Bill Gates predviđa da će se život vratiti u normalu prije završetka 2021. godine i pouzdaje se samo u Zapadna cjepiva

Bill Gates
101 komentar

Osnivač Microsofta dugo se zalagao za brzi razvoj i uvođenje cjepiva protiv COVIDA-19, ali je uglavnom ignorirao ono koje je prvo registrirano, Sputnjik V, koje je razvijeno i odobreno u Rusiji još u kolovozu.

Bill Gates, osnivač tehnološkog giganta Microsoft i zaklade Bill&Melinda Gates, predvidio je da će se bogate zemlje vratiti u normalan život do kraja 2021. godine, ako cjepiva, koja trenutno razvijaju zapadne zemlje, počnu djelovati i ako budu pravovremeno raspoređena, na pravi način. Međutim, dodao je da je to “najoptimističniji scenarij”.

“Još uvijek ne znamo hoće li ta cjepiva uspjeti. Sad će trebati vremena da se povećaju kapaciteti. No raspodjela unutar SAD-a te između SAD-a i drugih zemalja bit će vrlo spora”, rekao je Gates.

U svojim je procjenama Gates pokazao malo obzira prema drugim cjepivima razvijenim izvan Zapadnih zemalja, poput cjepiva Sputnjik V, registriranog u Rusiji i njegovoj alternativi, koja je razvijena u Kini. Gates je izjavio da ovim cjepivima nedostaju faze III ispitivanja, provedena pod nadzorom “visoko cijenjenog regulatora”, sugerirajući da će im tako nedostajati privlačnost za kupce izvan njihovog domaćeg tržišta.

“Zapadne tvrtke koriste i fazu III kod testiranja, no što se tiče kineskih i ruskih cjepiva, ona nisu prošla 3. fazu testiranja i čisto sumnjam da će se ta cjepiva prodavati izvan Rusije i Kine”, rekao je osnivač Microsofta.

Suprotno Gatesovoj procjeni, kreator prvog cjepiva protiv COVIDA-19, ruski Institut za epidemiologiju i mikrobiologiju Gamaleya, izvijestio je da je već sada nekoliko trećih zemalja izrazilo interes za kupnju cjepiva ili za organizaciju lokalne proizvodnje liječenja. Kreiranje Sputnjika V na Zapadu naišlo je na skepsu, zbog nedostatka objavljenih podataka o kliničkim ispitivanjima, koja dokazuju sigurnost i učinkovitost cjepiva.

Istraživački institut Gamaleya na kraju je objavio rezultate ispitivanja i srodnih znanstvenih studija u časopisu Lancet, odbacujući tako razloge za zabrinutost u vezi s cjepivom Sputnjik V. Također je predao rezultate prve dvije faze ispitivanja Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji na daljnje proučavanje.

Bill Gatesmicrosoft
Pretplatiti se
Obavijesti o
101 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
onaj najve... Dalton
3 godine prije

🙂 🙂
Vidovit sam ti majko!
P.S.
Ovaj laže i kad laže….

Bosanac
3 godine prije

I tako uhapsiše Billy-a i odvedoše ga na električnu stolicu ……. ovo sad samo njegov eho odjekuje 🙂

Žvuž
3 godine prije

Evo nam najcjenjenijeg svjetskog medicinara da nas uputi u problematiku. Ipak je on stručan i zna.

Tvrtko
3 godine prije

Pitanje, tko posjeduje izvorni COVID-19 uzorak ?
Ako nitko, kako mogu proizvesti vakcinu ?
i pitanje za Hrvatske stožeraše, da li je istina da su testovi za COVID-19 kupljeni 2018. godine, ako je istina, zašto je to kupljeno ?
Na žalost, ne očekujem od hrvatskih novinara da istraže to, na ovom portalu je već nešto pisano o tome ali ne mogu naći odgovor da li je istina ili ne.

Emiliano Zapata
3 godine prije

Nakon ovih rjeci trebate vjerovati da ce vas Rusko cjepivo spasit zlog Gatesovog cjepiva koji samo “oce da zradi”
Stara metoda dobar i los policajac uvijek upali na budalama…

LAKOTA
3 godine prije

Ja predviđam ta ćeš biti obješen do kraja godine,Billy….

piždro
3 godine prije

Uh koja prazna odvratna facurina..

MelisMarsa
3 godine prije

Iduće godine,početkom proljeća,doznati ćemo nešto vezano za ovu trenutnu situaciju.

piždro
3 godine prije

Koji odvratan prazan lik…

mali jere
3 godine prije

ne zna on kako djeluje Rusko ciojepivo ali zna dobro kako djeluju ruske rakete i to je za njega naj bolje cjepivo a Putin je za njega naj bolji doktor,ako ga nikakvo cijepivo ne izlijeci onda bude doktor Vladimir smislio neki antibiotik za te viruse tipa ovaj gore.

mislim
3 godine prije

kaže bill ,uložio sam toliku lovu u nekoliko cijepiva, a vi sad očete ruski sputnik ,
jeste vi normalni, sve ću da vas karam.

Umpah Pah
3 godine prije

I Rusija je i zapadno od USA .

Jonbonjovi
3 godine prije

Satanisticka inverzija na djelu. On FTM, a zena mu MTF. Djeca uopste ne lice na njih. Tipicna okrugla zenskobanjasta glava i jako siroki kukovi.

Krokodil
3 godine prije

Zlo na dvije noge. On i njegovi rodjaci su dragi sugovornici mnogima liderima u demonkratskom svijetu. Tu je problem.

onaj najve... Dalton
3 godine prije

Tata: ”Sine, završavaš fakultet, ostao ti je samo diplomski. Vrijeme je da te oženim, nađem ti posao!” Sin: “Ali, tek sam završio školu…..!” Tata: “Čekaj, da ti pokažem sliku!” Na slici, lijepa djevojka, iza nje ogromna jahta. Sin: “Ma daj tata, kakva jahta… pa ja se hoću oženiti iz ljubavi!” Tata: “Čekaj, ne znaš najbitnije… To je kćer Billa Gatesa, najbogatijeg čovjeka na svijetu!” Sin, nakon 5 sekundi: ”E, ako je tako, može! Pristajem!!!” Tata nazove Billa Gatesa: “Bill, imam sina, lijep k’o slika! I vrlo mu se sviđa tvoja kćer.” Bill: “Ted, vrlo te cijenim, ali sad si pretjerao! Moja kćer ni ne zna tvog sina, pa nismo u 18. stoljeću!” Tata: “Polako, nisam ti rekao najbitnije. Mali je tek diplomirao, a već je zamjenik predsjednika Svjetske banke!!!” Bill: “Stvarno!?” “Ako je tako, računaj da je dogovoreno.” Tata zove predsjednika Svjetske banke: “Prijatelju, mali mi je diplomirao i treba… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio onaj najve... Dalton
Slonica
3 godine prije

Vratit ce se zivot u normalu.
Mozda prelazno razdoblje za neki novi level,test izdržljivosti
Pa cemo organizirati festival za prava koja sad imamo.

Vuk mjenja dlaku, ćud teže

Darko
3 godine prije

Zapravo ti famozni Windowsi niti nisu njegovi, kupuje beta verziju OS-a zvanog QDOS koji poslije postaje MSDOS, za neki sitnis i onda ga masno preprodaje.od nekog hobi programera iz firme Seattle computer products. Kasnije krade GUI od firme Xerox. U IBM ga primaju zato jer je je imao dobre obiteljske poveznice s njima(ima emisija Gorana Milica zove se Idemo u Ameriku gdje intervjuira nekog bivseg direktora IBM-a) koji govori sve o tome.

Ive
3 godine prije

Bill zelim ti da uskoro crknes u kalu vlastitih govana koja si posijao po svijetu

puki
3 godine prije

netko je ovdje na forumu pitao link o onoj izjavi doktora Drostena, njemačke Alemke Markotić, prije 6 godina, u kojoj je, ponavljam citat još jednom, tada rekao ovo o PCR testu:

“.. ta metoda je tako senzibilna, da se sa njom može pronaći jedna jedina molekula gena ovog virusa. Ako, jedan takav virus, naprimjer kod neke medicinske sestre, baulja jedan dan iznad nosne opne, a ona od toga nije ni oboljela ili nije ništa ni primjetila, onda se to sada ubraja kao slučaj (oboljenja) od MERS-a. Tamo gdje su se ranije bilježili smrtni bolesnici, sada se tu iznenada bilježe i blagi slučajevi i ljudi, koji su zapravo potpuno zdravi, bilježe se u tu statistiku. I to je objašnjenje za ekspoloziju porasta broja slučajeva (oboljeloh od MERS-a) u Saudijskoj Arabiji. Pored toga, tamošnji mediji su cijelu stvar nevjerojatno napuhali.”

evo jedan link

https://www.info-direkt.eu/2020/10/02/altes-interview-aufgetaucht-drosten-hielt-pcr-tests-fuer-untauglich/

puki
3 godine prije

ovu sam vijest tek sada saznao..

Bergoglio (poznatiji pod imenom papa Franjo) je krajem kolovoza, pozvao da se cjepivo ravnopravno podjeli svima u svijetu, da ga dobiju i oni siromašni, a ne samo oni imućniji i bogati…
ova sotonjarska ljiga, je to upakovao, u celofan tobožnje brige za socijalnu nejednakost.
Sa ovom izjavom, ova ljigava sotonjara se definitivno svrstao u zločince i također će odgovarati pred narodom, kada dođe armagedon, i njega čeka kazna… znate svi kakva…

https://www.barrons.com/news/pope-calls-for-social-justice-and-vaccines-for-all-01597839910

puki
3 godine prije

bivši ravnatelj istraživačkog odjeljenja i bivši podpredsjednik farmaceutskog kmoncerna Pfizer, Dr. Mike Yeadon, izjavio: drugi val je izmišljotina, a PCR test je u 90% slučajeva pogrešan! Pfizer je jedan od desetak farmaceutskih koncerna, koji sada rade na pronalsku cjepiva. U intervjuu za jednu radio stanicu, Yeadon je rekao: “Ne postoji znastveni temelj za to, da će doći 2. val.. Vlade se (za dolazak tog 2. vala), pozivaju samo na broj onih koji su testirani pozitivno. Ali, vladajući političari su itekao svjesni toga, da ti PCR testovi ništa ne vrijede”. “… Skoro svi testovi su pogrešno pozitivni, oko 90% su pogrešni. Na taj način se umjetno stvara “drugi val”…” Novinarka Julia Hartley-Brewer pitala ga je: “Oslanjamo se na politiku vlade, gospodarsku politiku, politiku građanskih sloboda, da bi broj osoba na na nekom skupu, ograničavali na šest. Sve to se temelji na vjerojatno potpuno lažiranim podatcima o ovom koronavirusu?” Yeadon je odgovorio: “Da.” Dr.… Čitaj više »

Dokurčilomi
3 godine prije

Pouzdaje se u svoju investiciju.

puki
3 godine prije

ono sto mi je ovdje upalo su ove rijeci: “Još uvijek ne znamo hoće li ta cjepiva uspjeti…”

hm, izgleda da zmijolikima mozda nesto zapinje, prilikom rada na izradi smrtonosnog cjepiva

jer, nesto slicno, kaze se nedavno u clanku o Drostenu, na portalu njemakog mainstream lista Die Welt…”sto ako cjepivo nikada ne dodje..?”

puki
3 godine prije

malo iznenađenje nedavno u emisiji njemačke državne Tv ARD, o situaciji o koroni u Njemačkoj. Inače su te emisije dosada uvijek bila teška ljigava propaganda. Ali nedavno je tu bilo kritičkih stvari, o pogrešnim PCR testovima, prevelikoj histeriji itd..
To je očito jako razbjesnilo Gatesove i Sorosve trolove i zadrte ljevičare, pa su pjenili od bjesa na tviteru.. mnoštvo poruka, u stilu: ma, ne mogu da vjerujem, da ARD sada počinje slušati “teoretičare zavjere” i nositelje “aluminijskog šešira”..

Bart
3 godine prije

Nisam anti-vaxxer i primio sam sva cjepiva sto postoje, ali neću nikada uzeti Covid 19 cjepivo. Jednostavno nema šanse. U ovom socijalnom inženjeringu zvanom Covid 19 pandemija uništili ste zivote milijunima malih ljudi i jos uništavate tako da bi vaše korporacije i Vi postali još bogatiji i onda bi ste nam kao dali neko netestirano smeće od tzv cijepiva. Prije kada su oni stari znanstvenici razvijali cjepiva to su radili za boljitak čovječanstva i bio je prestiž tko će napraviti cjepivo i radili su kvalitetno i pedantno. Danas riječ znanstvenik je pala na niske grane.

puki
3 godine prije

dakle, prije 6 godina, Drosten je kritizirao taj test, i rekao da je pogrešan i nepouzdan–isto ono što danas govore svi neovisni liječnicu, kao doktorica Gajski. početkom ožujka ove godine, taj isti Drosten je bio jedan od “pronalazača” ovog PCR testa, koji je podvaljen cijelom svijetu. A svi oni koji sada govore isto,. što je Drosten govorio 2014. proglašavaju se “teoretičarima zavjere”. ali evo što ova kabalina pokvarena, zločinačka, ljažjiva gnjida sada nedavno predlaže: “predkarantenu”— tako je on to nazvao u razgovoru sa portalom kabalinog tjednika “Die Zeit”, kojemu je Gates donirao nekoliko milijuna dolara (piše i na portalu Gatesove zaklade). Glavni urednik Die Zeita, je inače Josef Joffe, PIN. Dakle, Drosten je u tom intervjuu predložio da članovi obitelji, koje za Božić na primjer, žele ići u posjetu djedu i baki, najprije idu “predkarantenu”–samoizoalciju, da oni dakle jedan tjedan dana, se nigdje ne kreću, nigdje ne izlaze (kofol da… Čitaj više »

Pera Detlic
3 godine prije

Jadna njegova djecica. Nisu nikada nijedno cijepivo primila, a setuckaju okolo nezasticeni. Cak im tata nije ni nasljedstvo ostavio da ne plate porez i razbole se. Zato je to model koji svi trebamo slijediti. Ne ostavljati djeci nasljedstvo nego zakladu, a da oni upravljaju zakladom i otvaraju tvrtke u off shore zonama. Todoric je vec predavao po skolama pa moze prenijeti malo tog “znanja” kako smuljati lovu preko grane i bit siromasan. Kako imati ovrhe, a zivjet kao sirotan u dvorcu?

puki
3 godine prije

nitko ne treba biti naivan, pa da vjeruje u bajku da je jedan smotanko (nerd), bio tako genijalan, pa je u garazi napravio racunalo (valjda sa 2 sarafcigera) i najkoristeniji operativni sustav na svijetu-windows.. Ne, vec kako zmijoliki sve dugorocno planiraju, i to je naravno planirano.. I on je postavljen na to mjesto, kao I cukerberg da “izmisli” Fejs, kao i braca mu hazarska, Larry Page i sergej Brin, da izmisle Google, kao i burazer im Jeff Bezos, da smisli amazon, kao i burazer im Pierre Omidyar, da smisli E-bay…tako zmijoliki rade oduvijek i tako imaju sve kljucne stvari svjetske mediijske komunikacije pod svojom kontrolom.. Tako vjerojatno nije bilo slucajno da su kabalisti stvorili i Hollywood i sva velika holivudska studija, koja su nam poznata iz spica pred pocetak nekog filma: Twentieth Century Fox, Paramount, Universal, Metro Golwyn Mayer, Columbia Pictures, Dream Works..itd. sve je njihovo… kao sto nije slucajno,… Čitaj više »

puki
3 godine prije

onima koji ne misle nista svojom glavom, pa ustvari dovoljno bi bilo samo ovaki javni istupi Billa Gatesa u kojima se on fakticki ponasa kao gopodar svijeta-on govori cjepit cemo 7 milijardi, on govori koliko ce trajati sve ove mjere, on odlucuje, kada ce opet doci povratak u normalu, itd, itd..
kod svakog covjeka koji je imalo pametan i ima zdrav razum, to bi trebalo izazvati jezu, sumnju i bijes i da se pita: pa dobro, tko si ti picka ti materina, da nam svima odredjujes, koliko cemo morati trpiti i ovo i kada cemo natrag dobiti normalan zivot? i tko te je ovlastio?
ali, na zalost, jos uvijek je puno potpunih idiota, koji se nista ne pitaju

puki
3 godine prije

članak prenešen sa drugog portala: Peter Koenig je ekonomist i geopolitički analitičar. Specijalist je za pitanja zaliha vode i okoliš. 30 godina je radio u Svjetskoj banci i Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji po pitanjima vode i okoliša. Predavač je na brojnim sveučilištima SAD-a, Europske unije i Južne Amerike. Suradnik je: Global Research, ICH, New Eastern Outlook, RT, Countercurrents i niza drugih portala i časopisa. Autor je niza djela koja se tiču globalizacije i stanja u suvremenom svijetu. Član je i suradnik The Centre for Research on Globalization. Op.K.P./ Zamislite da živite u svijetu za koji vam se kaže da je demokratski, i vi to čak vjerujete, a u stvari je vaš život i sudbina u rukama malog broja ultra bogatih, ultra moćnih i ultra neljudskih oligarha. Oni se mogu zvati duboka država, iluminati ili jednostavno ZVJER ili bilo kojim drugim mračnim ili nedokučivim imenom. Oni predstavljaju manje od 0.0001%. Zbog nedostatka boljeg… Čitaj više »

Slovenac1
3 godine prije

Rusi imaju lek u cemu je problem da se nesto broji

Patriot
3 godine prije

Ajmo pokrenuti kladionicu. Ja tipujem na Oxford i Modernu.

Hamer
3 godine prije

Pametan neki čovjek u sve se razumije

Roumpell
3 godine prije

ˇOsnivač Microsoftaˇ…Zar je on osnivač ili suosnivač? Pitam jer mi je poznato da je htio zajeb… kompanjona i pokrasti ga…al mu nije uspjelo. Pitam bolje upućene, iz čiste radoznalosti ?

burt
3 godine prije

u Teheranu su zatvorene škole, univerziteti, knjižnice, vjerski objekti, kina i ostale javne ustanove, od subote je obavezno nošenje maski i na otvorenome i u zatvorenome, u iranskim provincijama otvaraju se poljske bolnice jer nema više mjesta u državnim i privatnim bolnicama, u Venecueli se zaraženi od covida smještaju u izolirane prostore koje čuvaju naoružani pripadnici vojske i paravojnih formacija, one koji se vraćaju u Venecuelu iz Kolumbije vlasti nazivaju bioteroristima, u tijeku je lov na ljude jer se svi sumnjivi na covid koje prijavljuju doušnici vlasti smataju opasnim slučajevima i bioteroristima, sve se to događa u “prijateljskim” državama Iranu i Venecueli

Vlastimir
3 godine prije

Život će se vratiti u normalu kada ne bude više zli ljudi kao što je Bil Gejts,Soroš,Rokfeleri,Rotšildi i ostali masoni.

Max
3 godine prije

Ako nešto ne podnosim to je kad mi luđaci govore što je normalno a što nije. Bilo bi mu bolje da ode psihijatru.

Sebo
3 godine prije

Gleadm sliku i baš si malo razmišljam, kako bi jedan metak na pravom mjestu, riješio sve naše probleme.

Istina
3 godine prije

***DONALD TRUMP*** IMA LIJEK koji ga je u 24 sata…. objavljeno prije 19 sati
https://youtu.be/x_m17JxTIaE

jbg
3 godine prije

Bill Gates bi trebao biti sudjen za zločin protiv čovječanstva. I smaknut

Stara kuka
3 godine prije

Vodeći svjetski epidemiolog i stručnjak za viruse nije pojasnio hoće li se sviet onda vratiti u normalu ili novu normalu.

Nego tko bi konkretno bili ti “visoko cijenjeni regulatori”? Možda bi za ocjenu kvalitete cjepiva trebalo oformiti međunarodni konzilij “visoko cijenjenih” stručnjaka recimo u sastavu Gates, Soros, Tedros, Guterrez, Van der Layen, Biden, Fauci, Birx, Greta Thunberg, Gretchen Whitmer i Alemka Markotić?

Stara kuka
3 godine prije

Nije vezano uz koronu, ali jeste uz farmaceutsku industriju i vrlo je zanimljivo:

Američka agencija za hranu i lijekove (FDA) otkrila je da je od 2012. godine više od 40.000 osoba doživjelo ozbiljne reakcije zbog uzimanja hormonskog blokatora Luprona, dok je barem 6.370 osoba umrlo od 2014. godine zbog uzimanja lijeka.

Iako se radi o lijeku protiv protiv raka prostate, Lupron se djeci koju su uspjeli uvjeriti da su transrodne osobe, propisuje za odgađanje puberteta i hormonalnu promjenu spola. U samo posljednjih pet godina, Lupron je prema izvješću FDA uzrokovao 25.000 ozbiljnih reakcija.

Iako se radi o lijeku za liječenje raka prostate, on se sve češće koristi i kod djece za odgađanje puberteta, iako za to nije predviđen. Lupron može uzrokovati nepopravljivu štetu endokrinom sustavu koji je odgovoran za proizvodnju spolnih hormona.

Samo u SAD-u su recepti za Lupron tijekom 2017. godine proizvođaču, farmaceutskom divu AbbVie, uprihodili 669 milijuna dolara.

9879875654jhgjghjhgg
3 godine prije

’96 smo u HR imali informaciju da je on antikist koji treba doći i provesti žig zvjeri…odbacismo to kao sulude teorije zavjere…kadli’ 24 godine kasnije eto njega opet…inače lik ljetuje svake godine sa svojom jahtom u Skradinskom Buku…sjećate li se stare “nomen est omen”…Gates…Trump(et)?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI