Biden na Uskrsnu nedjelju proglašava Dan vidljivosti transrodnih osoba

Biden
16 komentara

Kampanja bivšeg predsjednika Donalda Trumpa zatražila je ispriku za “bogohulni” napad na kršćansku vjeru

Američki predsjednik Joe Biden suočava se s bijesnom reakcijom konzervativnih i vjerskih kritičara nakon što je proglasio 31. ožujka Danom vidljivosti transrodnih osoba – datum koji se ove godine poklapa s Uskrsnom nedjeljom.

Prema Bijeloj kući, proslava je osmišljena kako bi se “odala počast izvanrednoj hrabrosti i doprinosu transrodnih Amerikanaca i ponovno potvrdila predanost naše nacije stvaranju savršenije Unije”.

“Danas šaljemo poruku svim transrodnim Amerikancima: Voljeni ste. Čuli ste se. Vi ste shvaćeni. Ti pripadaš. Vi ste Amerika i cijela moja administracija, i ja vam čuvamo leđa”, napisao je Biden u svom proglasu u petak.

Kao dio inkluzivne kampanje, Bijela kuća također je zabranila djeci slanje uskršnjih jaja ukrašenih “upitnim sadržajem” kao što su “vjerski simboli, otvoreno religiozne teme” iz tradicionalnog uskršnjeg umjetničkog natjecanja. Događaj je ključna komponenta godišnje proslave Uskrsa Bijele kuće koja se održava već gotovo 50 godina.

Tradicija slavljenja uspjeha transrodnih osoba zadnjeg dana ožujka započela je 2009. godine, a neće ponovno pasti na Uskrsnu nedjelju sve do 2086. Međutim, ovogodišnja podudarnost izazvala je bijes konzervativnih kritičara, a neki su je nazvali “apsolutnom sramotom” ” i idući čak do žigosanja demokrata kao “sotonskog kulta”.

Predsjednik Predstavničkog doma republikanske stranke Mike Johnson nazvao je ovaj korak “nečuvenim i gnusnim” potezima koji ruše tradiciju, dok je Jim Blanks, republikanski kandidat za Senat rekao da je to “šamar stotinama milijuna kršćana u Americi i diljem svijeta. ” Kongresnica iz Georgije Marjorie Taylor Greene izjavila je da “nema duljine i da se demokrati neće ići rugati vašoj vjeri i gađati nosom Boga”.

Bivši predsjednik i vjerojatni kandidat GOP-a Donald Trump također je reagirao na kontroverzu, označivši ovaj potez “blasfemijom” i optužujući Bidenovu administraciju za “višegodišnje napade na kršćansku vjeru”.

“Užasno je i uvredljivo da je Bijela kuća Joea Bidena zabranila djeci da predaju vjerske dizajne jaja za svoj uskršnji umjetnički događaj i formalno proglasila Uskrsnu nedjelju ‘Trans danom vidljivosti’, rekla je Trumpova kampanja u izjavi objavljenoj na X (bivši Twitter). ) u subotu, tražeći ispriku od predsjednika Bidena.

Bijela kuća uzvratila je kritikama, optužujući republikance da su iskoristili priliku za napad na predsjednika Joea Bidena iako su znali da se Dan transrodnih osoba uvijek obilježava zadnjeg dana ožujka, dok se Uskrsna nedjelja mijenja iz godine u godinu.

“Nažalost, nije iznenađujuće da političari žele podijeliti i oslabiti našu zemlju okrutnom, mržnjom i neiskrenom retorikom. Predsjednik Biden nikada neće zlorabiti svoju vjeru u političke svrhe ili za profit”, rekao je glasnogovornik Bijele kuće Andrew Bates u izjavi.

BidenDonald TrumpTransrodnostuskrs
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
28 dana prije

A mogao je i ” Day of the looney presidents ” – dođe mu na isto 🤷

Email
28 dana prije

Biden je u pravu, ako se svake godine taj dan označava zadnjeg u mjesecu, sad bi se kao trebalo to mjenjati zbog Uskrsa, da bi si pravi Kršćani malo proslavili uskrsnuće Isusa, čije učenje njih 99% uopće niti ne razumije

tatamata
28 dana prije

eto i nas Mladen dobio svoj internacionalni praznik … praznik pedera

onaj najglu...Dalton
28 dana prije

Poznati medij koji komunicira s duhovima.
Sad mu valja il’ otić’ do najbliže crkve i oprat’ ruke svetom vodom…
Il’ unajmit’ maga desete razine da na njemu izvede ritual čišćenja…

P.S.
Tako perspektivan, a već je poša’ na kvasinu – Joža Manolić…

Ivek
28 dana prije

Moraju im dati prava kad su upravo oni ih cjepivima pretvorili u to.
Ali cjepiva neće ukinuti jer zarada mora ići farma mafije, ali to šta mora netko trpjeti te perverznjake to ih nije briga.

Max
28 dana prije

Hvala kolegi koji je to prvi objavio.

tihobl
28 dana prije

Ja sam cuo da trandze boje jaja.

Darko
28 dana prije

Odurna smrdljiva crkotina bez grama mozga..

Iskren
28 dana prije

Kreten se izjasnjava velikim vjernikom, a sad ovaj cirkus. Govno jedno senilno

Ivan Bgd
28 dana prije

Pored Amerike i Australija je Uskrs proglasila za dan vidljivosti transrodnih osoba. Naravno u pitanju je agenda, a sta je sledece?
Evo sta je sledece: Svetski Ekonomski Forum poziva na hitnu legalizaciju i zaštitu PEDOFILA: Oni koji ih budu vređali ići će u zatvor! Prema Klausu Švabu i njegovim globalističkim prijateljima, pedofili se moraju dodati zaštićenoj klasi građana u zapadnim zemljama koji se identifikuju kao LGBTQ i uživaju u prednostima zaštite od zločina iz mržnje.
A sta je sledece – pa kanibalizam, i zrtvovanje dece u satanistickim obredima.

Naravno ljudi ne zele da primte sta se desava, zabijaju glavu u pesak, ne protive se zlu koje demoni namecu kroz razne propise i zakone radi navodne “zastite ljudskih prava i sloboda, inkluzivnosti i ravnopravnosti” i slicnih s*anja iz njhovog narativa, koje samo sluze da zamaskiraju sustinu od prigIupih gojima.

Moscito
28 dana prije

Ovo ce stare pedere Djuru i Mladena vrlo da obraduje

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI