Biden sa sobom donosi val slavnih osoba s ljevice koje ne prestaju s opasnom i nasilnom retorikom

Joe Biden - Hollywood
78 komentara

Joe Biden pobijedivši na izborima nije učinio ništa o pitanju zaustavljanja nasilne retorike liberalnih, slavnih osoba. Zapravo se čini da se stvar pogoršala jer je poraz Donalda Trumpa naizgled potvrdio njihove najluđe stavove.

Četiri godine trajali su napadi na predsjednika Trumpa. Iako su njihovi životi ostali relativno nepromijenjeni na temelju toga tko sjedi u Bijeloj kući, to nije zaustavilo stalne salve napada na predsjednika Donalda Trumpa, njegove pristaše i bilo koga drugog tko sumnja u Joea Bidena i njegovu hordu demokratskih prijatelja, odgovor su na sve svjetski problemi.

Netko bi pomislio da bi Bidenova pobjeda na izborni dan bila trenutak za ublažavanje retorike i veselja nastalog na pobjedi u njihovoj fantastičnoj bitci protiv čovjeka kojeg jednostavno ne mogu prestati optuživati da je ženomrzac, homofob, bjelački supremacist ili još gore. Čak je i Biden ponudio slabašne nade da Trumpovi dani u Bijeloj kući dolaze svome kraju.

Pobjeda demokratskog kandidata, međutim, imala je suprotan učinak. To je potvrda najluđih i neopravdanih maštanja koje su liberalne slavne osobe i medijski stručnjaci imali o Trumpu i svima koji se usude ne glasati za Demokrata. Nasilna retorika koja je postala uobičajena tijekom protekle četiri godine i koja je nekako prihvatljiva kada se govori o konzervativcima, ubrizgava se snažno od Bidenove pobjede i vjerojatno će se stanje samo nastaviti pogoršavati.

Alec Baldwin, koji je inscenirao povratak u karijeru i koji je oponašao Trumpa, što su prenijeli svi glavni mediji u Saturday Night Liveu, zbog čega su zaboravili na brojne osobne kontroverze, postavio je pitanje na Twitteru u vezi s tim što je predsjednik ”zaslužio zbog uništavanja naše zemlje.”

Njegove preporuke?

Suzavac, lisice, koljeno na vratu kojim mu se prekida dovod kisika ili kitolov u stilu Rodney-Kinga. Netko bi pretpostavio da bi naizgled poziv na nasilje skrenuo pozornost nadređenih s Twittera, koji su zabrinuti za bilo koju objavu koja dovodi u pitanje rezultate izbora. No očito je to sasvim u redu, jer Baldwin govori o Trumpu i on je pouzdan liberal.

Sve prolazi kada se radi o napadu na konzervativce u današnje vrijeme. Liberali se čak ne trebaju pridržavati niti vlastitih politički-korektnih pravila kada napadaju. Mogu biti homofobni ili ksenofobični, nema veze. Sve dok ste na ”ispravnoj strani” političkog svjetonazora.

Ne treba ni Trump biti kao meta. Pjevač Noah Cyrus nedavno je dao rasistički komentar o konzervativnoj autorici Candace Owens, nazvavši je pogrdnim imenom, uz nula reakcije poznatih crnačkih osoba koje tvrde da podržavaju socijalnu pravdu ili od strane glavnih medija, koji navale kad god netko nešto kaže, ako se to nešto  na bilo koji način može protumačiti kao nešto rasističko ili kao govor mržnje na bilo koji način.

Zvijezda serije Will & Grace Debra Messing, koja se prije činila da poziva na kreiranje crne liste za sve Trumpove pristaše u Hollywoodu, također je nedavno pozvala na spolno zlostavljanje predsjednika, nadajući se da će postati “najpopularniji dečko u zatvoru.”

“@RealDonaldTrump ti si slab, uplašen, glup, nesposoban, nemaran, osvetoljubiv, narcisoidan, kriminalac. Nadam se da ćeš dugo biti u zatvoru gdje ćeš postati najpopularniji dečko svih zatvorenika“, napisala je u sada izbrisanoj objavi na Twitteru.

Uplašena da bi mogla izgubiti svoju liberalnu bona fide, nastavila je s objašnjenjem ovog potencijalnog scenarija silovanja i dokazala zašto je točno glumica, a ne spisateljica.

“Da razjasnim stvari: nisam rekla ništa o LGBTQI ili gay LJUBAVI. Silovanje je čin nasilja. Trump je počinio nasilje nad stotinama milijuna ljudi. Nadam se i ovo je prvi put u mom životu, da će se situacija okrenuti i da će sada on biti meta zlostavljanja“, napisala je.

Imajte na umu da ovi napadi gotovo nikada ne sadržavaju u sebi nikakve činjenice niti stvarne poante. Oni se temelje na divljim osjećajima, a osim toga, nemaju korijen u stvarnosti. Pitajte Debru Messing na kakvo “nasilje” prema SAD-u ona točno misli i vjerojatno će, kako bi pokušala objasniti svoje tvrdnje, vjerojatno koristiti neke nejasne poveznice između policijske brutalnosti i Trumpa ili će pak reći da je njegova reakcija na razvoj situacije s Covidom-19 u Americi bila prespora, usprkos činjenici da je osmišljeno cjepivo, koje je izbačeno van u iznenađujuće kratkom roku.

To cjepivo, međutim, nije nimalo smirilo javne glasove sa smjera ljevice. Ako ništa, to je samo još jedan izgovor zašto je dobro poželjeti smrt “neprijatelju.”

Glumac Zvjezdanih staza i liberalni aktivist George Takei otvoreno je poželio senatoru Marcu Rubiju dobivanje alergijske reakcije na cjepivo, nakon što ga je uzeo tijekom vikenda. Sve to samo zato što je senator kritizirao učinke koji su nastali zbog ograničenja i mjera zaključavanja.

Voditelj emisije koja se objavljuje u kasnim, večernjim satima Jimmy Kimmel, koji za sebe tvrdi da je komičar, ali čini se da mu više odgovara biti član MSNBC-a, također je napao potpredsjednika Mikea Pencea zbog cijepljenja, rekavši da je time zaradio samo “bocu Cloroxa i svjetiljku za grijanje.”

Ovakvi primjeri nastavljaju se u nedogled. Bidenova pobjeda koja se dogodila unutar ove slomljene nacije nije donijela ništa što bi bilo niti usko povezano s ujedinjenjem. Umjesto toga, njegov navodni rekordni broj glasova dao je ohrabrenje je najradikalnijim liberalima, koji sada sve češće istupaju u javnosti, a koji se na svojim platformama jasno i agresivno odmiču od dvostranačja i gledanja stvari izvan politike.

Ako su ova trenutna događanja samo najava onoga što dolazi, onda je sigurno da će nam Bidenovi dani u Bijeloj kući ponuditi žestoke napade, koji će biti usmjereni protiv svakoga tko se usudi dovesti u pitanje liberalne narative, koje su nam gurnuli pod nos najglasniji i najnezgodniji glasovi koji dolaze iz Hollywooda.

Donald Trumpjoe biden
Pretplatiti se
Obavijesti o
78 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Herc
3 godine prije

Bidni je pokvarenjak ljubomoran jer nikada neće imati podršku oduševljenih masa koje Trumpa dočekaju kao super zvijezdu,zna da je izabran namještenim pokradenim izborima jer u parlamentarnom dualizmu tako funkcioniraju stvari ,nešto kao u rvackoj dva mandata HDZ pa onda jedan SDP,a najviše od svega jer je bio sirotinja i natezao kožicu dok nije upoznao pok Nelu za razliku Trumpa iz bogate porodice koji je prč stalno okružen dobrim komadima.

Bosanac
3 godine prije

Holywood je ko pokvarena majoneza, previse opasan za konzumiranje. Najveci virusi za normalan svijet su sad ovi njihovi gkasnogovornici u vidu glumaca, pjevaca i sl.

AlanisM
3 godine prije

Uff, kako će se sve raspast ko g*no na kiši.
… ali u krvi do koljena.

Fascinantno je kako (oba tabora: oba glavna imbecila + standardni korisni idioti) nabrijavaju jednu i drugu stranu na građanski rat.

Kad padne (građanska) US, a hoće – kreće ffwd domino efekt po cijelom svijetu.

Tucker carlson
3 godine prije

Novinari prvi,Hollywood drugi esalon tame.hvala.

Daniel Plainview
3 godine prije

“Fuck Trump”, a blesimetar lobotomiziranoj masi najavljuje da je vrijeme za smijeh. To je kratki rezime kako je leglo narkomanije, pedofilije i sodomije, odnosno Hollywood djelovao zadnje četiri godine.

3 godine prije

Upravo dobih PREVEDEN video u kojem Tacker Carlson – raskrinkava ovu vakcinsku mafiju… i to na kulturan nacin…
Nisam siguran da ce video dugo ostati na FB, pa oni koje interesuje ovaj odlican video, bolje je da pogledaju odmah:
https://www.facebook.com/bojan.bozovic/videos/10222928826623370

3 godine prije zadnji put uredio Žx
Patriot
3 godine prije

Hollywood spržiti napalm bombama, gledati kako se liberalne pahuljice tope u mikrosekundi.
Uostalom, vrijeme će pokazati tko će piškiti u gaće. Patrioti su spremni i samo čekaju 06. 01. 2020. Službeni početak oružanog otpora.
Sa izjavom da bi umjesto 600$ iz proračuna dao 2000$ svakom nezaposlenom Amerikancu, Trump je dobio novu veliku potporu među Afro-Amerikancima. Na kraju će BLM pojesti sam sebe a za Antifu ne treba brinuti, to je ionako šaka jada koja će nestati u 2 dana.

3 godine prije zadnji put uredio Patriot
ze.b
3 godine prije

Zloöinac nije započeo niti jedan rat.

Faust
3 godine prije

U tijeku je veliko povlačenje businessa iz sotonističke Californije u Texas.Isto su najavili i Elon Musk i Larry Ellison(Oracle).

3 godine prije

“… Zapravo se čini da se stvar pogoršala jer je poraz Donalda Trumpa naizgled potvrdio njihove najluđe stavove….” Stvar je zapravo – klasicna… Lobotomiranje ljudi kroz tzv “skole” (debilane), pa onda kroz cijeli Sistem baziran na obmani – naprosto je nevjerovatno efinasan… Premda drzak i jasno postavljen pred nasim ocima… Pred ocima – se najlaske sakrije. Ove “zvijezde” (i kojekakvi idioti sa “medija, nauke, politike” ili bilo koje kontrolirane “ideologije”) – jasno su samo orzuije Sistema i nista drugo… Toliko je to lobotomirana i idiotizirana gomila Gojima – da njima nikakav dokaz i nije potreban… A sve smo to mogli gledati i pri raspadu vlastite nam drzave SFRJ… U tzv “skolama” (cionistickim debilanama) – naravno nismo mogli o tome uciti… Zato smo i DOZVOLILI raspad vlastite drzave… Bili smo preglupi i previse indoktrinirani… Isto kao i nasi predci! Kako inace “objasniti” da ne postoji niti jedna jedina revolucija ili rat… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Žx
Novak
3 godine prije

Oba su ista.
Isti su kao jaje jajetu, imperijalisti.
Trump je krao s desnom u americki djep a ovaj ce krasti s lijevom u americki proracun.
Amerika je kao vlak, moze malo usporiti ili ubrzati ali mora ici po utkanim Deep State tracnicama.

mQstar
3 godine prije

“SVIJET GLEDA” 👀 ⏳

Život je ples informacije i energije u materiji.

Q 💫

splav meduze
3 godine prije

Requiem for Donald Trump

P.C. ROBERTS

Rocco Paic
3 godine prije

Ljevica u Americi??? Nemojte više, trbuh me zabolio od smijeha. 😂😂😂😂😂

Sirius
3 godine prije

Trump…Biden lijevica desnica , sve je to apsolutno isto. A glasaci se podijelili pola pola i mrze se kao nikada u povijesti. Zavadi pa vladaj.

A neg.
3 godine prije

Noah Cyrus je sestra Miley Cyrus. Autor je fulao spol ali ne i bit o smeću koja se zalijepila za ekrane, mikrofone, kamere – jednostavno su sveprisutni.

ledeno doba
3 godine prije

 “Pjevač Noah Cyrus”.. je li to možda brat one ludače i propagandne lutke globalnih internacista, Miley Cyrus? Alec Baldwin – govno od čovjeka i sirovi seljober na kvadrat… inače, je poznato, kako je preko telefona prijetio bivšoj supruzi Kim Basinger, nakon što su se rastali, zbog sukoba oko kćeri.. George Takei – “pošteni” Japanac, (i još i gej), pokorno amerikanizirani Japanac, kao i onaj lik Japanaca iz filma “Karate Kid”, Mr. Miyagi Jimmy Kimmel – još jedan od bljutavo režimskih voditelja, bljutavih režimskih emisija “late night” u kojima se puže u stražnjicu demokratskim huljama, svjedno koliko su ljudi pobili i koliko su zla učinili, jer oni su uvijek “progresivni” i cool. Trumpa nisam nikad smatrao mesijom, koji će osloboditi SAD i svijet od globalnih internacista, međutim, on je najmanje loš američki predsjednik u zadnjih 60 i nešto godina, učino je najmanje zla od sviju njih, i to je već nešto.. Ti američki… Čitaj više »

Komunjara
3 godine prije

Glavna opasnost dolazi od ekstremne desnice. Jer u njoj su vjerski fundamentalisti, neonacisti, rasisti, cionisti, isilovci itd. Sva ta LGBT ljevica ne predstavlja ništa. Ako ću mrziti i plašiti se Eltona Johna, Georgea Michaela, ili Freddyja Mercuryja onda nisam vrijedan življenja. Između ove trojice i Bibija, Erdogana, Trumpa i si. izbor je lak. A razumijem nemoć i strah čitatelja da se suprotstave desnici (jer bi mogli dobiti po lampi), lakše je biti s njima i tući gay slikare s nježnim i svilenim rukama

Max
3 godine prije

Te tzv slavne osobe su širitelji govora mržnja protiv kojeg se navodno bore.

netkoizmase
3 godine prije

Kako sam rekao sada je doba svrstavanja,
ulaze pacovi u mrezu sami od poznatih i slavnih ,do nekih sitnih opcinara ,ucitelja ,covid redara i tako dalje ,ti pacovi se guraju da zauzmu sto bolje pozicije u tom bolesnom svijetu koji nece doci ,ali oni misle da oce ,pa se sada zalijecu i pokazuju svoje pravo lice.
Stvari ce se polarizirati ,pa poslje ce se kolo okrenuti ,a oni nece imati kuda.
Bice im sudeno velikima za zlocin protiv covjecnosti ,drugima robijama ,nekima oduzimanjem imovine ,a malim zlim ljudima izopcavanje iz zajednica i javnim osudivanje
zbog kolaboracije sa sotonama.

tko krade
3 godine prije

…youtube.com/watch?v=rhfWE-5qCQs

Greta Thunberg
3 godine prije

Biden u Bijeloj Kuci? na kojim si ti drogama ?!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI