Zar nije zanimljivo što se demokrati nikada ne trude spomenuti razornu štetu koju GMO, glifosati, pesticidi i hormoni? Atrazin je kemijski katalizator. On interferira s hormonima i uzrokuje dvostruku ekspresiju spolnih organa kod vodozemaca. Kod sisavaca poznat je kao “kemijski kastrator” koji rezultira masovnom neplodnošću i feminizacijom hormona endokrinog sustava. Ipak, nema niti jednog demokrata koji bi se kandidirao za predsjednika koji ikad spominje opasnosti od pesticida, herbicida i GMO-a.

Umjesto toga, svaljuju krivnju na krave. Demokrati guraju genetski modificirane, kemijski ubrizgane sojine burgere, napravljene od GMO soje koja se raspršuje glifosatom i umjetno navodnjava pomoću pumpi gladnih snage koje troše ogromne količine energije.

Ako je ikad bilo usjeva koji je loš za planet, to je soja – koja je također uključena u uništavanje Amazonske prašume, tako da brazilski poljoprivrednici mogu proizvoditi više soje. Sojini burgeri daleko su gori za okoliš od običnog goveđeg hamburgera dobivenog od krave iz slobodnog uzgoja. Ali nijedna od ovih činjenica nije bitna za demokrate, jer su svi postali dječaci iz soje (i djevojčice), konzumirajući kemijske pripravke obložene herbicidima koji uzrokuju rak, a tvrde da su “ekološki svjesni.”

(Očigledan) problem sa zabranom korištenja fosilnih goriva i motora s izgaranjem

Da biste vjerovali bilo čemu što danas govore ovi demokrati, praktički morate proći kiruršku lobotomiju. Svaka normalna osoba bi gotovo odmah shvatila katastrofalne posljedice zabrane motora za izgaranje i fosilnih goriva diljem Amerike.

Za početak ne postoje traktori na baterije koji mogu proizvoditi hranu.

Sigurno, postoji nekoliko majstora koji su privezali solarne panele na krov traktora i skupili neke baterije za golf kako bi pokrenuli stroj na dvije minute, ali to su predmeti izrugivanja i zabave, a ne ozbiljna poljoprivredna oprema za proizvodnju hrane.

Ne, ova izmišljotina neće hraniti svijet. Zapravo, solarna ploča na vrhu traktora je šala. Vjerojatno proizvodi manje od 400 W snage, što je mali dio onoga što traktori trebaju za rad. Hrana se mora proizvoditi i u oblačnim danima. A budući da ljevičarski globalisti sada snažno guraju planove zatamnjenja sunca geoinženjeringom (oslobađajući ogromne količine zagađenja u stratosferu), odmah se zapitate kako će funkcionirati svi oni solarni paneli kada je nebo zagađeno zahvaljujući zagovornicima depopulacije.

A u to se čak i ne ubraja nedavni zahtjev Bernieja Sandersa kako bi američki porezni obveznici trebali financirati ubrzane pobačaje u zemljama koje su naseljene ljudima druge boje lica. Možete li zamisliti negodovanje da je Trump zahtijevao ubrzane pobačaje crnih i smeđih beba širom svijeta? Sanders to nekako zagovara, a postoji i nulto zgražanje oko njegovog stava koji se može nazvati samo bijelim nadmoćnim eugeničkim programom da se riješi svijet crnih beba.

Ako uživate u gladovanju ili vas navodno “hrani” samo sunčeva svjetlost, demokrati su vaš spasitelj. Svaka zabrana motora za izgaranje gotovo bi trenutačno urušila američku opskrbu hranom i izazvala plimni val bankrotiranja farmera, pretvorivši Ameriku u zemlju trećeg svijeta gotovo preko noći.

“Pogledajte mi u oči…garantiram vam, prestat ćemo s fosilnim gorivom”, rekao je Joe Biden na nedavnom sastanku s ekolozima.

Joe Biden će uskoro otkazati utrku. Gotovo je za Joea. Najvjerojatnija kandidatkinja u ovom trenutku je Elizabeth Warren, lažna Indijanka. Ali nemojte se iznenaditi ako se Michelle Obama pojavi u posljednjem trenutku kako bi pokušala “spasiti” Demokrate od vlastite propasti.


Izvor: Alternativni mediji iz SAD-a skloni Donaldu Trumpu

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
50 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
otpisani
Famed Member
otpisani
1 godina prije

“Izvor: Alternativni mediji iz SAD-a skloni Donaldu Trumpu”
…kada sam na kraju članka ugledao ovu rečenicu, u trenutku mi je cijeli tekst odjednom postao smislen i ne trebam ga komentirati (iako sam čitajući naslov već bio zagrizao mamac)

Blatanko
Gost
Blatanko
1 godina prije
Reply to  otpisani

ljevicari ovo jednako objasnjavaju nije samo laz koja ih pokusava prikazati ludima https://www.youtube.com/watch?v=GxIDJWCbk6I

Splićo
Gost
Splićo
1 godina prije
Reply to  otpisani

Koji su to mediji skloni Trumpu, možda Foxnews TV!

ad astra
Gost
ad astra
1 godina prije

Izvrstan članak. Egzemplar istraživačkog novinarstva. Toliko činjenica i teza koje u startu nemaju potrebu za provjerom. To su članci koji privlače čitaoce i reklamiraju portale. Pretpostavljam da je ovaj članak preneslo sijaset novinskih agencija i da se mnoge informativne kuće pozivaju za analize iz ovog članka. Autoru bih poželio još puno ovakvih članaka. Uopće ne sumnjam da će autor članka konkurirati za Pulitzerovu nagradu, pardon, mislim da je on već ima. I na kraju, zaista mi nije jasno što ti fakulteti novinarstva rade ili ne rade? Kakvi to novinari izlaze s fakulteta? Da li je stvarno moguće da neki autori tekstova mogu toliko podcijeniti čitalačku publiku? Prvo Švedska i ideja o kanibalizmu, a sad ovo. Strava. Je li nekome iz redakcije palo na pamet da malo razmisli o objavi ovakvih članaka? Lijepo je Einstein kazao, “Samo su savemir i ljudska glupost beskonačni, s tim da za svemir nisam siguran”.

zlatan
Gost
zlatan
1 godina prije
Reply to  ad astra

AD ASTRA, nitko ne podcjenjuje čitalačku publiku, jer sve ima svoje čitaoce. Baš unatrag nekoliko dana ja sam doslovce kidao živce nekim komentatorima, kada su mi palamudili o prehrani.
Jednostavno, postoje ljudi koji zaista vjeruju da će u Švedskoj jesti ljude i da je biti vegetarijanac jednako kao i krava koja pase travu na nekoj ledini.
Takvi ovo čitaju i u ovo vjeruju. Pa pobogu, koliko ih ovdje negira da postoji Svemir, da je Zemlja ravna ploča, da sateliti u orbiti ne postoje, a onda ih upitam, a kako zovete svoju rodbinu u Austarliji? Kako u direktnom prijenosu gledane nogomet sa druge strane Globusa? Na to zašute kao neke budaletine.

Miki
Gost
Miki
1 godina prije

HA HA HA… kad sam pre dve godine pisao ovde u komentarima o ljevičarskoj ludosti bio sam baniran. Nije da mi je sad drago da sam bio u pravu ali ipak mi je toplije pri srcu da se ljudi prosvetljuju. Sada dolaze na red za otrežnjenje jugonostalgičari i revizionisti Jugoslavje, koji bi da se još jedanputa ponovi klanje, kao da ga nije bilo dosta. Nije baš racionalno nešto sastavljati koje se pokazalo kao slabo.

Kajzer Soze
Member
Kajzer Soze
1 godina prije
Reply to  Miki

Nije ovdje u pitanju ludost ljevičara već ludost liberala !

zlatan
Gost
zlatan
1 godina prije
Reply to  Kajzer Soze

KAJZER SOZE, ja bih rekao, ludost onih koji vjeruju u ove izmišljotine. Kao i to da će Šveđani jesti ljude.
Pa nisu Šveđani, kao Jean Bokasa, ako znate tko je on! On je jeo malu djecu…….a jbga, Afrika je u pitanju-.(

L. R.
Admin
Famed Member
1 godina prije

Ne nestaju, nego ste uporabili riječi koju sustav blokira. Evo komentar je online.

Trajko
Gost
Trajko
1 godina prije
Reply to  L. R.

Sustav TROKIRA

Red Dog
Gost
Red Dog
1 godina prije
Reply to  L. R.

Upravo je nestao moj.
A to nije uradila masina 😉

Jole
Gost
Jole
1 godina prije
Reply to  Red Dog

Red Dog, nazvao si ljude fasistima pa se pitas gdje nestade komentar. Da je ovo moj portal davno bi te banovo.

Saddam Panonski
Gost
Saddam Panonski
1 godina prije
Reply to  Jole

Da je to tvoj portal zvao bi se dnevno..

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije

Alexandria Ocasio-Cortez i Sanders, ako pobijedi klan Clinton, onda imamo , .. znamo,što, No, ovi puno lupetaju, a napravit će ništa. Kao ona Nova monetarna politika, Upaliti strojeve i štampati dolare, koju zagovara Cortes. Nevjerojatno, ko moja baba, kad je govorila “Zašto drug Tito ne napravi dinara koliko kome treba i podijeli”

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije

Ali isto tako, sjetite se svih Trumpovih obećanja. Nijedno nije ispunio. Malo Mexico i zid, ali još nije počela gradnja i sporazum s Iranom, Samo je to napravio. Ništa od ničega. Kod američkih izbora bi najmudrije bilo pristupiti kao Hamnei: “Ne zanimaju me. Oni su to što jesu i takvi će ostati, barem s postojećom starom i mladom političkom elitom” Ništa se tamo neće promijeniti, ni s Trumpom, ni s ovom konobaricom Cortes. Pa sjetimo se samo Obame, koji je na trenutak kada je pobijedio čak i mene uspio prevariti i “raznježiti”, na kraju se pokazao, po brojkama, veći zločinac od Busha W. Za Trumpa sam navijao samo zbog mržnje prema Hillary, jer se to zlo ne može nego mrziti. Ali sam odmah sumnjao u iskrenost namjera. No, samo da ne gledam Hillary, rekoh, daj Bože nek pobjedi.

PPP
Gost
PPP
1 godina prije

Laki,

Obećao je nominirati nove suce konzervatice i to je učinio (Neil Gorsuch i Brett Kavanaugh).

Obećao je povući se iz Pariškog ugovora o klimi i to je učinio.

Obećao je da će tražiti od članica NATO povećanje proračuna za oružje i to čini vrlo dobro.

Obećao je priznati Jeruzalem kao glavni grad Izraela i to je učinio.

Što je zezno:

Republikanci su ga spriječili da poništi Obamacare.

Zid je fulao također i nije ga Meksiko platio

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  PPP

Ma to su sporedne teme, kao i zid.Od novca za NATO, ništa od povećanja proračuna nigdje. Da Jeruzalem, to je dio politike prema Izraelu, to stoji. Suce konzervativce, a što mi imamo s tim da bi ga hvalili ili kudili?

Mirko
Gost
Mirko
1 godina prije

Mnogo bi Trump napravio da ga liberalci, globalist preko svih svojih MSM medija nebi hebali svakih pet minuta, jer su svi ali bas svi protiv njega. Sta je dobro napravio? Pa eto Iran i jos neke zemlje su dobile poklon od cetiri godine da se dobro pripreme, jer kad Trumpa vise nema rata ce da bude

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  Mirko

Očito ne razumiješ sustav u SAD-u, Kongres, Odbore, zakone itd. Predsjednik je moćan, ali ima stotine poluga da ga se onemogući da radi što želi raditi.

žrec
Gost
žrec
1 godina prije
Reply to  PPP

PPP nije ništa napravio što je konzervativna baza od njega htjela. Na svakom su skupu vikali “Build the wall”, “Lock her up”. Nisu vikali “Send more troops” i “Move the embassy”. Boli ih briga za to. Trump je Obama za desničare a pravi kaos slijedi u drugom mandatu. Zato će mu protukandidat sljedeće godine biti neki ultraliberalni luđak koji će tražiti da svi koristimo jednu četkicu za zube.

Mucke
Gost
Mucke
1 godina prije

Zbog povlacenja iz “Pariskog Sporazuma” i prekidanja spirale novih ratova (zasad),kod mene ima veliki kredit.
Jeruzalem mu je veliki minus.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  Mucke

Zar ti misliš da ne bi napao Venezuelu, da Caracas nema onakvo oružje i da tamo nije sletjelo 100 Rusa da ažuriraju sustave S-300PMU2? Ili da ne bi napao Iran, da mu generali nisu pojasnili da bi to bila klaonica bez pobjede. Zar nije bombardirao Siriju, jer je Ivanki Trump bilo jako žao “malih beba u Dumi” izar ne drži još tamo vojnike samo da ne bude mira, jer 2000 vojnika ništa ne mogu osvojiti? Zar nije slao svu vojnu i obavještajnu pomoć Rijadu za genocid u Jemenu? Ameri su napadali vojske kao Gaddafijeva sa starim T-55 i avionima MiG 21, ili Sadama i talibane (koji nisu poraženi). Koju je ozbiljnu vojsku napao Pentagon? Bilo je više planova, ali za nijedan nije našao nijednu savezničku zemlju. Brazil i Kolumbija su odbili biti koalicija za Venezuelu, a za iran se nitko ne usudi ući u vojnu koaliciju. Cijela EU je bojkotirala pokušaj sklapanja koalicije protiv Irana u Varšavi u veljači ove godine. Nije napao, točno, ali reći da je mirotvorac, onda očito nemaš dovoljno informacija. Pariški sporazum, nemam pojma kakav je, ali su ga formalno potpisali svi i posluju i dalje svi. Čak možda ne toliko zbog CO2, nego jer im… Pročitaj više »

Mucke
Gost
Mucke
1 godina prije

Sve to sto pominjete je naslijedio od svojih prethodnika,napisao sam novih i ogradio se rjeci “zasad”.Daje izabran demokratski kandidat a ne Trump,cijeli BI pa i Venecuela bi se vec odavno kupali u moru krvi.
Pariski Sporazum je trebao natjerati drzave da trace novac koji nemaju na Hi-Tech budalastine kojima ce, kao, ovi napredni utjecat na prirodne cikluse.Trump je samo prvi shvatio da ce korist od toga imati netko drugi a ne SAD.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije

I konačno, džaba priča. Bernie Sanders, Cortes i demokrati svi do jednog nisu i ne mogu biti “ljevičari”. Osim ako je “ljevica” ono što liberali tvrde da je danas ljevica, a ljevica i liberali su “drveni šporet”, ako govorimo o pravim ljevičarima, ne o zapadnom “ljevičarenju”, kako se to inače kaže No, to je malo kompleksnija tema…

Mirko
Gost
Mirko
1 godina prije

A sta je to DANAS ljevica i ko su ti ljevicari? Ajde objasni to molim te

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  Mirko

Pa imaš ovdje, mislim da je otprilke pogođeno, da je nema ida se to pogrešno naziva ljevicom, neko namjerno, neko iz navike, a netko jer želi oteti to biračko tijelo: “Američki „demokratski socijalizam“ – Infekcija ljevičarenja se širi na globalnoj razini”. Tako da bi uvijek pri spomenu zapadne ljevice trebalo stavljati navodnike.

Mirko
Gost
Mirko
1 godina prije

Pa zato jer ljevica i desnica su samo mit, danas toga vise nema. Najvise taj mit izkoriscavaju politicari na Balkanu (partizani vs. beli , komunjare vs. kapitalisti itd) Realno ove nove delitve su vise Liberalci protiv konzervativaci, tradicionalisti. Ni ovaj globalni ekonomski sistem danas ne mozemo vise nazivat kapitalizmom nego neoLIBERALIZAM

Zemohudin
Member
Zemohudin
1 godina prije
Reply to  Mirko

Levica in levicarji zagovarjajo, da morajo biti sredstva proizvodnje v druzbenih rokah.. To bi bila nekako glavna znacilnost..

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  Zemohudin

Da, Zemohudin, to bi bio temelj, odakle polazi sve ostalo. Ali treba čitati, dosadne debele knjižurine.

Mucke
Gost
Mucke
1 godina prije
Reply to  Mirko

To bi trebali biti neki koji su protiv(ne samo verbalno), uvoza jeftine radne snage radi obaranja cijene rada kod kuce,neki koji nikada nece pristati na privatizaciju javnih dobara i usluga a nastalih na novcu poreznih obveznika,neki koji nece dozvoliti ukidanje Narodne Banke,to su oni kojima fraze poput “reforma”, “outsourcing”,”borba protiv klimatskih promjena”,”trziste”,”globalizam” i sl. izazivaju osjecaj i izraz gadjenja na licu.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  Mucke

Točno, obi bilja ljevica ili socijalisti i komunist, a ne lijevi-liberali, što osobno ne znam što bi trebalo značiti.

Mat
Gost
Mat
1 godina prije

Gos.Laki Topalovicu……5.Najveci vjernik kad procita gore navedeno,uslovno,bi poslije toga postao……..najveci nevjernik.

Splićo
Gost
Splićo
1 godina prije

Za demokrate glasuju većinom siromašniji slojevi stanovništva!

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  Splićo

Sad i Trumpovi poljoprivrednici padaju u siromašni sloj stanovništva zbog rata s Kinom. Iako nije rečeno, jer svaka kriza potiče na radikalizam, bio desni WASP ili lijevi, ali njega u Americi nema od kada je senator Joseph McCarth iskorijenio komunističku pošast. Najveći “ljevičar” je, moš mislit, Noam Chiomsky.

zlatan
Gost
zlatan
1 godina prije

LAKI, a kada je u SAD-u, bila bilo kakva opasnost od te navodne, komunističke “pošasti”? Dajmo se uozbiljimo.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 godina prije

naslov ti je potpuno fals. demokrati su ozbiljna politicka stranka.

jewfgijwegrerwfnewpfpqurnqewfr
Gost
jewfgijwegrerwfnewpfpqurnqewfr
1 godina prije

Pa što ste dirali indijance kad su oni, životinje, priroda bili održivi kroz milenije. Pobiše 150 miljuna bizona desetine milijuna indijanaca da bi skužili da su indijanci pametniji. Pa tko ne uviđa da su aboriđani, amazonksi indijanci, bušmani i isvi ostali slićni njima jedina bića na dvije noge koja zaslužuju planet a ne ova stoka koju uzgaja stvor za svoj megaUFC zemaljski, onda je budala. Stvorili su problem sad ko fol spoznali rješenje, pa nismo trebali izlaziti iz pećina terma vam bemje. Kaubojima trebaju biti uzor amiši kad su već indijance pobili i ubijaju ostale indijance po planetu za stvora.

zlatan
Gost
zlatan
1 godina prije

Gospon sa čudnim nadimkom, JEW….itd, a odakle vam tako olaki podatak o desetinama milijuna Indijanaca, koje su pobili i koje se danas tako ne naziva? Zovu ih izvorni stanovnici.
Čak i danas, kada je gustoća i broj stanovnika u SAD-u i Kanadi znatan, u obje gigantske zemlje živi ukupno oko 360 milijuna ljudi. Možda neznatno više.
No, na cijelom prostoru obje države, prije evropskog doseljavanja, živjela su plemena koja su bila uglavnom u pokretu. Nije bilo recimo tako, neke stabilne civilizacije. Broj ljudi odnosno Indijanaca kako ste napisali, iznosio je ukupno samo 2-3 milijuna.

CouncilOfTheEU
Gost
CouncilOfTheEU
1 godina prije
Reply to  zlatan

Nisu bili ‘uglavnom u pokretu’. U glavnom su bili poljoprivrednici a lovci su postali tek onda, kad su im bijelci uništili usjeve, ukrali zemlju i na silu ih ‘pokrenuli’. Pogledaj na primer Mound builders, Cherokee, Navajo …

Nije bitno tko
Gost
Nije bitno tko
1 godina prije

USA se urušavaju u vlastiti prdež i izmet.

samo tako
Gost
samo tako
1 godina prije

Takva vrsta alternativnih medija zacijelo ima mnogobrojnu publiku 😆😆

Red Dog
Gost
Red Dog
1 godina prije
Reply to  samo tako

Imaju.
Clickbait je veci od zvanicne propagande.
Da nemaju ne bi nikli kao pecurke.

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Pratite li izbore u Rusiji?
Vele Putinova Jedinstvena Rusija u Moskvi izgubila izbore, od 45 dobili 20;međutim čitam da su neki “pobjednici” u stvari iz njegove stranke a kandidovali su se kao nezavisni kandidati. Zabilježen je veliki napredak Komunista, skoro 3 puta bolje nego zadnji put…sa 5 na 13.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  Siniša

Nije izgubila ništa.. Valjda će objaviti rezultate, 26 od 45 u Moskvi, preciznosti radi

Ad astra
Gost
Ad astra
1 godina prije

Pali na guranje, a nije dao kontakt.

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Ministri spoljnih poslova i odbrane Rusije Sergej Lavrov i Sergej Šojgu odgovorili su na izjavu svog američkog kolege, koji je pozvao Rusiju da bude „normalna zemlja“ i da deli zapadne vrednosti. „Ako je on to rekao, onda napominjem da nas je pozvao da se ponašamo kao normalna zemlja, a ne kao Sjedinjene Američke Države, jer bismo u protivnom, postupajući kao Sjedinjene Američke Države, morali da bombardujemo isti onaj Irak i istu onu Libiju, kao najgrublje narušavanje međunarodnog prava, a državni budžet bi morao da izdvaja milione za mešanje u poslove drugih zemalja, kao što je to učinio Kongres, naredivši Stejt departmentu da troši 20 miliona dolara godišnje kako bi ’promovisao demokratiju‘ u Rusiji, i verovatno bi trebalo da podržavamo državne prevrate — neustavne i oružane, kao što su to činile Sjedinjene Američke Države sa svojim najbližim saveznicima u februaru 2014. godine, kada je ukrajinska opozicija, pod pritiskom ekstremista i neonacista, prekršila sporazum koji su potpisale zemlje-članice EU“, istakao je Lavrov. Ministar je dodao da je važno shvatiti na koji način normalnost shvataju američke kolege, a posebno gospodin Esper. Lavrov je podsetio da je Esper novi kolega ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua, kojem je zatim dao reč. „Teško je bilo šta… Pročitaj više »

Max
Member
Max
1 godina prije

Demokrati iRepublikanci su lice i naličje iste priče.

Mat
Gost
Mat
1 godina prije

Cenzura ili………???

Euro
Gost
Euro
1 godina prije

Najveca steta za nas okoliš su političari.

Saddam Panonski
Gost
Saddam Panonski
1 godina prije

To Nermine, reci im ti!
Mejk Amerika Grejt Agejn!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik