fbpx

Borba protiv Plandemije ne smije stati – Maske, Ustav i Covid igra

Ivo Lovrinović

Dana 26. kolovoza  2021. održana je tiskovna konferencija u organizaciji stranke Promijenimo Hrvatsku i prof. dr. sc. Ivana Lovrinovića, koji nastavljaju svoje aktivnosti vezane za borbu protiv Plandemije. Na tiskovnoj konferenciji govorili su: prof. dr. sc. Ivan Lovrinović,  Goran Jelić, nezavisna lista Agrameri, mr. sc. Josipa Juričev Sudac, prof. dr. sc. Zoran Grgantov Sveučilišta iz Splita, odvjetnik Mate Knezović, prof. dr. sc. Stipe Kutleša.

Mr. sc. Josipa Juričev Sudac: Maske i školska djeca

Dobar dan svima koji pratite ovu našu konferenciju. Okupili smo se ponovo nakon male ljetne pauze iako ovo ljeto nije bilo sasvim bezbrižno, a nismo ga imali niti prošle godine, jer smo neprestano imali mjere, boje, brojke. Ali ipak ljudi su se malo odmorili, a i djeca su vjerojatno došla malo k sebi. Stiže nam jesen, stižu novi problemi, a posebno roditeljima i djeci koja su u školi i to i u osnovnoj i srednjoj školi, zbog mjera zbog koje se neprestano nameću iako se nakon godinu i pol dana pokazalo koliko je besmisleno stavljati maske djeci koja nisu izvor zaraze, koja ne obolijevaju i koja ne umiru.

Svako naše okupljanje započnemo s tim da postoji jedna cenzura i blokada informacija. Nažalost, sve što se tiče ove koronakrize i pandemije je pod medijskom cenzurom tako da roditelji nemaju pravovremene niti dovoljne informacije o nametnutim mjerama i kako utječu na djecu. Zapravo, roditelji su  spremni vrlo strpljivo surađivati, ali vrijeme je pokazalo da postoje psihološki, sociološki i zdravstveni efekti utjecaja tih maski na zdravlje djece, na njihovo ponašanje i na njihov razvoj. O tome sigurno niste čuli u “mainstream“ i javnim medijima. Međutim, postoje studije, liječnici i stručnjaci koji upozoravaju da bi se s mjerama trebalo prestati. Maske, koje su u najmanju ruku znak poniženja i oduzimanja osobnosti, trebale bi se maknuti radi normalnog razvoja djece.

Jednostavno, i odrasli se u toj komunikaciji s maskama jedva prepoznaju, jer se maske moraju nositi skroz do očiju, a kako je tek onda djeci koja u školi troše i malo više kisika radi mentalnih napora i stresa, tako da je ovo što se sprovodi nad djecom jedna vrsta zločina i ne znam koji bih drugi izraz uptrijebila da to ne bude tako drastično. Stručnjaci na to upozoravaju već od prošle godine. Sad je konačno  vrijeme da se pogleda što se u međuvremenu dogodilo, što se zdravorazumski može primjenjivati, kakve su rezultate pokazale napravljene studije, što se dogodilo s našom djecom, mogu li sudjelovati bez tih mjera, kakve će posljedice biti?  Ja ću spomenuti jednu studiju u kojoj su se analizirali kemijski spojevi na jednom sveučilištu u Ujedinjenom Kraljevstvu – https://www.swansea.ac.uk/press-office/news-events/news/2021/05/nanoplastics-and-other-harmful-pollutants-found-within-disposable-face-masks.php

Nažalost, to istraživanje je pokazalo da maske ispuštaju veliki broj i nedozvoljenu količinu kemijskih spojeva, i to vrlo opasnih kemijskih tvari, a među njima su i teški metali. Osim toga ispuštaju se razne nanočestice i mikročestice od tih polimernih vlakana, a što su čestice sitnije to dublje prolaze u pluća, a već odavno znamo, još od 90-ih godina da su mikročestice plastike vrlo štetne i da su bolesnici s karcinomom pluća imali u svom tkivu znatne količine mikroplastike.

Djeci je potreban kisik za normalno razmišljanje, a disanjem kroz masku udišu i izdahnuti ugljični dioksid. Štoviše, djeci je u odnosu na tjelesnu masu potreban kisik u većoj količini nego odraslima. Ako se kratko nosi maska neće biti veće štete, ali ako se maska nosi dugoročno mogu nastati i dugoročni zdravstveni problemi, tako da je vrijeme da se kaže DOSTA MASKAMA. Srednjoškolci koji su izloženi znatnom mentalnom naporu moraju satima nositi maske.

Osim toga postoji i psihološki utjecaj da djeca ne komuniciraju normalno s najbližim osobama – sa svojim prijateljima u školi, s profesorima. Jedva se prepoznajemo, a kamoli da se na pravi način komunicira. Čudno je da profesori biologije koji jako dobro znaju metaboličke funkcije u organizmu nisu još do sada javno istupili. U Njemačkoj i Kanadi je bilo liječnika koji su pokušali doći do javnosti i upozoriti na štetnost maski. Jedan kanadski stručnjak je rekao da koliko god maske bile korisne da su barem 10 puta štetnije.

Istraživanja su pokazala da vlažni medij maske uzrokuje razvoj bakterija, plijesni i gljivica. Zna se pojaviti osip na licu, a nastavnici se jednostavno ne usude biti fleksibilni, slušaju mjere koje im se naređuju. Ali pojedinačni ustupak neće niti riješiti problem.

Radi se o tome da se nama mora omogućiti ono što nam je Bogom dano – to je zrak, disanje, komuniciranje, naše lice. Lice izaziva kod druge osobe empatiju, suosjećanje, radost, tugu, dijeljenje emocija, a na ovaj način je sve blokirano. Djeca su u strahu, a u strahu su i roditelji. U početku bilo je za očekivati da roditelji surađuju, slušaju o čemu se radi, ali nakon godinu i pol dana kad se pokazalo da se stvaraju fiktivne brojke lažno pozitivnim PCR testovima, da se uskraćuju lijekovi koji su vrlo vrlo korisni i jeftini; trebalo bi konačno reći DOSTA i dati to do znanja stožeru, ministarstvu, svima onima koji naređuju i koji slušaju upute, a očito se radi o jednoj dirigentskoj palici.

Bio bi red da se u najmanju ruku sučele različita mišljenja, da se na javnoj televiziji iznesu informacije koje postoje, da se o tome javno razgovara i da kažemo DOSTA nerazumnim mjerama koje ne daju rezultate, a koje imaju velike posljedice.

Odvjetnik Mate Knezović: Roditelji moraju u punoj mjeri konzumirati svoja roditeljska prava i dužnosti. Djeca imaju pravo na slobodu

Naslov mog kratkog izlaganja jasno pokazuje u kojem smjeru će ići ovo izlaganje.
Postavlja se pitanje postoje li tendencije uskraćivanja roditeljima njihovih prava na odgoj, obrazovanje, te brige za njihov puni razvoj u skladu sa sustavom vrijednosti roditelja, njihovim vjerskim i filozofskim uvjerenjima te savjesti.

Odgovor je potpuno jasan u ovom vremenu.

Postoje mnoge tendencije od strane države, medija, razno-raznih militantnih i nastranih udruga te kvazi-znanstvenih navodnih istraživanja koja nastoje napraviti razdor između ove najčvršće veze na svijetu. Mislim da je ovo svima dobronamjernima jasno!

Ove tendencije posebno su dobile krila u tzv. kovid krizi, pandemiji ili projektu. Radi se o zlouporabi ove krize kako bi se nastavile tendencije ovladavanja djetetovim duhom, psihom, emocijama, socijalnim vezama i njegovom ukupnom osobnošću.

Tako smo protekle dvije školske i akademske godine imali mnoštvo “mjera” više-manje u cijelom svijetu. No nama su ovdje važna Hrvatska i hrvatska djeca.

Idemo malo zaviriti u Ustav, Konvenciju o pravima djece, Obiteljski zakon i Zakone o osnovnom i srednjoškolskom obrazovanju.

Tako Ustav u članku 64. kaže sljedeće:

Roditelji su dužni odgajati, uzdržavati i školovati djecu te imaju pravo i slobodu da samostalno odlučuju o odgoju djece. Roditelji su odgovorni osigurati pravo djetetu na potpun i skladan razvoj njegove osobnosti.

Je li netko nešto pitao roditelje u ovoj kovid krizi ili kovid histeriji u skladu s ovom ustavnom obvezom?

Odgovor je NE! Dapače, prošle dvije školske godine su roditelji prokazani kao opća opasnost i potpuno su udaljeni od odgojno-obrazovnih ustanova. Istovremeno su se u obitelji morali boriti kako preživjeti školsku godinu, kako doći do liječnika kada su djeca bolesna, kako umanjiti njihovu usamljenost, anksioznost i k tome kako postići dobre rezultate u školi. Na žalost država je mjerama mnogu djecu oštetila. Mnoštvo je izvješća iz Hrvatske i svijeta o punjenu dječjih psihijatrija djecom zbog tz. mjera koje bi trebale štititi djecu. Koje druge bolesti i nedaće su zbog svega stekli i kakve će zlokobne rezultate u njihov život donijeti tek će se vidjeti.

Valja ovu naprijed navedenu odredbu Ustava (čl. 64.) dovesti u svezu s odredbom iz čl. 63. koji kaže: Država štiti materinstvo, djecu i mladež te stvara socijalne, kulturne, odgojne, materijalne i druge uvjete kojima se promiče ostvarivanje prava na dostojan život.

Ako ove dvije odredbe stavimo u međuodnos možemo jasno zaključiti da država daje okvir (štiti materinstvo, djecu i mladež i stvara socijalne, kulturne, odgojne, materijalne i druge uvjete), a obitelj daje srce i dušu (osigurava pravo djetetu na potpun i skladan razvoj njegove osobnosti). Država nije izvršila svoju dužnost. Istovremeno je neustavno zahvatila u područje roditeljskih prava i obaveza, nametnula im obaveze i dodatne muke, a uskratila prava.

Konvencija o pravima djeteta, članak 3. 1.  kaže sljedeće:
U svim akcijama koje u svezi s djecom poduzimaju javne ili privatne ustanove socijalne skrbi, sudovi, državna uprava ili zakonodavna tijela, mora se prvenstveno voditi računa o interesima djeteta. Države stranke obvezuju se da će odgovarajućim zakonodavnim i upravnim mjerama djetetu osigurati zaštitu i skrb kakva je prijeko potrebna za njegovu dobrobit, uzimajući u obzir prava i dužnosti njegovih roditelja, zakonskih skrbnika ili drugih osoba koje su za nj zakonski odgovorne.

Moramo jasno postaviti pitanje. Kakav to interes djeteta može biti socijalna izolacija, pretjerano druženje s tehnologijom (laptop, mobitel, TV, play station…), a za račun igre s drugom djecom, blizine, prijateljstva, neposrednog učenja licem u lice s učiteljem, kretanjem, osjećajem slobode… Sve ovo je nametnuto, a da ta bolest djecu uopće gotovo ne dotiče.

Država je jednostavno svojom intervencijom pretjerala!

Roditelji moraju reći STOP!

Roditelji moraju osvijestiti svoja prva i obaveze! Moraju zaustaviti svako samovlasno zadiranje države, vjerskih organizacija, udruga, medija, u njihova prirodna i zakonska prava i obaveze, a o samovlasti je riječ. Niti su roditelji, niti zakoni dali pravo državi i drugima da takvom silinom navale na njih i njihovu djecu.

I upravo danas (26. kolovoza 2021.) HZJZ i Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavili su UPUTE za sprječavanje i suzbijanja covida u školskoj godini 2021./22.

Odmah valja reći da te upute nemaju obvezujuću snagu i moraju se smatrati upravo onim što piše. Upute, odnosno preporuke. To jasno proizlazi iz samih tih uputa koje učestalo to i navode. Ne postoji zakonit način da se one koji se ne drže tih preporuka na bilo koji način sankcionira. Dakle, učitelji, profesori i djeca ne smiju biti ni na koji način sankcionirani ako te upute smatraju štetnima ili beskorisnima. Ni jedan prekršajni ili neki drugi postupak zbog nekakvog kršenja mjera do sada u Hrvatskoj nije okončan protiv nekoga, a nemam informaciju čak ni da je i jedan pokrenut. Stoga je običan mit da se moramo pridržavati mjera. Posebno se ne moraju tih preporuka pridržavati djeca. Uostalom, štetnost tih mjera na djeci je općepoznata.

Budući da je prekratko vrijeme za ovu tako široku temu dao bih neke preporuke roditeljima:

  1. Ako smatraju da su maske nepotrebne i štetne neka jednostavno izvijeste školu, ili drugu ustanovu u kojoj boravi njihovo dijete, da smatraju da su preporuke štetne i da su dali uputu djetetu da ne nosi masku, da ne dezinficira ruke, da će se s djecom koja to žele družiti i igrati bez distance i sl.
    Ako netko smatra da roditelj nema pravo na to neka izda odgovarajući pravni akt kojim će roditelju uskratiti njegovo naprijed navedeno pravo. Tek tada je država u problemima te se onda otvara upravni ili sudski postupak. To nitko s mrvom razuma ne će raditi.
  2. Roditelj ima pravo doći u školu i tražiti podatke ne samo o ponašanju djeteta, nego i o odnosu ustanove prema djetetu. Ustanova mora poštivati prava i obaveze roditelja, te prava djece.
  3. Djeca imaju pravo na potpunu liječničku pomoć, bez nepotrebnih prepreka. Roditelji to trebaju jasno zahtijevati svugdje gdje se to uskraćuje.

Dobro je da je Predsjednik Republike upravo danas izjavio da su mjere besmislene.

Prof. dr. sc. Stipe Kutleša: Besmislice kovid igara

Svjedoci smo da su proizvođači covid-brojeva prezaposleni jer oni sve više rastu što se turistička sezona primiče kraju. Ne treba biti veliki prognozer da se nasluti što nas čeka sljedećih tjedana. Gledano strogo formalno cijepljenje u Hrvatskoj još uvijek nije obvezno.

To poručuju čak i ljudi iz tzv. Stožera i oko njega. Praksa je sasvim drugačija. Svatko je navodno slobodan odlučiti o sebi, ali institucije vrše nevjerojatno sofisticiranu prisilu i ucjenjuju prema onima koji se još nisu cijepili i ne žele se cijepiti i nude povlastice za one koji će se cijepiti. Zdravstveni sustav je smislio perfidnu ucjenu da se cijepe oni zdravstveni djelatnici koji se još nisu cijepili. Zločesta formula koja je „pronađena“ jest da pacijenti, koji bi se eventualno zarazili, imaju pravo tužiti zdravstveno osoblje i zdravstvene institucije (bolnice, ambulante, klinike i sl.).

Zdravstvene institucije eventualne troškove presuda prenose na pojedince, svoje djelatnike. Oni su ucijenjeni visokim kaznama koje bi sami morali platiti. Tako će možda mnogi koji se inače ne bi cijepili pristati na cijepljenje da izbjegnu eventualne visoke kazne ili čak gubitak radnoga mjesta. Ali nitko nije dao odgovor na pitanje što će se dogoditi ako se pacijent zarazi od cijepljenog zdravstvenog djelatnika. Kao što se već zna oni su potencijalno opasniji za širenje bolesti nego necijepljeni. Drugo je pitanje: tko to sa sigurnošću zna da se zaraženi pacijent zarazio baš u bolnici ili ambulanti, a ne možda u tramvaju ili autobusu putujući do bolnice?

Uskoro počinje školska godina za učenike, a malo kasnije i akademska godina za studente. Tko nam jamči da se isti „recept“ neće primijeniti i za ucjenjivačku prisilu za cijepljenje nastavnika i profesora? Hoće li ih učenici, studenti i njihovi roditelji moći tužiti ako im se dijete zarazi? Tko će utvrditi da su učenici i studenti zaraženi baš na predavanju, a ne u kafiću, tramvaju, na utakmici, na tulumu ili na ulici? Hoće li i tu nastavnici biti ucijenjeni da plaćaju visoke kazne jer iza njih neće stati njihove institucije? Hoće li se prisiljavati učenike i studente na cijepljenje pod raznim prijetnjama? Ovdje se pojavljuje paradoks nad paradoksima. Najmlađi ljudi i djeca nemaju nikakve potrebe za cijepljenjem jer su gotovo 100 % imuni na kovid. Pogotovo cijepljenje pripravcima koja ne zaslužuju naziv cjepiva  jer to nisu cjepiva.  Najzdraviji dio populacije izložen je neviđenom teroru. Djeci je oduzeto njihovo djetinjstvo, učenicima i studentima njihova mladost, mladenačko druženje s kolegama, prijateljima, profesorima.  Lošiji rezultati obrazovanja u proteklih godinu i pol dana pokazali su se na maturama i prijemnim ispitima.

Agresivno se radi na tome da se uvede obvezno cijepljenje za djecu i mlade od 12 godina, a proizvođači cjepiva najavljuju posebna cjepiva za djecu od 5 do 12 godina. Pogađajmo koliko će dugo trebati čekati da se uvedu cjepiva za djecu od nula do 5 godina? Ili za djecu i prije njihova rođenja? Cijepljenje djece i mladih zato što su najzdraviji dio populacije kojima ne trebaju nikakva cjepiva samo pokazuje da se tu ne radi o brizi za zdravlje nego o sustavnom programu za uništavanjem zdravih ljudskih bića. To se radi i u vojsci i policiji. Ročnici i ročnice prisiljavaju se na cijepljenje. Kako će državu i narod braniti bolesni i nesposobni ljudi? Ovdje se radi o žrtvovanju djece i mladih idolima zla. Na to su idolopoklonstvo pristali i vodeći pastiri Katoličke Crkve u svijetu i Hrvatskoj.

Što se tiče cijepljenja odraslih već se u nekim državama uvodi i treća doza nakon koje su nuspojave još gore nego nakon druge doze. A onda četvrta, peta i tako redom. Na to je hrvatske građane javno upozorio predsjednik Vlade RH kada je rekao da se na to moramo naviknuti kao na dio svakodnevice. Umjesto da se zdravstvena zaštita fokusirala na najugroženije i najpotrebnije slojeve društva (starci, bolesni od drugih bolesti i sl.) kako je predlagala Barringtonska deklaracija, ovdje se radi o totalnoj tzv. „zaštiti“, tj. o totalitarnom terorizmu i zločinu protiv čovječanstva. Kao što se ne poštuje Barringtonska deklaracija jednako tako se ne poštuju ni rezultati PCR testova za koje se dokazalo da su pogrešni i da ne daju točne rezultate. To je priznala i Svjetska zdravstvena organizacija, ali svejedno radi kao da se ništa dogodilo nije.

Umjesto cjepiva ponudite ljudima djelotvorne  i jeftine lijekove koji su u Hrvatskoj mogu dobiti samo na recept ali postoji  ograničeni pristup. U nekim državama svijeta neki su djelotvorni lijekovi protiv korona-virusa, kao npr. ivermektin, bili zabranjeni iako se zna da su ivermektin i hidroksiklorokin najsigurniji lijekovi u dugoj povijesti medicine.  Za vrlo kratko vrijeme nestat će korona-virusa uz upotrebu tih lijekova. Ali je pitanje hoće li nestati COVID-19. Sigurno neće jer i nije cilj da nestanu mjere represije. Ako postoji volja za okončanjem tzv. epidemije, onda neka se napravi jedan eksperiment od nekoliko tjedana ili mjeseci i neka se ukinu sve mjere, cijepljenje, nošenje maski i sl. i neka se bolesnicima ponude djelotvorni lijekovi.

Dokle će to trajati ovakvo nenormalno stanje? Sve dok bude onih koji se hoće cijepiti i koji hoće pristati na robovsko ograničenje sloboda. Takvih je, istina, sve manje. Ali i dok bude cjepiva koja su naručena čak i prije dvije-tri godine. Njih je lako potrošiti. Neka oni koji su se cijepili dva puta, svaki tjedan prime po još jednu dozu, ako na to pristaju. Ubrzo će cjepivo biti potrošeno. One koji se ne žele cijepiti pustite na miru. Paradoksalno je da se o našem zdravlju više nego mi sami „brinu“ i odlučuju oni koji su svojim cjepivima dosad sterilizirali na stotine tisuća i milijune ljudi. Ne dopustimo da mi, a posebno djeca, postanemo, kao ovce za klanje, žrtve totalitarnog zločina.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
264 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije

Opet mlaćenje prazne slame! Sve napisano u članku je već svima poznato. Već godinu i po dana “utvrđujemo činjenice” a za to vrijeme je vlada prešla sa neobavezne vakcinacije na prisilnu. Evo sada nam se bliži i pandemija gladi, hoćemo li trebati godinu i po dana da utvrdimo činjenice? I… Pročitaj više »

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Vaše pisanje je krajnje nekorektno do nekoga koji se više od godinu i pol trudi dokazati ove ludosti, nametnute od strane umobolnih sociopata i ljudima otvoriti oči! U ovoj borbi nema vođa na koje čekate, ovu borbu moramo voditi svi. Ako sve vec znaš onda je vrijeme da kao pojedinac… Pročitaj više »

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Gđa aRNA je naš “čovek” al” je već vreme da se okane nas i pređe u pravu borbu! Mi joj sve verujemo, slažemo se sa svime što piše i to je sve što može dobiti od nas malih miševa. Potraje li još ovo od nje stvarno ću početi da sumnjam… Pročitaj više »

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Arna je odličan čovjek to je neosporivo! Ovi sto pisemo na ovom portalu nismo nikakva karika. Samo iznosimo svoje slaganje ili neslaganje sa nečim. Žalosno je kada neko ocekuje poslije nekakvog komentara da ce ta ista osoba, kao nekakv lik iz legende stati pred istomisljenike i povesti jih u borbu… Pročitaj više »

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Jel Arna čovjek ili žena ???

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije

Za mene ste vi prvo Čovjek! Jer vas ne prosuđujem po spolu. A kao žensko ste 1000 puta vrijedniji!

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Vrijedna ,pamerna i sarmantna
Steta udana

Pero
Gost
Pero
1 mjesec prije
Reply to  Martin

Martine, Martine…briga tebe za koronu i cjepiva!? 😜Šalu na stranu, žena za 5 (hrabra, inteligentna, poštena, itd….)!

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  Jery

A kao žensko ste 1000 puta vrijedniji!

Bljuv.

Dragica Gravora
Gost
Dragica Gravora
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Podrška gospođi Šebalj u velikoj neravnopravnoj borbi. Pomozimo joj svi zajedno. Hvala,gospođo Arna. Bez Vas,bi bilo teže.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

U čemu se točno očituje i na koji način pomaže ta vaša podrška i “pomoć” svih nas zajedno?

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije

Da se uvjerim u ŠTO?? Budite konciznije !!!

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije

Kako pratite ?
bibliotecapleyades.net weekly news May…Aug 2021

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Čestitam. To je veliko dostignuće.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije

Dobio vas je Đuro na foru…

Znači, žene nisu ljudi…?

Pingvin
Gost
Pingvin
1 mjesec prije

Debelom Djuri mozes biti zanimljiva jedino ako dodjes sa demizonom Tuduma!

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Djuro nema druge moraces do Zagreba da provjeris. Ako si musko ovakav poziv ne mozes odbiti.

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Joj,Tihomire,STRAH ME !!! ODI SAMNOM ,DVA SU DVA !!!😄😄😄🐕‍🦺🐕‍🦺🐕‍🦺🦓🦓😼😼🦄🦄

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Joj,Tihomire,STRAH ME !!! ODI SAMNOM ,DVA SU DVA !!!

Ti si pozvan, a ne ja.
Ali ako me pozove, eto me.

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Ti dam NEMREŠ,OBUKO SI ZIMSKE GAČE U AUGUSTU,KUD ČEŠ SADA U DUGIM GAČAMA ????😄😄😄😺😺🐴🐴😺😺

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Ako treba skinucu ja gace, nije to problem.

Pero
Gost
Pero
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Opa, Đuro pazi, ovaj voli debele?

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Đuro i kad bi otišao na susret i desilo se ono o (hipotetički) čemu svi u metafori tipkaju, mislim da bi Đurina uloga tu bila ženke a Arnina mužjaka.

wipernpbiwenrgwneprg
Gost
wipernpbiwenrgwneprg
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Dobro si mu rekao, ja znao sjesti u auto i zapičiti do Dubrovnika…………..

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

A da ti nacrtam!??

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije

Huj,to je stvarno respektabilna množina!!! Bolji ste tarota i horoskopa i sexi telefona zajedno !!!SVAKA ČAST !!!😼😼😼😄😄

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Arna, s oproštenjem, ne se-rite. Izgleda da vam je portalska “slava” udarila u glavu pa ste umislili da ste jedino vi nešto u stanju sami smisliti. Ne znam odakle vje “vama jasno” da je meni netko dao ta pitanja (na koja btw. baš i nisam dobio neke jako informativne odgovore,… Pročitaj više »

Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Pa naravno da je zbog klikova.

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije

Niste me razumeli gđo aRNA…godinu ipo dana nas obaveštavate o prevari i još vam nije dosta! Mi, obični mali miševi dajemo svoj maximum ovde, više od ovoga ne možemo. Ukoliko je ovo VAŠ maximum ja bi vas zamolio da prekinete, postaje smešno

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Zaboravio. si da jos netko ide mjesto tebe na ulicu kao Parizu

Dragica Gravora
Gost
Dragica Gravora
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Ona radi puno. Kako smo joj mi pomogli. Mogli bi se svi zapitati.

Pero
Gost
Pero
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Mlata, mislim da je najbolje da ti nastaviš religiozno dezinficirati ruke na ulazu u zatvoreno, ali i kad izlaziš, naravno? Bez maske ni na ulicu, a ovo ovdje prestani pratiti, čitati. Sve je to bez veze. Ti si očito za žešću igru!

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije

ARNA. K R A L J I C A.

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Pa daj onda TI OSOBNO ZAPOČNI ŠTRAJK GLAĐU ISPRED VLADE ILI STOŽERA,ljudi će te podržati i pridružiti ti se ,biti će to MASOVAN PROSVJED!!!
Ili ćeš shvatiti u kojoj si TEŠKOJ ZABLUDI ??? DAJ PROBAJ,BOGA TI DRAGOGA !!!!!

Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Ah, da. Što bih ja mogao učiniti za tebe, zar ne? Baš je zanimljivo da ni u jednom scenariju ne vidiš da bi TI mogao nešto poduzeti, uvijek je pitanje što drugi mogu poduzeti za tvoju korist. Dobra stara komunistička škola izdavanja rođene braće zbog boljeg položaja i funkcije, zar… Pročitaj više »

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Kaj je tebi,kaj si opao s kruške ??? Ja NIKADA. nisam bio komunista,sada mi žao(?!?!?!),a OSOBNO sam predlagao Arni da ispred Capakova ministarstva postavio šator i krenemo u ŠTRAJK GLAĐU,a sjećaš se što mi je odgovorila ??? Da je ona PREVIŠE ŠLANK,MRŠAVA i da ne želi riskirati svoje zdravlje i… Pročitaj više »

Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

I opet ja??? A ti ćeš se smijati “naivčini”, zar ne?

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije

Arna u pravu si. Sad kad je zahladilo ne vrijedi postavljati sator. Najbolje bi bilo da ti sastavljas i stampas plakate, a Djuro da ih nocu lijepi po zidovima.

wipernpbiwenrgwneprg
Gost
wipernpbiwenrgwneprg
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Hahaha………………

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije

Stanite malo,kako sada to,za bjelosvjetskih mafiju ili za hrvatski narod se borite ???

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije

Ali JA NISAM NAPISAO DA SAM PREVIŠE ŠLANK !!! To je NEOSPORNA istina !!!

Pero
Gost
Pero
1 mjesec prije

Ima jedan problem u radu sa ljudima (pa i u komunikaciji na netu), a to je taj da je među nama more debila. I oni kao takvi imaju lude ideje pa su tim žešći kad ideja prođe kako i treba proći. Debeli bi Arnu slao u štrajk glađu dok bi… Pročitaj više »

Taugo
Gost
Taugo
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Ovo je kao u alan fordu ..vi krenite prvi..pa cu ja za vama …međutim niti su ovi krenuli prvi ..a jos manje su ovi bili iza njih… Dobro je ..stanje na terenu ne izgleda lose ..cim se ovako zaje..vamo.. Dok ne ugase internet i isprazne frizider ..ne krecemo mi nigdje… Pročitaj više »

Dragica Gravora
Gost
Dragica Gravora
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Obavezno idem na prosvjed. 28.9 su u cijelom svijetu. Ovo moramo sami riješiti. Kod njih nema milosti. Ima li netko broj gospođe Šebalj?

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Slazem se s Vama u potpunosti. Da se ovim postenim ljudima, a i strucnjacima u svom podrucju, da prostora na javnoj tv (koju mi placamo, a oni imaju od toga super place), ova lazna plandemija ne bi bila moguca. Ljudima se vec 1,5 god. doslovno ispire mozak. Rezultati su vidljivi.… Pročitaj više »

Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Pa i postupam, zar ne vidiš da i tebe pitam: I što planiraš poduzeti s obzirom da si informiran? Pričaš o borbi, pa ne vidim što čekaš? Kažeš da bih ja trebao djelovati dok ćeš ti sjediti i čekati da ja nešto poduzmem za tebe, zar ne? Zanimljivo je kako… Pročitaj više »

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Pa mi SVE SVOJE NADE POLOŽILI U TEBE A TI SE UPIŠKIO U GAČE !!!

Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Pa ako zamislim da mi ti i takvi poput tebe čuvate leđa, puno više me je strah onih iza mene nego onih ispred mene.

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

NEMAŠ TI POJMA,dok je Đuro bio na straži SVI SU MIRNO SPAVALI !!!!

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Pojam samoupravljanja su ubili 1989. a ti sad sanjaš o samoupravljanju. Vidiš koliko smo bilil ispred vremena ?

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Jery vise prljava vakcina Japan. tps://www.asahi.com/ajw/articles/14427323

o svemu. bibliotecapleyades.net weekly news May..Aug 2021

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Da, pojavljuje se problem prezasićenosti, tko želi znati to može jedino sam gledanjem na svijet oko sebe, tko ne želi znati taj saznati neće i nalazi bezbroj razloga za relativizaciju ili još gore, potpuni pristanak na globalistički narativ. To kako ima onih koji će progledati procesuiranjem tisuću raznolikih informacija u… Pročitaj više »

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Ovo su tvoji po imenu
bibliotecapleyades.net weekly news May…Aug..2021

Čardak
Gost
Čardak
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Dosta ovisi i o “brojevima”. Bez obzira na to tko je organizirao, da se na mirnom prosvjedu okupi onolika masa kolika je bila za doček “Vatrenih” 2018. – da vidiš kako bi vlasti drugu pjesmu zapjevale. Bio bi brzo kraj svih restrikcija. E sad, na koliko dugo i što bi… Pročitaj više »

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Čardak

BRAVO,TAKO JE !!!MILION LJUDI ISPRED VLADE,GENERALNI ŠTRAJK SVEGA OD TJEDAN DANA ,PA DA VIDITE TKO BI SE UPIŠKIO U GAČE !!!!

Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

U čemu je problem druže Đuro, izvolite organizirati, pa da vidimo.

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Pa problem je u TAKVIMA KAO TI I ARNA,PO ČITAVE DANE VISITE NA PORTALIMA I PIŠETE SVAKAKVE PI.DARIJE I NIŠTA OD VAS !!!
NIKADA NIŠTA !!!

Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Pa o tome ti ja cijelo vrijeme i govorim. U svakom scenariju je bitno da netko drugi nešto poduzme, BAŠ NIKADA neću vidjeti da si ti nešto poduzeo ili predložio. Pretpostavljam kako ti imaš pametnijeg posla poput ismijavanja onih koji smatraju da nešto treba poduzeti.

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Pa PODUZMITE NEŠTO KONKRETNO,MAJKU MU STARU !!!
MANJE PRIČE VIŠE RADA,REZULTATA !!!

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

G.Debeli oni su idejni nosioci a sad kome je lose “”setnja”” ulica

throne
Gost
throne
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Pa ne treba pomalo idu stvari najprije u Rijeci, pa u splitu, a sada i zadnji u zagrebu, nije vazno sto je izasao manji broj ljudi, polako to je pocetak homogenizacije pozitivno mislecih ljudi razlicitih politickih opredeljenja nema vise lijevih i desnih to je gotovo. Postoje mi otrovani ili oni… Pročitaj više »

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Profesore,imam 3 pitanja u vezi tog strajka ili uopste bilo kakvih proteste.
1.koji je nas zahtjev?
2.kome upucujemo taj zahtjev?
3.sta cemo uciniti ako se ne ispune nasi zahtjevi?

To se mora prvo definisati pa onda se moze razmisljati o protestima.

tedi
Gost
tedi
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Nista ne treba raditi,NJIMA TREBA NAS PRISTANAK.
Znate onu dijeciju, …..NECU SE VISE IGRATI…….kupim svoje igracke i odoh
.
DOBROVOLJNI DAVAOCI KRVI,NAPLATITE VASU KRV.

Nisam nehuman,kada netko treba oper. porodica mora dovesti svoju familiju ili prijatelje za krv.

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije

sto kazere za prljavu vakcinu u Japanu. samo scrolajte 1 minut
ttps://www.asahi.com/ajw/articles/14427323

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Martin

A vi kolegice NE VOLITE kada netko ima loše mišljenje o vašem mišljenju ???

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije

Boze Vi najbolje a ONI. sumnjaju. ili nisu dobili proviziju .

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Copy Francuska paste. Hrvatska

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

1.Ako imas pokoljenja skolarce trebaju se ili ne cijepiti. upitnom
experimentalnom vakcinom
Upitna ttps://www.asahi.com/ajw/articles/14427323
2.Za uputiti zahtjev sazvat cemo xxx simpozij
3.Nemoze neuspijeti ako su ljudi na ulici i””setaju” kao Katovice ,Francuska
Aleman Israel i druge bolje vidi YT

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Čardak

Rumuni su u svetu poznati po masovnim demonstracijama! Par puta se stotine hiljada građana sakupilo ispred parlamenta, dolazili iz dijaspore samo zbog toga a sada vidimo da je tišina kod njih

Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije
Reply to  Čardak

Doček Vatrenih je organiziran od države kako bi se sirotinja imala čime zabavljati dok oni kradu tu istu sirotinju. Ni u snu nećeš doživjeti da vidiš kako masovni mediji pozivaju ljude na prosvjed protiv političara.

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Masmediji su odradili (i još uvijek odradjuju) posao koji su dobili od svojih vlasnika. Kako znamo vlasničku i upravljačku strukturu svih tih medija koja je skoncetrisana u jednim te istim rukama, očekivati od njih da “povedu narod” je iluzija u koju niko od nas ne vjeruje. No, zato i postoje… Pročitaj više »

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Stock

Znaš stanje u ms medijima pa ipak i pored toga za stanje u društvu optužuješ i defetiste kojih ima i ovde među nama? Ne, nisam se osetio prozvanim, naprotiv, još sam čvršći u svojim stavovima. Počeo si dobro pa si drugim delom texta sam sebe “pokopao”…ti bi izašao na ulice… Pročitaj više »

wipernpbiwenrgwneprg
Gost
wipernpbiwenrgwneprg
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Na ulice samo kao one mičigenske milicije…………………

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Dabogda i dogodine država organizirala takav masovan doček Vatrenih nakon SP ,samo hm —— bojim se ništa u dogledno vrime .

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Gospođo Arna tu ste u pravu, ništa se ni neće rješavati u Hrvatskoj. Ako se stvari razriješe pozitivno, a ja sam uvjeren da hoće, ali tek poslije teške borbe, to će morati krenuti od neke od velikih zemalja (trenutno mi Francuska i Italija djeluju kao najvjerojatnija opcija) odakle će se… Pročitaj više »

Pingvin
Gost
Pingvin
1 mjesec prije

Bas tako djevojko! Uzdaj se u sebe i svoj AK-47

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Čardak

Mislis kao u Danskoj ili Novi Zeland jedan slucaj lockdown

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

A jel prošao BAR JEDAN DAN da nismo TRUBILI O TOME i po TISUČUTI PUT premlačivali tu jednu te istu slamu !!! I što se u međuvremenu dogodilo !!!! Nego naša HEROINA ARNA tužila Plenković a,stožer i vladu i što se desilo sa tužbom u STEASBURU ??? Hoće li ili… Pročitaj više »

ZriBra
Gost
ZriBra
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Krepavali čovjeku pilići ipozove veterinara koji mu dade lijek.Nakon par dana zove ga opet. oO mu dade drugi lijek.Pilići i dalje krepavaju on ga zove opet.Imate li još koji lijek.Imam ja lijekova ali imaš li ti još pilića.
Pravnih lijekova zasigurno neće nedostajati.

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  ZriBra

A znaš li ti KOGA JE SVE ARNA TUŽILA PO RAZNIM SUDOVIMA ?? SAMO HGK tuži za 20 milijuna kuna VJEROVAO TI ILI NE !!!

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije

A 20 milijuna kuna od HGK ???

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije

Ne. Definitivno nije dosta. Želim vidjeti ovdje potvrdu da je išta predano sudu. Ne Fuellmuchu. Sudu!!! Što je Fuellmich predao sudu? SUD , svaki, IZDAJE POTVRDU o primitku tužbe ili bilo čega drugog. Die papire , bitte. Zato što je Fuellmich kmečao da ga je sud – odbio. Ako je… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Nikakve tužbe korumpiranom pravosuđu ni u RH ni bilo gdje drugdje neće ništa riješiti. Ali ipak trebate vi pravnici nastaviti s tim jer svako odbijanje malo pomalo skida maske i ljudima daje uvid s kim imaju posla. Ne treba korona mafiji dozvoliti opuštanje i tome vaše tužbe trebaju služiti. Da… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

PRAVILA IGRE. Kvaka je u tome da su te tužbe morske biti podnesene još prije pola godine. I tužbe i prosvjedi su NUŽNI koraci. Koji ne služe samo onome vidljivom na prvi pogled. Dalje: na sve to mora doći neki odgovor “sustava”. Po tome kakav će biti, opet se mogu… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  ZriBra

Jako lijepo.

A da li mi znamo:

– je li veterinar uopće pozvan?
– je li propisan ijedan lijek?

Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Neće biti ništa, znaš to i sam.

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Ali ona je UVJERENA U USPJEH I UVJERAVA DRUGE U TO !!!!

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije

Držim vam i fige i palčeve,ali POŽURITE ,TAKO VAM BOGA DRAGOGA DA PRIJE NE ODAPNEM ,DA I TO VIDIM,CIJELA VLADA I PLENKOVIĆ U PRDEKANI !!!

ZriBra
Gost
ZriBra
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

“Došlo neko čudno vrijeme”(I. M.)valjda novo normalno.
Heroine se bore(Arna,,”kolegice iz Slovenije ,Mila. sa kongresa u Parizu,”…)
a Heroji Hajduci njih 25 000 sa kovidi potvrdama gledaju Rijeku i Hajduka.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije

Nisam sigurna da moraju.

Ako presuda potvrdi genocid, to je primjenljivo na sve tužbe. Jer idu zajedno.

I one u kojima nije specificiran.

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Debeli Djuro i Cudan lik dobar “duet” balkanska igra,, dopune

wipernpbiwenrgwneprg
Gost
wipernpbiwenrgwneprg
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Odhebi………………………………

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije

Kuda ili kamo,ja sam tu aboriđin i Indijanac istovremeno !!!😼😼😄😄🐕‍🦺🐕‍🦺😺😺👹👹

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

G.Debeli po Balkanu “nista”. po Strasburgu S V E

Sad znate tko je u pravu.

radoznalo_mače
Gost
radoznalo_mače
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Izvini, ali u članku ipak ima nešto novo. Uoči početka nove školske godine daju se upute roditeljima kako da se postave ako im od djece budu opet tražili da nose maske. Tko ima dijete školarca, njemu je ovaj članak došao u pravo vrijeme.

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije

ODLICNO. AKO SU U PRAVU(STOZER) ZASTO IH TUZE ??

radoznalo_mače
Gost
radoznalo_mače
1 mjesec prije
Reply to  Martin

Ne razumijem te. Kolega je rekao da u članku nema ništa novo, a primjećujem da ima. Evo ovo: Ako smatraju da su maske nepotrebne i štetne neka jednostavno izvijeste školu, ili drugu ustanovu u kojoj boravi njihovo dijete, da smatraju da su preporuke štetne i da su dali uputu djetetu… Pročitaj više »

Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije

Ukoliko roditelj odbije da mu dijete nosi masku, škola će mu natovariti socijalnu službu za vrat zbog “zanemarivanja dobrobiti dijeteta”. To vam nigdje nije napisano, to ćete tek doživjeti. I Živi Zid je spašavao ljude od deložacije pa su se poslije ti isti ljudi našli u još većim problemima. Utuvite… Pročitaj više »

radoznalo_mače
Gost
radoznalo_mače
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Da su roditelji jednog djeteta u pitanju, najvjerojatnije bi ispalo tako. Ali nek se radi o 10 djece u jednom, pa 10 djece u drugom razredu itd., onda je to već sila. Ne mogu toliko obitelji pokrit socijalnom službom.

Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije

Nema problema, isprobaj pa ćeš vidjeti što će se dogoditi.

Jadranka S
Gost
Jadranka S
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Upravu ste!

Jedino kolektivna nesuradnja je rjesenje.

Jadranka S
Gost
Jadranka S
1 mjesec prije

Da nitko nesuraduje, sve ove gluposti bi zavrsile.

Jadranka S
Gost
Jadranka S
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Istina!!!!!!!

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

ODLICAN PRODUKT BALKANSKOG PODNEBLJA
tps://www.asahi.com/ajw/articles/14427323

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije

Protiv premijera, stozera i ostalih bandita je potrebno pokrenuti kaznene postupke! Zasto se samo govori kada je potpuno jasno o cemu se radi i za kakvu nehumanu kvazi politiku ide. Ako niko drugi, onda su znalci prava prvi koji bi morali odreagirati. Kazneno djelo moze naznaniti svak koji ga prepozna.… Pročitaj više »

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Kazneni postupak pred kojim sudom?!

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Zar je to potrebno objašnjavati! Ili se mozda bojite troskova postupka. Ovo je rat protiv nas! Od 1991 do 1995 se nismo pitali koji sudovi ako ti sudovi nisu radili svoj posao!

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Jery

91-95 🤣 🤣 …

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Ocaj bre ti nije bio potreban! Jer imate uste probleme! A krajnje je vrijeme da shvatite da velike smrdije nikada vise neče biti! Jednako tako kao i sna o tome da ce te u miru dobiti ono sto ste u ratu izgubili. Ucite se vkastitu povjest i ne povjest koju… Pročitaj više »

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Jery

….a ti se vidim i pored svega još uvek plašiš velike Srbije? Nije ti lako, čuvaj se realnih boleština

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Sve su to boleštine!

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Velike umove. MEMORANDUM 2

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Vi ste potpuno u pravu što se tiče kaznenih prijava.

Ali…nemojte o povjesti.
Ne zove se tref ako nemate ni jedan tref u ruci…

Realno
Gost
Realno
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Uzmi 26 heptanona odjednom.

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Starina

NIRNBERG. 2. Prati YT Mila Aleckovic

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Pa KAJ JE S TOBOM,TI PAO S KRUŠKE I PITAŠ KOLIKO JE SATI ??? Pa naša HEROINA ARNA podnijela tužbu sudu za ljudska prava u Strasbourgu i poslala preporučeno:: Vita jela zelen bor, MOLIM BRZI ODGOVOR !!!
I ZNA LI NETKO ŠTO JE S ODGOVOROM ???

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

E postovani Đuro, a ti mozak barem tako debeli, shvatio bi!

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Debeli nije debeo..mršavi dugajlija, 200 minus 4 cm

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije
Reply to  Mlata

Đabe mu centimetri, radi se o miligramima!

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Imaš pravo,CIJELI ŽIVOT sam bio u ZABLUDI da je ODGAJATI I OBRAZOVATI DJECU U LJUDE,uzvišeni posao ,Bogom dan za odabrane,jer tko ono reče da je SMISAO ŽIVOTA PRENOŠENJE INFORMACIJA I ZNANJA,a ja kao profesor fizike i matematike POGOTOVO se veselio uspjesima mojih đaka u školovanju i znanju ,a sada kada… Pročitaj više »

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

G.Debeli. ocito niste nas dobro pripremili za zivot kad su manje skolovani
vise uspijesniji ili vide naivce i KRADU

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Da si malo pismeniji znao bi kako teče postupak pred tim sudom. Pozanimaj se!

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Jery

A kraj postupka i pravorijek 3162. ??? Onda će taj sud zatvoriti Plenković a,vladu i stožer u zatvor ???

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije

Ide svojim putem na put prema putu !!! Nažalost,možda ćete biti razočarani obrazloženjem presude,ako je uopće bude jer se sud možda proglasi NENADLEŽNIM ????

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije

M I N U S. CRVENI se boje vracanja provizije za posredovanje …

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije

Što znači “pokrenuto”?
Netko negdje je nešto predao?

Tko i gdje?

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije

Borba da, ništa maske, još manje ustav, a korona nije igra nego ozbiljan rat protiv čovječanstva.

Mata
Gost
Mata
1 mjesec prije

Pozdrav,jel mozete istrazit CV gosp iz stozera A.Markotic?

Krunoslav
Gost
Krunoslav
1 mjesec prije
Reply to  Mata

Đ uro ustao si na lijevu. Izgleda da te cjepka jako opičila

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije

Mius 3. CRVENI. zlo Vam se pise dobro biti nece pripremite jos. minus crveni

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije

G.Arna. Na maski pise da ne stiti od korone a svi nose ..koja je to pravna kategorija ??

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije

A ti si alterego vjerojatno vrhuski strucnjak za zdravstvo, farmaciju i biokemiju?

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Sve vrhunske stručnjake za zdravstvo, farmaciju i biokemiju nebi trebalo uzinati zdravo za gotovo.
Problem je u izboru “stručnjaka” i stručnjaka čiji bi se stavovi uzimali kao bliži stvarnosti.
Navodnici koje sam upotrijebio odnose se na iluziju stvarnosti i stvarnost.

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Mr Kornel ukratko. tko je placen podplacen i dize proviziju,ili mu gospoja radi za vacine companiju.
Pfizer profit porasta 30 % za godinu dana
a Moderna lose tps://www.asahi.com/ajw/articles/14427323

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

A jesi pametan u p.m. 🤗

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Jery

A ti sveučilišni profesor mikrobiologije ???

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Danas je sve moguče, čak biti i mikrobiolog u odnosu na ove kriminalce koji vam pune glavu i tijelo sa razlicitim otrovima!

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Jery

Meni tijelo nitko ne puni otrovima,NIKAKVIM,prebolio KORONU i boli me Kiki za cijepljenje,cijepiva i KORONU,kovid propusnice i ostale pi.darije,sam proizvodima hranu ,hranim svinje i proizvodim kompost za povrće iz stajskog gnoja i još dok na proljeće nabavom kalifornijske gliste bit ću neovisan od svih i svega !!! E ,sada ovo… Pročitaj više »

Zigi
Gost
Zigi
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Štaš ćeš jest gliste ????Bljak!

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Zigi

Jebal te vrag,imam plastenik ,veliki gotovo 1000 kvadrata,mladi krumpir,grašak,jagode,paradajz šečetac,svinje,a o goricama kao SVETINJI DA NE GOVORIMO !!!

Realno
Gost
Realno
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Retardinjoooo, vrijeme je da digneš kredit kao i svaki de.bilni dudek, uzmeš odvjetnika i tužiš vlastiti pileći mozak zbog ne pružanja podrške. Crkni više smr.dljivče, gavrani ti se izas.rali u usta.

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Realno

KESA,DI JE KESA ????

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

I uz put pobio bez suda 500.000 ljudi. To ste zaboravili napisati, a mogli ste, kad mu vec isticete vrline.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Patricija

O, Regice, još jedna stvar za koju si “stručna”. Jel’ ti znaš kolika je to brojka? I misliš da se ne bi vidjelo na popisu stanovništva? U našim krajevima? Ukupan broj ubijenih u s raša je 35000. Uključivo one koji su umrli u krevetu. Dvostruko više bradatih pandana u Srbiji.… Pročitaj više »

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Nemreš ti njoj to objasniti,NIKAKO !!!

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Kad u Dalmaciji pokopavaju mrtvaca tad mu stave krunicu ili Očenaše u ruku a kad tebe budu pokopavali nek ti posljednja želja bude da te pokopaju sa Titovom slikom u rukama .

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Mladen

Tak je živjeli Zagorci i drug Tito !!!

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Meni uz cinjenice koje se polako otkrivaju, ne trebate me vas dvoje uvjeravati u suprotno.

Tko zeli biti dobronamjeran i prihvatiti cinjenice, naci ce ih.

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Dudekice iz tvog komentara se opet iscitava tvoja bezdusnost i nesuosjecanje s narodom koji je stradao u “oslobadjanju” RH 1945. od zlocinaca na celu s “ljubicicom bijelom”. O tome ce se kad tad moci slobodno govoriti i pisati, pa i to da se iz popisa stanovnistva 1948. god. vidi da… Pročitaj više »

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije
Reply to  Patricija

Sta kaže g. Šterc, koliko je Srba živilo u Hr prije rata, a koliko te ’48?

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  Stock

Imate clanak na narod hr. gdje gdin. dr. sc. Sterc jasno analizira popis stanovnistva u RH 1948. god. Od tud i podatak da je Hrvata po prirodnom prirastaju trebali biti 639 000 stanovnika vise nego sto ih je popisano. Gdje su nestali ti ljudi? Srba je po tom istom popisu… Pročitaj više »

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Patricija

Ne skreci temu.Cuo si za Sedlara pa. potrazi. “CETVERORED”

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Martin

Misliš na najveće stradanje “”dimnjačara””,u ljudskoj povijesti,15 dana poslije završetka 2. svjetskog rata i junačkog OSLOBAĐANJA drevnog i svetog hrvatskog grada Blajburga ???Zašto sada ne traže da taj mitski grad postane dio RH ,makar morali od braće Slovenaca tražiti koridor kroz Sloveniju ???
To ti NIJE PALO NA PAMET ???

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Hrvati nikada u povijesti nisu imali pretenzija prema tudjem teritoriju. Blajburg je mjesto stradanja nevinog hrvatskog naroda bez suda, a sve zahvaljujuci zlocincima koji su “oslobodili” Hrvatsku 1945. i natjerali narod na bijeg iz svojih domova koji su na Kriznom putu stradali. Brojna su stratista (npr. Huda jama i Tezno)… Pročitaj više »

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  Patricija

Procjena je 500.000 i nadam se da ce doci vrijeme da se otkriju sva stratista ljudi koji su stradali na Kriznom putu i poslije tzv. oslobodjenja 1945. po direktivi “ljubicice bijele” i na osnovu toga zauzima od 9. do 15. mjesta najvecih zlocinaca 20. stoljeca. Zelim Vam dug zivot i… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Patricija

Jednostavno, prestanite!

Zato ste se i pojavili na ovom portalu!

Nije ni vrijeme ni mjesto.
Svima je više pun k* tih priča.

Prodajete floskule koje nikakve vrijednosti nemaju čim se izađe na 1 km iz ovog vilajeta.
Još uvijek postoje relevantni historiografski izvori.
Šta će svaka šuša iznositi “svoje istine”?

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

E pa ti vasi “relevantni historiografski izvori” imaju nesagledive posljedice i propuste i vrijeme je da se to ispravi i hoce, jer je pravda spora, ali dostizna.

I nemam namjeru se prestati boriti za istinu, pa i na ovaj nacin.

Trauma
Gost
Trauma
1 mjesec prije

Samo bi da ostavim trag kako bi pohvalio uredništvo. Postala mi je navika posjećivati vas svaki dan i preporučujem vas svojoj okolini. Svaka čast! Samo naprijed, jako i iskreno. Mogu sa sigurnošću reći da ste jedan od najboljih objektivnih portala kojibrade u službi naroda i za narod. Lijep pozdrav

Krunoslav
Gost
Krunoslav
1 mjesec prije
Reply to  Trauma

Ja sam nagovorio barem dvadeset novih pratitelja portala. Oni su vjerojatno po nekog još. Jedino što sam zapamtio da ne treba da kritiziram gosp.Nerku N.i onog što Putka u svim tekstovima zove”predsjednik”…bez”ruski” ili preds.dotične zemlje. Imam averziju na to iz vremena smranadera kad su ga svi zvali”predsjednik”,a predsjednika samo Mesić.… Pročitaj više »

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Trauma

Eh,a da vidio prije 2,3 godine,””Logično”” bio ELITNI PORTAL,bar DUPLO VIŠE PRATITELJA !!!

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Kvantitetom do statusa elite?;)
Beti pamet.

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Ne,obrnuto,kvaliteta pa ljudi pohrlili na i za kvalitetom !!!

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije

puno toga nije podržano i još se uporno skriva ali svi vidite da je seizmološka aktivnost planete sve ekstremnija kao i na Balkanu linijom rasjeda a vatreni bolidi doleću sve brojniji – uzrok svakako postoji pa evo i govora sa takvom temom: …..”Ali je pitanje hoće li nestati COVID-19. Sigurno… Pročitaj više »

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

svi vidimo da se nastoji s nečime skretati pažnju od bitnoga – evo svježi izvještaj NASA sa promatranja Sunca: Sunce je izbacilo crni izboj, a munja u Michiganu odjednom je postala crvena. spaceweather.com: Nije sve na suncu sjajno. Tako je jučer sa sunčeve pjege AR2859 nakon solarne baklje klase B9… Pročitaj više »

Krunoslav
Gost
Krunoslav
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Pripremaju se razni scenariji iako ih imaju čitav arsenal. Bit će svakakvih smicalica kad im covid-shit postane nedocoljno efikasan. Ja se bojim da će na neki način napraviti zbrku u konunikacijama(glavna meta internet). Znam da je teško izvedivo,ali uz toliko moći nije nemoguće. Meni je zazvonilo u uhu kad je… Pročitaj više »

iiiistina
Gost
iiiistina
1 mjesec prije
Reply to  Krunoslav

tkz. “elita” odavno zna istinu o promjenama i priprema se- pogledati koliko su izgradili bunkera po planeti-bijeg na Mjesec/Mars je zabranjen od nadzora što svjedoče brojni incidenti na lansiranjima i nestanku poslanih sondi…..ovo nam je vidljivo a napisano je 2013. ….Iako u posljednje vrijeme u tisku ignorirano, oticanje oceana počelo je devastirati obale… Pročitaj više »

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

 tps://www.bitchute.com/

Gigant 

tps://www.bitchute.com/video/KGB5d9tH49JM/

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Krunoslav

 tps://www.bitchute.com/

Gigant 

tps://www.bitchute.com/video/KGB5d9tH49JM/

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Sve ovo što navodiš događa se postepeno i dugotrajno i Bogu hvala što ćemo.svi biti pokojni do tog dana kada će sve otići k vragu !!! Mi o svemiru NE ZNAMO GOTOVO NIŠTA,a o tome i što znamo je upitno prema uobičajenom načinu shvaćanja i razumijevanja !!! Eto već dvije… Pročitaj više »

Šele
Gost
Šele
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

Izvinite, biću kratak, ko vjeruje u nassu, vjeruje i u coronu,

fdbvr
Gost
fdbvr
1 mjesec prije
Reply to  Šele

He he he, dobar si ali i u pravi

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

vise. siroko bibliotecapleades.net weekly news May Aug 2021

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  iiiistina

evo Japan tps://www.asahi.com/ajw/articles/14427323 Japan.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije

Fuj kako si odvratan,internet mafijasu.
Haj da se nadjemo uzivo pa meni tako mater spomeni.

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Nego kako to prošlo te KOMPJUTERSKE ALGORITME KONTROLE u redakciji ???

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Kako nisi provalio do sad da sam ja ubaceni agent i da moji upisi ne idu na validaciju.

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Ma ne TVOJ,ti si domaći momak pa te niti ne treba provjeravati nego ovog novokomponiranoj koji uletio sa psovkom !!!

tadija
Gost
tadija
1 mjesec prije

A tko bi to sve umro da nije cjepiva,pa i najuöinkovitija cjepiva jedva dokuöe polovicu uspjeha za ono za čega su namijenjeni.

Promuchuran
Gost
Promuchuran
1 mjesec prije

Da li je ova Arna zrtva zlostavljanja u obitelji? S obzirom da iz njenih tekstova vriste rijeci i recenice poput: robovi, ogranicenje sloboda,zrtve,totalitarni zlocin,ovce za klanje,zrtvovanje djece idolima zla,perfidne ucjene,sterilizacija,totalitarni terorizam,itd. I na kraju,svi ti pusti manifesti zbog toga sto je u doba pandemije virusne zaraze, preporucljivo staviti maskicu na… Pročitaj više »

Jery
Gost
Jery
1 mjesec prije
Reply to  Promuchuran

Ne zelim biti zlonamjeran ili uvredljiv, ali ti si “promuchuran” stvarno nepismen ili glup ili totalno neupotreljiv? Znaci dozorio za ovu agendu i cjepivo! Drugacije, u rijecniku vođa agende potpuno nepotreban na ovom svijetu. Zanima me dalu si se cijepio? Ako jesi, potpuno pravilno! Nadam se da si dobio vec… Pročitaj više »

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  Promuchuran

Pa čitao si kako Arna RATOVALA sa ministarstvom obrane RH,sa tajnicama i kabinetom MINISTRA OBRANE RH,i njoj to NORMALNO se obraćati nekome s takvim tonom,a ono intelektualka,purgerica BIDERMAJER STILA I KULTURE OPHOĐENJA !!!

Realno
Gost
Realno
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Čak i jedna žena ima veća muda od tebe retardinjoooooo.
Odi po.puši ku.rac nekom da ti skoči iq sa 2 na 3 poena.

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

BALKANAC. OSTAJE. BALKANAC zivi u svijetu a vidi samo balakasko nebo.
Dokaz Balkan prvi u Evropi ali odozdo.

Zigi
Gost
Zigi
1 mjesec prije
Reply to  Promuchuran

E, jesi promočuran u P.M

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  Promuchuran

Da li je ova Arna zrtva zlostavljanja u obitelji?

Arna je borac protiv palamudije. Palamude nam dvije godine o pandemiji. Palamude nam o globalnom zatopljenju, a ja sam morao obuci duge gace u avgustu.

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

DUGE GAČE U AUGUSTU,????Pobogu Tihomire,ti baš zabrinut za neku stvar i navukao duge gaće,a globalno zatopljenje ??!😺😺😺🐕‍🦺🐕‍🦺😄😄🦓🦓🦓🐴🐴🐴

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  Debeli đ uro

Sta on zna o globalnom zatopljenju i drugom palamudjenju.. Uvukao se kao puz u kucicu.

Debeli đ uro
Gost
Debeli đ uro
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

To su ti danas ti Plenkovićevi,Vučićevi i što ti ga ja znam čiji sve ne pioniri,mi smo bili TITOVI pioniri,a što ovi znaju o tome ???

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Promuchuran

Prvo misu mali,predstavi se imenom i prezimenom kao g.Arna,pa onda uzmi sebi za pravo da kritikujes i pametujes. I ne samo ti,nego svi koji kritikuju sakriveni pod nikovima. Prvo skupite jajasca pa se potpisite imenom i prezimenom,tek onda mozete ocekivati da ce vase baljezganje neko uopste procitati,do tad,imaginarni likovi,ne prdite… Pročitaj više »

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Promuchuran

Tesko je ogranicenom citati sve ili nezna ili ne slijedi
 tps://www.bitchute.com/
Gigant 
tps://www.bitchute.com/video/KGB5d9tH49JM/

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Promuchuran

Pravi si parapsiholog kao I Adler koji je uzeo od DOstojevskog nauku.

Krle
Gost
Krle
1 mjesec prije

Svi ti stručnjaci, liječnici, mikrobiolozi, virusolozi, pravnici, drže govore daju izjave i intervjue, samo savjetuju ljude šta da rade. Pa što svi skupa ne pokrenu tužbu na redovnom ili Ustavnom sudu? Kroz šta prolazi roditelj ako se buni protiv uvedenih mjera? A tek djeca, maltretirana od same institucije pa još… Pročitaj više »

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  Krle

Vidite i sami da alternativni strucnjaci cine sve sto je u njihovoj moci. Na zalost nusu vidljivi u msm medijima. Osim ovog portala, sumnjam da ce to netko prenijeti da narod dozna drugu stranu price. A sto se tice roditelja, oni se ne javljaju. Mogli bi i na ovom portalu… Pročitaj više »

Krle
Gost
Krle
1 mjesec prije
Reply to  Patricija

Nisi shvatila, ne čine ništa. To što piskaraju po portalima i drže govore u zatvorenim sredinama nije ništa. Savjetuju ljude šta i kako da rade. Zašto svi skupa, imenom, prezimenom i titulom ne podnesu tužbu i tako pomognu napaćenom narodu? Jesi li uopšte pročitala moj komentar? Šta može da očekuje… Pročitaj više »

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Krle

Krle Zapadne civilizaacije,razvijeno drustvo,pravne drzave imaju problema sa i oko corone.
Mozda ste culi za BALKAN “naj” u svemu.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Patricija

Da li održite predavanje takvoj mami?

Ja – da.
Ukoliko opazim pojavu na vrijeme.
Djeca su apsolutna sigurna od ovog virusa.
Ljudi raspravljaju, potpuno nepotrebno, o štetnosti maski.
Bitno je da – NE koristi . Kraj.

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Kao sto ne zelim da mene netko upozori zasto ne mosim masku, tako i ja ne upozoravam one koji je nose, osim blize rodbine i poznanika.

Svatko bi trebao preuzeti dgovornost za svoje ponasanje, a posebno roditelji kad su njihova djeca u pitanju.

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Krle

Potrazi Y T Mila Aleckovic

Krle
Gost
Krle
1 mjesec prije
Reply to  Martin

Šta je s njom?

AbuDabi
Gost
AbuDabi
1 mjesec prije

Da , zato i umiru, zbog “VAKCINE”.