CENZURA PREKO ORWELLOVSKIH „KONTROLORA ISTINE“ – Od Faktografa.hr, Raskrinkavanje.ba do Istinomer.rs

Faktograf

Kome smeta dr. med. Lidija Gajski, arhitekt Nikola Sandulović, predsjednik Republikanske stranke Srbije, prof. dr. sc. Branimir Nestorović, naša susjeda  i trenutno najpoznatija Slovenka, Anica Bidar?

 INFORMACIJA JE NAJJAČE “ORUŽJE”!     

Zašto informacija poprima toliki značaj? Zašto postaje superiorna, i to globalno?

Zašto je istina postala nebitna? Zašto je postala opasna?

Malo je onih koji žele znati, koji se žele pozabaviti činjenicom kako nam globalna informacijska dominacija preuzima svakodnevnu stvarnost, nameće svoju dominaciju nad stavovima i mišljenjima. Stvarajući javno mnijenje svojim globalno umreženim dominantnim utjecajem. Nekoć je nacionalna moć svake države bila prije svega diplomacija, vojska i gospodarstvo.

Još krajem 20-og  stoljeća pojavila se i informacija, ali danas je postala najvažniji instrument nacionalne ali i globalne moći.

 Još daleke 1938. poznato je kako je tada mladi Orson Wels vrlo vještom i uvjerljivom radio-dramom “Rat zvijezda”- o invaziji Marsovaca na Zemlju – izazvao  sveopću paniku u Americi. I dan danas se smatra najuspješnijom medijskom manipulacijom.

 TKO JE TAJ FAKTOGRAF  i „braća“ mu po financijerima i nalogodavcima?

 Faktograf.hr je neprofitni medij!? Tako oni pišu za sebe, i, nastavljaju:

„Jedini smo hrvatski medij specijaliziran za fact checking, tj. provjeru činjenične točnosti tvrdnji u javnom prostoru. Faktograf je član International Fact Checking Networka (IFCN), međunarodne mreže organizacija posvećenih fact checkingu.

Kako se financiramo (Poveznica: https://faktograf.hr/metodologija/)

Pokretanje Faktografa financijski su podržali National Endowment for Democracy (NED), zaklada TechSoup i Državno tajništvo Sjedinjenih Američkih Država. Projekt Faktografa je djelomično financiran kroz potporu Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. Mišljenja, nalazi i zaključci ili preporuke izražene ovdje pripadaju autorima i ne odražavaju nužno stavove američkog Ministarstva vanjskih poslova (State Department). Rad Faktografa financirao se kroz projekte osvojene na natječajima NED-a, Googleovog The Digital News Initiative Innovation Funda (putem projekta Mozaik veza) i Agencije za elektroničke medijeEuropske unije kroz program Europa za građane te kroz Facebookov Third Party Fact-Checker program.“

Pametnom dosta. Nećemo ništa pojašnjavati. Sve se vidi u tri jasno napisane rečenice. Udrugu Faktograf financiraju strane tehnološke korporacije i državni faktori, te privatne zaklade!

„Može li Faktograf predstavljati informativni autoritet u Hrvatskoj, kad i oni sami pišu da ih financira strani faktor? Ispada da je Faktograf politički entitet, a ne moralna vertikala novinarstva.“

https://www.logicno.com/politika/donosimo-listu-financijera-udruge-faktograf-koja-lazno-optuzuje-pojedince-i-medije.html

 I, evo opet „napadaju“  kao i sve proteklo vrijeme. Najnovije njihove objave tiču se:

– izjave  dr. med. Lidije Gajski u emisiji Bujica prije nekoliko dana,

– najdražeg im za napadanje i omalovažavanje dr. sc. Srećka Sladoljeva, molekularnog biologa, doktora znanosti iz područja imunologije s praktičnim iskustvom u razvoju  imunobioloških pripravaka

– potom  „udruženog poduhvata“ cenzure s BiH „kontrolorom istine“ Raskrinkavanje.ba protiv arhitekta Nikole Sandulovića, predsjednika Republikanske stranke Srbije,

– citirane izjave prof. dr. sc. Branimira Nestorovića u Otvorenom pismu opredsjedniku  Vlade RH, te cenzure i blokiranja i našoj susjedi,  Slovenki

–  Anici Bidar, supredsjednici političke stranke Pokret Ujedinjena Slovenija do travnja 2020., te kandidatkinji  za EU parlament u ljeto 2019.  Oštra je kritičarka postojeće politike koja ne ide u prilog naciji i državi, zagovornik je izravne demokracije, majci  petero djece i baki, poznatoj  po prvoj podignutoj Kaznenoj prijavi u Sloveniji protiv Vlade te svih ostalih  iz „udruženog  zločinačkog poduhvata“ u „pripremi i provođenju  genocida nad građanima Slovenije.“

Javna obraćanja gospođe Anice Bidar možete pogledati na youtube kanalu:  https://www.youtube.com/watch?v=8vjHZcEa34M

Zanimljivo, Faktografovi  tzv. novinari nisu u stanju sami (bez dostupnih algoritama kao u tekstovima koje „kače“ kad otkriju nepoćudne tekstove) upisati ni točno ime portala. Sramotno, neprofesionalno, nestručno i jadno.

Isto tako, ponižavanje i omalovažavanje je glavna karakteristika ovih plaćenika bjelosvjetskih korporacija upletenih u ovaj projekt pLandemije i ludilo koje u eksperimentalnom provođenju još traje. Bez imalo srama zanemaruju stručnost i znanjem stečene titule te tako uglavnom za dr. med. Lidiju Gajski ne upisuju njeno puno osobno ime, a titulu joj izbjegavaju. Ne čudim se, nije kupljena!

Ovako to rade faktografci  iz Faktografa.

 „Lidija Gajski unaprijed i bez dokaza optužila regulatore i proizvođače cjepiva“- kaže Faktograf.

Protivnica cijepljenja dr. Lidija Gajski gostovala je u emisiji “Bujica”,  gdje je opet iznijela niz činjenično netočnih i neutemeljenih tvrdnji o cjepivima protiv Covida-19.

Gajski navodi da je od onoga što znamo o cjepivima, “interesantnije ono što nam ne govore“.

Važno je postaviti pitanje koliko imunitet traje, to nam je nepoznato.

Činjenica je da se ne zna koliko imunitet traje. No o tome na HRT-u govorio epidemiolog Bernard Kaić iz Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo (HZJZ).

“Za sada ne možemo reći koliko je trajanje zaštite. Kliničke studije traju koliko traju, par mjeseci – za toliko dugo znamo da traje zaštita”, izjavio je Kaić, priznajući da se ne zna hoće li cjepiva biti potrebno primiti jednom ili možda dvaput godišnje. Iako ima literature koja govori o ponovnoj zarazi već nakon 45 dana, dokazanih reinfekcija ima jako malo zbog činjenice da je potrebno otkloniti sumnju da se radi o kontinuiranoj, a ne ponovnoj infekciji. To iziskuje sekvencioniranje virusa i čuvanje uzoraka.

Proizvođač cjepiva Moderna, primjerice, zasad zapaža da imunitet traje četiri mjeseca. Procjenjuje se da imunitet nakon zaraze traje pola godine.“

 Danas mi je neizmjerno drago kako sve tvrdnje Faktografa kao i dr Kaića padaju u vodu. Polako ali sigurno ova cjepiva daju svoje „rezultate“! Dva smrtna slučaja u 24 sata od cjepljenja i 21 slučaj s teškim nus pojavama, čak i paralize lica kod dragovoljnih primatelja tzv. cjepiva. Dajte konačno prestanite govoriti svi skupa, pa i ovaj u sukobu interesa Vladin znanstveni savjet,  kako sve činite za dobrobit i zdravlje hrvatskih građana. Prestanite to činiti! Ne želim da brinete o mojoj dobrobiti i mom zdravlju. Imam iskustva kako to činite.

Nego, nešto me neodoljivo intrigira tko je dr Bernardu Kaiću  dr. Antoinette Kaić – Rak, predstavnica WHO-a u Hrvatskoj koja je izjavila: „Rano je za ublažavanje mjera, jedna kriva procjena može značiti pravu katastrofu.“

Izgleda, cijela nam struka u „sukobu interesa!“

Kako je to bilo kroz povijest, i to još od daleke 1900. do danas s postupcima istraživanja cjepiva, sve je vidljivo iz ove tabele.

Stoga ne mogu a ne citirati jednu izjavu iz intervjua  dr. sc. Srećka Sladoljeva iz rujna 2020. gdje je rekao:

„…RT-PCR metoda testiranja smije se koristiti jedino u strogo kontroliranim uvjetima znanstvenih pokusa kako se i navodi u deklaraciji. RT-PCR je „only for research use“, a nije za dijagnostiku! Kad bi Hrvatska agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) radila po pravilima struke i savjesti, a ne po političkim „zadacima“, odmah bi zabranila njegovu upotrebu u dijagnostici COVIDA-19, a manipulante COVID-19 rezultatima prijavila DORH-u.“

I sam izumitelj  testa prof. dr. Kary Mullis, dobitnik Nobelove, nagrade govori o tome:

https://www.mojvideo.com/video-kaj…/d349f996f5f439d866a1,

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4466330470075895&id=100000969581998

I arhitekt Nikola Sandulović, predsjednik Republikanske stranke Srbije vodi „rat“ s cenzurom na svim platformama društvenih mreža. Nečuveno, ako ne briše FB onda to čini BiH „kontrolor istine“ Razotkrivanje. ba, a kad oni odrade svoju „istinu“ i prijave prema FB onda ih zamijeni, ili, pomaže im Faktograf.hr

Nečuvena usklađenost, uigranost tih „kontrolora istine“ financiranih iz istih izvora.

Više ne smije niti citirati poznate stručnjake, velikog iskustva, čak niti svjetske znanstvenike, ma tko su oni, pa faktografci su svemirski stručnjaci! Oni sve najbolje znaju.

Jako me zanimaju njihove naobrazbe kao i njihova iskustva. Iz onoga što površno saznah nije ništa za pohvalu već je na sramotu svih nas „tko nam gaće kroji“, kako bi rekli naši stari.

„Nošenje maski ne uzrokuje upalu pluća“ – kaže Faktograf.

Društvenim mrežama kruži netočna tvrdnja o maskama, koja se lažno pripisuje kontroverznom srbijanskom liječniku Branimiru Nestoroviću.

“Glavni uzrok povećanja upale pluća u zadnjih nekoliko sedmica je trovanje ugljen dioksidom zbog nošenja maski.”

Ova tvrdnja, pripisana kontroverznom srbijanskom liječniku i bivšem članu srbijanskog kriznog stožera Branimiru Nestoroviću, u posljednja dva tjedna pojavila se na društvenim mrežama. Najprije su je dijelili korisnici Facebooka u Srbiji (arhivirano ovdje), a potom i u Hrvatskoj (arhivirano ovdje). Isti citat liječniku Branimiru Nestoroviću pripisala je Arna Šebalj, u svom otvorenom pismu premijeru Andreju Plenkoviću objavljenom na portalu Logično.hr

I opet isti pristup Faktografa i njegovih „eksperata“. Omalovažavanje, nazivanje stručnjaka kontroverznim, izbjegavanja oslovljavanja punim imenom, kao i izbjegavanja upisivanja znanjem stečenih znanstvenih titula. A prof. dr. sc. Branimir Nestorović je pedijatar – pulmolog i alergolog.

 A tko je i koja je svrha tog  Orwellovo Ministarstvo istine“ najbolje se isčitava iz riječi

Edwarda Huntera:

“Namjera je radikalno promijeniti um, tako da njegov vlasnik postane živa lutka – ljudski robot – a da se ta strahota ne vidi izvana. Cilj je stvoriti mehanizam od krvi i mesa, s novim uvjerenjima i novim misaonim procesima umetnutim u zarobljeno tijelo. Tu je zapravo riječ o potrazi za porobljenim narodom u koji se, za razliku od drevnih porobljenih naroda, moguće pouzdati da nikada neće dići pobunu, da će uvijek poslušno slijediti naredbe, baš kao što kukac slijedi svoje instinkte.”

Da je tome sad već dobrim dijelom tako govore izjave mnogih pojedinaca,  „robova“ globalnog rituala, koji zbog  straha, nametnute prisile ali i izvršavanja  nošenja maski više i ne upravljaju svojom glavom.

Ne primjenjuje se više, ne spominjuje ni te tzv. nevladine udruge, veliki borci za ljudska prava,  zaboravljena je  OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA, čiji  članak 19. kaže:
„Svatko ima pravo na slobodu mišljenja  i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.“

 Kako u jednom svom tekstu piše portal matrixworldhr.com :

„Faktograf. hr je klasična cenzura čiju temeljnu organizaciju financiraju multimilijarderi koji nastoje provesti svoje privatne interese, a isti im omogućava da lakše obmanjuju javnost i ostvaruju svoje snove, određeni globalni konstrukt. U slučaju Bill Gatesa, agende globalnog procijepljenja i čipiranja čovječanstva (uvođenjem digitalnog identiteta cjepivom) u paketu s ostvarenjem nezamislive moći globalne kontrole ljudi.“

 A što je to u ovom periodu pLandemije radilo to Orwellovsko „ministarstvo istine“ evo navesti ću samo par primjera, zaključite sami što je istina, a i provjerite.

Faktograf.hr je tako ocijenio netočnom tvrdnju da vam Bill Gates želi ugraditi čip ID2020 iako je FDA već davno odobrila korištenje mikročipa za pristup medicinskoj dokumentaciji.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC526112/

I unatoč tome što je javno poznato da su se multimilijarderi poput Rockefellera, zajedno sa srodnim kompanijama i zakladama među kojima je grupacija Microsoft (osnivač Bill Gates), Gavi savez za cijepljenje (partner privatna zaklada Billa i Melinde Gates) u cilju globalnog uvođenja digitalnog identiteta putem cjepiva, popularno čipiranje, udružile u savezu ID2020, kao i Klaus Schwab od Davosa koji želi stvoriti Agendu 2030 koja se prvenstveno temelji na demontiranju trenutnog kapitalističkog sustava u korist veće centralizirane autoritarne vladavine koja će dovesti do nižeg životnog standarda, manje potrošnje goriva, manje građanskih sloboda i puno više vladine kontrole koja prati sve što radimo uz ograničenje putovanja.  Osim toga Schwab od Davosa vam želi ugraditi čip direktno u glavu.

http://id2020.org/

https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2020/11/Schwab-4th-Rev.mp4?_=1

Cijeli govor:

https://www.youtube.com/watch?v=CVIy3rjuKGY

Faktograf.hr je ocijenio netočnom tvrdnju da je pandemija laž za koju je odgovoran Bill Gates iako se za ovakvu do sada neviđenu globalnu pandemiju godinama ranije pripremao https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMp1502918 i najavljivao, predviđajući je i opisivajući do u detalja, a u trenutku kada se programom ID2020 planiralo započeti globalno uvođenje digitalog identiteta putem cjepiva, sasvim slučajno ali vrlo prikladno, Svjetska Zdravstvena Organizacija (WHO) je proglasila svjetsku pandemiju COVIDA-19 (Certificat Of Vaccination Identity Digital), a cijepljenje cjelokupnog čovječanstva jedinim rješenjem.

 Njihova produžena ruka Centar za kontrolu zaraznih bolesti (CDC) donijela je novi pravilnik o načinu upisa umrlih od COV-19 u smrtovnicu. Pravilnik koji je šokirao medicinsku znanost, osobito patologiju. U njemu stoji da je u smrtovnicu potrebno upisati uzrok smrti COV-19 ako je testom ili odokativno ocijenjeno da postoji mogućnost prisutnosti coronavirusa. Nije bitno što je osoba bolovala od jedne, dvije, tri ili više teških bolesti od kojih je također mogla umrijeti. Pravilo kaže da je za proglasiti nekoga umrlim od COV-19 autopsija, kao jedini medicinski priznati način utvrđivanja uzroka smrti, potpuno nepotrebna.

https://www.cdc.gov/…/Alert-1-Guidance-for-Certifying-COVID…

https://www.cdc.gov/…/Alert-2-New-ICD-code-introduced-for-C…

Pravilnik koji je učinio da se generira panika i napuše broj umrlih.

Svaka bolnica u Americi dobije 13.000 dolara za prijavu pacijenta s covidom-19, a 39.000 dolara ako ga stavi na respirator.

Nema dugo saznali smo kako je CDC  povezao gripu, zajedno s Cov-19  i upalom pluća u smrtnosti,  s novim imenom (šifrom), nazvanim “PIC”, točnije, skrivenim podacima oko Cov-19.

https://www.coreysdigs.com/health-science/covid-19-pt-2-cdcs-new-pic-and-the-hidden-data/

Važno je istaknuti da je najveći  izvor financija WHO-e upravo privatna zaklada Billa i Melinde Gates, uz najmanje još jednog od glavnih donora  Gavi saveza za cijepljenje kojega također financira privatna zaklada Billa i Melinde Gates.

https://www.who.int/…/defaul…/infographics/budget/top-20.jpg

Zbog proglašene Pandemije coronavirusa COV-19, bolesti izazvane coronavirusom SARSCOV2, koju brojni priznati svjetski medicinski stručnjaci propituju https://off-guardian.org/…/12-experts-questioning-the-coro…/ a bolest smatraju vrlo blagom, sezonski uobičajenom, ne ozbiljnijom od sezonske gripe https://swprs.org/a-swiss-doctor-on-covid-19/ zbog čega tvrde da su donesene do sada neviđene i nepotrebne izvanredne mjere ograničavanja ljudskih sloboda koje se odnose i na bolesne i zdrave ljude, a kojima su ljudi odvedeni u daleko veću opasnost od one koja im prijeti od virusa specifičnog za običnu prehladu, kojima je ozbiljno ugrožena globalna svjetska ekonomija. No to ne sprječava Billa Gatesa, WHO-u, glavne epidemiologe, te predstavnike kriznog stožera Civilne zaštite, posebno ustrojene jedinice policije s oznakom piramide umjesto državnog grba, da iskaču iz malih ekrana, internet portala,  radija,  dnevnih novina  i  strašeći javnost, ponavljajući nevjerovatni  broj umrlih, svakodnevno nas uvjeravajući da nam je jedini spas cijepljenje cjelokupnog čovječanstva, kao i uvođenje digitalnog cijepnog certifikata (putem cjepiva).

 Na našu žalost, podaci Državnog zavoda za statistiku Republike Hrvatske nikako  nisu sređeni na jednoličan način, a i variraju u brojevima za umrle osobe po godinama.

Ili, još bolje, čak niti HZJZ i DZS ne uspijevaju dati iste podatke. Kako je to moguće?

Izvadali sam s web srtanica DZS podatke o ukupno umrlima za:

  1. gdje je bilo 51542 umrle osobe u RH
  2. gdje je bilo 53477 umrle osobe u RH (+1935 više umrlih u odnosu na 2016.)
  3. gdje je bilo 52706 umrle osobe u RH (- 771 manje umrlih u odnosu na 2017.)
  4. gdje je bilo 51794 umrle osobe u RH ( – 912 manje umrlih u odnosu na 2018.)

Neki podaci  ovih dana gdje se poziva na DZS govore o 44.028 umrlih u 2019. što nije točno, no, čini mi se kako se radi na „uštimavanju“ podataka do kraja godine.

Prema odgovoru mailom iz DZS na pisani upit  20. 08. 2020. dobila sam slijedeću informaciju.

U prvih šest 2019. mjeseci umrlo je 27 118 osoba.

U prvih šest mjeseci 2020. godine umrlo je 26 456 osoba.

Konačni podaci o umrlima u 2020. godini biti će dostupni u srpnju 2021.

Podaci o uzrocima smrti u 2020. biti će dostupni u listopadu 2021. godine.

Zanimljivo, Faktograf  ovo ne zanima iako se i ovo sve objavljuje na mrežama raznih institucija.

Faktograf.hr je klasična cenzura čiju temeljnu organizaciju financiraju multimilijarderi koji nastoje provesti svoje privatne interese, a isti im omogućava da lakše obmanjuju javnost i ostvaruju određeni globalni konstrukt.

Nažalost, medijske manipulacije tekstovima nemaju granice, ali imaju svrhu.

Odlična informacija stigla je iz SAD-a krajem svibnja ove godine kad je Predsjednik Donald Trump potpisao  uredbu  kojom želi onemogućiti  imunitet samo nekih na objave i moderiranje  na društvenim mrežama.

Tada je portal  logicno.com objavio tekst:

„Američki predsjednik  JE PRIJE DVA DANA ratificirao dekret kojim želi obrisati imunitet za objave na društvenim mrežama i za moderiranje sadržaja.“

Zaoštren stavom Twittera, Donald Trump potpisao je 28. svibnja 2020. uredbu kojom se želi redefinirati zaštita koju uživaju društvene mreže i širina koju imaju u moderiranju njihovog sadržaja. “Ovdje smo za obranu slobode izražavanja protiv najgorih opasnosti koje postoje”, rekao je predsjednik iz Ovalnog ureda, pozivajući se na ono što je nazvao “monopolom” tehnoloških skupina.

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-preventing-online-censorship/

Nadam se kako će mo dočekati vrijeme kad će ove ideološke udruge, kao Faktograf, biti „pokopane“ u svom djelovanju na društvenim mrežama kao i u ostalim medijima, ukazujući na samo njima znanu – istinu.

Rekao bi prof. dr. sc. Davor Pavuna:  „Probudimo se jer nismo Orwellova stoka.“

Bill GatesFaktografOrwellRaskrinkavanje.ba
Pretplatiti se
Obavijesti o
106 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nonwo
3 godine prije

Zaključavanja ubijaju.Prekinite ih odmah.Sott.hr “Ako sloboda uopće išta znači, ona znači pravo reći ljudima ono što ne žele čuti”. Ono što mnogi ljudi ne žele čuti jest da je strategija zaključavanja epidemiološka slijepa ulica i univerzalni neuspjeh. Dr. Roger Hodkinson, patolog s certifikatom Kraljevskog koledža liječnika i kirurga, izvršni direktor velikog privatnog medicinskog laboratorija u Edmontonu u Alberti i predsjednik tvrtke za medicinsku biotehnologiju koja prodaje COVID-19 testove. U radijskom intervjuu imao je ovo za reći o službenom odgovoru na “pandemiju”: “Ovo je najveća obmana ikad počinjena nad javnosti koja to nije ni očekivala … Ovo nije ništa drugo nego loša sezona gripe. To je politika koja se pretvara da je medicina … Maske su krajnje beskorisne. Nema nikakvih dokaza da su učinkovite. Krajnje je smiješno gledati te nesretne, neobrazovane ljude kako hodaju poput leminga i pokoravaju se bez ikakvih dokaza. Socijalno distanciranje je također beskorisno … Pozitivni rezultati testiranja NE… Čitaj više »

Istražuj
3 godine prije

Odlican tekst! Hvala za poveznice. *** Ma ovi Sorosevi Faktogravi i Prdografi po cijelom Svijetu – jesu samo sakupljeno ljudsko smece – koje siri svoj odvratni smrad uz podrsku korumpiranih “drzavnih vlasti”… I jednima i drugima su isti Vlasnici. Po mom misljenju, a i po svim podatcima koji su mi na raspolaganju – Vlasnicu su stara gadna eugenicarska-kamatarska banda. Ti eugenicari-kamatari su preuzeli tzv Centralne banke (koje su se nekad zvale institucija “Dvorski zidov”)… Time je izuzetno lako pratiti i te “krvne loze”… (Pristupanje drugih satanistickih familija, povezanih istim zlocinackim-Kultom, poput jezuita ili masona ili kakvih drugih smradova iz “tajnih drustava” po svim dijelovima svijeta – bez dvojbe se odigrava pod dirigentskom palicom ovih kamatara-satanista.) Naime, na primjer – nekadasnji vlasnici institucije “Dvorski zidov” u cak 5 (pet!) evropskih zemalja – familija Rotschild – i danas je Vlasnik americke tzv “Centralne banke” FED. I ne samo to… Preko tzv “Centralne… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Istražuj
nonwo
3 godine prije

https://www.youtube.com/watch?v=uRiHGBiTTdI
Proglas stožera.

Pustite video na sav glas.
U doba ludila ,satira je zakon.

bauštelac
3 godine prije

dr gajski samo traži da stožer obrazloži mjere protiv korone i koliko će nam pomoći u borbi protiv nje te da se objasni kako su tako brzo došli do cjepiva i najbitnije recite koje su nuspojave svako cjepivo ga ima i onako usput sadržaj cjepiva

Gaija
3 godine prije

Izvrsno rasčlanjeno i napisano.

Jack Shadow
3 godine prije

Sjajan članak.Bravo za portal Logično,vi ste jedan od malobrojnih medija koji nisu korumpovani od strane prebogatih svetskih moćnika i psihopata koji se igraju boga i žele da vladaju ljudima i svetom preko ove najveće korona asimptomatske prevare u istoriji čovečanstva,a zapravo su sluge satana,sto puta bravo i samo nastavite tako,samo se istinom i Hristom može da pobedi satan i njegovi planovi jer Hrist je rekao:’istina će da te oslobodi’.

Stara kuka
3 godine prije

Konačni podaci o umrlima u 2020. godini biti će dostupni u srpnju 2021.
Podaci o uzrocima smrti u 2020. biti će dostupni u listopadu 2021. godine.

Državnom zavodu za statistiku treba više od šest mjeseci za objavu broja umrlih u zemlji sa 4 milijuna stanovnika??? I deset mjeseci za objavu podataka o uzrocima smrti?

Evo, javno upućujem Vladi Republike Hrvatske ponudu da DZS-u uštedi silne mjesece posla i da ja sam umjesto njih, uz skromnu naknadu dakako sve te podatke uštimam i friziram točno po želji naručioca već do sredine siječnja.

Jarilo
3 godine prije

Faktograf je postao ministarstvo istine, svatko tko sumnja u dogmu zvana korona virus bit će izvrgnut za početak medijskom linču, a za one tvrdokornije uslijedit će druge metode represije.

netjak od Daltona
3 godine prije

‘Dovela mater malog u doktora… Da pet dana nema stolicu.
Nek gleda Božinovića na TV i sve će bit u redu.
Par sati nakon… Doktore, mali se sasra priko glave!
A šta je gleda?
Beroša…
Ženo božja, ne Beroša. On je za velike…”

Ante
3 godine prije

Samo mogu reći: “nek nam Bog pomogne , jer bojim se da srljamo u još jedno razdoblje ljudske agonije i sramote”

Kihot
3 godine prije

Što slijedi? Za oko tri godine, jer vjerujem sotonisti Billu Gatesu kada sa smješkom na licu kaže da nas sljedaća pandemija pogađa sigurno, bilo to za 20 godina ili za 3! Znači čitaj sotonista ti kaže za 3 godine puno, puno jača pandemija. Pa kako? Lako, baš lako. Pocjepit će sa određenom supstancom po nekom planu oko 70% čovječanstva. Za 3 godine 5G i sl. tornjevi koji uzrokuju ovo što zovemo kovid (uz to što su kompletnu gripu i sve prehlade pobrojali pod covid 19) će biti mnogobrojni, kompletno izgrađeni i spremni da aktiviraju nanosupstance koje plešu po malim gojimskim ljudotinjama. Pošto masovnog pomora od cjepiva neće biti neposredno nakon cjepanja (u postocima relativno mali broj smrti i nuspojava koje će pravdati s nuždom da se zaštiti većina), priglupe ljudotinje biti će lagano uvjeriti da je nažalost Bill bio u pravu te nas je napala nova jača bolest. Covid 24.… Čitaj više »

Smrt fašizmu
3 godine prije

Pitanje za autoricu članka, zašto više ne objavljuje tekstove na HOP-u

mario
3 godine prije

akođe nije slučajno što je intelektualni guru ovog novog kružoka bila Ajn Rand, sa svojom prilično primitivnom dihotomijom između “pionira” i rulje. Randova je propagirala kako je egoizam dobar, altruizam loš, a empatija iracionalna.

Što se tiče vlasničkih prava u ovom novom Eldoradu, sva moć trebalo bi da bude u rukama “pionira” iz Silikonske doline – narcisoidne družine zaljubljene u svoj odraz u ogledalu, u kojem vidi randijanske heroje. U ime inovacija, trebalo bi im dozvoliti da unište sva etablirana pravila, da pokrenu šumpeterovski stampedo “kreativne destrukcije”.

To je dovelo do naše sadašnje sredine, u kojoj Gugl, Fejsbuk, Uber i kompanija mogu da preskoče bilo koji zakonski okvir, namećući svoje inovacije kao svršenu…
hr sott net/article/28218-Ne-moze-se-pobjeci-iz-naseg-tehno-feudalnog-svijeta

mario
3 godine prije

hr sott net/article/28229-Javnost-treba-znati-nuspojave-cjepiva-FDA-dokumenti-o-cjepivu-protiv-COVID-19-otkrivaju-smrt-21-ozbiljno-stanje-kao-moguce-stetne-ishode

mario
3 godine prije

Predsjedavao je tehničkim odborom za cijepljenje pri SZO, a bio je i potpredsjednik stručnog povjerenstva za cjepiva za cijelu europsku zonu koja uključuje cijelu Rusiju i srednjoazijsku zonu. “Nikada nisam bio antivakser. Bio sam odlučni pristalica cjepiva kada su urađene u pravim uslovima, što danas više nije slučaj. Već postoji glavna poanta: trebate li se doista cijepiti kad je stopa smrtnosti od COVID-a pala na 0,05%?U povijesti medicine nikada nismo cijepili milijune ljudi u hitnim slučajevima zbog virusa koji ubija samo rizične skupine ljudi, koji se mogu identificirati i koji se mogu liječiti. Već nas je prevario Remdesivir, otrovni proizvod za koji znamo da već mjesecima ne djeluje. Europska unija kupila ga je za milijardu dolara. Ovo sada će biti mnogo gore. Požurili su, a ništa se ne zna koliko su sigurne te vakcine. Za mene je to veliki skandal. Pod pritiskom lobista, proizvođači cjepiva više nisu odgovorni za nuspojave.… Čitaj više »

mario
3 godine prije

hr sott net/article/28158-Cijepljeni-protiv-gripe-imaju-do-150-vecu-sansu-da-ce-oboljeti-od-tezeg-oblika-gripe-od-necijepljenih

mario
3 godine prije

Teško je danas pronaći čovjeka koji nije đavolji sluga. Smisao ovog videa je da ne tražite đavola u drugome, već da ga pokušate uočiti u sebi. Što radi i kako to radi, te se tako možete odhrvati njegovu dosadnom lajanju i nasrtljivosti. Mada mnogi govore da je dovoljno znati Boga i da se đavolom ne treba baviti, ne slažem se s time, ni pod razno. Kako ćeš doći do Boga ako ne izbjegneš prepreku sotone. A kako ćeš izbjeći prepreku sotone ako ne znaš kako i gdje on te prepreke postavlja. Upoznaj sebe u prvenstvenom smislu znači: “Upoznaj kako đavo djeluje kroz tebe!”
zivicovjek org/davo-i-njegove-sluge/

mario
3 godine prije

Trikom humanizacije su ljudi-vjernici-opijeni dobili ekskluzivno pravo na maltretiranje svih ostalih bića. Samo mi, ljudska bića, smo stvoreni po liku i naličju Boga, ostali nisu ili samo djelomično. Mi smo iznad svih, najbliži Bogu i stoga imamo pravo da odlučujemo o životu i smrti svih ostalih bića.
Trikom humanizacije su ljudi dobili krunu ekskluzivnosti i samovažnosti, koja je zarobila ili prognala njihovu magičnu prirodu. Taj trik nije moglo izmisliti neko ljudsko biće, već samo biće izvan sfere ljudskog, ali daleko lukavije i nadmoćnije. Ljudi su zagrizli udicu i ne puštaju mamac, iako je to bezvrijedna muha načinjena od plastike. Ta muha sada njima visi na ogrlici oko vrata i oni je ljube, pričaju sa njom, mole joj se i vjeruju u njezinu magičnu moć.
zivi-covjek org/trik-humanizacije/

mario
3 godine prije

Povijest naše civilizacije koju poznajemo i koja je opće prihvaćena, je zapravo povijest trgovačkog prava. Zašto je to ujedno i povijest ropstva i izrabljivanja uopće, pokušat će pojasniti riječi koje slijede.
Prva civilizacija nastaje na području između rijeka Eufrat i Tigris i to je nekim slučajem i prva civilizacija vladavine prava i nejednakosti, kao društvenog uređenja. Ako je kojim slučajem postojala neka starija civilizacija, prije babilonske i u kojoj je vladala jednakost i nedostajao pravni sistem sa pripadajućim patrijarhalnim uređenjem, onda se ta zajednicapo definiciji ne svrstava pod razvijene civilizacije, već pod one nerazvijene i primitivne.
Ta Babilonska civilizacija „pravnog ropsta“ je spoj babilonske religije, babilonskog bankarstva i babilonskog prava. Iza „Zakona“ uvijek stoji „svećenstvo“, kojie ga brani božanskim argumentima ili zabranama diskusije. Danas je to svećenstvo skriveno iza politike i nauke i vješto producira nove religije.
zivicovjek org/povijest-nase-civilizacije-ili-povjest-ropstva/

Vlastimir
3 godine prije

Za sve ostale se slažem sem za Nikolu Sandulovića koji je kriminalac.

vetmaniac
3 godine prije

faktogaf…hehe

Tadmur Palmirović
3 godine prije

Nestororović mijenja mišljenje kao čarape ,zbunjuje ljude isto kao plaćenik P .Kon.Nema razlike ,isti su.

puki
3 godine prije

citat: Istražuj: “...smatram takodjer da cjelokupna “istorijska kronologija” jeste obicna besmislene laz, u kojoj upravo ovi Kamatari – zele pokazati njihovu vlastitu “drevnost”, ali i kontroliranjem proslosti u stanju su kontrolirati i nasu buducnost. Nijhova “drevnost” smatram da nije starija od 300 godina… —– Ta “drevnost” od 300 godina, baš se nekako poklapa sa pojavom i usponom obitelji Rotschild, koja je broj 1 u hijerarhiji kabaline imperije zla. Za razliku od Rockefellera , Sorosa i ostalih,, Rotschildi su uvijek u pozadini u sjeni, ali oni su broj 1, kao onaj stari, zli starac, glavni šef “imperije” u filmovima Ratovi zvijezda (onim prvim starim filmovima). Starac, u crnoj mantiji i kapuljači, kojemu se nikad ne vidi potpuno lice u filmu, uvijek je u sjeni, samo se vidi par smežuranih bora… Obitelj Rotschild započela je svoj uspon u 18. stoljeću u Frankfurtu u Njemačkoj, gdje je danas centar ECB-a. Portal njemačkog mainstream tjednika… Čitaj više »

puki
3 godine prije

citat Istrazuj: “..Pa svi sefovi i direktori” a da ne spominjem “akcinonare” ovog ruskog instituta Gamaleja – imaju takodjer i “tipicna ruska” imena… tipa Aaron, Jakov, Jitzak….” —- baš mi pade napamet, američki dokumentarac, koji sam gledao prije nekoliko mjeseci, o tome kako je američki i zapadnjački rock and roll, navodno utjecao na propast koumunizma, SSSR-a i Varšavskog pakta. Kako su poznate anglosaksonske zvijezde, koje su 80-ih godina, počele nastupati po državama Varšavskog pakta navodno širile “duh slobode i demokracije”, a također i ruski rokeri, koji su se furali na ove anglosaksonske. Skoro svi ti stari ruski rokeri, koji su govorili u tom filmu, koje se predstavilo da su bili kao navodno neki buntovnici protiv sovjetskog režima,- bili su židovi. Jedan od njih, navodno glavni roker za vrijeme SSSR-a, predstavljen je kao neki subverzivni buntovnik… ali dok na kraju filma nisu rekli— on je ustvari bio sin nekadašnjeg starog visokog… Čitaj više »

puki
3 godine prije

“Pokretanje Faktografa financijski su podržali National Endowment for Democracy (NED), zaklada TechSoup i Državno tajništvo Sjedinjenih Američkih Država. Projekt Faktografa je djelomično financiran kroz potporu Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. Mišljenja, nalazi i zaključci ili preporuke izražene ovdje pripadaju autorima i ne odražavaju nužno stavove američkog Ministarstva vanjskih poslova (State Department). Rad Faktografa financirao se kroz projekte osvojene na natječajima NED-a, Googleovog The Digital News Initiative Innovation Funda (putem projekta Mozaik veza) i Agencije za elektroničke medije, Europske unije kroz program Europa za građane te kroz Facebookov Third Party Fact-Checker program.“ National Endowment for Democracy (NED) je centar cionističkih jastrebova, pod maskom američkog patriotizma, osnovam 1983. NED je umivena varijanta CIA-e.Predsjednik NED-a, Carl Gershman je još davno otvoreno rekao da NED predstavlja “ljubaznu fasadu za financiranje oporbenih krugova u inozemstvu”. Odnosno za financiranje oporbe i prosvjeda protiv vlade u svim onim državama, koje se suprostvaljaju volji Washingtona. Carl Gershman, ciohazar i jedan od takozvanih neoconsa… Čitaj više »

Malimali
3 godine prije

Hvala za članak.
Jedna jedina rezerva: Fajtograf i sl. po mome nisu cenzura mada nekad tako nastupaju, nego difamacijski centri. Njihov osnovni način rada je difamacija nepogodnih ljudi i stavova na sve moguće načine, a kao non plus ultra reference uzimaju se stavovi friziranih internetskih portala iza kojih stoji kapital. Glavni cilj tih ‘promotora (ne)istine’ je onemogućavanje mišljenja u svim njegovim fazama, od percepcije realnog/selekcije dejstava do dedukcije i prezentacije zaključaka. Njihov najveći neprijatelj su ljudi koji još uvijek misle – usprkos zastrašivanju, ideološkom i osobnom psovanju itd.

xxx
3 godine prije

crkli dabogda. fak ju faktograf. pocrkajte od vaše korone u mukama

Max
3 godine prije

Faktograf strani plaćenici.

Legendarni Grk
3 godine prije

Kratak sarkastični video o koroni:

https://www.youtube.com/watch?v=uRiHGBiTTdI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR04CUFXtBZ5GwX4uIM_JgXm7XZ9pCHpgd-JXtcicZhtSOVPM-PlJZdyBYk

“Oni koji ne lajkaju video biti će streljani!”

“Onaj tko doslovno shvati ovaj video biće doslovno streljan!”

“Ako sam već streljan, bit ću opet streljan?”

Pink
3 godine prije

Ako ne uvrstimo medicinsku slobodu u ustav, doći će vrijeme kada će se medicina organizirati u tajnu diktaturu … Ustav ove Republike predviđaće posebne odredbe o medicinskoj slobodi, kao i o vjerskoj slobodi.” Dr. Benjamin Rush, potpisnik Deklaracije o nezavisnosti

Ico
3 godine prije

Svoj na svom, kazao je svojedobno F.T.

Boba Lazarević
3 godine prije

Ja bih samo dodao da je Ana Benačić iz Fašistografa priglupa kokoš koja ne zna složiti poštenu rečenicu. Doslovno. Valja samo ukucati njeno ime u YouTube i pogledati filmić s nekog sastanka nje i nekakve redakcije u kojoj je radila. Neslušljivo.

Yatta
3 godine prije

Rat svjetova, a ne Rat zvijezda 🙂

Mesha H.
3 godine prije

Ove i ovakve medije i NGO organizacije započnu agenti Duboke Države (Soros i sl), pa da ih kasnije preuzmu financirati vlasti o trošku poreznih obveznika. Tako mi sami financiramo propagandu protiv sebe. To se radi preko instaliranih političara i drugih utjecajnih osoba u politici, privredi i društvu.

matija emanovic
3 godine prije

Probudimo se i borimo protiv zla.

Sena
3 godine prije

Živimo u vremenima kada je laž službena informacija, a istina teorija zavjere.

Istina
3 godine prije

Sve izdajnike koji rade za ove FukoIstinomjere.yu treba popisati Imenom i Prezimenom.

Oni jako dobro znaju što rade.

Kad ovo carstvo padne, neka žive u strahu.

Kao što danas u strahu žive svi koji su Imenom i Prezimenom stali na stranu istine.

rimtu
3 godine prije

Ispoljavanje ega iz redakcije.
@L.R. Mogli ste obrisat cijeli pamfletasti članak i sve komentare, a ne samo “pravi članak” iz komentara. Može vas sram biti. Ne sumnjam JOŠ da ste na pravoj strani, ali ovakvo ponašanje baca sjenu na to. Sad mi možete odgovorit kak je to vaš portal i da zadržavate pravo uređivanja komentara ili obrisat cijeli komentar, naravno. Svi vidimo da vas u ovom slučaju žulja ego. Dobar ste portal, ali onda budite “dobri” do kraja.

@Kuka, tvoj odlazak bi bio šteta za sekciju komentara (vjerujem da nisam jedini koji tako misli), napisao sam ti to već u odgovoru na komentar na originalni članak.

rimtu
3 godine prije

Želim ti isto kaj želim i raspadnutoj lešini sorošu.

rimtu
3 godine prije

I vi iz redakcije činite isto baš danas, brišući Kukin komentar (napisan onako kako bi članak jednog novinara trebao izgledat).
Imate “balvan” u oku.

Pera Detlic
3 godine prije

Lijepo receno Valter. Jedino ako radis za gazdu onda te friski zrak samo jebe jer ogladnis da bi pojeo vola. Vatrica, spek, kobasa i pivica je samo u masti dok realnost nosi takvu placu da ti nece ostat dovoljno za obitelj i rezije ako se posteno najedes u sumi. Sve sto ti preostaje je da srušiš normicu od 60-70 kubika pa dok trajes. Nema veze zamijenit ce te druga očajna budala koja ce isto htjeti kupit malo vremena.

3 godine prije zadnji put uredio Pera Detlic
rimtu
3 godine prije

Što ima loše u antivaxterstvu?
Sad sam siguran da si trol.

ijfnvisenfvisneifvni
3 godine prije

Dobar napis, izdvojio bih “Edwarda Huntera:
“Namjera je radikalno promijeniti um, tako da njegov vlasnik postane živa lutka – ljudski robot – a da se ta strahota ne vidi izvana. Cilj je stvoriti mehanizam od krvi i mesa, s novim uvjerenjima i novim misaonim procesima umetnutim u zarobljeno tijelo. Tu je zapravo riječ o potrazi za porobljenim narodom u koji se, za razliku od drevnih porobljenih naroda, moguće pouzdati da nikada neće dići pobunu, da će uvijek poslušno slijediti naredbe, baš kao što kukac slijedi svoje instinkte.”

Sony
3 godine prije

Jesi li pročitao sastav “cjepiva”, nuspojave i dokazano moguće posljedice uzimanja tog cjepiva koje je Hr naručila? Znaš li išta o proizvođaču tog cjepiva? I dalje ga želiš primiti? Sretno.

3 godine prije zadnji put uredio Sony
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI