Bidenove pristalice oduševljavaju se Gretom Thunberg jer je švedska aktivistica rekla Trumpu da “ohladi” kao odgovor na njegov poziv „Zaustavite brojanje“

Greta Thunberg
43 komentara

Demokrate su se razveselile kada je Greta Thunberg, švedska tinejdžerska aktivistica, zamahnula prema predsjedniku Donaldu Trumpu, tvitujući da bi trebalo da poradi na svom „upravljanju bijesom“ i „ohladi“ dok je plakao zbog navodnih nepravilnosti pri brojanju glasova.

Thunberg, sedamnaestogodišnja klimatska aktivistica, uvukla se u vode američke politike, plagirajući Trumpov lični podsmjeh njoj u vezi sa problemima “bijesa”, kao odgovor na predsjednikov tvit u četvrtak uveče “ZAUSTAVITE BROJANJE”.

„Tako smiješno. Donald mora poraditi na svom problemu upravljanja bijesom, a zatim s prijateljem otići na dobar staromodni film! Chill Donald, Chill!“ napisala je klimatska aktivistica, a njen tvit je prikupio skoro milion lajkova za samo nekoliko sati.

Thunberg je Trumpu dala dozu sopstvenog lijeka, datog njoj u decembru 2019. Tada je predsjednik reagovao na izbor Thunberg za „Osobu godine“ magazina Time iz 2019. godine: „Tako smiješno. Greta mora poraditi na svom problemu upravljanja bijesom, a zatim s prijateljem otići na dobar staromodni film! Chill Greta, Chill! “

Misteriozna tinejdžerka, koja još uvijek nije punoljetna za glasanje u rodnoj Švedskoj, prijala je pristalicama Bidena, dodajući njeno ime u popularno američko djelo Tvitersfere usred drugih tema povezanih sa izborima.

„Ovo je najbolji odgovor koji sam ikada vidio na Twitteru! Brava, Greta!”, tvitovala je Barbara Malmet, profesorka na filmskom odjeljenju Univerziteta u Njujorku i pristalica Bidena.

„Danas ste osvojili internet. Hvala vam“, rekao je drugi.

Mnogi su jednostavno reagovali memovima, hvaleći Thunberginu pamet.

Bilo je nekih koji su doveli u pitanje napad tinejdžerske aktivistice na američku političku scenu, međutim, jedan je rekao: „Dijete treba da ima nos u knjizi, a ne u politici.“

„Greta Thunberg ima političku agendu“, tvitovala je druga.

američki izboriDonald TrumpGreta Thunbergjoe biden
Pretplatiti se
Obavijesti o
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
NSAP
3 godine prije

Gotovo je sa Putinovom pudlicom. Sad slijedi optužnica za utaju poreza i falsificiranje financijskih izvještaja.

Elessar
3 godine prije

Jbmti Svijet u kojem je bitno što Greta Thunberg misli i kaže….

mirkec
3 godine prije

Neznam samo ko uopste gura ovo derle u neki plan , pa ovo je ludost da i portal uopste promovise ovo balavce..

sandokan
3 godine prije

Taman sam je zaboravio, odmislio, pa opet čitam o toj glupači. sad sam u stresu

NSU
3 godine prije

Nije ona glupača, ona je osoba sa posebnim potrebama. Razlika je ogromna.

nekoime
3 godine prije

Blago onima koji slijede psihički bolesnu balavicu bez škole.

Busola
3 godine prije

Ovo je sve dokaz kako su internetom ovladale korporacije i uništile slobodu govora. Ništa nije bolje nego kada se raskrinkaju sile zla u ovim namještenim američkih izborima sa dva loša izbora (iako je bilo 7 kandidata…) , ali ipak samo jednim prihvatljivim za elite i korproacije…

Ako želimo spasiti slobodni internet morati ćemo se sve više odreći korporacijskih društvenih mreža i tražilica, a mainstream medije sve manje čitati. Tako ćemo i postati puno više duhovno i moralno zdraviji!

Patriot
3 godine prije

Bolesnici podržavaju bolesnika Creepy Joea. Na jednom skupu je za svoju kćer rekao da mu je otac😂😂

Pero
3 godine prije

Pa ona je Soroševa igračica, pogledajte Bilderberg skup

piždro
3 godine prije

Još Harry Potter fali i onda bi bila ekipa na okupu..

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Pošteni zagrepčanin
3 godine prije

Kako je Jeremy Clarkson jednom rekao za tu klinku.
“Greta you are idiot.”

Lp

Da ne
3 godine prije

Americi izbori su pokazali da je svet jasno podeljen na normalne i nenormalno ljude. Dobro je sto ce normalni konac o videti koliko je nenormalni oko njih

македонец🇲🇰
3 godine prije

сад се види колико је јака “дубока сатанина држава” ! ови избори су намештаљка парехселанс 😪

Max
3 godine prije

I ne čudi kad isti stoje i iza Grete i iza Bidena.

BanOvan
3 godine prije

Trbalo bi Gretolini Tuborg poslati jednog bradonjicu demokratijom ostrascenog da joj presteluje CO2 senzore.A kako je pocelo mozda joj neko procepi uskoro dizne… pa ce onda ona da “oladi”

crnicigo
3 godine prije

Ova mala histerična šizofreničarka je projekt duboke države kao što su Clintonovi i Obama i ostali smradovi i psihopate. Regrutiraju ih dok su još u pelenama i preodgajaju, čine ih sociopatama i psihopatama bez trunke empatije i zatim im daju medije i zvijezda je rođena.

Hattori Hanzo
3 godine prije

Ovaj mali monstrum ne zasluzuje pažnju.

mislim
3 godine prije

koja moč te gretice!
kad ja nešto kažem , ne sluša me niko, ni žena ni dijeca ni stari. niko!
a ovu timbergicu čak i predsjdnici.
kako to ,kako to?

Plavi
3 godine prije

Ta mala Greta je bolesno dijete.
Treba zatvoriti one koji ju iskoristavaju i manipuliraju sa njom.
A nju staviti pod strogi nadzor psihijatara, jer ona očigledno ima teških psihičkih problema.

Mlaxen
3 godine prije

Nuspojava bogatih idiota kao produkt ove male koja je ispala da je kao neki štovatelj ove planete. Svašta kad se moraju komentirati ovakve gluposti od ove male tinejđerice,koja je kao netko i nešto. Obična pišulja

Bojan
3 godine prije

Greta Tumberg je samo maskota i pokusni kunic globalista i ostalih koji zastupaju te i takve stavove. Greta govori o necemu pa ona je jos maloletna i dete ali vidi se dokle ide ta Jezuitska Perfidnost. Nismo glupi zar ne? Greta brani Bajdena od samog sebe i Alzhajmera – covjeka koji je ogrezao u korupcionim aktivnostima zajedno sa svojim sinovima. Covjeka koji je u administraciji jos od Dzimija Kartera jedino pre njega je i ranije pocela Hilary koja je radila jos od Niksonove postave za prjesednika. Ne da su hobotnica vec su metastazirali u globalnu teror organizaciju bez pardona. Ako izguraju Bajdena i oni koji su iza njega ne kinu konflikti sa Iranom – Severnom Korejom – Kinom i na kraju sa Rusijom. Ujedno to im je i cilj a time i nestanak celokupne civilizacije jer ce RF da im odgovori svim sredstvima i staviti tocku na to leglo zla… Čitaj više »

Kimi
3 godine prije

Eto ii jedna glupava Greta je skužila da je Trump truba za razliku od pojedinaca na ovom portalu.

madam
3 godine prije

Ovoj smrklji od tinejdjerke otac bih trebao dati nekoliko vzgojnih na dupe.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI